9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوفته
✍مواد لازم:
🥢گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
🥢پیاز رنده شده ۱ عدد اب گرفته شده
🥢لپه ۱ پیمانه
🥢برنج ۱ پیمانه
🔷سبزی خشک معطر شامل:
🥢ریحان ، نعنا ، گشنیز ، شوید ، جعفری
🥢نمک ، فلفل ، زرد چوبه
🥢تخم مرغ ۱ عدد
🥢اب لیمو ۳ ق غ
🥢سرکه ۱ ق غ
🥢رب گوجه ۲ ق غ
🥢گردو و الو
🥢زرشک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پودینگ_خرما
🥢شیر ۲ پیمانه
🥢خرما ۱۰-۱۲ عدد
🥢گردو ۳ عدد
🥢نشاسته ذرت ۲ ق س
🥢پودرِ نارگیل ۲ ق س
🥢پودرِ هل ۱/۲ ق چ
🥢پودرِ دارچین ۱/۲ ق چ
🥢عرقِ بهار نارنج یا گلاب ۱ ق س
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باقلوا_تابه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فسنجون
✍مواد لازم:
🥢مغز گردو ۲۵۰ گرم
🥢مرغ ۱ عدد متوسط
🥢پیاز داغ نگینی ۳ ق.غ
🥢رب انار غلیظ ۲ ق.غ
🥢نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
🥢شکر اختیاری (برای طعم سازی)
🥢یخ ۲ تکه به اندازه تخم مرغ
🥢برنج ایرانی ۴ پیمانه
🥢زعفران ۱ ق غ
🔷زمان تفت دادن گردو، با گوشتکوب چوبی همزمان له میکنیم، اینجوری گردو روغن بیشتری پس میده.
🔷گردو ها که ۲ ساعت پخت طی دو مرحله به فاصله سی دقیقه داخل خورشت یخ می اندازیم، این شوک سرما هم باعث میشه خورشت روغن بیشتری بندازه.
🔷در انتهای زمان پخت تست طعم می گیریم اگه طعم شیرینتری دوست دارید می تونید به دلخواه یه مقدار شکر اضافه کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خورشت_خلال_بادام
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پاستا_ژامبون_و_قارچ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو_گوشتی
✍مواد لازم:
🥢گوشت چرخ كرده ١٠٠گرم
🥢پياز رنده شده ١عدد
🥢تخم مرغ ٤عدد
🥢ادويه:نمك فلفل زردچوبه پاپريكا پودر پياز
🥢زعفران دم كشيده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تهدیگ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خورشت_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
21.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنیر_پیتزا_خونگی
🥢شیر ۴ لیتر
🥢سرکه سفید ۱ پ
🥢نمک ۲ الی ۳ ق.غ
مراحل کار:
۱-شیر رو به دمای ۴۰ تا ۴۵ درجه می رسونیم. در صورتی که دماسنج در دسترس ندارید می تونید با انگشت دما را امتحان کنید. زمانی که انگشت رو داخل شیر قرار بدیم و گرمای اون رو حس کنیم ولی دستمون نسوزه یعنی دمای شیر حدودا بین ۴۰ تا ۴۵ درجه است.
۲-گاز رو خاموش می کنیم و سرکه رو اضافه می کنیم تا شیر ببره و دلمه ببنده.
۳-در قابلمه رو می بندیم تا کامل دلمه ببنده.
۴-اگه دلمه ها یک دست بود یه تیکه بردارید اگرهم بریده بریده بود با صافی جداش کنید.
۵-پنیر رو ورز بدید تا منسجم و آب اضافه اش خارج شه.
۶-نمک رو به آب پنیر اضافه می کنیم و روی حرارت می زاریم تا به دمای ۶۰ تا ۶۵ درجه برسه.
۷-پنیر رو ۳ مرتبه و هر دفعه ۱ دقیقه داخل آب پنیر و سپس داخل آب یخ می اندازیم و ورز می دیم تا حالت کشسانی بیشتر شه.
۸- پنیر رو گرد می کنیم به مدت حداقل ۲ ساعت داخل فریزر می زاریم، و بعد هم رنده می کنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سمبوسه_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#فلافل_مرغ
🥢نخود دولیوان
🥢نصف سینه مرغ
🥢تخم مرغ یکعدد
🥢پیاز یکعدد درشت
🥢عصاره مرغ یکعدد
🥢نمک نوک ق.چ
🥢فلفل به میزان دلخواه
🥢کنجد یک ق.غ
🔷نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c