کیک سبد گل من که بار اولم بود. یکم بدفرم شد😁🙈
هنر عزیز یاعلی 🌸
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کیک من برای روز پدر
هنر فاطمه عزیز🌸
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
سلام کیک من برا روز پدر 😍
هنر بردبار عزیز 🌸
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
سلام کیک من روز پدر❤️
هنر حنانه عزیزپور عزیز 🌸
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_شیفون
کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است )
مواد لازم کیک شیفون :
تخم مرغ :۴ عدد
آرد : ۱٫۵ لیوان
شکر : ۱ لیوان سر خالی
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
آب: ۱/۴ لیوان
روغن: ۱/۴ لیوان
طرز تهیه کیک شیفون :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم
به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه
حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم
و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم
و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد
حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
شام وکیک من به مناسبت روز پدر😍😍
هنر ادمین گروه عزیزم🌸
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کیک من برای روز پدر👆🏻😋😋
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم میز من برای رو ز پدر
هنر فاطمه عزیز 🌸
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛