#شیرینی_ساده 🥯 😋
125 گرم کره (در دمای اتاق نرم شده)
1 قاشق چای خوری روغن
2 فنجان پودر قند
2 عدد تخم مرغ
1 ق غ بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
3 لیوان آرد
🔸با مخلوط کردن مواد خمیر ، خمیری که نرم است اما به دست نمی چسبد حاصل می شود.
قطعات کوچک را از خمیر شیرینی که ورز داده ایم بردارید و آنها را درون قالب بریزید و با انگشت خمیر را فشار دهید تا شیرینی های مورد نظر به دست آید. روی سینی فر با کاغذ روغنی بذارید و به مدت 20 دقیقه با 175 درجه بپزید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#باقلوا_هندی_نارگیلی🥥🥥🥥
#باقلوا_نارگیلی
مواد لازم :
روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم( من روغن نیمه جامد استفاده کردم )
میشه نصف پیمانه
پودر قند یا پودر شکر ۱۲۰ گرم یا ۲/۳ پیمانه
پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی فرقی نداره
تخم مرغ ۲ عدد
پودر نارگیل اسیاب شده ۱۰۰ گرم یا ۱ پیمانه
به جای پودر نارگیل می تونید از پودر هر مغز دلخواه دیگری مثل بادام،گردو ،پسته استفاده کنید
آرد ۳۰۰ گرم (۲پیمانه)
پودر هل ۱ق چ
زعفران دم کرده مقداری
👈روغن ،پودر قند الک شده وتخم مرغهای همدمای محیط را درون ظرفی با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود
سپس پودر نارگیل اسیاب شده
به همراه پودر هل وزعفران را اضافه کرده وخوب هم بزنید
درنهایت ارد الک شده را کم کم بریزید ومخلوط کنید
تا جای ممکن با همزن دستی ودرنهایت با دست مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیره
ممکنه ارد کمتر یا بیشتری استفاده بشه
پس آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر لطیفی شکل بگیره
کف قالب دلخواه
قالب تارت را با روغن مایع کمی چرب کنید و ارد پاشی کنیدوخمیر را کف قالب پهن ویکدست کنید
اگر دوست داشتین طرح بزنید وبه شکل دلخواه برش بزنید
ودرمایکروفر ازقبل گرم ۱۶۰درجه حدود ۳۵تا ۴۰دقیقه بپزید
چک کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شِیک_شکلاتی
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_اسفنجی
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر دانه ریز 100 گرم (تقریبا ½ پیمانه)
آرد 100 گرم (تقریبا ¾ پیمانه)
آب جوش ¼ پیمانه
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
وانیل ¼ قاشق چای خوری
ابتدا آرد رو همراه بیکینگ پودر سه بار الک کنید. خیلی مهمه که آرد خوب هوادهی شده باشه. فر را روی 175 درجه سانتی گراد یا هر درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید تا گرم بشه. قالب که هر قالبی میتونه باشه رو چرب و آرد پاشی کنید یا کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید و چربش کنید. دقت کنید نباید دیواره های قالب رو چرب کنید. اگه دونه های شکرتون خیلی درشته چند ثانیه تو آسیاب بریزید تا دونه هاش ریز بشه . اگه دونه های شکرتون خیلی درشت باشه به خوبی توی مواد کیک حل نمیشه.
سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید . دقت کنید ظرفی که سفیده رو توش میریزید کاملا تمیز و خشک باشه و حتی یه ذره هم زرده تخم مرغ وارد سفیده نشه. سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه. حالا زرده تخم مرغ رو کمی بزنید و شکر رو بهش اضافه کرده انقدر بزنید تا رنگش روشن بشه و حجمش زیاد بشه. آب جوش رو کم کم به زرده اضافه کنید و بزنید. وانیل رو هم به زرده اضافه کنید. حالا همزن رو کناب بزارید و ارد رو قاشق قاشق به زرده اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. در آخر سفیده زده شده را به مواد اضافه کرده با لیسک به خوردمواد دهید. خیلی خیلی مهمه که مواد رو به صورت دورانی هم بزنید که پف سفیده نخوابه. پف این کیک به خاطر حباب های هوای ایجاد شده در سفیده تخم مرغه پس زیاد مواد رو هم نزنید. مواد رو داخل قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده بپزید. زمان پخت بستگی به فر و قالب داره تا 20 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنید و بعد از 30 دقیقه چک کنید ببنید پخته یا نه.
نکته: اگه تازه کار هستید و سرعت عمل کافی ندارید اول زرده تخم مرغ رو بزنید بعد پره های همزن رو خوب بشورید و خشک کنید و برید سراغ زدن سفیده. چون سفیده زده شده اگه زیاد بمونه آب میندازه.
با رعایت همه نکات کیک اسفنجی خوبی خواهید داشت.
کیک اسفنجی کیکی بدون روغن هست به همین دلیل بیشتر همراه خامه یا هر کرم دیگری سرو میشه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
# فینگر فود
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط 3 عدد
پنیر پیتزا 100 گرم
جعفری خرد شده 2 قاشق
ادویه (نمک فلفل پودر سیر)
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
ژله رنده ای
طرز تهیه:
یک بسته پودر ژله ی بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش و رنگ خوراکی آبی حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد بشه .بک بسته پودر ژله ی آلبالو رو هم به همین روش با رنگ خوراکی قرمز آماده کردم بعد هر دو رو چندساعت گذاشتم یخچال تا ببنده و سفت بشه .
یک بسته پودر ژله ی پرتقال رو با یک لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و وقتی که سرد شد دوعدد بستنی لیوانی بهش اضافه کردم و خوب هم زدم .بعد دو ژله ی بسته شده ی داخل یخچال رو رنده کردم و با ژله بستنی پرتقال مخلوط کردم و گذاشتم تا ببنده.
.
اگه رنگ خوراکی نزدین اشکالی نداره ولی کمرنگ تر میشه. میتونید به جای ژله پرتقال از آلوئه ورا استفاده کنید. در اینصورت زمینه ژله سفید میشه.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#خشک_کردن_آلو
برای خشک کردن الو قابلمه مناسب با حجم الوها رو انتخاب کنید پر از آب کنید و روی شعله بزارین وقتی جوش آمد برای پنج کیلو الو یک لیوان پر شکر بریزین وبعد الوها رو داخل قابلمه ریخته وقتی پوست الو ترک خورد یعنی مثل کویر خشک ترک میخوره ،آبکش کنید بنشینید با حوصله پوست الوها رو جدا کنید داخل سینی بچینید وروش یک پارچه توری بندازین و بزارین جلوی آفتاب دو تا سه روز طول می کشه تا خشک بشه فقط یادتون نره که روزی چند بار الو ها رو زیر و رو کنید یا برگردونید که تمام اطراف الو کاملا خشک بشه👌🏼😋
پ ن:پارچه توری برای جلو گیری از ورود حشرات هست
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#بلانچ_کردن_قارچ
سه کیلو #قارچ رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خورد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم #آبلیمو یا #سرکه_سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر #نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دقیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و سرشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم ،
از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم😍
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
37.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خامه_کشی_کیک
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛