eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.3هزار دنبال‌کننده
950 عکس
268 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم آرد : 1 و 1/4 پ بیکینگ پودر : 1 و 1/4 ق چ نمک : یک پینچ تخم مرغ : 2 عدد شکر : 3/4 پ عصاره وانیل : 1 و 1/2 ق چ روغن مایع : 1/2 پ شیر : 1/2 پ طرز تهیه 1-فر را بر روی 180 درجه روشن کنید و قالب کاپ کیک هاتون رو کپسول بذارید و یا چرب کنید و بزارید کنار. 2-آرد ، بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و بزارید کنار. 3-در یک کاسه ی دیگر ، تخم مرغ ها را با همزن بزنید.شکر رو هم اضافه کنید و 1 دقیقه دیگه همینطور بزنید. 4-عصاره وانیل و روغن رو اضافه کنید و بزنید. 5-نصف مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید.شیر و نصف دیگر مخلوط آرد را نیز به آرامی اضافه و همینطور با سرعت کم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. 6-مایه را تا 2/3 قالب کاپ کیکها بریزید و در فر از پیش گرم شده به مدت 12-15 دقیقه بذارید. 7-بعد از اینکه از فر درآوردید،اجازه دهید چند دقیقه در قالب سرد شوند و بعد از قالب جدا کنید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
‍ ‍ سلام دوستان ،نون قندی پختم چه عاالی ، خیلی خوش طعمه وبافتشم نرمه،یعنی یه حالتی بین تردی ونرمی،برای اینکه بافت این نوع ازنان قندی نرم باشه بایدچندتانکته رارعایت کنیدکه همه رادقیق می نویسم ، خیلی راحته وزودهم اماده میشه ،ازاونجایی که می دونم عده ای حتی باذکرنکات ممکنه بعدازپخت یه تیکه سنگ تحویل بگیرن،خخخ ،،،،بدلیل زیادریختن ارد،بنابراین کلیپ رو رامیگذارم که ببینید لطافت خمیربایددرچه حدباشه واردزیادازحد که باعث سفت شدن این نان میشه رانریزین، کلیپ رو حتما" ببینیدضمنا این نوع ازنان قندی ازنوع نرمه،اگرخشک بخوایین باید خمیر راخیلی نازک نازک پهنش کنید که من اون نوع حالت خشکی رابرای این دستوردوست ندارم ،، حالا هرجورخودتون دوست دارید!!! ماست شیرین 1/2لیوان شکر از1/2لیوان کمی بیشتر_با این میزان شکرشیرینیش برای ما اندازه بود اگرشیرین تردوست دارین شکررا بیشتربریزین_ روغن مایع 1/2لیوان پکینگ پودر2ق چ سرخالی ازقاشقهای اندازه گیری وانیل یاهل ازهرکدوم دوست داشتین کمی ،من هل می ریزم یک ق چ اردسفید 2 لیوان _ممکنه بسته به جنس اردتون کمی کمتریابیشتراستفاده بشه من 2لیوان 1ق کم ریختم،تاحدی که خمیربسیاارلطیفی بدست بیاد_ نمک یک پنس ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق خوب خوب هم بزنیدتادانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع رااضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم بیفزایید ،اردوپکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست اخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تاخمیربسیااارلطیفی شکل گیرد، *خمیربا این میزان اردبسیاارلطیفه وچسبنده نیست،اگردرحدکمی هم چسبنده بوداشکالی ندارد ولی اگرخیلی چسبنده یاشل بودکم کم ارداضافه کنید. *خمیرنیازبه ورزندارد،اگرخمیررازیادورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد. *خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازاماده شدن ،ان راپهن کنید. کف قالب یاسینی موردنظر کاغذروغنی بیندازید،روی کاغذراکمی چرب کنید،خمیراماده شده را بادست وبه شکل دلخواه وبه قطر2تا3میلی پهن کنید ،روی ان طرح بیندازیدوان راباچنگال سوراخ سوراخ کنید، روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید کنجدوخلال پسته و..بپاشید ودرفرازقبل گرم شده 200درجه،طبقه باالا به مدت 20_15دقیقه قراردهیدتانان بپزد،روی نان رادست اخرکمی درحدخوشرنگ شدن گریل کنید . *بعدازپخت وازدما افتادن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید. *زیادازحدهم پخت ندین که سفت بشه. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کمپوت چند میوه 😍 🍎🍏🍑 اگه یوقتی به هر دلیلی نتونستید میوه تازه وخام نوش جان کنید براحتی با تبدیلش به کمپوت میتونید میوه دلخواهتونو بخورید 😍 میوه های دلخواه رو پوست بگیرید ... در ظرف مورد نظرتون آب بزارید جوش بیاد میوه ها رو داخل آب جوش بریزید طوری که آب روشونو بگیره چن تا قل بزنه بعد یه مقدار شکر به اندازه دلخواهتون روش بریزید چند تا جوش زد بردارید که میوه ها له وبد شکل نشن اگر دوست داشتید میتونید توش وانیل یا مقدار کمی گلاب هم بریزید خوشمزه تر میشه....من نریختم ... ظرفتون که از داغی افتاد همونجور بزارید یخچال تا کمپوتها خنک بشن وبعد در ظرفی مناسب سرو بریزید ونوش جان کنید😋 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اونقدر نرم و اسفنجی هستن که😍عین بافت چیزکیک ژاپنی ۵ تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق ۱۰۰ گرم یا نیم پیمانه شکر ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر وانیل ۸۰ گرم آرد ۲۰ گرم پودر شیرخشک ۲۰ گرم نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم کره آب شده - آجیل دلخواه برای روی کیکها - تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو هم بزنین تا کشدار شه و رنگش روشن شه، بقیه موادو بجز کره، با هم مخلوط کنید و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنید تا کاملا ترکیب شن. در آخر کره آب شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین و داخل کاغذ های(کپسول) کاپ کیک یا پای، که داخل قالب هم اندازشون گذاشتین، بریزین. (یا داخل قالب بزرگ ۲۰ سانتیمتری). در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه حدود ۱۰-۱۲ دقیقه بپزین و بعد در فر رو باز کنین و آجیل دلخواه رو روشون بریزین و سریع در فر رو ببندین و اونقدر بپزین تا خوب سرخ شن. اینکار رو بعد ازینکه کیکها تقریبا پختن و یکی دو دقیقه اشون مونده انجام بدین وگرنه پفشون میخوابه. دقت کنین که نشاسته کاملا ترکیب شه وگرنه کیکتون خراب میشه کیکهای ابری وانیلی اونقدر نرم و اسفنجی هستن که😍عین بافت چیزکیک ژاپنی ۵ تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق ۱۰۰ گرم یا نیم پیمانه شکر ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر وانیل ۸۰ گرم آرد ۲۰ گرم پودر شیرخشک ۲۰ گرم نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم کره آب شده - آجیل دلخواه برای روی کیکها - تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو هم بزنین تا کشدار شه و رنگش روشن شه، بقیه موادو بجز کره، با هم مخلوط کنید و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنید تا کاملا ترکیب شن. در آخر کره آب شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین و داخل کاغذ های(کپسول) کاپ کیک یا پای، که داخل قالب هم اندازشون گذاشتین، بریزین. (یا داخل قالب بزرگ ۲۰ سانتیمتری). در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه حدود ۱۰-۱۲ دقیقه بپزین و بعد در فر رو باز کنین و آجیل دلخواه رو روشون بریزین و سریع در فر رو ببندین و اونقدر بپزین تا خوب سرخ شن. اینکار رو بعد ازینکه کیکها تقریبا پختن و یکی دو دقیقه اشون مونده انجام بدین وگرنه پفشون میخوابه. دقت کنین که نشاسته کاملا ترکیب شه وگرنه کیکتون خراب میشه. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم: یک سوم لیوان آب ولرم یک قاشق چایخوری شکر یک قاشق غذا خوری پودر خمیر مایه فوری(حتما تازه) 200 گرم کره ذوب شده یک عدد تخم مرغ نصف قاشق چ خ وانیل 4 لیوان دسته دار فرانسوی آرد سفید قنادی نصف لیوان شکر یک لیوان شیر یک عدد زرده تخم مرغ + نوک ق چ پودر زعفران یا زعفران دم کرده یک قاشق غ خ + دو ق غ شیر = برای رومال مغزیجات یا کنجد برای تزیین طرز پخت: اول میریم سراغ درست کردن مایه خمیر. یک سوم لیوان آب ولرم را در کاسه ای ریخته و یک قاشق چ خ شکر و یک قاشق غ خ (لوازم قنادیا و سوپر مارکت ها دارن) داخل فیلم هم نشون دادم پاکتش رو☺️👇 میریزیم و یه هم کوچولو میزنیم و درشو با یه بشقاب میبندیم و میزاریم کنار تا ده دقیقه حسابی پف کنه و عمل بیاد در کاسه ای نسبتا بزرگ، یک لیوان شیر و نصف لیوان شکرو 200 گرم کره ذوب شده( یا روغن جامد ذوب شده) و یک عدد تخم مرغ را مخلوط کرده و نصف قاشق چایخوری وانیل بهش اضافه میکنیم. خمیر مایه عمل اومده را داخل مواد میریزیم و 4 لیوان آرد سفید الک شده را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم. لیوان چهارم را کم کم اضافه میکنیم و با دست شروع به ورز دادن میکنیم. کمی آرد کنار دستمون میگذاریم و تا جایی آرد اضافه میکنیم تا خمیر به دستمون نچسبه. خمیر را وسط کاسه میزاریم و روی کاسه را با پلاستیک یا سلفون میپوشانیم و جای گرم قرار میدهیم تا یک ساعت تا یک و نیم ساعت خمیرمون حجمش دوبرابر بشه. کف سینی یا قالب کمربندی را کاغذ روغنی پهن میکنیم و به هر شکلی که مد نظرمونه به خمیر شکل میدهیم. من از خمیر داخل اموزشم( در کلیپ ) گلوله های کوچک درست کردم و کنار هم قرار دادم . میتوانید مانند کلوچه های کوچک خمیر را گلوله کنید و روشو مهر (مخصوص کلوچه که لوازم قنادیا دارن) بزنین و یا با دست کمی پهن کنید(مثل کلوچه) و داخل سینی فر با فاصله ی مناسب بچینید(چون پف میکنن به هم نچسبند). برای رومال نان، یک عدد زرده تخم مرغ و دو قاشق غ خ شیر و کمی پودر زعفران یا زعفران دم کرده مخلوط میکنیم و روی نان ها می مالیم و با کنجد یا مغزیجات تزیین میکنیم. یک ساعت دیگه اجازه میدهیم خمیرها پف کنند و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 150 به مدت 50 دقیقه میپزیم. 🔴 درجه حرارت فر ها با هم متفاوت است پس زمانی که نان ها حسابی پف کرد پس از ۲۵ دقیقه دست بزنید اگر سفت شده و پخته شده کمی گریل را روشن کنید تا روی نان ها طلایی بشن😍 🔴من سه قاشق غ خ عسل و ۳ ق غ خ اب مخلوط کردم و با برس سیلیکونی روی نان داغ زدم این کار کاملا سلیقه ای هست. این نان بسیار پوک و پفکی میشه و بی اندازه خوشمزس.. حتما به شکل های مختلف درست کنید و سفره های رو زیبا و چشم نواز کنید. 🔴 وقتی نان ها از داغی افتادند لای سفره تمیز بپیچید و یا داخل پارچه ای تمیز گذاشته و پارچه را داخل نایلون بگذارید و گره بزنید تا تازه بمونن😍☺️ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
😋 گلیز (glaze) یا لعاب دونات 🍩🍩این لعاب یا کرم رنگی که آموزش دادم مقدارش زیاده حدود سی چهل تایی دونات را روکش میکنه،پس اگر خواستین تهیه کنید می تونین مقدار مواد را نصف کنید: پودر قند الک شده ۲ و۱/۲ پیمانه یا لیوان شیر ولرم(داغ نباشه سرد هم نباشه،کمی دما داشته باشه کافیه) ۱/۴ پیمانه کره اب شده ۱/۲ پیمانه گلوکز ۱ق غ برای براق وچسبنده شدن لعاب استفاده میشه 👈پودر قند وشیر را مخلوط کنید وسپس کم کم کره اب شده را به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر نسبتا غلیظی شکل بگیره ،درنهایت گلوکز را اضافه کرده وخوب یکدست کنید، اجازه بدین کمی در محیط بمونه وسپس یه دونه دونات را امتحانی روکش کنید اگر روکش روی دونات نماند و جذب شد روکش رقیق هست با افزودن پودر قند غلیظ ترش کنید اگر هم خیلی سفت بود که با کمی شیررقیق میشه، 👈با استفاده از رنگهای خوراکی هم می تونین به رنگ دلخواه تهیش کنید پودر کاکائو هم میشه داخلش بریزید که شکلاتی بشه،👇 برای روکش شکلاتی 👈 می تونین هر رنگ و نوع شکلاتی که دارین را روی بخار آب کتری با مقداری روغن مایع روان کنید وسپس استفاده ،،، در نهایت با انواع ترافلها تزیین کنید، البته با این قیمت شکلات همون روکش بالایی به صرفه تره، اگر دوست نداشتین هیچ روکشی داشته باشه می تونین شربت تهیه کنید مثل شربت زولبیا بامیه اما بدون زعفران وگلاب ورقیق تر،بعد دوناتها را داخل اون شربت بزنید، به این روش هم بافت دونات نرمتر میشه هم شیرینتر،بعد به دلخواه با شکر یا رده های شکلات تزیین کنید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
1-اندازه گیری درست و دقیق باید باشه والا توقع یک کیک خوب نداشته باشین 2-تمام نکته های گفته شده در رسپی رعایت بشه و چیزی حذف و اضافه بشه 3- مایه کیک رو فقط از مرکز نریزید و در همه جای قالب بطور یکسان پخش بشه و وقتی در قالب ریختین مایه کیک رو بعد یکی دو ضربه به قالب بزنید تا حبابهای مایه کیک گرفته بشه.. .وقتی مایه کیک رو فقط از وسط قالب میریزید حبابهای هوا به هم فشرده میشن و کیک حالت گنبدی به خودش میگیره به علت فشرده شدن حبابها در مرکز کیک 4- قالب مناسب انتخاب کنین و بهترین نوع قالبها و ارزونترین همین قالبهای فلزی کلفت (آلومینیومی) هستن و قبل از استفاده حتما کاغذ روغنی بندازین و خوب با برس چرب کنید و یه کم آرد بپاشید و آرد رو بصورت لایه نازک در همه سطح قالب پخش کنید تا نچسبه البته با ضربه زدن به قالب آرد بطور یکسان همه جای قالب پخش میشه 5-تخم مرغ حتما باید تازه باشه و برای امتحانش یک تخم مرغ رو در لیوان آب بندازید اگه روی لیوان اومد تخم مرغ کهنه هست و اگه ته نشین شد تخم مرغ تازه هست و اگه تخم مرغ تازه نباشه کیک پف نمیکنه 6-یکی از دلایل ترک خوردن روی کیک اینه که حرارت فر شما بیش از حد بالاست و به همین علت اطراف و سطح کیک پخته میشه اما مرکز کیک هنوز بصورت مایع هست و زمانی که مرکز کیک هم میخواد پخته بشه حجمش بیشتر میشه و در نتیجه فشار به سطح کیک میاد و سطح کیک ترک میخوره. 7- استاندارد بودن حرارت فر خیلی مهمه و اگه کم و زیاد بشه یا کیک خمیر میشه یا خشک قلق فرتون حتما باید بدونید تا کیکهای خوبی در بیارین 8-در فرو در اواسط پخت باز نکنید فقط از زمانی میتونید در فرو باز کنید که دو سوم از زمان پخت گذشته باشه 9- قالب رو از فر در میارید یه یک ربع تا نیم ساعتی اجازه بدین تو قالب بمونه بعد آروم اطرافش رو با چاقو از قالب جدا کنید و روی توری برگردونید وقتی خنک شد و برای تزیین با خامه میخواین سلفون بکشین اجازه بدین یه روز بمونه . 10- همه کیکها بافت اسفنجی ندارن و وقتی کیک مرطوب درست میکنین توقع پف زیاد با بافت اسفنجی نداشته باشین 11-قالب به اندازه مایه کیک خیلی مهمه و از نصف تا دو سوم قالب باید پر بشه و جا برای پف باید داشته باشه تا موقع پخت سریز نشه یا اگه قالب بزرگ باشه و کیکتون خشک میشه 12-اگه کیکتون رو از فر در میارین و پفش میخوابه حرارت فرتون کمتر از استاندارده و در این شرایط همیشه پنج الی ده درجه بیشتر از رسپی تنظیم کنید 13-اگه کیکتون خشک میشه درجه فرتون از استاندارد بالاتره 14-اگه مایه کیکتون تو قالب مثلا نیم ساعت بمونه و بعد تو فر بزارید پف کیکتون میخوابه ..بلافاصله بعد از ریختن تو قالب تو فری که از قبل گرم کردین بزارین .. فر اگه از یک ربع قبل گرم نشه کیکتون پف نمیکنه و خمیر میشه 15-اگه کیکتون روز قبل پختید و سلفون کشیدید برا تزیین بهتره تو دمای محیط تا یک روز نگهداری بشه ولی اگه تو یخچال گذاشتین بزارین به دمای محیط برسه بعد تزیین بکنید ولی بیشتر از یک روز تو یخچال یا فریزر نگهداری بشه 16_آرد سفید مخصوص شیرینی پزی هم تازه و حتما آرد رو الک کنید بعد با مواد کیک قاطی کنید تا کیکتون خوب پف کنه اگه از آرد دیگه غیر از آرد شیرینی پزی استفاده کنید کیکتون سفت میشه 17- اگه کیکتون پف کرده و مرکزش پف نکرده علتش یکی اینکه بیش از حد مونده تو قالب تا بره تو فر دوم اینکه اواسط پخت در فرو باز کردین 18-سفیده تخم مرغ باید قشنگ فرم بکیره و به حالت دورانی با لیسک مخلوط بقیه مواد کیک یشه والا پف کیک میخوابه 19- اگه شکر زیاد بریزید روی کیک چسبنده میشه کیک زیاد پف نمیکنه و روی کیک هم ترک میخوره . 20-بعضی از کیکها و شیرینهای خاص اصلا مدلشون اینه که ترک بخوره مثل قرابیه ها 21-چه سفیده چه زرده به اندازه لازم باید زده بشه چه کم یا زیاد تاثیر مستقیم روی کیک میزاره و یا پف نمیکنه یا ترک میخوره و روی کیک چسبنده میشه 22-بکینگ پودر هم حتما باید تازه باشه تا کیک خوب پف کنه و بیشتر از رسپی و یا کمتر از رسپی نریزید 23- وانیل به اندازه داده شده بریزید و اگه بیشتر بریزید کیکتون تلخ میشه 24-اگه سرکه و جوش شیرین تو رسپی هست حتی به مقدار کم حذف نکنید و حتی بکینگ پودرو با جوش شیرین جایگزین نکنید . 25-تخم مرغ و شیر و موادی که برای درست کردن کیک بکار میبرید باید دمای محیط داشته باشه مگر اینکه تو رسپی ذکر شده باشه که یخچالی باشه . 26- موقع مخلوط کردن کردن سفیده و آرد حتما باید بحالت دورانی و آروم با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابه مگر اینکه تو رسپی ذکر شده باشه که سفیده و آرد با مواد کیک با همزن زده بشن
👩🏼‍🍳‌ ❣️سیب زمینی آب پز رنده ریز شده ۳۰۰گرم ❣️پنیر چدار یا پنیر پیتزا رنده شده ۵۰گرم ❣️نشاسته ذرت(الزامی غیر قابل حذف) ۵۰گرم ❣️جعفری ساطوری ۲تا۳ق غ من شوید خشک زدم ❣️نمک و فلفل و (پودر سیر و پودر پیاز من زدم هر دو رو ولی دلخواهه) همه رو با هم مخلوط و خمیر رو بین دو نايلون کمی پهن میکنیم و برش زده در روغن داغ سرخ کنید. 📌نکته:سیب زمینی حتما خنک باشه بعد رنده کنید . 📌دو طرف سیب زمینی ها تو روغن سرخ بشه نوش جان کنید 😋 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
😋 🔸دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
خمیر هزارلا یک بسته خامه فرم گرفته ۵۰۰گرم پودر قند و پودر پسته به میزان دلخواه ابتدا فر را روی حرارت ۲۲۰درجه سانتی گراد روشن میکنیم. خمیر هزارلا را باز کرده و اگر ترک روی آن داشت کمی با وردنه صاف میکنیم. *اگر خمیر را درون فریزر گذاشتید ،از فریزر خارج کنید و درون یخچال قرار دهید تا یخ آن باز شود* *خمیر را زیاد وردنه نکشید فقط درحد صاف شدن روش* اطراف خمیر را برش زده و صاف کنید، سپس به ابعاد مورد نظر برش بزنید. *اطراف خمیر را دور نریزید درون سینی بگذارید و بعد از پخت خرد کرده و روی ناپلئونی بریزید* کف سینی را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر ها را درون سینی قرار دهید. *روی خمیر های اضافه اومده که درون سینی فر جا نشد دستمال بکشید و در سری دوم درون فر قرار دهید* با چنگال روی خمیر را سوراخ ایجاد کنید. سینی را درون فر داغ شده قرار دهید. پس از بیست دقیقه از فر خارج کنید و اجازه دهید تا سرد شود. سپس یک لایه ناپلئونی یک لایه خامه بزنید دوباره لایه بعدی را قرار دهید و خامه بزنید، روی خامه لایه آخر خمیر پودر شده پودر قند و پودر پسته بریزید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدازبون رو حتما خوب بپزین با حرارت ملایم تا نرم بشه و حتی اگه احتیاج داشت بیشتر از سه ساعت تا آخر پختش بهش نمک نزنین تا گوشتش سفت نشه... دارچین و سیر و پیاز خیلی خوش طعمش میکنه... اگه بذارین زبان سرد بشه پوستش راحت کنده میشه. تو سسش نمک هم بریزین من تو فیلم یادم رفت پشت صحنه ریختم هر چقدر زبان بیشتر تو سس بپزه (حتی تا یه ساعت) خوشمزه تر میشه فقط مواظب باشین اگه زبانتون خیلی نرم و پخته اس یهو وا نره ... بذارین سسش خوب قوام بیاد... من از آب خود زبان برای سسش استفاده کردم، شما میتونین از آب گوشتم  استفاده کنین ... میتونین داخل سسش از قارچ یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین هم استفاده کنین ... ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم برنج نیم دانه ایرانی. 1لیوان آرد. 1قاشق غذاخوری تخم مرغ. 1عدد نخود پخته. 1لیوان دوغ محلی. 3لیتر سبزی(گشنیز،نعنا،کمی سیر تازه). 400تا500گرم نمک وفلفل. به میزان لازم این آش لذیذ ودلچسب خیلی راحت درست میشه به این طریق که ابتدا داخل قابلمه مناسب برنج خیس شده وتخم مرغ وآرد را خوب مخلوط می‌کنیم وبعد دوغ را هم اضافه کردم وروی حرارت گذاشتم ومرتب هم میزنیم تا دوغ نبره ودر آش تیکه تیکه نشه زمانیکه شروع به جوشیدن و قل قل زدن کرد زیر قابلمه رو کم می‌کنیم ومیزاریم تا کمی نیم پخت شود حالا سبزی آش را هم به همراه نخود به موادمون اضافه کردم پدری قابلمه رو گذاشتم تا آش خوب پخته شود وجاافتاده بشه در آخر نمک وفلفل هم اضافه کردم اگر ترشی دوغ زیاد بود میتونید کمی آب به آش اضافه کنید بعضی ها به دلخواه گوشت قلقلی هم به اش اضافه می کنند که من ساده درست کردم برای سرو آش هم کمی نعنا داغ وسیر داغ درست کردم ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
بدون کره و خیلی راحت👌😍 مواد لازم: آرد قنادی ۳۴۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق چ شکر ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد ماست (کم چرب یا پرچرب) ۴۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ اسانس در صورت دلخواه چند قطره زرده تخم مرغ برای رومال ۱ عدد پودر دارچین یا هل در صورت دلخواه ۱ ق چ دمای پخت فر برقی: ۱۸۰ درجه فر گازی: ۱۹۰ درجه مدت پخت ۱۵-۲۰ دقیقه تا زمانیکه روی بیسکویت ها طلایی بشه *روی سینی فر، کاغذ نسوز یا روغنی یا سیلپد بندازید. *ضخامت خمیر نیم سانت هست *این بیسکویت رو میتونید به دلخواه خودتون با هر ادویه و یا اسانسی طعم دار کنید. مثل پودر دارچین، هل، زنجبیل و یا اسانس های پرتقال، توت فرنگی، لیمو و …. *اگر دوست داشتید خمیر را کاکائویی کنید، کافیه ۲ تا ۳ ق چ پودر کاکائو به خمیر اضافه کنید نیازی نیست از مقدار آرد کم کنید.┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم آرد 750 g آب 300 ml خمیر مایه تر 20 g روغن مایع 30 g نمک 8 g شکر 20 رازیانه و سیاهدانه و کنجد به میزان دلخواه طرز تهیه : استراحت اولیه 60 دقیقه بعد از استراحت پف خمیر را گرفته و چانه کنید وزن چانه 550 تا 450 g سپس روی چانه ها را پوشانده ، 20 دقیقه با کاور استراحت دهید سپس خمیر را به ضخامت یک سانت به صورت بیضی پهن کرده با آبپاش مرطوب کنید در صورت تمایل کنجد و سیاهدانه بپاشید. سپس روی کنجد و ... با آبپاش دوباره مرطوب کنید و با چنگال سطح خمیر را سوراخ سوراخ کرده و در سینی فر بگذارید. در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
‍ ‍ مواد لازم برای خمیر خامه دو سوم پیمانه شیر هم دما با محیط 1 پیمانه تخم مرغ هم دما با محیط 1 عدد بزرگ شکر یک سوم پیمانه آرد کیک پزی نصف پیمانه آرد نان سه و یک دوم پیمانه مایه خمیر 1 ق س نمک یک و یک دوم ق چ برای رویه نان کشمش دو سوم پیمانه شکر دارچین تخم مرغ خامه و شیر و تخم مرغ و شکر و مایه خمیر و آرد و نمک را در کاسه ای ریخته با چنگک مخصوص نان با هم زن به مدت 15 دقیقه مخلوط میکنیم پس از این مدت روی خمیر را با حوله پوشانده در جای گرم گذاشته یک ساعت صبر میکنیم تا حجم آن حدود یک و نیم برابر شود. مجدد 5 دقیقه خمیر را با هم زن زده تا حبابهایی ایجاد شود. روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده خمیر را به 12 مستطیل مساوی تقسیم کرده روی آن کمی دارچین و شکر و کشمش ریخته و آن را لوله کرده از وسط برش زده بپیچانید و به صورت حلزونی رول می کنیم نان ها را داخل کپسولهای کاغذی گذاشته روی آن را با حوله پوشانده و یک ساعت دیگر استراحت می دهیم روی نان ها را تخم مرغ مالیده در فر از قبل گرم شده 350 درجه فارنهایت قرار داده به مدت 15 دقیقه. پس از پخت می توانید کمی شربت بار روی نان ها ریخته. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#نان_رول_دارچینی ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مایه خمیر 2 ق س آب گرم 1 پیمانه شیر پرچرب سه چهارم پیمانه شیر کم چرب یک دوم پیمانه شکر 3 ق س کره نرم 2 ق س نمک یک و نیم ق چ آرد 5 پیمانه بیکینگ پودر 2 ق چ مواد میانی کره نرم 150 گرم شکر یک و یک چهارم پیمانه دارچین یک چهارم پیمانه مواد برای رویه پنیر خامه ای 250 گرم پودر قند یک و یک دوم پیمانه خامه یک دوم پیمانه رنده پوست پرتقال یک عدد طرز تهیه خمیر مایه خمیر و آب گرم و 1 قاشق شکر را در ظرف مناسبی ریخته و هم بزنید و در آن را ببندید و مدت 10 دقیقه در جای گرم گذاشته تا پف کند. آرد و نمک و بیکینگ را 2 بار الک کرده. شیرها و باقیمانده شکر و کره نرم شده و مایه خمیر پف کرده را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه کرده تا خمیر به دست آید خمیر را 10 دقیقه ورز داده و بعد 100 بار محکم به سطح صافی کوبیده سپس روی آن را پوشانده و 50 دقیقه استراحت داده تا حجم آن چند برابر شود. خمیر را ورز داده و به چند قسمت تقسیم کرده و هر تکه را به صورت مستطیل باز کرده و از مایه دارچین روی آن مالیده و خمیر را رول کرده و و به کمک نخ به قطعات 3 سانتی متری برش داده و در سینی فر چرب شده قرار داده و مجدد روی آن پارچه انداخته و یک ربع صبر کرده و بعد در فر از قبل گرم شده با درجه 150 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه تا روی نان طلایی شود قرار داده بعد از خارج کردن از فر تا هنوز داغ هستند روی آن کرم را ریخته و سرو کرده. برای مواد میانه کره نرم و شکر و دارچین را با هم زن زده تا به صورت کرم در آید. برای کرم رویه پنیر خامه ای و خامه و پودر قند را با هم زن زده تا فرم بگیرد و بعد رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و استفاده کنید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
این بیسکویت طعم عالی و بافت کوکی مانند داره. با این کاتر 26 بیسکویت (13 جفت) داشتم. تخم مرغ 1 عدد (50 گرم بدون پوست) آرد سفید 170 گرم (یک پیمانه+2 ق غ) شکر دانه ریز 50 گرم (یک چهارم پیمانه منهای نصف ق غ) روغن مایع 36 گرم(دو و نیم ق غ) دارچین یک چهارم ق چ بکینگ پودر نصف ق چ وانیل کمی نوتلا یا شکلات صبحانه مقداری برای بین بیسکویت ها تخم مرغ و وانیل و شکر و روغن را در ظرفی ریخته با قاشق مخلوط کنید تا شکر تقریبا حل شود. دو ق از آرد را جدا بگذارید. بقیه آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط، الک و در چند مرحله اضافه کنید. اگر چسبناک بود بقیه آرد را تا جایی که خمیری لطیف بدست آورید اضافه کنید. سپس بین دو کاغذ روغنی یا نایلون به ضخامت 3 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر که با برس و روغن مایع کمی چرب کرده اید بچینید. وسط نیمی از آنها را مثل شیرینی آلمانی خالی کنید. در فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حدود 12 تا 15 دقیقه بپزید تا زیر آنها طلایی شود. کف فر سینی خالی باشه. بعد از خنک شدن بیسکویت ها را با نوتلا یا شکلات صبحانه جفت کنید. 💞نکات: اگر طعم دارچین را در بیسکویت نمی‌پسندید، حذف کنید و بجاش وانیل یا رنده پوست لیمو یا پرتقال بریزید. میتوانید بجای نوتلا از مارمالاد دلخواه استفاده کنید. شکر دانه ریز را می‌توان با یک سوم پیمانه پودر قند جایگزین کرد. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛