eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.6هزار دنبال‌کننده
923 عکس
258 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# چای_ ماسالا ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# کیک _شکلاتی تک نفره ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
برای خمیر:👇 شیر -250 میلی لیتر روغن مایع -100 گرم شکر -1 قاشق غذاخوری نمک -1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه دو ق چ آرد 3 لیوان برای پر کردن:👇 می توانید از هرچیز دلخواهی استفاده کنید. این بار فیله مرغ را با پیاز و قارچ سرخ کردم ، گوجه های ریز خرد شده و پنیر رنده شده را به آنها اضافه کردم. طرز تهیه:👇 برای خمیر ، ابتدا همه مواد را به جز آرد ترکیب کرده و با افزودن آرد الک شده ، خمیر را مخلوط کرده و ورز می دهیم. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1-2 ساعت آن را در مکان گرم قرار دهید. مانند ویدیو پای را جمع می کنیم ، روی آن را با یک کیسه می پوشانیم ، اجازه می دهیم 20-30 دقیقه دیگر بماند ، با زرده و شیر رومال می کنیم ، آن را با مایکروفر از قبل گرم شده با 160 درجه می فرستیم و حدود 25-30 دقیقه می پزیم . 10 دقیقه قبل از اتمام پخت پنیر موزارلا بپاشید(پنیر اختیاری است)‌ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# بستنی چوبی توت فرنگی ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 فنجان خرما که پوست و هسته‌ی آن را درآورده باشید و از وسط، به دو نیم تقسیم کرده باشید. 2 ق غ ارده ی خالص و بدون شکر و افزودنی 4 تكه شكلات تلخ شیر 2 الی 3 لیوان 1. خرما و ارده را با استفاده از غذا ساز یا گوشتکوب برقی مخلوط کنید. 2. داخل یک ظرف کاغذ روغنی بندازید و مواد را داخل آن بریزید. 3. پس از چند ساعت که در فریزر سفت شد با چاقو مانند قالب های یخ برش بزنید. 4. به تعداد دلخواه از قالب های خرما به اضافه ی شیر ، در مخلوط کن بریزید. 5. پس از آن شکلات تلخ را ذوب کرده و به مقدار دلخواه در مخلوط کن بریزید. 6. نوشیدنی حاضر شده را در لیوان بریزید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎂 مواد لازم👇🏻 کیک اسفنجی 6تخم مرغی قالب 20سانتی یک عدد خامه قنادی یک کیلوگرم موز گردو شیر 1لیوان وانیل نوک چاقو شکر 1ق غ خ سیخ چوبی برای خامه کشی کیک عریان باید لایه های کیک اسفنجی رو ضخیمتر برش بزنید،با شهد مرطوبش کنید(من از مخلوط یه لیوان شیر و یه قاشق غ شکر و نوک چاقو وانیل استفاده کردم تا شیرینیش کمتر باشه،البته وقتی هوا گرمه از شربت گلاب استفاده میکنم )خامه بزنید و برای فیلینگ از موز و گردو خرد شده استفاده کنید البته میتونید از توت فرنگی و نوتلا و... استفاده کنید(اینجاش دیگه سلیقه ایه)لایه های کیک رو به همین ترتیب روی هم بذارید و کمی فشار بدین تا به هم بچسبن کیک رو با کمی خامه کاور کنید و با سیخ چوبی مثل تصویر محکم کنید تا لایه ها موقع جابجایی جدا نشن(چون کیکش کمی ارتفاع داره،کیک عریان هرچی ارتفاع داشته باشه خوشگلتر میشه😍)کیک رو با پالت(اگر نمیتونید با کفگیر یا پلوکش)بذارید رو تخته سرو با گل طبیعی تزیینش کنید بذارید توو یخچال تا خودشو بگیره 1-2ساعت بعد آماده سرو،نوش جان😘 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
موادلازم. آرد .....۲ پیمانه_تخم مرغ.....۴عدد_شکر.......۱پیمانه_شیر.......۱پیمانه گرم_روغن.......۱پیمانه_پودر نارگیل .......۱/۲پیمانه_پودرهل......۱ ق چ_بکینگ پودر ......۱ق غ عزیزان قبل از هر کاری مواد باید به دمای محیط برسد . فر را روشن کرده .قالب کیکمون را روغن مالی کرده ودر فر میگذاریم تا داغ سود این کار باعث میشود وقتی مواد را درون قالب میریزیم به قالب نچسبد. طرز تهیه. ابتدا شکررادرون ظرفی ریخته تخم مرغها را اضافه کرده خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شود روعن را اضافه کرده هم میزنیم .شیر گرم را اضافه کرده سریع هم بزنید .آرد .بکینگ پودر .هل .راکه از قبل سه بار الک کرده رادر سه مرحله اضافه کرده وقتی مخلوط شد پودر نارگیل راهم اضافه کرده مخلوط میکنیم قالب را از فر بیرون اوردهمواد را درون قالب ریخته در دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه زمان دهید.بعد از سرد شدن مقداری عسل را روی کیک مالیده وباپودر نارگیل سطح کیک رارا پوشانده. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
شیفون 2 تخم مرغی با بافتی عالی برای خامه کشی مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شکر دانه ریز 128گرم شیر ولرم 1/2لیوان روغن مایع 35 گرم وانیل 1/2ق چ آردسفید یک و 1/4لیوان پکینگ پودر 1 و 1/4ق چ طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنیم،سفیده و نصف وانیل را با همرن برقی میزنیم تا کاملا فرم بگیره،هنگام زدن 1 ق غ سرپر از شکر را کم کم اضافه میکنیم وقتی سفیده کاملا سفت شد و از کاسه نریخت داخل یخچال میزاریم. زرده و نصف دیگه وانیل را به همراه بقیه شکر خوب میزنیم تا کرمرنگ و کشدار بشه ،روغن را اضافه میکنیم کمی میزنیم،حالا شیر ولرم را اضافه و درحد مخلوط شدن میزنیم،آرد و پکینگ پودر را دوبار الک میکنیم و به مخلوط زرده اضافه میکنیم و با دور کند همزن چندثانیه میزنیم درحدی که فقط کمی مواد مخلوط بشه. سفیده را به مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم میزنیم تا سفیده به خورد خمیر بره . قالب 15س با ارتفاع 10برای این کیک مناسبه..کف قالب رو چرب و کاغذ روغنی میندازیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 60 تا65 دقیقه قرار میدهیم.... ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛