#کیک_آب
❎سعی کنید با گرم کار کنید اگر قید شده خیلی بهتره تا لیوان مواد راکم وزیاد نکنید جایگزین نکنید طبق دستور عمل کنید تا نتیجه دلخواه را بشما بدهد❎
مواد لازم ......
تخم مرغ متوسط.....سه عدد
آردقنادی.....دولیوان ارد را فشرده نکنید به لیوان ضربه نزنید تا ارد ته نشین بشه معمولی پر کنید
آب لوله......یک لیوان
روغن مایع.....نصف لیوان
شکر ...یک لیوان
وانیل....نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری پر
سس شکلاتی.....
روغن مایع ....یک قاشق غذاخوری یا میتونید کره یا مارگارین باشه یک قاشق غذاخوری
شیر عسلی... .نصف قوطی
پودرکاکائو.....یک قاشق غذاخوری سرپر
برای درست کردن سس روغن یا کره را توی ظرف ریخته شیر عسلی را بهش اضافه کنید وپودرکاکائو وخوب بهم بزنید شروع به جوشیدن که کرد دودقیقه بعد خاموش کنید اینقد این سس خوشمزه وعالیه ووقتی روی کیک بریزید می بندد واصلا کثیف کاری نداره
طرز تهیه کیک ......بهتره توی مخلوط کن یا غذاساز درست کنید تا نتیجه طبق فیلم باشه تخم مرغ ووانیل ووروغن وشکر را دودقیقه بزنید ور حالیکه همزن کار میکنه یک لیوان اب را اضافه ویک دقیقه بزنید مایع کیک راتوی ظرفی بریزید وارد را درطی چهارمرحله روی مایع الک کرده وبا مفتول دستی مخلوط کنید نکته مهم کیک همین اضافه کردن ارد است ودرمرحله اخر بیکینگ پودر را هم اضافه کنید وارام مخلوط کنید قالب 22تا 24سانتی میان تهی را با روغن جامد یا کره چرب کنید مایع را توی قالب ریخته ضربه نزنید به سطح کار ودرفر یا تستر از قبل گرم شده با دمای 180درجه طبقه وسط بمدت تقزیبی 45تا50دقیقه حتما چک کنید پخته بود چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه کیک که خنک شد اطرافش را ازاد کنید وبا سس درصورت تمایل کاور کنید وپودرپسته بریزید طعم این کیک باورکردنی نیست محشره بافتش که نگو دیگه نوش
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_کشمش_گردو
موادلازم
آرد :1لیوان
شکر:2/3لیوان
تخم مرغ:2عدد
ماست شیرین:1/2لیوان
روغن مایع:1/2لیوان
بکینگ پودر:1ق چ
وانیل:1/2ق چ
نشاسته ذرت:1ق غ سرپر
کشمش: 2 ق غ
گردو خرد شده: 2ق غ
طرزتهيه:
تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن بزنید تاحجمش دو برابر شه. بعد شکر رو اضافه کنید خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شه. بعد به ترتیب روغن مایع و ماست رو اضافه کنید و در نهایت مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو که الک کردید.کشمش ها رو توی آرد بغلتونید و به همراه گردو اضافه کنید . قالب رو چرب و آرد پاشی کنید مایه کیک رو بریزید و قالب رو حدود 1 ساعت توی فر با دمای 170 درجه قرار بدید. بعد از پخت قلب رو روی سینی توری قرار بدید و اجازه بدید کیک حدود 10 دقیقه توی قالب خنک بشه . بعد این زمان از قالب در بیارید و مجدد روی سینی توری بزارید تا کامل خنک شه.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#لواش_خانگی 🍞 😋
▫️آرد 2 پيمانه
▫️آب ولرم 3/4 پيمانه
▫️روغن 4 ق غ
▫️بيكينگ پودر 1 ق چ
▫️نمك نوك ق چ
🔸در ابتدا آرد الك شده،بيكينگ پودر و نمك را در ظرفى ريخته و مخلوط ميكنيم،سپس روغن رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم و در آخر آب ولرم رو كم كم اضافه ميكنيم تا حدى ك خمير لطيفى ب دست بياد ممكنه همه آب هم نياز نشه بستگى ب آرد داره وقتى خمير لطيفى ب دست اومد ديگه آب اضافه نكنيد.
روى خمير رو با پارچه بپوشونيد و يك ساعت استراحت بديد،بعد از يك ساعت خميرو ب شكل گلوله هايى ب اندازه نارنگى باز ميكنيم،روى سطح كار كمى آرد ميپاشيم و خميرو باز ميكنيم.
تابه تفلون رو با قلمو چرب ميكنيم و ميزاريم رو شعله ملايم و خمير نون هارو دونه دونه تو تابه داغ شده ميزاريم وقتى ى طرف نون حباباى قهوه اى ايجاد شد برميگردونيم تا طرف ديگه هم بپزه،وقتى نون آماده شد روشو با كيسه فريزر بپوشونيد تا خشك نشه و بقيه نون هارو هم درست كنيد
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#حلوا_شیره
سلام حلوا با شیره مخصوص کسایی که علاقه مند شیره هستن و دوست ندارن شکر بریزن . البته همون دستور حلوای ساده است که جای شکر ، شیره استفاده میشه 😊 . میزان شیره هم می تونید یک کم کمتر بریزید و یا حتی کمی بیشتر بسته به علاقه تون به شیرینی داره .
می تونید حتی نصف شکر و نصف شیره استفاده کنید .
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی و حتی ترجیحا آرد سنگک یک لیوان
شیره یک لیوان (من کمی کمتر از یک لیوان ریختم و میشه نصف شکر و نصفش شیره ریخت) (شیره انگور و یا خرما و ...)
آب یک لیوان
کره 50 گرم
روغن مایع حدودا یک سوم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
پودر هل به میزان لازم
اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . مدت زمان تفت دادم بسته به این داره که چه رنگی دوست دارید حدودا 30 تا 45 دقیقه بو دادم .
در ظرف دیگه آب و شیره و زعفران و هل رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم گلاب هم ریختم همین که گرم شد و نیاز به جوشیدن نداره از حرارت برداشتم .
وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و کره و روغن مایع رو اضافه کردم استفاده کردم . بعد کمی آرد رو با روغن تفت داده و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه.
هر وقت هم حلوا رو خواستین تزیین کنین باید حلوا رو گرم داخل ظرف بریزین و روش رو با روغن جامد صاف کنید و بعد تزیین کنید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برشتوک_رویه شکلات بدون فر
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی_شکلات_انرژی_زا
1 فنجان خرما که پوست و هستهی آن را درآورده باشید و از وسط، به دو نیم تقسیم کرده باشید.
2 ق غ ارده ی خالص و بدون شکر و افزودنی
4 تكه شكلات تلخ
شیر 2 الی 3 لیوان
1. خرما و ارده را با استفاده از غذا ساز یا گوشتکوب برقی مخلوط کنید.
2. داخل یک ظرف کاغذ روغنی بندازید و مواد را داخل آن بریزید.
3. پس از چند ساعت که در فریزر سفت شد با چاقو مانند قالب های یخ برش بزنید.
4. به تعداد دلخواه از قالب های خرما به اضافه ی شیر ، در مخلوط کن بریزید.
5. پس از آن شکلات تلخ را ذوب کرده و به مقدار دلخواه در مخلوط کن بریزید.
6. نوشیدنی حاضر شده را در لیوان بریزید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_کچاب_خونگی
گوجه فرنگى 1کيلو
شكر. يك سوم پيمانه
سركه سفيد. يك سوم پيمانه
پودر سير. 1ق چ
پودر پياز. 1ق چ
فلفل سفيد. 1ق چ (اختياري)
نمک. 1ق چ
گوجه فرنگى ها رو خرد مى کنيم، در قابلمه مي ريزيم و حرارت مي دهيم تا آب گوجه ها خارج شود و نرم گردد.
سپس در مخلوط کن ريخته وکاملا مى زنيم و از صافي رد مي كنيم تا يک مايع نرم و يكدست حاصل شود.
مايع را دوباره درون قابلمه مي ريزيم. شكر، سركه، پودر سير، پودر پياز، فلفل سفيد و نمك رااضافه مي كنيم و حرارت مي دهيم تا بپزد وبه غلظت مناسب برسد.
سپس در دماى اتاق خنکش مى کنيم وبا قيف در ظرف سس مي ريزيم.
اين سس به مدت 10 الى15 روز در يخچال ماندگارى دارد.
نوش جان...
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🟡مرنگ
موادلازم:
سفیده تخم مرغ: ۳عدد
شکردانه ریز: یک چهارم پیمانه
آب جوش: یک قاشق غذاخوری
آب لیموترش: یک قاشق چایخوری
پودرتارتار: یک قاشق مرباخوری سرخالی
وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
نمک: یک پنس
رنگ ژله ای واسانس دلخواه
طرزتهیه:
✅سفیده های تخم مرغ راداخل ظرف کاملا تمیزوخشک ریخته وبادورتندهمزن بزنیدتاکاملا فرم بگیره ووقتی ظرف روبرمیگردونیدنریزه،بعدمقدارشکرروکم کم طی۴یا۵ مرحله به سفیده هااضافه میکنیم وباهمزن میزنیم بعدازتموم شدن شکرآب لیموترش رواضافه کرده همزده سپس مقدارآب جوشی که داشتیم راریخته وهم میزنیم سپس پودرتارتاروبعداون نمک ووانیل رومیزنیم واونقدربادورتندهمزن میزنیم تاکاملا فرم بگیره(ردپره های همزن روی موادمیفته)حالااگه میخوایدمرنگ هاتون رنگی باشه داخل چن ظرف خشک وتمیزتقسیم کنیدوبهش۲تا۳قطره اسانس دلخواه وکمی رنگ اضافه کنید وباقاشق مخلوط کنیدتواین مرحله زیادهم نزنیدکه باعث میشه مرنگ فرمش روازدست بده بعدبریزین داخل قیف(باماسوره دلخواه)وداخل سینی تمیزکه کاغذروغنی پهن کردین پایپ کنیدبزارین داخل فربادمای۸۰درجه وحدودابامدت زمان۴۰تا۴۵دیقه تاکاملا خشک بشه بعدپخت مرنگهاروسریع ازفرخارج نکنیدبزارین داخل فرسردبشه بعدازفربیرون بیاریدتاخشکی خودشون روحفظ کنند.مرنگهاروروی بخاری هم میتونیدخشک کنیدوقتی داخل سینی پایپ کردین بزارین روی بخاری باشعله ملایم حدود۳تا۴ساعت زمان میبره تاکاملاخشک بشه
✅دمای تمام فرهایکسان نیست بعد۳۰دقیقه چک کنیدمرنگ هانبایدبراثرپخت تغییررنگ بده،قبل پخت موادمرنگ کاملابراق هست وبعدپخت تقریبامات میشه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#معجون_خونگی😍😍
#نوشیدنی_سرد
شير، موز، بستني، انجير خشك، كنجد، گردو، عسل و شكر. اين هارو با هم تو همزن بريزيد. مقدار هر كدوم بستگي به خودتون داره. من از يه بسته شير، 1/4 يه بستني شكلاتي نيم كيلويي، دوتا موز، 4 عدد انجير خشك، سه قاشق شكر، كنجد يك قاشق و گردو هم يك عدد و يك قاشق عسل بريزيد و بذاريد خوب هم بخوره. در آخر معجون رو كه ريختيد تو ليوان، براي تزئين هم ميتونيد از موز، گردو، كنجد، سس شكلات و چيپس هاي شكلاتي استفاده كنيد. تو اين معجون ميتونيد از پسته يا بادوم هم استفاده كنيد.┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛