eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.6هزار دنبال‌کننده
923 عکس
258 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
هنر معراج عزیز🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
هنر ذکیه عزیز🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
هنر معصومه عزیز🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کیک شیفون کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) مواد لازم کیک شیفون : تخم مرغ :۴ عدد آرد : ۱٫۵ لیوان شکر : ۱ لیوان سر خالی بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری آب: ۱/۴ لیوان روغن: ۱/۴ لیوان طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید البته بانصفه مواده😁 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز 2 ق نان خشک پودر شده 2 ق چ زیره 1 ق چ فلفل سیاه 2 ق چ نمک مقداری جعفری 6_5 عدد سیب زمینی برای سس: 2 ق چ نمک 2 ق غ رب 2 لیوان آب داغ برای روی کوفته: 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز طرز تهیه: مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و حدود 10 دقیقه خوب ورز بدید و هر شکلی دوست دارید بدید و کمی در یخچال استراحت بدید. سیب زمینی را خرد کنید و داخل روغن مایع سرخ کنید. در همان ماهیتابه کوفته ها را سرخ کنید. برای سس، رب ، آب داغ و نمک را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید. سیب زمینی و کوفته های سرخ شده را داخل ظرف پیرکس بچینید گوجه فرنگی های حلقه حلقه شده و فلفل های خرد شده را روی کوفته ها بچینید و سس را روی مواد بریزید. در فر 200 درجه حدود 20 دقیقه تا وقتی که گوجه فرنگی و فلفل سرخ شود بپزید. گرم سرو کنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
رولت مرغ و سبزیجات تخم مرغ 4 عدد. آرد نصف لیوان. روغن مایع 3 قاشق غذاخوری. شیر سرد یک سوم لیوان. نمک و فلفل به میزان لازم. .وانیل یک دوم قاشق چایخوری. مواد میانی : نصف سینه مرغ پخته و رنده شده. سیب زمینی پخته و رنده شده 1 عدد. هویج پخته و رنده شده 1 عدد. جعفری خرد شده به مقدار دلخواه . ابتدا نان رولت رو آماده می کنیم، سفیده و زرده ی تخم مرغ ها رو جدا کرده، سفیده ها رو با هم زن میزنیم تا حدی که ظرف رو بر می گردانیم نریزد، آرد، نمک و فلفل رو الک کرده با روغن وشیر مخلوط می کنیم، زرده ها رو با وانیل زده تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس زرده ها و سفید ها را به مخلوط آرد افزوده، در قالب چرب شده میریزیم در فر 200 درجه به مدت 10 دقیقه، نان را داغ رول می کنیم پس از سرد شده یک لایه سس مایونز مالیده من با ماست سون مخلوط کردم، مواد میانی رو با هم مخلوط می‌کنیم و با سس مایونز، کمی ماست، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کرده به طور یکنواخت روی سس می ریزیم، دوباره رول کرده، در یخچال قرار می دهیم، پس از سرد شدن تزئین کرده، برش می دهیم، نوش جان. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی سیب و دارچین کره در دمای اتاق 200 گرم روغن مایع 1 فنجان شکر دانه ریز نصف فنجان ماست 1 قاشق غذا خوری پر تخم مرغ 1 عدد وانیل 1 قاشق چای خوری آرد 4-4.5 فنجان مواد میانی: سیب : 3-4 عدد شکر 4-5 قاشق غذا خوری دارچین 1 قاشق چای خوری گردو 1 فنجان 1 عدد زرده تخم مرغ برای رومال شیرینی سیب را برش های نازک زده و با شکر و دارچین مخلوط کرده و با مقدار کمی اب اجازه دهید بپزد. سپس ان را کاملا میکس و پوره کنید. و بعد از سرد شدن یک فنجان گردوی درشت خرد شده را با ان اضافه کنید. طرز تهیه : ابتدا تمام مواد خمیر به جز ارد را کاملا با هم مخلوط کرده تا شکر حل شده و یکدست شود. سپس کم کم ارد را اضافه تا خمیر جمع شدهو به دست نچسبد. باز تاکید میکنم ارد زیادی نزنید چون خمیر سفت می شود. سپس خمیر را نیم ساعت استراحت داده در یخچال و بعد مطابق فیلم برش زده و از مواد میانی داخل ان قرار داده و خمیر را جمه می کنیم. روی ان زرده تخم مرغ زده و در فر 180 درجه به مدت تقریبی 30 دقیق قرار می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍶 آردشیرینی پزی یا نول دویست و پنجاه گرم روغن مایع صد و بیست گرم میتونید نصف کره و نصف روغن مایع بریزید شیر یک پیمانه قنادی شکر یک پیمانه قنادی هل نصف قاشق مرباخوری گلاب سه قاشق زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوری ابتدا شیره یا شربت حلوارو درست کنید شیروشکررا روی حرارت میگذاریم تا داغ بشه نیاز به جوشیدن نیست درحدیکه شکر حل بشه و زعفران و اضافه میکنیم و ازروی حرارت برمیداریم تا خنک بشه آردو الک میکنیم داخل تابه روی حرارت کم و مرتب هم میزنیم تا بوی ارد بلند بشه و بعد روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ نخودی بگیره و حرارتو خاموش میکنیم شیره سرد شده❌دقت کنید که سرد باشه کم کم اضافه میکنیم مراقب باشید دستتون با بخار اولیه ارد نسوزه و مرتب هم بزنید و شیره را اضافه کنید هل و گلاب راهم درین مرحله اضافه کنید، میزان جذب شیره بسته به جذب و جنس ارد داره تا زمانی اضافه کنید تا حلوا یکدست و نرم بشه اگر برای ماسوره زدن میخواهید کمی شل تر و برای داخل سینی و بشقاب کمی منسجم ترباشه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان خوشمزهه و خوش طعم مواد لازم 1 فنجان چایخوری شیر ولرم 1 فنجان چایخوری آب ولرم 1 ق غ شکر 1 بسته پودر خمیر فوری نصف فنجان چایخوری روغن 1 عدد سفیده ی تخم مرغ 1 ق غ ماست 1 ق چ نمک 4 تا 4 و نیم لیوان آرد شیرینی پزی الک شده برای رومال کردن :👇 1 عدد زرده ی تخم مرغ مقداری روغن کنجد طرز تهیه 👇 شیر ولرم، آب ولرم ، شکر وپودر خمیر فوری رو داخل کیسه زیپ بریزین و مخلوط کنین، بعد روغن و سفیده ی تخم مرغ و ماست رو اضافه و دوباره مخلوط کنین بعد نمک و آرد الک شده رو ریخته ( آرد رو به تدریج اضافه کنین) و بعد زیپ رو ببندین و ده دقیقه ورز بدین یکساعت در جای گرم استراحت بدین، داخل سطحی که آرد پاشی کردین بدون دخالت دست بریزین و با لیسک ورز بدین تا حباب خمیر گرفته شه و داخل سینی فر بذارین و پهن کنین و یک لیوان وسط آن قرار بدین تا شکل بگیره و مطابق فیلم اطرافشو برش بزنین و 30 دقیقه با پارچه روشو بپوشونید و در جای گرم استراحت بدین، زرده تخم مرغ و روغن رو رومال کنید و سیاه دانه و کنجد بپاشید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید تا قهوه ای مایل به طلایی شه (حدود یک ربع الی بیست دقیقه)پس از بیرون اومدن از فر 5 دقیقه آنرا با پارچه بپوشانید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم کره 50 گرم روغن جامد 50 گرم روغن مایع 1/8 پیمانه پودر قند نصف پیمانه خامه صبحانه 40 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد پودر هل 1 ق چ وانیل 1/8 ق چ(اختیاری) آرد قنادی 245 گرم بکینگ پودر 1 ق چ نمک کمی طرز تهیه کره،روغن جامد و پودر قند الک شده را با همزن برقی بزنید تا سفید و کرم رنگ شود ‌. روغن مایع را اضافه کرده کمی هم بزنید. زرده و پودر هل و وانیل را اضافه کرده (من فقط پودر هل زدم ) و یک دقیقه دیگر هم بزنید.خامه را اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را افزوده و با قاشق یا لیسک هم بزنید.تا خمیر جمع شود بیشتر ورز ندهید چون روغن پس داده و سفت میشود. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال خارج کرده فر را با دمای 175 درجه (گازی) یا 160 درجه (برقی) روشن کنید. از خمیر حدود 20 گرم برداشته با دست گرد کنید و با فاصله در سینی قرار دهید. به دلخواه میتوانید کمی کنجد یا تخم خرفه بزنید و سپس مهر دلخواه بزنید.سینی را در فر گرم به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید .(برای من 16 دقیقه طول کشید.) زیر و اطراف شیرینی طلایی شده و راحت از سینی یا کاغذ روغنی جدا میشود.(مدت رو با توجه به دمای فرتون تنظیم کنید.) ❌اگه دوست داشتید روی بیسکویت ها هم طلایی چند دقیقه آخر پخت کمی گریل روشن کنید ولی مراقب باشید که نسوزه ❌ ❌گزینه بعدی اینکه به جای هل میتونید از پودر رازیانه استفاده کنید و یک ق چ سیاه دانه و یک ق چ کنجد هم به آرد اضافه کنید.❌ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میکس تخم مرغ 4عدد وانیل یک چهارم ق چ ب.پ یک ق غ گردو پودر شده 100 گرم حدودا دو سوم لیوان آرد دو و نیم لیوان روغن یک لیوان سرخالی شکر یک لیوان کافی میکس فوری دو بسته آب جوش (دو بسته کافی میکس رو داخل یک لیوان دسته دار فرانسوی ریخته و روش آب جوش بریزین) شیر نصف لیوان زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سفیده رو میزنیم تا پف کند و فرم دار شود زرده + شکر + وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن و مخلوط کافی میکس و شیر را اضافه کرده و بیست ثانیه با همزن میزنیم آرد و ب.پ را کم کم روی مواد میریزیم و با لیسک هم میزنیم در نهایت سفیده فرم گرفته و گردو را کم کم اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم میزنیم سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 175-180 درجه به مدت 40-50 دقیقه میزاریم. قالب ترجیحا 20 سانت. .┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛