eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.6هزار دنبال‌کننده
923 عکس
258 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 فنجان خرما که پوست و هسته‌ی آن را درآورده باشید و از وسط، به دو نیم تقسیم کرده باشید. 2 ق غ ارده ی خالص و بدون شکر و افزودنی 4 تكه شكلات تلخ شیر 2 الی 3 لیوان 1. خرما و ارده را با استفاده از غذا ساز یا گوشتکوب برقی مخلوط کنید. 2. داخل یک ظرف کاغذ روغنی بندازید و مواد را داخل آن بریزید. 3. پس از چند ساعت که در فریزر سفت شد با چاقو مانند قالب های یخ برش بزنید. 4. به تعداد دلخواه از قالب های خرما به اضافه ی شیر ، در مخلوط کن بریزید. 5. پس از آن شکلات تلخ را ذوب کرده و به مقدار دلخواه در مخلوط کن بریزید. 6. نوشیدنی حاضر شده را در لیوان بریزید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوجه فرنگى 1کيلو شكر. يك سوم پيمانه سركه سفيد. يك سوم پيمانه پودر سير. 1ق چ پودر پياز. 1ق چ فلفل سفيد. 1ق چ (اختياري) نمک. 1ق چ گوجه فرنگى ها رو خرد مى کنيم، در قابلمه مي ريزيم و حرارت مي دهيم تا آب گوجه ها خارج شود و نرم گردد. سپس در مخلوط کن ريخته وکاملا مى زنيم و از صافي رد مي كنيم تا يک مايع نرم و يكدست حاصل شود. مايع را دوباره درون قابلمه مي ريزيم. شكر، سركه، پودر سير، پودر پياز، فلفل سفيد و نمك رااضافه مي كنيم و حرارت مي دهيم تا بپزد وبه غلظت مناسب برسد. سپس در دماى اتاق خنکش مى کنيم وبا قيف در ظرف سس مي ريزيم. اين سس به مدت 10 الى15 روز در يخچال ماندگارى دارد. نوش جان... ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🟡مرنگ موادلازم: سفیده تخم مرغ: ۳عدد شکردانه ریز: یک چهارم پیمانه آب جوش: یک قاشق غذاخوری آب لیموترش: یک قاشق چایخوری پودرتارتار: یک قاشق مرباخوری سرخالی وانیل: یک سوم قاشق چایخوری نمک: یک پنس رنگ ژله ای واسانس دلخواه طرزتهیه: ✅سفیده های تخم مرغ راداخل ظرف کاملا تمیزوخشک ریخته وبادورتندهمزن بزنیدتاکاملا فرم بگیره ووقتی ظرف روبرمیگردونیدنریزه،بعدمقدارشکرروکم کم طی۴یا۵ مرحله به سفیده هااضافه میکنیم وباهمزن میزنیم بعدازتموم شدن شکرآب لیموترش رواضافه کرده همزده سپس مقدارآب جوشی که داشتیم راریخته وهم میزنیم سپس پودرتارتاروبعداون نمک ووانیل رومیزنیم واونقدربادورتندهمزن میزنیم تاکاملا فرم بگیره(ردپره های همزن روی موادمیفته)حالااگه میخوایدمرنگ هاتون رنگی باشه داخل چن ظرف خشک وتمیزتقسیم کنیدوبهش۲تا۳قطره اسانس دلخواه وکمی رنگ اضافه کنید وباقاشق مخلوط کنیدتواین مرحله زیادهم نزنیدکه باعث میشه مرنگ فرمش روازدست بده بعدبریزین داخل قیف(باماسوره دلخواه)وداخل سینی تمیزکه کاغذروغنی پهن کردین پایپ کنیدبزارین داخل فربادمای۸۰درجه وحدودابامدت زمان۴۰تا۴۵دیقه تاکاملا خشک بشه بعدپخت مرنگهاروسریع ازفرخارج نکنیدبزارین داخل فرسردبشه بعدازفربیرون بیاریدتاخشکی خودشون روحفظ کنند.مرنگهاروروی بخاری هم میتونیدخشک کنیدوقتی داخل سینی پایپ کردین بزارین روی بخاری باشعله ملایم حدود۳تا۴ساعت زمان میبره تاکاملاخشک بشه ✅دمای تمام فرهایکسان نیست بعد۳۰دقیقه چک کنیدمرنگ هانبایدبراثرپخت تغییررنگ بده،قبل پخت موادمرنگ کاملابراق هست وبعدپخت تقریبامات میشه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
😍😍 شير، موز، بستني، انجير خشك، كنجد، گردو، عسل و شكر. اين هارو با هم تو همزن بريزيد. مقدار هر كدوم بستگي به خودتون داره. من از يه بسته شير، 1/4 يه بستني شكلاتي نيم كيلويي، دوتا موز، 4 عدد انجير خشك، سه قاشق شكر، كنجد يك قاشق و گردو هم يك عدد و يك قاشق عسل بريزيد و بذاريد خوب هم بخوره. در آخر معجون رو كه ريختيد تو ليوان، براي تزئين هم ميتونيد از موز، گردو، كنجد، سس شكلات و چيپس هاي شكلاتي استفاده كنيد. تو اين معجون ميتونيد از پسته يا بادوم هم استفاده كنيد.┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# چای_ ماسالا ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# کیک _شکلاتی تک نفره ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
برای خمیر:👇 شیر -250 میلی لیتر روغن مایع -100 گرم شکر -1 قاشق غذاخوری نمک -1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه دو ق چ آرد 3 لیوان برای پر کردن:👇 می توانید از هرچیز دلخواهی استفاده کنید. این بار فیله مرغ را با پیاز و قارچ سرخ کردم ، گوجه های ریز خرد شده و پنیر رنده شده را به آنها اضافه کردم. طرز تهیه:👇 برای خمیر ، ابتدا همه مواد را به جز آرد ترکیب کرده و با افزودن آرد الک شده ، خمیر را مخلوط کرده و ورز می دهیم. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1-2 ساعت آن را در مکان گرم قرار دهید. مانند ویدیو پای را جمع می کنیم ، روی آن را با یک کیسه می پوشانیم ، اجازه می دهیم 20-30 دقیقه دیگر بماند ، با زرده و شیر رومال می کنیم ، آن را با مایکروفر از قبل گرم شده با 160 درجه می فرستیم و حدود 25-30 دقیقه می پزیم . 10 دقیقه قبل از اتمام پخت پنیر موزارلا بپاشید(پنیر اختیاری است)‌ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# بستنی چوبی توت فرنگی ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 فنجان خرما که پوست و هسته‌ی آن را درآورده باشید و از وسط، به دو نیم تقسیم کرده باشید. 2 ق غ ارده ی خالص و بدون شکر و افزودنی 4 تكه شكلات تلخ شیر 2 الی 3 لیوان 1. خرما و ارده را با استفاده از غذا ساز یا گوشتکوب برقی مخلوط کنید. 2. داخل یک ظرف کاغذ روغنی بندازید و مواد را داخل آن بریزید. 3. پس از چند ساعت که در فریزر سفت شد با چاقو مانند قالب های یخ برش بزنید. 4. به تعداد دلخواه از قالب های خرما به اضافه ی شیر ، در مخلوط کن بریزید. 5. پس از آن شکلات تلخ را ذوب کرده و به مقدار دلخواه در مخلوط کن بریزید. 6. نوشیدنی حاضر شده را در لیوان بریزید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎂 مواد لازم👇🏻 کیک اسفنجی 6تخم مرغی قالب 20سانتی یک عدد خامه قنادی یک کیلوگرم موز گردو شیر 1لیوان وانیل نوک چاقو شکر 1ق غ خ سیخ چوبی برای خامه کشی کیک عریان باید لایه های کیک اسفنجی رو ضخیمتر برش بزنید،با شهد مرطوبش کنید(من از مخلوط یه لیوان شیر و یه قاشق غ شکر و نوک چاقو وانیل استفاده کردم تا شیرینیش کمتر باشه،البته وقتی هوا گرمه از شربت گلاب استفاده میکنم )خامه بزنید و برای فیلینگ از موز و گردو خرد شده استفاده کنید البته میتونید از توت فرنگی و نوتلا و... استفاده کنید(اینجاش دیگه سلیقه ایه)لایه های کیک رو به همین ترتیب روی هم بذارید و کمی فشار بدین تا به هم بچسبن کیک رو با کمی خامه کاور کنید و با سیخ چوبی مثل تصویر محکم کنید تا لایه ها موقع جابجایی جدا نشن(چون کیکش کمی ارتفاع داره،کیک عریان هرچی ارتفاع داشته باشه خوشگلتر میشه😍)کیک رو با پالت(اگر نمیتونید با کفگیر یا پلوکش)بذارید رو تخته سرو با گل طبیعی تزیینش کنید بذارید توو یخچال تا خودشو بگیره 1-2ساعت بعد آماده سرو،نوش جان😘 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛