✅ شکلات داغ😋😍
شیر ۱لیوان,شکلات تخته ای,نسکافه ۱ ق.چ,پودر کاکائو ۲ق چ,خامه صبحانه ۱ق غ,شکر,وانیل
همه ی موادوباهم مخلوط کنید روی حرارت بذارید.به غلظت دلخواه رسید سِرو کنید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#شیرینی _پنجره ای
هنر کاربرگروه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#املت_پاستا
هنرمامان آرین
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک
هنرکاربرزهرا قاسمی
کیک ۶ تخم مرغی
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۳ پیمانه
شیر ۱ و نیم پیمانه
روغن ۱ پیمانه
وانیل مقداری
آرد ۵ پیمانه
پکینگ پورد ۳ ق م
تخم مرغ و وانیل و شکر و با هم میزنیم ۷ دقیقه بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم مرحله به مرحله آرد و در آخرم داخل قالب میریزیم و ۴۵ دقیقه میزاریم توی فر ۱۸۰ درجه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_یزدی
هنرکاربر (بردبار)
آرد سفید:300 گرم
تخم مرغ :3 عدد
شکر :200 گرم
ماست غلیظ :150 گرم
روغن مایع :175 گرم
عسل:یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری
پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری
گلاب:3 قاشق غذاخوری
دستور پخت کیک یزدی ترد و خوشمزه
ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.بعد فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شوند.بعد روغن مایع را به مخلوط شکر و تخم مرغ کرم رنگ شده اضافه کنید و هم بزنید .
بعد از کمی همزدن مخلوط ماست را هم اضافه کنید و با مواد میکس کنید. بعد ار مخلوط ماست به ترتیب گلاب ، هل و عسل را اضافه کرده و هم بزنید. دیوارهای ظرف را تمیز کنید . مخلوط آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و کم کم در چند مرحله به مواد مخلوط کنید و با همزن به آرامی هم بزنید. مایع آماده شده را سریعا به مرحله بعدی که ریختن در داخل قالب است میبریم تا مایه کیک منتظر نماند .
مایه آماده شده را با قیف و یا با قاشق در قالب مافین که قبلا کاغذ مخصوص کیک یزدی گذاشته ایم ریخته و تقریبا دو سوم قالب را پر میکنیم.
و یا در قالب های کوچک کیک یزدی که با کپسول یا همان کاغذ مخصوص کیک یزدی است پر کنید. فقط دقت کنید قالب ها را سرخالی پر کنید . با ته قاشق وسط مایه را مقداری گود کنید و کمی کنجد داخلش بریزید.
سینی را برای 10 دقیقه در فر ی با دمای 200 درجه سانتی گراد
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenem
#کیک
هنر فاطمه بانو
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
✅ شکلات داغ😋😍
شیر ۱لیوان,شکلات تخته ای,نسکافه ۱ ق.چ,پودر کاکائو ۲ق چ,خامه صبحانه ۱ق غ,شکر,وانیل
همه ی موادوباهم مخلوط کنید روی حرارت بذارید.به غلظت دلخواه رسید سِرو کنید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#آش
هنر کوثرناصری
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_شکلاتی
موادلازم 😍
تخم مرغ سه عدد
بیکینگ پودریه ق غ سرخالی
روغن یک سوم پیمانه
شکریه پیمانه
شیریه پیمانه
اردیه وپیمانه ونصف پیمانه
پودرکاکاعودوقاشق غ پر
وبه دلخواه چندتیکه شکلات تخته ی ریزخوردشد
☺️☺️برای تهیه این کیک خوشمززه آردبیکینگ پودروپودرکاکاعورومخلوط میکنیم کنارمیزاریم
بعدتخم مرغ هارومیشکنم باشکرقاتی میکنم وباقاشق چنددق هم میزنم
😋😋بعدشیروروغن رواضافه میکنم وکمی هم میزنم
ودراخرموادخشک روتوی دومرحله اضافه وهم میزنیم تامخلوط بشن ومن توی این مرحلع چندتیکه شکلات باچاقوریزکرذم داخل موادکیکم زدم وکمی روش وتمامممممم
وحالاکف قابلمه چدن رودوقاشق روغن مایع زدم بعدموادکیک وکوبیدم دوباری روی زمین ویک به اضافه+روی کیک کشیدم که گنبدی نشه
بعدشعله پخش کن گذاشتم قابلمه روبادربازگذاشتم روی گازوشعله زیادکرذم وقتی کناره های کیک رونگاه میکنی میبینی پف پف میکنه یابه اصطلاح حباب میزنه
دم کن کذاشتم زیرگازکم کردم مدت چهل دق
😜درش روبعداین مدت بازکن چاقوبزن پخته بودتمامممم اگه نپخته بودیه ربع دیگه زمان بده
نکته من هیچ وقت وانیل نمیزنم شمادوسداریدبزنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_شکلاتی
هنرمامان آرین
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#پیراشکی
پيراشكى قارچ و گوشت
هنر خودم
مواد داخل پيراشكى كه سليقه اى هست و من از پياز و گوشت چرخكرده ، قارچ، درت، فلفل دلمه،
پنير پيتزا و كمى ادويه و نمك براى تهيه مواد داخلش استفاده كردم، خمير اين پيراشكى خيلى لطيفه
دو سوم ليوان شير ولرم رو داخل ليوان ريخته و يك ق غ شكر و يك ق چ پودر خمير مايه روى شير پاشيدم تا ده دقيقه صبر كردم تا كف كنه، سه ليوان آرد رو داخل ظرف مخلوط ريخته وسطش رو گود كردم، يك تخم مرغ، نصف ليوان روغن مايع، خميرمايه كه توى ليوان آماده شده، يك ق چ نمك، يك ق غ شكر، يك ق چ وانيل توى گودى آرد ريختم و با دست كم كم از وسط مخلوط كردم خمير بسيار نرمى بدست اومد ،(اگه خميرتون جمع نشد كمى آرد بهش اضافه كنيد ولى نه زياد، بزارين خميرتون لطيف دربياد با آرد زيادى خفه اش نكنيد) روشو پلاستيك كشيدم و يكساعت بهش استراحت دادم تا خمير ور اومد بعد با دست پفش روزخوابوندم و ورز دادم و هشت تا چونه ازش كنار گذاشتم و با وردنه يكى يكى بازش كردم و موادم رو داخلشون گذاشته و پيچيدم بعد رومالشون كردم و داخل فر ١٧٠ درجه بمدت بيست تا سى دقيقه اجازه پخت دادم تا روى پيراشكى ها عين انارسرخ بشن
البته من سویا وسیب زمینی وسوسیس ریختم 😁😁
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_دورنگ
هنر عزیزکاربر گروه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کیک اسفنجی عالی😋
طرز تهیه کیک اسفنجی بدون جدا کردن زرده و سفیده😋
نکته:اندازه ی لیوان ۲۵۰ میلی لیتر همان لیوان فرانسوی دسته دار و اندازه ی استکان ۱۲۵ میلی لیتر یا نصف لیوان فرانسوی دسته دار.
مواد لازم:
6 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر دانه ریز
نصف استکان آب گرم(داغ ولی جوش نه)
1 لیوان پودر نشاسته ذرت
1 لیوان آرد
1 بسته وانیل شکری یا نصف قاشق چایخوری
1 بسته بکینگ پودر یا نصف قاشق غذاخوری سر صاف
طرز تهیه کیک اسفنجی:
تخم مرغ ها و شکر دانه ریز با همزن بزنید 3 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید ، آب داغ را اضافه کنید (به طور متوسط 8-9 دقیقه) هم بزنید
آرد ، نشاسته ، بکینگ پودر و وانیل را 3 بار الک کنید به آنها اضافه شده و با لیسک خوب مخلوط می شوند.مواد کیک را که آماده کرده اید در قالب کیک(26 سانتی متر) بریزید. قالب را چند بار روی میز بزنید تا حباب هاش خارج بشه.قالب را در دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 35 دقیقه بپزید.
قبل از اطمینان از پخته شدن کیک ، در فر را باز نکنید.و حتما با دست روی کیک بزنید و اگر فرو رفتگی روی کیک ایجاد نشد یعنی کیک شما پخته
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم دسرژله انگشت پیچ😍😋خوشمزه ی من حرف نداره...
هنرخودم پز
پودرژله توت فرنگی یک بسته🌸
پودرموز یک بسته🌸
پودرژله آلوئورا دوقاشق غ 🌸
دوبسته ژله توت وموز وآلوئورا. یک قاشق شکر..پودر بادام یک قاشق غ.بایک لیوان ابجوش حل میکنیم روی کتری بنماری کنید تاقشنگ شفاف بشه بعدهمزن برقی تاپنچ دقیقه کافیس بعد یک قاشق پودرنارگیل هم بزن تاکمی پف بشه.گذاشتم یخچال .بعدتزیین پودرنارگیلی🌸
نوشجان کنید خیلی خوشمزه امتحان کنید❤️😍
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هویج
مواد لازم برای کیک هویج و گردو با کرم پنیری
آرد سفید قنادی دو لیوان
تخم مرغ چهار عدد
هویج سه عدد متوسط (دو لیوان رنده شده )
شکر یک لیوان
روغن نصف لیوان
گردوی ریز خرد شده نصف لیوان
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
دارچین یک ق غ سرخالی
منظور از لیوان لیوان دسته دار فرانسوی هست که برابری میکنه با یک پیمانه قنادی
مواد لازم برای کرم پنیری
دویست گرم خامه صبحانه
چهارصد گرم پنیر ماسکارپونه
پودر قند پا پودر شکر الک شده نصف لیوان
این کیک شیر نداره
#پارت_اول
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛