6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_گلاب_زعفران
✍ مواد لازم:
🥢 آرد قنادی: ۲/۵ ل دستهدار فرانسوی
🥢 بیکینگ پودر: ۱ ق م
🥢 تخممرغ: ۳ عدد
🥢 شکر: ۱ ل
🥢 شیر: ۱/۲ ل
🥢 روغن: ۲/۳ ل
🥢 وانیل: ۱/۴ق چ
🥢 زعفران غلیظ دمکرده غلیظ: ۵ ق غ
🥢 گلاب: ۱/۳ ل
🥢 پودر هل: ۱/۲ ق م
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تزیین_سالاد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستا_ژامبون_و_قارچ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
21.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خورشت_به_آلو
✍مواد لازم:
🥢 ۵۰۰ گرم گوشت نیمه چرب ( برای ۵ نفر)
🥢 ۲ عدد به بزرگ
🥢 الو ۳۰۰ گرم
🥢 گردو ۱۰/۱۲ عدد
🥢 رب گوجه ( ۲ ق غ )
🥢 رب انار (۱ ق سوپ خوری )
🥢 شکر ۱ ق غ
🥢 ادویه ( نمک، فلفل ، زرد چوبه ، پودر انبه، پودر سیر ، پاپریکا، دارچین )
🥢 زعفرون دم کرده
🔹زمان پخت گوشت ۲/۵ ساعت هست و بعد از اضافه کردن به باید ۴۵ دقیقه زمان بدید برای پخت به و گردو
میتونید شکر یا شیره رو اضافه نکنید اما این غذا بهتره طعم ملس داشته باشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پلو_بادمجان
🥢بادمجان ۵ عدد
🥢 گوجه ۷_۸ عدد
🥢 فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م)
🥢 آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان
🔹 بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن
گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار
تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه
۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه ب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خوراک_نخود
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 سیر رنده شده ۲ عدد
🥢 زردچوبه ۱ ق چ
🥢 فلفل قرمز ۱ ق چ
🥢 کاری ۱ ق چ
🥢 نمک ۱/۵ ق چ
🥢 آرد جو پرک ۱ ق غ
🥢 گردو ۱/۲ پیمانه
🥢 نخود ۱ پیمانه
🥢 جعفری خورد شده ۲ ق غ
🥢 شوید خورد شده ۲ ق غ
🥢 لیمو ترش ۱/۲ عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قند_تزئینی
✍مواد لازم:
🥢 پودر قند 2 پیمانه
🥢 اب 1/4 پیمانه
🥢 ژلاتین نصف ق چ
🥢 رنگ مجازخوراکی
🥢 پودر هل یا پودر گل محمدی یا پودر زنحبیل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پلو_قارچ_و_فیله
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#عصاره_ی_قلم
✍مواد لازم:
🥢 یک عدد قلم گوساله ی بزرگ
🥢 سه لیتر آب
🥢 برگ بو دو الی سه عدد
🥢 فلفل سیاه ۳۰دانه
🥢 زردچوبه یک ق غ
🥢 نمک یک ق غ
🥢 پیازسه عدد متوسط
🥢 سیر سه حبه
(دارچین،هویج،ساقه ی کرفس و...هم میشه ریخت ولی توصیه میکنیم غیر از موارد بالا چیزی نزنین تا طعمش خراب و قر و قاطی نشه)
🔹قلم ها رو باآب داغ شسته داخل قابلمه ی بزرگ به همراه سایر موارد ریخته و وقتی که جوش امد زیرش رو تا اخرین درجه کم و درب قابلمه روگذاشته وبذارین ۲۴ساعت بمونه،بیش از یک سوم آب باید تبخیر شده باشه .بعد از ۲۴ساعت میذاریم خنک شه، صافش میکنیم و میذاریم ۱۴ساعت توی یخچال بمونه تا ژلاتینی شه و روغنش کامل بیاد روش.روغن ها رو مثل ویدئودور بریزید و در زیپ کیپ بسته بندی کنید بره داخل فریزر.
نکته ی مهم برای ژلاتینی شدن آب قلم رعایت نسبت آب و قلم هاست و اینکه بذاریم بیش از ۱۴ساعت توی یخچال بمونه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تزئین_آش
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هدایت شده از کانال خبری 20:03
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻آشپزخانه شهید حججی در بیروت منتظر کمک های شماست؛ به نيت شهدای مدافع حرم در تأمین هزینه پخت غذای پناهجویان لبنانی شریک بشید
🔸طی هماهنگی شبابالمقاومة با حزبالله لبنان در بیروت بعد از آشپزخانههای امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س)، آشپزخانه شهید حججی نیز تاسیس شد.
🔹به نیت شهدای مقاومت کمکهای خود به مردم لبنان و امور اجتماعی مربوطه را به این شماره کارت به نام "جبههجهانی شبابالمقاومة" واریز کنید.👇
6037997750004344 🔸کانال رسمی شباب المقاومة👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3545694224Ccf85b685fb
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شام
🥢 سیب زمینی آبپز
🥢 ذرت پخته شده
🥢 تن ماهی
🥢 فلفل دلمه یا پیازچه
🥢 جعفری
🥢 پنیر پیتزا
🥢 گوجه گیلاسی
🥢 نمک
🥢 فلفل
🥢 آویشن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c