🔴میگویند چرا بعد از برجام هواپیما از ایران به دمشق رفته، مگر قرار بوده بخاطر گفتگوی شما همه کارهای کشور بخوابد؟
🔻سیاست خارجی فقط مذاکره نیست/ این هنر نیست که هر چه در میدان تولید شد شما در مذاکره خرج کنید
دکتر سعید جلیلی:
🔹از سال ۹۲ فضای افکار عمومی با موضوع مذاکره پر شد و پس از حصول توافق برجام در سال ۹۴، آن را «فتحالفتوح»، «آفتاب تابان» و «هدیه خداوند» نامیدند؛ اکنون نیز وعده میدهد که میخواهد در ۱۰۰ روز آخر نیز با مذاکره، مسائل را حل کند. نتیجه ۸ سال مذاکره، برخلاف «خواست مردم» و «وعدههای دولت» بوده است.
🔹 آقای روحانی به عنوان رئیس تیم مذاکرهکننده، در سال ۸۴ نامهای به آقای البرادعی، دبیرکل وقت آژانس انرژی اتمی نوشت و در آنجا گفت که ما به تمام تعهداتمان پایبند بودیم، اما شما هیچ امتیازی به ما ندادید؛ البرادعی در خاطراتش نوشته است که رفتار سه کشور اروپایی با ایران در این مذاکرات، تحقیرآمیز بود.
🔹 پیش از این مذاکرات، دولت وقت یک دور گفتگوهای انتقادی در سالهای ۷۱-۷۲ با اتحادیه اروپا شروع کرد و نتیجه آن مذاکرات صدور حکم جلب رئیسجمهور وقت کشور شد.
🔹 در دوره اصلاحات نیز بحث گفتگوی تمدنها و همکاری با آمریکا در افغانستان و عراق پیگیری شد و در آخر، ایران را محورت شرارت نامیدند.
🔹 باوجود اینکه پانزده بار آژانس بینالمللی انرژی اتمی پایبندی ایران به تعهدات برجامی را تایید کرد اما همین اتفاقات در سال ۹۴ و بعد از برجام نیز رخ داد؛ تعهدات از سوی ایران انجام شد اما طرف مقابل نه تنها پایبند نبود، بلکه از توافق خارج شد.
🔹 آیا تمام ابزار سیاست خارجی منحصر در مذاکره است؟ عرصه سیاست خارجی را وسیعتر از دیپلماسی است. تواناییهای دفاعی، اقتصادی، سیاست منطقهای و ... در عرصه روابط بینالملل همگی از جمله مولفههای قدرت در سیاست خارجی هستند که این مولفهها منحصر در قدرت چانهزنی نیست.
🔹 دیپلماسی این نیست که سرمایهها و مولفههای قدرت را خرج کند؛ اگر با این روش مذاکره صورت گیرد، بعد از مدتی سرمایهای باقی نخواهد ماند.
🔹 قدرت میدان، پشتوانه مذاکره است. بهرهگیری از مذاکره، نیازمند دست برتر میدان است؛ زمانی میتوان از حقوق ملت در مذاکرات دفاع کرد، که مولفههای قدرت به عنوان پشتوانه مذاکرات تثبیت شده باشند.
🔹 در خلال برجام میگفتند درج شعار مرگ بر اسرائیل بر روی موشکهای نظامی یا پرواز دولتی ایران ایر به سوریه، مانع مذاکرات بود، قرار نیست وقتی یک گفتگو صورت گرفت، مابقی ملاحظات و راهبردهای کشور تعطیل شوند.
🔹 اتکا مذاکرات سالهای ۸۴ تا ۹۲ به مولفههای قدرت ملی بود. همان طرفی که سال ۸۴ به دنبال تعطیلی و تخریب تاسیسات هستهای بود، ظرف مدت سه سال مجبور شدند به پشت میز مذاکره بیایند؛ آمریکاییها که میگفتند به علت عدم پایبندی ایران به قطعنامهها، با ما مذاکره نخواهد کرد نیز به مذاکرات پیوست.
🔹 چه چیزی طرف مقابل را پای میز مذاکره آورد و باعث شد تا موضوع مذاکره را ما تعیین کنیم، نه طرف مقابل؟! مولفههای قدرتی شکل گرفت که او ناچار شد در برابر آنها، عقب نشینی کند و مذاکره نیز به این مولفهها تکیه میکرد.
🔹 سال ۸۶ که من اولین بار به عنوان مسئول مذاکره به گفتگو رفتم، طرف مقابلی که دو سال پیش خواستار نابودی فعالیت هستهای ما بود، درخواست میکرد که تعداد سانتریفیوژهای ایران از ۳ هزار تا بیشتر نشود؛ حتی امکان اینکه شرایط بهتری را برای خود فراهم کنند، نداشتند.
🔹 در طول دوران مسئولیت بنده در راس تیم مذاکره کننده، قطعنامه صادر شد و ۳ قطعنامه دیگر نیز مربوط به دوران مدیریت آقای لاریجانی بود. از سه قطعنامه دوران بنده، یکی از آنها جنبه بیانیه داشت و بر قطعنامههای قبلی تاکید میکرد و دو تای دیگر زمانی صادر شد که به لحاظ حقوقی، با آژانس به عنوان مرجع رسمی و بیناللملی به توافق رسیدیم و این قطعنامهها در واکنش به این توافق صادر شد.
🔹 قبل از دولت روحانی نهتنها سوخت ۳ درصد را از دست ندادیم بلکه ۲۰ درصد را هم بهدست آوردیم.
🔹 غربیها سال ۸۹ برای اولین بار پذیرفتند که موضوع مذاکرات، فعالیت هستهای ایران نباشد.
🔹 پس از مذاکرات دولت قبلی، زیادهخواهیهای غربیها متوقف شد. مذاکره باید میدان را تقویت کند نه آن را هزینه کند.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥متکی: اجماع کامل بر حمایت از نامزدی رئیسی
سخنگوی شورای وحدت:
🔻طبق بررسیها در شورای وحدت، درباره حمایت از آقای رئیسی به عنوان داوطلب ریاست جمهوری، اجماع و اتفاق کامل وجود دارد.
@kafesiasi
🔴اعلام رسمی کاندیداتوری محسن رضایی
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹به عنوان سرباز وطن به صحنه انتخابات ورود میکنم.
🔹در برابر سراب دروغین دیپلماسی میایستم و جریان نفوذ را خنثی میکنم.
🔹یک دولت ملی برای آبادانی ایران و مبارزه با فساد و نفوذ تشکیل میدهم.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فیلم تبلیغاتی برای حسن روحانی را ببینید و برای سطح مطالبات یک عده خون گریه کنید
🔸برای چی روحانی؟
پاسخ او متحیر کننده است
🔹لازمه پیشرفت، فهم سیاسی یک جامعه است
#یادآر
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازش میپرسه فرزندان شما الان کجان؟ ایران هستن یا خارج از کشور؟ میگه الان تو جیب منن😄
#تحمل_مخالف
#سرطان_اصلاحات
🆔 @kafesiasi
✅دوقطبی چیست و بامغز چه می کند؟
این روزها زیاد تعبیر دوقطبی می شنویم؛ مختصری تامل کنیم.
رهبرانقلاب سال 96 به احمدی نژاد توصیه کردند وارد انتخابات نشود. فرمود موجب دوقطبی میشوید. پیشتر نیز جامعه را از برخی دوقطبی های سیاسی شبیه سال 59 و دوران بنی صدر برحذر داشتند.
دوقطبی آنقدر زیانده است که حتا افزایش مشارکت از طریق دوقطبی نیز مذموم است. چرا؟
✅دوقطبی چه نیست؟
هر دوئی و دوگانه ای دوقطبی نیست. هر اختلاف و رقابتی هم. حتا بداخلاقی های سیاسی نیز الزما نیز دوقطبی نمی سازد.
✅دوقطبی چیست؟
دوقطبی زمانی شکل می گیرد که یک سوی ماجرا را حق مطلق و سوی دیگر را باطل محض بدانیم. چنین جبهه بندی رقابت را حیثیتی و یک تعصب ایدئولوژیک درست می کند.
✅کسی که دوقطبی میسازد دنبال چیست؟
یک. پروژه اهریمن سازی برای قطب مقابل. به نحوی که کاملا حذف شود.
دوم. هیچ صدای دیگری بجز دوصدای موجود یادوقطب اصلی شنیده نشود.
یعنی با حیثیتی کردن فضا باعث میشود مستقل ها ویاحرف های خاکستری و میانی دیده نشود و رقیب، دشمن فرض شده و کامل حذف شود.
✅از کجا شناخته می شود؟
یکم نزاع ساز است. دوقطبی ها تا پائین ترین سطح نهاداجتماعی یعنی خانواده امتداد دارد. در میان شخصیت های سیاسی ورسانه ها متوقف نمی شود و تا سرسفره مردم کشیده می شود واختلاف را در سطح خانواده ها و فامیل و دوستان و حتا افراد نامرتبط به موضوع توسعه می دهد.
دوم رخوت ساز است. افراد یا در نزاعند یا ساکت و گوشه نشین در سیاست. هرکس خود را در دوقطبی ها نبیند دچار مارپیچ سکوت شده و خود به خود حذف می شود.
✅چرا برای مشارکت مفید نیست؟
چون ثمره مشارکت را از بین می برد. ثمره مشارکت وحدت اجتماعی است. همه پای صندوق رای می آیند تا در نهایت سرمایه اجتماعی شکل بگیرد. اما دوقطبی دقیقا همین ثمره را از بین می برد. یعنی مشارکت را زیاد می کند اما کاملا سرمایه سوزاجتماعی است. نزاع های دوقطبی پایان ندارد. با صندوق رای اختلاف ها تمام نمی شود و امتداد دارد. به همین دلیل است که اقلیت بعد از صندوق رای هم برای اکثریت مشروعیت قائل نیست و نزاع ادامه دارد. مثل 88.
✅با ذهن چه می کند؟
ذهن دردوقطبی ها قالب بندی می شود بین این و آن. صفر یا یک.سیاه یا سفید. استقلال یا پرسپولیس. نتیجه اینکه ذهن نمی تواند طیفی تحلیل کند. مخاطب هرنوع فرد یا فکری را تنها در این دو دسته تحلیل می کند. یا با منی یا با او. یا اهل جنگ یا سازش. یا اهل میدان یا دیپلماسی. یا مرگ یا زندگی. یا اصلاح طلب یا اصولگرا.
✅چه بلایی سر اراده می آورد؟
افراد دو بینی پیدا می کنند. ذهن نمی تواند روی هیچ موضوعی متمرکزشود. قدرت تحلیل و استنباط را منهدم میکند. ذهن هیچ کس و هیچ موضوعی را بدون برچسب نمیتواند تحلیل کند.کوررنگی تحلیلی ایجاد می شود و ذهن هیچ موضوع مهم دیگری را جز دوقطبی نمی بیند و فهم نمی کند. در نهایت اینکه قضاوت ها حدی و هیجانی می شود و اراده و رفتارها و واکنش ها عصبی و نابخردانه میشود.
✅قانون بقای دوقطبی چیست؟
افراد برای دیده شدن ناچارند در دوقطبی ها جلوه کنند. حرفی خارج از دوقطبی شنیده نمی شود. همین باعث می شود دوقطبی ها قدرت بگیرند. چرخه بقای دوقطبی از همینجا شکل می گیرد.
✅چه بلائی سر کشور می آید؟
یکم. به شدت اختلاف انگیز و وحدت شکن است.
دوم. دشمن توهمی می سازد و دشمن اصلی فراموش میشود.
✅دوقطبی مقدس هم داریم؟
هرنوع دوقطبی به غیر از دوقطبی حق وباطل یا به تعبیر رهبرانقلاب انقلابی و ضدانقلابی توهم است. این دوقطبی مقدس در داخل وحدت می سازد و کل جامعه را با همه اختلافات رنگین کمانی مقابل دشمن به وحدت می برد. اما دوقطبی حق وباطل حقیقی نه توهمی.
✅چه باید کرد؟
این 2 گزاره را به خاطر بسپاریم.
یکم. هر کس با هر نوع گرایش در جبهه انقلاب تعریف می شود. قطب مقابل تنها و تنها ضدانقلاب است نه حتا غیرانقلابی. یعنی کسی که مقابل انقلاب شمشیر کشیده است. جبهه انقلاب طیف است. یک سویش مجاهدین ویک سو قاعدین. اما همه در سایه انقلابند.
دوم. هیچ موضوع یا راه حلی حیثیتی نیست و قابل بحث و گفت وگو است. هر کس ممکن است یک موضوع را از زوایای مختلف ببیند. بنابراین رقیب نباید حذف شود. به روشنگری اندیشه نیاز داریم و نه حذف اندیشه.
منبع:نشریه عهد خانه طلاب
@kafesiasi
دوقطبی واکسن اینبار با علما و مراجع!
✍سعید میرزایی
✅ همزمان با آغاز واکسیناسیون افراد سالمند بالای ۸۰ سال ، یک کانال وابسته به جریان اصلاحات، با انتشار تصویر فوق تلاش کرد تا دوقطبی جدیدی را اینبار با موضوع واکسن انجام دهد . این کانال آن قدر کثیف کار کرده است که تنها تصاویر علما و مراجع تقلیدی را منتشر کرده و مدعی زدن واکسن کرونا به دلیل سن بالای ۸۰ سال شده که تقریبا غیر همسو با آنان بوده اند. جالب اینجاست که بسیاری از علمای وابسته به جریان اصلاح طلبی از جمله : بیات زنجانی،شبیری زنجانی، علی محمد دستغیب، موسوی خوئینی ها و مهدی کروبی بالای ۸۰ سال سن داشته و قانونا می توانند واکسن دریافت کنند. معلوم نیست در حالی که واکسن برای افراد بالای ۸۰ سال داوطلبانه است، چرا این جریان از هر مسئله ای برای دوقطبی سازی استفاده می کند؟
#جریان_تحریف
#دوقطبی_کاذب
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
42.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی زکریایی ماجرای فایل صوتی ظریف رو قشنگ تشریح کرده ...
حتما ببینید خالی از لطف نیست 😄
@kafesiasi
🛑 #پهلوی_به_روایت_تاریخ: 11 و 12 اردیبهشت
🔹 11 اردیبهشت 1357: روزنامه «تایمز» نوشت: «قرارداد 750 میلیون پوندی با ایران، سود سرشاری را نصیب انگلیس میکند. انگلیس و آمریکا سعی دارند از ایران در خلیج فارس نیرویی بسازند که منافع غرب را تامین کند.»
🔹 1354: وزیر دارایی اسرائیل اعلام کرد: «اسرائیل سالانه 4 میلیون تن نفت خام از ایران وارد میکند.»
🔹 1322: سه سرباز امریکایی در خیابان شاپور تهران یک درجهدار شهربانی را مجروح و به چند منزل خسارت زدند.
🔸 12 اردیبهشت 1357: شاه در مصاحبهای به توجیه سیاست نظامیگرایانه خود پرداخت و گفت: «اکنون ایران از سه طرف توسط کمونیستها یا کشورهای طرفدار کمونیستها محاصره شده است.»
🔸 1349: هیأت تحقیق سازمان ملل در بحرین مدعی شد: «اکثر مردم بحرین خواهان استقلال از ایران هستند!»
🔸 دانشجویان تهرانی متعاقب بازی فوتبال ایران و اسرائیل در ورزشگاه امجدیه، علیه شاه و صهیونیسم تظاهرات کردند.
🔸 1340: بر اثر تیراندازی پلیس به روی تجمع آموزگاران معترض به کمبود حقوق در تهران، یک دبیر بنام «عبدالحسین خانعلی» کشته شد.
🔸 1319: ایران 50 تن خاک سرخ به آمریکا صادر کرد.
#تاریخ_پهلوی
@kafesiasi
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌از زندگی و موفقیت های حاج قاسم در طول دوران حضورش در میدان چه میدانید؟
🎥 گوشهای از دستاوردهای عملیاتی سردار سلیمانی
#مرد_میدان
@kafesiasi