فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️فضای مجازی هم در یک جاهایی ول است. همه کشورهای دنیا فضای مجازیشان را مدیریت میکنند ولی ما افتخار میکنیم که آن را ول کردیم!
🔴 آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی:
من این را هم عرض بکنم این دیگر اینها اطلاعات ما است. دستگاههای جاسوسی و اطلاعاتی کشورهایی از جمله آمریکا و... از چندی پیش دارند تلاش میکنند که انتخابات آخر خرداد را بیرونق کنند یا برگزارکنندگان را متهم میکنند که انتخابات مهندسی شده و ... و یا مردم را دلسرد میکنند که رأی شما اثری ندارد و در بهبود اوضاع اثری نمیگذارد. از فضای مجازی هم حداکثر استفاده را میکنند.
🔹 فضای مجازی هم در یک جاهایی ول است. همه کشورهای دنیا فضای مجازیشان را مدیریت میکنند ولی ما افتخار میکنیم که آن را ول کردیم! ... از این فضا استفاده میکند دشمن که با شیوههای روانی مشارکت مردم را در انتخابات کاهش دهد.
🔹 فضای مجازی را بایستی مدیریت کرد. از این امکان مردم استفاده کنند برای مردم وسیله آزادی است بلاشک. خیلی هم خوب است اما نباید این وسیله را اختیار دشمن قرار داد که بتواند علیه کشور و علیه ملت توطئه کند
#دولت_بی_تدبیر_بی_امید
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
کافه سیاسی
✖️فضای مجازی هم در یک جاهایی ول است. همه کشورهای دنیا فضای مجازیشان را مدیریت میکنند ولی ما افتخار
⛔ درسخنرانی ۱فروردین،
▪️اونجایی که آقا فرمود رئیس جمهور باید با ایمان باشد، کشور را نفروشد!((جای روحانی))
▪️آنجایی که فرمود:
بعضی ها علی رغم تذکرها به رهایی فضای مجازی افتخار میکنند!((جای جهرمی))
▪️وآنجا که فرمود برای یکی از این آقایان تور بازدید توان دفاعی گذاشتیم، ((جای ظریف)) خجالت کشیدم
سنگ اگر بود.....
🇮🇷 @kafesiasi
🔴 اعلام سیاستهای دانشگاه آزاد در انتخابات ۱۴۰۰؛ از ممنوعیت استفاده از امکانات دانشگاه برای تبلیغات تا ممنوعیت حضور محکومان فتنه
▪️جهانبین، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد سیاستهای دانشگاه آزاد در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو به واحدهای دانشگاهی ابلاغ کرد و براساس آن:
▫️ دانشگاه آزاد اسلامی در راستای مشارکت حداکثری و زمینه سازی برای انتخاب اصلح، تمام مساعی خود را به کار خواهد گرفت.
▫️ دانشگاه به هیچ نحو اجازه نخواهد منابع و امکانات دانشگاه له یا علیه شخص یا جریان خاصی به کار گرفته شود.
▫️ در مقطع تبلیغات رسمی، حضور تمام افرادی که مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفتند با اطلاع ریاست واحد دانشگاهی در دانشگاه مجاز هست. این حضور می تواند در قالب های سخنرانی و تبیین مواضع، پرسش و پاسخ و مناظره باشد.
▫️ حضور نمایندگان کاندیداها یا دیگران با تایید هیات نظارت در قالب سخنرانی، پرسش و پاسخ و مناظره مجاز است.
▫️ محکومین فتنه ۸۸ نمیتوانند در دانشگاه حضور پیدا کنند.
▫️ قبل از ایام رسمی تبلیغات انتخاباتی، تبلیغ مستقیم ممنوع است. حضور افراد بدون تبلیغ مستقیم و در قالب سخنرانی، پرسش و پاسخ و مناظره و با تایید هیات نظارت مجاز هست.
▫️ هیات های نظارت با رعایت عدالت، در چارچوب این ضوابط زمینه را برای طرح تمام سلایق و دیدگاهها و با هدف کمک به مشارکت حداکثری و شناخت و انتخاب اصلح در محیط دانشگاه فراهم آورند.
📲 @kafesiasi
28.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقصیر مجلسه ؟
📽 عیدی روحانی به مردم 😄😄
روحانی به دنبال این هست علی لاریجانی را رئیس جمهور کند
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۲ دقیقه از گفتوگوی اخیر گوردن براون، نخستوزیر اسبق انگلیس در سالگرد حمله به عراق را ببینید
➕ او اعتراف میکند: پنتاگون به ما دروغ گفت که صدام سلاح کشتار جمعی دارد.
➖ بعد خبرنگار میپرسد، حالا احساست چیست؟
➕ بروان میگوید متاسف است که جان سربازان «انگلیسی» را به خطر انداخته!
🔸️مردم عراق چی؟ هیچ! اصلا برایش مهم نیست.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشتباه نکنید! اینجا شوش تهران نیست!
اینجا قلب آمریکا یعنی فیلادلفیاست
جایی که غربزدهها به شما نشان نخواهند داد!
@kefesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تظاهرات آخر هفته در انگلیس، آلمان و اتریش در اعتراض به محدودیتهای کرونایی
@kafesiasi
سئوال:
شورای نگهبان چگونه صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را تعیین می کند؟
آیا ویژگی هایی که رهبر انقلاب درباره رئیس جمهور فرمودند را باید شورای نگهبان لحاظ کند؟
پاسخ:
1️⃣ بر اساس اصل ۱۱۵ قانون اساسی : رئیس جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب گردد:
ایرانیالاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور.
ضمن اینکه این شورا برای اطلاع از این شرایط ، از چهار پنج مرجع مانند: قوه قضائیه، ناجا، ثبت احوال و... استعلام می نماید و اگر در پاسخ استعلام فردی ، موردی نباشد ، وی به اصطلاح اولین خوان را که مهم می باشد رد کرده است. در دومین خوان ، افراد عبور کرده از خوان اول، در بین دوازده عضو شورای نگهبان، به رای گذاشته می شوند . به همین منظور است که از سوی مسئولان این شورا، بارها گفته شده است: در انتخابات ریاستجمهوری ردّ صلاحیت صورت نمیگیرد؛ بلکه احراز صلاحیت باید صورت گیرد. شورای نگهبان باید هفت رأی یا بالاتر به افراد بدهد . بر اساس آن وضعیت افراد بررسی میشود. این موضوع که چند نفر نامزد خواهند شد و از چه جناحی هستند، جزء محدودیتهای شورای نگهبان نیست. مهم آن است که فرد آن شرایط را داشته باشد و در شورای نگهبان رأی بیاورد.
گاهی اوقات، فردی صلاحیتها را دارد، اما در شورای نگهبان به او رأی داده نمیشود؛ یعنی ممکن است شش رأی بیاورد و وی نتواند کاندیدا شود. نتیجه آنکه شورای نگهبان به این موضوع توجه نمیکند که کاندیدا شش نفر یا هشت نفر باشند یا اینکه تناسب باید بین اصولگرا و اصلاحطلب رعایت شود؛ بلکه مهم آن است که کاندیدا طبق موازین قانونی شرایط لازم را داشته باشد."
2️⃣ بعد از طی مراحلی که عرض شد، نامزدهای اصلی اعلام می شوند و حال نوبت مردم است که فردی را از بین نامزدها ، انتخاب کرده و فردی که بالاترین رای را بر اساس آنچه در قانون اساسی آمده است، کسب نماید،رئیس جمهور قانونی کشور خواهد بود. در واقع ، شورای نگهبان بر اساس قانون، حداقل ها را ارزیابی می کند.
3️⃣ در خصوص ویژگی هایی که از ابتدای انقلاب، امامین انقلاب اسلامی( امام راحل ره و مقام معظم رهبری ) پیش از انتخابات های گوناگون مطرح فرمودند، این ویژگی ها در واقع معیار هایی برای تشخیص اصلح است. بیان ویژگی هایی چون: مردمی، معتقد به جوانان، توانمندی در مدیریت،روحیه انقلابی، معتقد به توانمندی های داخل و ... که اتفاقا در هر دوره با توجه به نیاز کنونی کشور به روز رسانی شده است، صرفا برای انتخاب اصلح است. هرچند شورای نگهبان نیز در برخی ویژگی ها مورد خطاب است و باید در تعیین نامزدهای اصلی کمال دقت را داشته باشد، اما این ویژگی ها بیشتر معطوف به انتخاب من و شما در گزینش افراد و انتخاب اصلح می باشد.
در پایان ، امیدوارم با هوشیاری مردم و دلسوزان، دولتی متعهد و متخصص ، با روحیه مردمی و جهادی روی کار آید و دردهای ملت و دلسوزان واقعی التیام یابد.
الیس الله بصبح قریب.
✍سعید میرزایی
#انتخابات۱۴۰۰
🙏💐🌺🌺
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: انتخابات پر شور باعث اقتدار داخلی و خارجی ایران میشود
#انتخابات۱۴۰۰
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ باز هم انتخابات در راه است و باید منتظر وعدهها و شعارهای دم انتخاباتی کاندیداها باشیم. اما واقعا این وعدهها چقدر قابل اعتنا هستند؟ آیا میتوان صرفا با اتکا به این شعارها، رئیسجمهور آینده کشور را انتخاب کرد؟
🔹 #رحیم_پور میگوید حرفهای دم انتخاباتی خیلی مهم نیست. میگوید همه نامزدهای انتخابات، غالبا سالهای متعدد امتحان خود را پس دادهاند و در عمل نشان دادهاند که طرز فکرشان درباره سیاست داخلی، عدالت اجتماعی، مستضعفین و ... چیست. این یکی از آموزههای قرآنی است که نگاه کن چه کردند و نگاه نکن که چه میگویند.
#،انتخابات۱۴۰۰
#انتخاب_درست
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 چرا برخی تلاش میکنند این صحبتهای آقا دیده نشود؟!
علاج مشکلات کشور #دولت_جوان_حزب_اللهی است و #کلید_کار، تشکیل این دولت به وسیله یک جوان است
۱. فهم دقیق از بیانات آقا میتواند اثری جدی بر معادلات حضور کاندیداها، مطالبه فعالان جوان، شکلگیری #جبهه_جوان_حزب_اللهی، و الگوی مشارکت مردمی در انتخابات ۱۴۰۰ بگذارد شروع #گام_دوم در #قرن_جدید
۲. اصل بر جوان بودن رئیسِ #دولت_جوان_حزب_اللهی به عنوان #کلید_کار است و جوان بودن هم مفهومی فضایی و پیچیده نیست البته درشرایط خیلی خاص میتواند استثناء داشته باشد؛ لذا آقایان کاندیدا و ستادهایشان سعی در تغییر مفهوم جوان نکنند؛ بروند پی توجیه شباهتشان با حاجقاسم! جهت مستثنی شدن ازقاعده
🔗 جواد نیکی ملکی
#انتخابات۱۴۰۰
✅ #kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری دکتر حسن عباسی از پشت پرده ماجرای سراوان، گرانی مرغ و سایر اتفاقات این روزها: اصلاحطلبان میگن دیگی که برای ما نجوشه، سر سگ توش بجوشه!
اگه کلمه مذاکره رو از لیبرالها بگیری هیچی ندارن...
🇮🇷 #انتخابات۱۴۰۰
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
#شاخصهای_رئیس_جمهور_خوب
🔴 رئیس جمهور اصلح کیست؟
✍️ #مصطفی_علیجانزاده
🔹 در آغازین روزهای سال ۱۴۰۰ هستیم،سالی که انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری در آن انجام می شود.اگر می خواهیم که دوباره گرفتار شعارها و ترفندهای واهی انتخاباتی نشویم و از وضع موجود به سوی رشد و تعالی همه جانبه رهنمون شویم،باید شاخص های رئیس جمهور اصلح را بدانیم و چه کسی بهتر از مقام معظم رهبری می تواند این شاخص ها را تبیین نمایند؟
🔸 لذا به ویژگی های اصلح که در سال های اخیر در فرمایشات رهبری بیان شده اشاره می کنیم:
1️⃣ کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد.
ادارهی مملکت و کار اجرائی، کار کوچکی نیست. کارهای بزرگ و بارهای سنگینی بر دوش مجریان سطوح بالاست. ممکن است کسانی که در سطوح دیگری کار میکنند، ابعاد این سنگینی را هم بعضاً تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است.
2️⃣ نقاط قوت امروز را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد.
رئیسجمهورِ هر دورهای باید امتیازات رئیسجمهور قبلی را داشته باشد، ولی ضعفهای او را نداشته باشد.
3️⃣ توانایی مدیریت اجرائی کشور را داشته باشد.
در محاسبه، آن کسانی که داوطلب میشوند، اشتباه نکنند؛ بدانند مدیریت اجرائی کشور یعنی چه. اگر چنانچه ارزیابی درستی انجام دادند، بیایند توی میدان؛ ملت هم نگاه میکند، انتخاب میکند.
4️⃣ معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد.
نامزد انتخابات اولاً باید به خدا، انقلاب، قانون اساسی و به این مردم ایمان و اعتقاد داشته باشد؛ ثانیاً کسانی که در رأس قوهی اجرائی قرار میگیرند، باید کسانی باشند که در مقابل فشارهای دشمنان مقاوم باشند؛ زود نترسند، زود از میدان خارج نشوند.
5️⃣ با برنامه،تدبیر و حکمت باشد.
باید با برنامه، با حکمت، با تدبیر، با نگاه بلندمدت و همهجانبه، با یک هندسهی صحیح کارها را مشاهده کنند و وارد میدان شوند.
6️⃣ سیاستهای اقتصاد مقاومتی داشته باشد
اعتماد کردن به شیوههای تزریقیِ اقتصادهای تحمیلی شرق و غرب، مضر است. سیاستهای اقتصاد باید سیاستهای «اقتصاد مقاومتی» باشد - یک اقتصاد مقاوم - باید اقتصادی باشد که در ساخت درونیِ خود مقاوم باشد، بتواند ایستادگی کند.
7️⃣ مهذب به اخلاق باشد، به حاشیهها نپردازد و وعده بیمبنا ندهد.
برای مردم هزینه درست نکنند، دغدغهآفرینی نکنند، مردم را دچار تشویش و نگرانی نکنند؛ وعدهی بیخود و بیمبنا هم ندهند، درِ باغ سبزهای بیمنطق هم باز نکنند؛ منطقی، معقول، منطبق با واقعیت باشند.
8️⃣ کاری، مردمی، مقاوم، ارزشی، باتدبیر و قانونمدار باشد و درد مردم را حس کند
رئیس جمهور، هم باید کاری باشد، هم باید مردمی باشد، هم باید مقاوم باشد، هم باید ارزشی باشد، هم باید باتدبیر باشد، هم باید پابند به قوانین و مقررات باشد - مجری قانون است - هم باید درد مردم را احساس کند، هم باید طبقات مختلف مردم را ببیند.
9️⃣ پیشبرنده کشور در عرصههای مادی و معنوی باشد.
دنبال یک فرد اصلحی باشید که بتواند کشورتان را با سرعت، هم در عرصهی مادی، هم در عرصهی معنوی به پیش ببرد.
0️⃣1️⃣ بتواند برای بازکردن گره مشکلات، ایستادگی، عزت ملی و آینده کشور تلاش کند.
آن کسی که میتواند برای انقلاب، برای کشور، برای آینده، برای عزت ملی، برای باز کردن گره مشکلات، برای ایستادگی قدرتمندانه و عزتمندانه در مقابل جبههی معاندان، و برای الگو کردن جمهوری اسلامی در چشم مستضعفان عالم، بیشتر و بهتر تلاش کند، را انتخاب کنیم.
1️⃣1️⃣ ریختوپاش و تبلیغات زیاد از اندازه نداشته باشد.
آن کسی که از بیتالمال هزینه میکند، یا از پول مشتبه به حرامِ بعضیها استفاده میکند، نمیتواند اطمینان مردم را جلب کند؛ به این چیزها خیلی باید توجه کرد.
#انتخابات۱۴۰۰
#اصلح
✅فانوس
@kafesiasi
🔴 برای شکست #جریان_تحریم، باید #جریان_تحریف شکست بخورد!
پس از صحبتهای جناب #ربیعی راجع به تاثیر تحریمها روی ملت (آنهم ساعتی پس از سخنرانی نوروزی مقام معظم رهبری)، امروز نیز جناب #مرعشی در مصاحبه با خبرگزاری ایرنا بنحوی دیگر همان صحبتها را "تَکرار" نموده اند و از لزوم تصویب لوایح مربوط به FATF و یکسان دانستنِ تلاش برای خودکفایی با بستن مرزها تا لزوم ارتباط مناسب با جهان و پرهیز از عصبانی کردنِ غربی ها سخن گفته اند؛ هرچند تمام این صحبتها را باید در راستای تلاش برای شنیده نشدنِ صحبتهای مقام معظم رهبری و به نوعی نفسهای آخر جریانی دانست که هشت سالِ تمام، کشور را معطل نگه داشته اند اما کاش کمی وجدان داشتند و بجای گرفتنِ ژست عاقلانه به خود، اولا بابت عدم لغو بالمرّه ی تحریمهایی که وعده اش را داده بودند، از مردم عذرخواهی میکردند و درثانی لااقل جهان را در چند کشور خاص خلاصه نمیکردند و اینبار بجای گروگان گرفتنِ معیشت مردم برای رسیدن به اهداف سیاسی شان، بر فعالسازی ظرفیتهای مغفول مانده در این چند سال، تمرکز میکردند که بدون شک میتواند دست کشور را برای هر مذاکره ای بیشتر پُر کند!
✍️ مهدی قاسم زاده
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی: فضای مجازی بسیاری از مفاسد را از بین برده است
🔹فضای مجازی مخاطرات زیادی دارد مثل آزادراهی که خطراتی هم دارد ولی کارها را تسهیل میکند اما امکان دارد در همین بزرگراه تصادف زنجیره ای هم اتفاق بیفتد.
✅ وقتی تحلیل رییس شورای عالی فضای مجازی درباره فضای مجازی اینگونه باشد، معلوم است عزمی برای کنترل و مصون سازی نیست.
#دولت_بی_تدبیر
#فضای_مجازی
@kafesiasi
🔴 #تا_انتخابات | توصیه سعید حجاریان به جریان اصلاحطلب بجای یک رحم اجارهای از رحمهای اجارهای متعدد استفاده کنید
🔻سعید حجاریان توصیههای انتخاباتی خود به اصلاحطلبان را به شرح ذیل اعلام (ابلاغ) کرد:
1️⃣ علی لاریجانی در نقش روحانی میتواند رحم اجارهای ۱۴۰۰ اصلاحطلبان باشد و حتی در مواردی از روحانی همراهتر است. تکبر و نخوت روحانی گاهی اوقات کار را
دشوار میکرد.
2️⃣ ما در این انتخابات به چند رحم اجارهای نیاز داریم. یک رحم برای کاندیداتوری که لاریجانی است. یک رحم برای اختلاف افکنی بین رقیب که احمدی نژاد است. در این رابطه آقای سیدحسن جلسات خوبی با احمدی نژاد داشته و علیرغم اینکه ردصلاحیت او جدی است اما از جسارت و تهورش به نفع ما میتوان بهرهبرداری کرد.
3️⃣ مشکل اصلی ما کینه شتری لاریجانیها با احمدی نژاد است که توصیه من این است آقای آذری جهرمی را برای حل و فصل بین این دو بکار بگیریم. آذری جهرمی باید سیگنالهایی برای احمدی نژاد ارسال کند که به نفع همهی ماست در انتخابات پیش روی، احمدی نژاد، لاریجانی را تخریب نکند.
4️⃣ ظریف و عارف محلی از اعراب ندارند. نه جسارت دارند و نه سیاست. هر دو به شدت اهل عقب نشینی هستند و چه بسا با نهیبی قالب تهی کنند و رقیب اتفاقا بدش نمی آید یکی از این دو رئیس جمهور شود.
5️⃣ اگر احمدی نژاد ساختار را تضعیف کند و سرشکستگی در بین حاشیه نشینها و لشگر قابلمه بدست ایجاد کند، و اگر سرمایه اجتماعی جریان چپ به کمک خاتمی و آقای سید حسن و ناطق نوری و حتی یک پیام از مهندس موسوی موج ایجاد کند، لاریجانی حتما رئیس جمهور خواهد شد. کاهش مشارکت برخلاف تصور عمومی مربوط به سبد رای اصولگرایان خواهد شد و نه اصلاح طلبان.
#انتخابات۱۴۰۰
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
♻️ چرا توییتر تسلیم قوانین ترکیه میشود اما تسلیم قوانین ایران نمیشود
🔰 شرکت توییتر به تازگی اعلام کرده است که در حال برنامهریزی برای ایجاد یک شخصیت حقوقی در ترکیه است تا بر اساس قانون جنجالی اینترنت این کشور که از سال گذشته اجرا شده، بتواند فعالیت خود را در آنجا ادامه دهد.
طبق این قانون، شرکتهای رسانههای اجتماعی که بیش از یک میلیون کاربر دارند، باید دادههای کاربران تُرک را در کشور ذخیره کنند. این شرکتها همچنین ملزم به تعیین یک نماینده رسمی در ترکیه هستند که باید ظرف ۴۸ ساعت به درخواستهای حذف محتوای نقض حریم خصوصی پاسخ دهد.
در صورت امتناع شرکتها از رعایت این موارد، ممکن است با جریمه، ممنوعیت تبلیغات و در نهایت کاهش پهنای باند روبهرو شوند که میتواند در نهایت سیستم عاملها را غیرقابل استفاده کند.
سئوال این است که چرا شرکتهایی مثل توییتر در ترکیه به چنین قوانین تن میدهند اما در ایران امکان چنین نظارتی نیست؟ آیا مردم در ترکیه از طریق فضای مجازی کسب درآمد نمیکنند؟ آیا دولت ترکیه نگران اشتغال مجازی کاربران این پلتفرمها نیست؟
پاسخ روشن است. تمام بهانههایی که عدهای در ایران برای ممانعت از نظارت بر فضای مجازی یله و رهای خارجی میآوردند، در ترکیه هم قابل استناد است! تفاوت وجود مدیران ترکی است که از راهانداختن دوقطبیهای کاذب، کاسبی انتخاباتی نمیکنند، تفاوت وجود مدیران غیروابستهای است که برایشان منافع ملی و منافع درازمدت مردم بر منافع شخصی و حزبی اولویت دارد و الا توییتر، فیسبوک، اینستاگرام و... در هر دو جا یکی است و ارتباط این پلتفرمها با زندگی مردم و بهرهمندی از آن هم به یک اندازه است. بدون تعارف مسأله نفوذ است.
✍حمید رسایی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکسیناسیون کرونا به پاکبانان رسید
🔹هزار پاکبان شهرداری شیراز با اولویت سن و بیماری زمینه ای، واکسینه شدند.
@kafesiasi