جانم فدای نام زیبایت، ابوالفضل
قربان زخم چشم بینایت، ابولفضل
گر من به چای القمه بودم، زِ حسرت
هر آن بخشکیدم برآن روزت ابولفضل
#شب_دهم #عاشورا #محرم🥀
نعل تازه به سم اسب زدن فکر که بود؟
که سراپای تو با سطح زمین یکسان شد..
#آجرک_الله_یا_بقیة_الله😭🥀
#شهادٺ_سالار_شهیدان💔
#امامحسین_ع_تسلیٺ_باد🏴
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚 #یا_صاحب_الزمان_عج
طالبِ خونِ خدا
مَتی تَرانا وَ نَراک
يابنَ مِصباح الـهُدی
مَتی تَرانا وَ نَراک
چه شود با تو کنم
گريه سرِ قبرِ حسين
با حضورِ شـهدا
مَتی تَرانا وَ نَراک
💚 کی تو را می بینیم آقا جان؟!
💚 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#قرمه_سبزي
🍒مواد لازم (برای تهیه خورشت قورمه سبزی برای 4 تا 6 نفر)
سبزی قورمه سبزی شامل: تره، جعفری، کمی برگ چغندریا اسفناج در صورت تمایل، گیشنیز، شنبلیله
1 کیلو
لوبیا چیتی یا قرمز
یک سوم لیوان
پیاز
یک عدد
گوشت گوسفند خورشتی حدودا 300 گرم
شنبلیله خشک
1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه
به میزان لازم
لیمو عمانی
4 تا 5 عدد
گرد لیمو
به مقدارکافی
روغن جهت سرخ کردن سبزی و گوشت
به مقدارکافی
🍒طرز تهیه
لوبیا را از شب قبل می خیسانیم و دو یا سه بار آب آن را عوض می کنیم. سپس به همراه آب و نمک میگذاریم تا کمی بجوشد.
لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.
گوشت را با توجه به سایز مورد نظرمان خرد می کنیم و با پیاز کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و سرخ شود به صورتی که آب آن خارج شود. سپس به آن زرد چوبه و کمی فلفل ترجیحا فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند.
در این حین سبزی را شسته و خرد می کنیم. سپس آن راسرخ می کنیم. اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید سبزی را به صورت یخ زده بدون آن که یخ آن باز شود در روغن قراردهید تا پس از سرخ شدن، سبزی به صورت لاستیکی و سیاه رنگ نشود.
بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده، لیمو عمانی و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد.
در آخر نمک و فلفل و گرد لیمو رو اضافه می کنیم .در بعضی مناطق به خورش قرمه سبزی رب گوجه و آبلیمو اضافه میکنند که بستگی به ذائقه افراد دارد.
🌸نکات مهم در طبخ خورشت قرومه سبزی مجلسي
بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.
آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید.
حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.
🌸اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.
🌸شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.
🌸اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.
🌸سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود.
🌸نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.
🌸نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.
هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.
هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید
─┅۰┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#نکات_آشپزی
📢 برای خوشمزه تر شدن کتلت داخل مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.
📢 برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید.
📢 برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نه که نپخته است.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#قورمه_سبزی 😍
بسیار خوبان دیده ام ، اما تو چیز دیگ
#خورش_قورمه_سبزی از محبوب ترین #خورش های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش #خوشمزه نباشد. خورش قورمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود.
با موادی که در این دستور #آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر #خورشت_قورمه_سبزی تهیه کنید. .
مواد لازم خورش قورمه سبزی
* پیاز بزرگ ۱ عدد
* لیمو عمانی ۳ عدد
* لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
* روغن مایع به اندازه کافی
* سبزی خورشتی ۵۰۰ گرم
* گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
* نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
برای شروع آشپزی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به همراه کمی زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز نرم شود.
پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت قطعات یکدست خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن مخلوط گوشت و پیاز را ادامه می دهیم تا رنگ تمام قسمت های گوشت تغییر کند و تقریبا سرخ شود. توی قابلمه به مقدار کافی نه زیاد اب میریزیم و بعد اوبیا و سبزی رو اضافه میکنیم ( من سبزی رو از قبل خوب تفت دادم) . هر چقدر رنگ سبزی پر رنگ تر شود در پایان کار خورش سیاه تر خواهد شد. البته ابن کار شاید باعث زیباتر شدن خورش شود ولی باعث می شود تمام ویتامین ها و مواد معدنی درون سبزیجات از بین برود.
من در اواسط پخت لیمو عمانی ها و نمک و فلفل رو اضافه میکنم. در اخر هم ابلیمو میریزم. من قورمه سبزی رو ترش دوست دارم. حالا باید اجازه دهیم تا خورش جا بیفتد و آماده سرو شود. هر چقدر خورش بیشتر روی حرارت ملایم بماند بهتر جا می افتد.
سبزی خورشتی مخصوص قورمه سبزی متشکل از اسفناج ، شنبلیله ، تره ، گشنیز و جعفری است که به راحتی می توانید از سبزی فروشی ها تهیه کنید. تره زیادی در سبز خورشتی باعث تندی خورش و شنبلیله زیادی در سبزی خورشتی باعث تلخ شدن طعم خورشت می شود
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#فوت_وفن😍🤗
#لیموعسلی 🍋🍋🍋
پیشنهادمیدم تافصل لیموترش هست لیموعسلی رودرست کنین زمستون بکارتون میاد
لیموعسلی برای درمان گلودردوسرماخوردگیهای زمستون معجزه میکنه
باچای یاآب جوشیده میل کنید🍋🍋
لیموهاروبشورین وباپوست ورقه کنین وهسته هاشودربیارین
ورقه های لیموروبریزین تویه شیشه ی خشک وتمیزلابه لای لیموهاچندتاسیخ دارچین وچندتاگل محمدی خشک بذارین روی لیموهاروباعسل پرکنین همینطورتاشیشه پربشه(میتونین بجای عسل شکربریزین ولی خوب دیگه خاصیت عسلونداره)
درب شیشه رومحکم ببندین ودوروزبذارین توآفتاب بعددوروزداخل یخچال نگه دارین
ان شالله ک برای درمان بهش نیازپیدانکنین ولی خوب همینجوریم زمستون هرروزصبح مصرف کنین باعث تقویت سیستم ایمنی وپاکزدایی بدن میشه
این لیموعسلی روتاچندسال هم میتونین داخل یخچال نگه داری واستفاده کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
💎رویـــٰٰٰٰٖٖٖٖٓـٰٰٰٖٖٖـٰٰٖٖـٰٖ❊ـٰٖـٰٰٖٖـٰٰٰٖٖٖـٰٰٰٰٖٖٖٖٓــا💎:
#یخ_در_بهشت
مواد لازم واسه يخ در بهشت
٢ليوان آب رو با يك پيمانه نشاسته حل كرده و در ظرف ديگري يك چهارم پيمانه ارد برنج رو با ٤ليوان شير حل كرده بعد ٢پيمانه شكر و يك پيمانه خامه صبخانه و نصف ليوان گلاب رو اضافه كرده و همه مواد رو مخلوط كرده روي گاز قرار 9ميديم تا بجوش بياد بعد از جوش ١٠مين شعله رو كم كرده تا بوي خامي نشاسته گرفته بشه و ديگه اماده است @kadbanoyenemoneh
#تریلیچه
#کیک_دسر
#دسر
#دسر_ترکی
#کیک_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
موادلازم برای ظرف پیرکس۲۷×۱۹
ارد سفید : ۱ لیوان
شکر : نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع : نصف لیوان
شیریاماست : نصف لیوان
پکینگ پودر :1 قاشق مرباخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
🌸شربت شیری
۱ لیوان شیرسرد
۲ ق غ شکر
نصف ق چ وانیل
۲ ق غ خامه(من نریختم)
🌸لایه دوم
۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم خامه قنادی
🌸لایه سوم
کارامل
کیک راآماده میکنیم:
تخم مرغ،وانیل و شکر را خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر وروغن را یکی یکی اصافه میکنیم کمی هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر و که الک کردیم به مواد اضافه و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه.
ظرف پیرکس را چرب وآردپاشی کرده (میتونیدکاغذروغنی کف ظرف بندازید)مواد و در ظرف میریزیم میزاریم تو فرازقبل گرم شده بمدت چهل و پنج دقیقه بادرجه ۱۸۰ (با خلال چوبی امتحان کنید اگر تمیز در اومد کیک پخته شده)
🌸من طبق معمول بدون فر با فر دستساز ۴۵ دقیقه پختم ظرف پیرکسم نشکنه.
روی کیک داغ رو با سیخ چوبی سوراخ سوراخ میکنیم...سوراخ رو تا آخر کیک ببرید نه فقط سر کیک...بعد شربت شیری (شیروشکرووانیلوباهم مخلوط کردم) رو روی کیک میریزیم وکنار میذاریم
کیک که خنک شد روشو سلفون میکشیم میذاریم یخچال....بعد از دوسه ساعت خامه قنادی رو فرم میدیم و روی کیک میریزیم و روشو صاف میکنیم...چون روی کیک خییلی نرمه با احتیاط خامه رو روی کیک بکشید که روی کیک متلاشی نشه...مجدد کیک رو برای چند ساعت بذارید یخچال تا خامه روی کیک سفت تر بشه.(من شب تاصبح گذاشتم)
بعد کارامل رو که آماده کردیدرو روی کیک بریزید و صافش کنید..
#کارامل
۱ لیوان شکر
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۵۰ گرم کره
نصف لیوان شیر
توی تابه پهن شکرو بزارید روی حرارت تاکم کم آب وکاراملی بشه به هیچ عنوان قاشق نزنید گاهی تابه رو تکون بدید تاشکر کاملا اب بشه حرارت هم کم باشه وگرنه میسوزه
وقتی شکر کاراملی شد کره وخامه وشیرگرم شده رو اضافه کنیدهم بزنیدترجیحاباقاشق چوبی.(شکرشایداینجاکمی سفت بشه نگران نباشیدمیجوشه بازمیشه)درآخراز صافی یاالک رد کنید بذارید سرد بشه بعد روی خامه روی کیک بریزید.
برای زیبایی کیک مون مقداری خامه قنادی رو هم بزنید که کمی روان بشه بعد
بریزید داخل قیف و در فواصل منظمی خط های نازکی از خامه رو روی کارامل بکشید
و بعد در جهت رفت و برگشت با خلال دندون روی کیک رو نقش بندازید و اگه عجله ندارید بذارید یخچال چند ساعت بمونه که روی کاراملی سفت تر بشه...بعد از این زمان میل کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
خامه و کارامل رو میتونید کمی بیشتر از مقداری که من استفاده کردم استفاده کنید...شکرکیک رو بنا به ذائقه تون می تونید کمتر کنید...کارامل اگه یخچال بمونه سفت تر میشه و در دمای بیرون دوباره به غلظت اولیه برمیگرده.
اگه کف ظرف کیک کاغذ روغنی انداختید قبل از ریختن شربت شیری جداش کنید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_عصرانه_دو_رنگ
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک ونیم پیمانه
شیر یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
روغن مایع دو سوم پیمانه
آرد سفید 3پیمانه
بیکینگ پودر۳ ق چ
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
برای این قالب از لیوان فرانسوی و قاشقهای استاندارد آشپزی استفاده کردم.
📝 ابتدا قالب را با کره همدمای محیط چرب کنید. آرد بپاشید. آرد اضافی را خارج کرده و بذارین فریزر تا کره سفت بشه تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود. روغن بریزید به هم بزنید..ماست و شیر اضافه کرده و به هم بزنید و در آخر مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر) که دو بار الک شده در دو مرحله اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید. خمیر را دوقسمت کنید به یکی یک قاشق پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید. قالب را از یخچال خارج کرده چند قاشق خمیر کاکائویی در چند جای قالب بریزید بعد چند قاشق خمیر سفید و مجددا کاکائویی همینطور تا خمیر کیک تموم بشه قالب رو درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید. بعد از بیرون آوردن از فر بعد از ده دقیقه کیک رو روی توری فلزی برگردونید تا کاملا خنک بشه و آماده برای برش زدن .
میتونین از شکلات ذوب شده هم برای تزیین استفاده کنید.
امیدواریم درست کنید و درکنار خانواده لذت ببرید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛