eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.3هزار دنبال‌کننده
950 عکس
268 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میکس تخم مرغ 4عدد وانیل یک چهارم ق چ ب.پ یک ق غ گردو پودر شده 100 گرم حدودا دو سوم لیوان آرد دو و نیم لیوان روغن یک لیوان سرخالی شکر یک لیوان کافی میکس فوری دو بسته آب جوش (دو بسته کافی میکس رو داخل یک لیوان دسته دار فرانسوی ریخته و روش آب جوش بریزین) شیر نصف لیوان زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سفیده رو میزنیم تا پف کند و فرم دار شود زرده + شکر + وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن و مخلوط کافی میکس و شیر را اضافه کرده و بیست ثانیه با همزن میزنیم آرد و ب.پ را کم کم روی مواد میریزیم و با لیسک هم میزنیم در نهایت سفیده فرم گرفته و گردو را کم کم اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم میزنیم سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 175-180 درجه به مدت 40-50 دقیقه میزاریم. قالب ترجیحا 20 سانت. .┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
من اومدم با یک پست به شدت خوش‌طعم و سریع که میتونید نیم ساعت قبل افطار هم آماده اش کنید و عطرش کل خونه رو پر کنه این دسر طعم بستنی سنتی میده و میتونید چند قاشق خامه هم بهش اضافه کنین تا خوشمزه تر بشه اما بدون خامه هم محشره👌🏻 مواد لازم برای 6 ظرف کوچک شیر 3 پیمانه آرد شیرینی پزی یا گندم 3 ق‌غ سرصاف شکر 4 ق‌غ وانیل کمی زعفران دم کرده 4 ق‌غ گلاب 3 ق‌غ پودر یا عصاره یا دانه ی هل به مقدار دلخواه خامه اگر دوست داشتید 2 ق‌غ پودر پسته برای تزئین هم کاملا دلخواهه میتونید از پودر نارگیل یا گل محمدی استفاده کنین کمتر از نصف لیوان شیر سرد رو تو یه کاسه بریزین و آرد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهم مخلوط بشن داخل یه قابلمه بریزید و بقیه ی شیر رو همراه گلاب و خامه سرد اضافه کنین هم بزنین تا جوش بیاد بعد زعفران دم کرده و هل و شکر رو اضافه کنید و همچنان از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیره و غلیظ بشه درآخر وقتی به غلظتِ نسبتا رقیقی رسید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط از رو حرارت بردارید چون وقتی از حرارت بیفته غلیظ تر میشه تا داغه داخل ظرف سرو بریزید و روشو با هرچی که دوست داشتین تزئین ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍘 😋 فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید) سیب زمینی متوسط:2عدد پیاز متوسط:2عدد تخم مرغ درشت:4عدد فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان پنیر پیتزا:نصف لیوان نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم 🔸ابتدا فیله ها رو آبپز کنید. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید. پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید. فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید،سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید.داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه،مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید،یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
خـــــــــدایا 🙏 ای پناه بی پناهان و ای همراه بی همراهان🌸🍃 در آخرین سه شنبه فروردین ماه درهای رحمت خود را بروی ما بگشا ...🙏 و ما را در سرزمین بی پایان محبت خویش وارد کن🌸🍃 نیکوکاری و حسن نیت و امانتداری را به ما بیاموز ما را از رنج حسد و تکبر و غرور رها ساز🙏 آمیـــن یا اَرْحَمَ الرّاحِمین 🙏 ای مهربان ترین مهربانان 🙏 🌸🍃🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
1-استفاده از آب گرم برای درآوردن ژله از قالب این روش بیشتر مورد استفاده است.پس از اینکه ژله آماده شد ،ظرف ژله را داخل ظرفی باسایز کمی بزرگتر که پر از آب جوش است قرار دهید.پس از آنکه حدود 15 ثانیه گذشت ،ظرف ژله را از ظرف آب گرم درآورید و با برگرداندن ظرف ژله تو ظرف مورد نظرتون که می خواهید ژله را در آن سرو کنید، کار درآوردن ژله از قالب به اتمام می رسد. در این روش دو تا نکته باید رعایت شود.اول اینکه بیشتر از 20 ثانیه قالب در آب نماند و دوم اینکه ظرف آب جوش خیلی بزرگتر از قالبتان نباشد که دستتان نسوزد.┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلبی 2 لیوان شیر 4 لیوان آب (میتونید بجای آب شیرهم بریزید) 1 لیوان نشاسته ذرت 1 لیوان شکر 5 گرم وانیل توت فرنگی یاانار دون شده به مقدار لازم طرز تهیه ابتدای کار توت فرنگی ها(یاانار و..) را تمیز کرده و بشورید و به قطعات دلخواه برش دهید. قالب را با آب خیس داده و توت فرنگی ها را مثل ویدئو بچینید. تمامی مواد را داخل یک ظرف ریخته و هم بزنید. فرنی تا زمانی که به حد دلخواه برسد، روی شعله کم حرارت دهید وهمش بزنید تابه غلظت فیلم برسد. مواد را روی توت فرنگی با دقت اضافه کنید.بعد از اینکه کمی ولرم شد،حداقل 3 ساعت و یا حتی یک شب در یخچال استراحت دهید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اعمال و ماه مبارک رمضان ✅ استاد غفاری 🔰آخرین روز ماه شعبان: ۱- محاسبه دقیق و خالصانه‌ی حق‌الله و حق‌الناس(مخصوصا سال گذشته؛رمضان تا رمضان) ،سجده شکر برای توفیقات و سجده استغفار برای کوتاهی‌ها و گناهان ۲- غسل توبه و نماز توبه(موجود در مفاتیح:اعمال یکشنبه ذی‌قعده) ۳- دعای آخر ماه شعبان و ورود به ماه رمضان 🔰دستورات کلی: ۱. رعایت و توجه به خدا به طور جدی در تمام مراحل( همه اعمال و دستورات بهانه و وسیله است تا توجه و ارتباط با خدا حاصل شود) ۲. توسلات و گریه زیاد باشد،اگر نشد تباکی کنید. 🔰سحر: ۱. قرائت دعای سحر به معانی دعا هم دقت کنید، افرادی که فرصت دارند در ماه رمضان شرح دعای سحر حضرت امام خمینی(ره) را بخوانند. 🔰در طول روز ۱. خواندن روزانه یک جزء قرآن( اگر نتوانستید حداقل یکی دو صفحه) و قرار دادن ساعتی برای تفکر و تأمل و تدبر در آیات ۲. یاد مرگ و یاد آخرت ۳. هر روز خواندن زیارت یکی از معصومین تا ۱۴ روز(زیارت خاص آن معصوم در مشاهد مشرفه نه زیارت ایام هفته)، از روز پانزدهم هر روز خواندن نماز یکی از معصومین تا ۱۴ روز.( میتوانید ۱۴ روز اول نمازها را بخوانید و ۱۴ روز دوم زیارت‌ها را) 🔰شب ۱. هر شب دعای افتتاح(جمعی بهتر است) ۲. هر شب(هنگام نماز شب) هر چقدر توانستید از دعای ابوحمزه ثمالی بخوانید(اگر حوصله و وقت نداریم حداقل چند فراز در روز)، غفلت نشود. باحال بخوانید( با خدا بخند، گریه کن، درد دل کن و رفیق باش) ۳. هر شب با توجه حداقل ۱۰۰ مرتبه سوره قدر تا هرچقدر حال و فرصت دارید(تا ۱۰۰۰ بار در مفاتیح آمده) ❤️❤️❤️شبهای قدر❤️❤️❤️ قرائت ۴۰۰ مرتبه سوره قدر اگه حال داشتید تا ۱۰۰۰ مرتبه 💠 افرادی که حوصله و حال دارند میتوانند از دیگر اعمال ماه رمضان در مفاتیح هم استفاده کنند. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🥟 😋 ▫️کره 250 گرم ▫️شکر 75 گرم ▫️آرد برنج 35 گرم ▫️آرد 235 گرم 🔸کره و شکر را مخلوط کنید و با همزن بزنید آرد و آرد برنج را مخلوط کنید و به مواد بیفزایید و خمیر درست کنید. این خمیر رو به روش های مختلف میتونید درست کنید.اگر از قالب چوبی استفاده میکنید خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید و داخل مهر بیندازید و آن را پرس کنید و داخل سینی برگردانید و یا میتوانید خمیر را به شکل مستطیل، گرد، یا هر کاتر دیگه شکل بدین و روی خمیر را چنگال بزنید و در فر 160 درجه سانتیگراد 30 دقیقه قرار دهید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍜 😋 ▫️گندم یا جو پوست کنده ▫️عصاره قلم ▫️پیاز ▫️گشنیز فراوون ▫️ماست محلی یا یونانی 🔸جو رو با پیاز به همراه عصاره قلم بار گذاشتم.حدود 2ساعت زمان برد تا جو کاملا دونه اش باز بشه وهلیم پس بده!!عصاره قلم طعم سوپ رو خیلی خیلی خوشمزه میکنه!اما اگر نداشتین از عصاره گوشت الیت استفاده کنید،میتونه جایگزین خوبی باشه.بعد از پخت ماست محلی یا ماست یونانی اضافه کنید وهم بزنید ،مقدار ماست به قوام ومقدار جو شما بستگی داره.من دوباره به سوپ گشنیز استفاده میکنم.فقط هم برگ گشنیز،ساقه نریزید!!!.باردوم لحظه ای که میخوام گشنیز رو داخل کاسه برای سرو بریزم.تا برگ گشنیز رنگ خودش رو حفظ کنه!!من اندکی سیرهم میریزم.به اندازه1تا 2حبه نوش جان❤️ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کارامروزم باسلوق کنازباغ زیبای روبروی خونمون😄 هنر مامان ارین عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
کارامروزم باسلوق کنازباغ زیبای روبروی خونمون😄 هنر مامان ارین عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoye
باسلوق موادلازم نشاسته یه پیمانه آب یه پیمانه شکریه پیمانه سرخالی گلاب پنج الی شش ق غ پودرژلاتین دوق غ گلوکزمایع یه ق غ خوب برای شروع اول میایم نشاسته روبااب مخلوط هم میزنیم تانشاسته حل شه بعدشکراضافه خوب مخلوط میکنیم میزاریم سرگازیواش یواش هم میزنیم بایدسرگازباشی غافل نشی ازش بعدپودرژلاتین روبادوقاشق اب مخلوط بنماری کن بهش اضافه وگلوکزمایع وکره روهم اضافه کن.وخوب همبزن موادخودشوگرفت بازبیست دق دیکه هم بایدهمبزنی تاگوشه ظرف جمع شه بعدگازروخاموش کن باقاشق بردارتوی پودرنارگیل بغلتون وگردوبزا یع روزم بزاردریخچال خودشوبگیره ☺️مقدارکره یه ق غ گلاب پنج ق غ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم ناهارماآش ترخینه سیرابی مخصوص لرستان😋☺️ هنر s عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کوکوپیتزا😋😍 هنر گروه عزیز 🌹 طرزتهیه کوکوپیتزا: سیب زمینی هویج فلفل دلمه ای وسوسیس روبه قطعات خیلی ریز نگینی خرد میکنیم وجداگانه هرکدوم روسرخ میکنیم وداخل یه کاسه ی بزرگ میریزیم وبهش تخم مرغ وادویه اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم وداخل تابه کمی روغن میریزیم وهردوطرف روسرخ میکنیم 🥰🤗 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کیک کشمشی :🎂🍰🎂🍰🎂🍰 هنر سپیده عزیز 🌹 ابتدا ۳ عدد تخم مرغ +یک پیمانه شکر و۱/۴ق م وانیل رو میزنیم تاکرم رنگ بشه. بعدماست یک پیمانه وبعد وروغن۳/۴ اضافه میکنیم . دو پیمانه ارد رو +۱/۵ق م بکینگ پودر+یک پنس نمک رو سه بار الک شده رو به مواد فوق اضافه میکنیم وبا لیسک هم میزنیم. ودرنهایت ۱۰۰ گرم کشمش رو اضافه میکنیم. نکته مهم:اگر غلظت موادتون رقیق بود کشمش رو با دو ق غ آرد مخلوط کنید،بعد کشمش رو به مواد اضافه کنید وهم بزنید.اگر همینجوری اضافه کنید ته قالب میره وته نشین میکنه. اگر غلظت موادتون غلیظ بود ،بدون مخلوط کردن باآرد،به موادتون اضافه وسپس مخلوط کنید درقالب چرب شده بریزید.در دمای ۱۸۰ درجه فر به مدت۴۵ دقیقه . ✅ نکته : من همیشه از ماست پرچرب سون استفاده میکنم. بخاطرچربی بیشتر بافت کیک لطیفتر وبهتر میشه. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فرنی هنر معصومه عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کیک هنر معصومه عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم بامیه هنر آریا عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
حلیم هنر آرام جان عزیز 🌹 من خودم واسه حلیم دو پیمانه بلغور گندم و یک پیمانه هم تمام حبوباتو خیس میکنم حدود۵ ساعت بعددر قابلمه میریزم ومیزارم جوش بیاد پیازبزرگ خورد میکنم با کمی ادویه وزردچوبه وکمی روغن ویا دنبه وگوشت میزارم جوش که اومد زیر گازو کم میکنم حالت دم کردن تا خوب له بشه وجا بیفته که بیشتر از شب تا صبح میزارم خیلی خوشمزه وعااالی ولعاب دار جاتون سبز🌺🍃 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
ژله هنر گروه عزیز 🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
ژله ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
منوی ماه رمضان ( بفرستین واسه خانما تا هی نپرسند چی درست کنیم) 😄 پیشنهاد برای افطار ماه رمضان، هر روز نپرسید چی درست کنم! روز 1: آش رشته با کوفته ریزه، زرشک پلو با مرغ، فرنی مجلسی، سالاد روز 2: آش ماست، کوفته آذربایجانی، خاگینه عسلی، سبزی خوردن روز 3:سوپ جو، کتلت گوشت با سرخ کردنی، شیربرنج مجلسی، سالاد روز 4:سوپ قارچ، دمپختک مرغ، رنگینک، سبزی خوردن روز 5:آش نخود،دلمه بادمجان، کیک باقلوایی، سبزی خوردن روز 6:سوپ شیر، پلوخورش کرفس، حلوا رولتی، سالاد روز 7: آش شله قلمکار، ته چین مرغ، شله زرد، سالاد روز 8:سوپ مرغ، رشته پلو یا قرمه سبزی،کاچی، سبزی خوردن روز 9:آش گوجه، لوبیا پلو، حلیم شیرین، سالاد روز 10:سوپ سیب زمینی، سبزی پلو با ماهی، حلوا زنجبیلی، سالاد روز 11:آش کشک، پلوخورش قیمه، ترحلوا، سبزی خوردن روز 12:سوپ عدس، کباب کوبیده خونگی ،دسرماست، سبزی خوردن روز 13:آش بلغور، پلوخورش گل کلم، حلوا آردگندم، سالاد روز 14:سوپ رشته فرنگی، تاس کباب، خاگینه تبریز،سبزی خوردن روز 15:آش ماش، شیرین پلو با گوشت، گوش فیل، سالاد روز 16:سوپ اسفناج، کباب تابه ای، شارلوت، سالاد روز 17:سوپ سبزیجات، کوفته ریزه آذری، کلوچه خرمایی، سبزی خوردن روز 18:حلیم عدس، گوشت لاپلو، شیرینی انگشتی ترک، سالاد روز19:آش ترخینه، پلوخورش آلواسفناج، کیک یخچالی، سبزی خوردن روز 20:سوپ برنج، پلوخورش بادمجان، نان خرمایی، سالاد روز 21:اشکنه ترکی، دلمه کلم، حلواکیکی، سبزی خوردن روز 22:آش آلو،استانبولی، حلوامیکادو، سالاد روز 23:سوپ بروکلی باخامه، مرصع پلو، لوز تبریزی، سالاد روز 24:آش گوشت، کوکو دورنگ، شیرینی شربتی، سبزی خوردن روز 25:آش اردبیلی، کشک بادمجان، حلواهویج اورمیه، سبزی خوردن روز 26:سوپ ماکارونی فرمی، گارنی یاریخ(شکم پاره)، خاگینه پفی، سالاد روز 27: آش ترخینه، قیمه نثا، مسقطی، سالاد روز 28:سوپ دال عدس، پلوخورش هویج ترکی، شیرمال مغزدار، سبزی خوردن روز 29: آش شیر، پلوخورش خلال، ترحلوا، سالاد روز 30: سوپ حریره، پلوخورش گوشت و خرما، حلواعسلی، سبزی خوردن 1️⃣ روز اول : افطار شله زرد و کتلت؛ سحری کباب تابه ای 2️⃣ روزدوم : سوپ ؛ قورمه سبزی 3️⃣ روز سوم : عدسی ؛ زرشک پلو 4️⃣روز چهارم : آش ؛ قیمه 5️⃣ روز پنجم : فرنی و کتلت ؛ سبزی پلو کوکو 6️⃣ روز ششم : آبگوشت ؛ رشته پلو 7️⃣ روز هفتم : آش ماست ؛ لوبیاپلو 8️⃣ روز هشتم : کشک بادمجان ؛ عدس پلو 9️⃣ روز نهم : سوپ قارچ ؛ خورش کرفس 🔟 روز دهم : فرنی و کوفته ؛ دمی پلو 1️⃣1️⃣ روز یازدهم : الویه ؛ شوید باقالی پلو 2️⃣1️⃣ روز دوازدهم : املت ؛ سبزی پلو ماهی 3️⃣1️⃣ روز سیزدهم : شله زرد کوکو ؛ خورش آلو اسفناج 4️⃣1️⃣ روز چهاردهم : عدسی ؛ لوبیا پلو 5️⃣1️⃣ روز پانزدهم : ماکارونی ؛ خورش قیمه بادمجان 6️⃣1️⃣روز شانزدهم : آش رشته ؛ ته چین مرغ 7️⃣1️⃣ روز هفدهم : فرنی و کتلت ؛ قورمه سبزی 8️⃣1️⃣ روز هجدهم : میرزا قاسمی ؛ عدس پلو 9️⃣1️⃣ روز نوزدهم : کوکو سیب زمینی ؛ ته چین گوشت 0️⃣2️⃣ روز بیستم : دلمه ؛ خورش فسنجان 1️⃣2️⃣ روز بیست و یکم : شله زرد و کتلت ؛ لوبیا پلو 2️⃣2️⃣ روز بیست و دوم : پیراشکی گوشت و مرغ ؛ سبزی پلو کوکو 3️⃣2️⃣ روز بیست و سوم : آش شله قلمکار ؛ قیمه سیب زمینی 4️⃣2️⃣ روز بیست و چهارم : فرنی و کتلت ؛ زرشک پلو با مرغ 5️⃣2️⃣ روز بیست و پنجم : املت ؛ کباب تابه ای 6️⃣2️⃣ روز بیست و ششم : سوپ ؛ خورش قورمه سبزی 7️⃣2️⃣ روز بیست و هفتم : شله زرد و کوفته ؛ لوبیا پلو 8️⃣2️⃣ روز بیست و هشتم : کشک بادمجون ؛ خورش کرفس 9️⃣2️⃣ روز بیست و نهم : کوکو سیب زمینی ؛ زرشک پلو با مرغ روز آخر ماه مبارک رمضان آش و سبزی پلو ماهی وووووهر چه نوش جان کردید ما را هم دعا کنید🙏🏻☺️ 🌀اونایی هم که خیلی فرنی دوست دارن ، میتونن هر شب فرنی هم درست کنن ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
جاتون سبز هنر خودم پز🌹 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
دیشب شام ما😍 اینم کباب مرغ تابه ی خوشمزه من ..جاتون سبز❤️ سینه مرغ چهارعددو چربی گوسفند.)دنبه) چرخ میکنیم🌹 نمک وزردچوبه وزعفران بدلخواه🌹 پیاز یک عددبزرگ رنده میکنیم بعدآبش میگیرم🌹 همه مواد رو خوب ورزمیدیم گذاشتم یخچال تامزش بگیره🌹 اخر دوباره کمی ورزمیدیم بادستگاه کباب زنی.روش باپلاستیک کباب روگذاشتم اروم فشاردادم قشنگ به راحتی درمیاد توی تابه رژیم فقط چربش کردم.درشومیبندم تاطلایی شود دوباره برگردونه🌹 نوشجان کنید🌹🌹 🌼گل نرگس🌼 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛