🔴در یک جنگ اطلاعاتی اصلا نباید شفافیت باشد و مراحل باید مخفی انجام شود و با اندک احتمال لو رفتن مهره ها می سوزد و عملیاتها منتفی میشود.
حالا چرا موساد شفاف گفته #رئیسی را ترور میکند؟
چون میداند سازمان بدنامی است و نباید MI۶انگلیس، DGSEفرانسه و... که در ایران سفارت دارند لو بروند.
@kafesiasi
سوم تیر ادامه دارد؛ بدون احمدینژاد
✅سوم تیر و گفتمانی که از «عدالت»، «سادهزیستی»، «استکبارستیزی» و «خدمت به محرومان» سخن میگفت، در برههای روی کار آمد که برای دولت «توسعه سیاسی» تقریبا هیچیک از این شعارها، دارای اهمیت نبود. احمدینژاد با تمام شعارهای انقلابی گفتمان سوم تیر، در دولت نخست خود امیدها به بازگشت انقلاب به ریل اصلیاش را زنده کرد اما بهمرور او با سیاستورزی مختص به خودش، به نقطهای میل کرد که در برابر همان گفتمان قرار گرفت.
همین سیاستورزی و محور دانستن فردی باعث شد تا یک نه بزرگ به احمدینژاد و گفتمان عدالتطلبانهاش شکل بگیرد و در سال92 با وجود حضور کاندیدایی که گفتمان عدالت را تئوریزه میکرد، دولتی روی کار بیاید که دال مرکزی فعالیتش توسعه از مسیر سیاست خارجی بود و شعارهایی چون عدالت، استکبارستیزی و توجه به محرومان برایش فاقد کوچکترین اهمیت بود.
به روایت برخی اقتصاددانهای نزدیک به دولت کمتر از دوسال بعد و با وجود اینکه دولت امکان حمایت از دهکهای پایین و مستضعفان را داشت، اما بهدلیل طبقه رایاش که طبقه متوسط بودند، حمایتی از این طبقه نکرد تا اینکه در ماجرای افزایش ناگهانی قیمت بنزین، بزرگترین شورش توده شکل گرفت و چندده نفر از مردم کشته شدند.
روی کار آمدن مجلسی با شعارهای انقلابی و گفتمان نزدیک به سوم تیر، این امید تازه شد که شاید شرایط برای روی کار آمدن دولتی با همان شعارهای عدالتخواهانه وجود داشته باشد.
در میان تمام کاندیداهایی که برای انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کرده بودند، هیچ چهرهای بهاندازه سیدابراهیم رئیسی توانایی بازتولید گفتمان عدالت را نداشت. او در دوسالی که ریاست قوهقضائیه را برعهده داشت، بسیاری از مفسدان اقتصادی و ابربدهکاران بانکی را پای میز محاکمه کشاند و توانست با عدالت کام مردم را شیرین کند. او آمده بود تا گفتمان سوم تیر را احیا کند اما این شانس را هم داشت که از تجربه انباشتهشده دوره احمدینژاد نیز بهرهبرداری کند.
رئیسی گفتمان سوم تیر را احیا کرده بود اما گفتمان سوم تیر منهای احمدینژاد. رئیسی عدالتخواه بود اما نه عدالتخواه بدون تئوری. او عدالتخواه بود اما حاضر نشد آزادی بیان را پیشپای آن ذبح کند.
@kafesiasi
⁉️متن شبهه: 👇👇👇👇
🔻نظام کاملا اسلامی شد.
بالاخره جناب آقای رئیسی، پست ریاست جمهوری را با درصد بالایی از شرکت کنندگان در انتخابات به دست آورد.
🔻وفتی رهبر، رئیس جمهور، رئیس قوه قضائیه، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس شورای نگهبان، رئیس مجلس خبرگان رهبری، وزیر اطلاعات، رئیس اطلاعات سپاه و... همه روحانی هستند، چرا چهار سال دیگر که دخترم و پسرم از من میپرسد "آیا این اسلام است؟" نگویم "بله!"
🔻دختر عزیزم، پسر خوبم، همین اسلام است. همین نظام اسلامی است.
عزیزانم دیگر نه لیبرالها کارهای هستند، نه غربزدهها، نه خائنها، نه منحرفین.
حالا چهار سال اسلام ناب و نظام پاک حاکمیتیاش را و اشراف روحانیون وارسته بر تقدیرات مردم کشور را به تماشا بنشینید... و از زندگی لذت ببرید.
🔻هر کس هم به شما گفت؛ نه! اسلام چیز دیگریست بدانید به شما دروغ گفته.
... و خواهیم دید آنچه از صدر اسلام میشنیدیم داستان نبوده، رؤیا نبوده، حکایت نبوده.
🔻اگر امروز با آمدن آیتالله رئیسی و سایر آیتاللههای حاکم، بگویند این نظام اسلامی نیست، دیگر دروغی بیش نیست.
دیگر حقهبازی است، دیگر شیره مالیدن به سر مردم است.... (خلاصه شده)
✅پاسخ به شبهه: 👇👇👇👇
1️⃣ اگر کسی به آقای خامنه ای(سال۶۰) رفسنجانی(سال۶۸)، خاتمی(سال۷۶)، روحانی(سال۹۲) یا رئیسی(سال ۱۴۰۰)، صرفاً به خاطر روحانی بودن رأی داده است، کاملاً اشتباه کرده.
🔹رئیس جمهور باید شخصی باشد که مدیر و مدبّر بوده، توان اداره امور اجرایی کشور را داشته و دارای حُسن سابقه در مسئولیتهای کلان باشد. او همچنین باید در انجام مسئولیت خود، عدالت و تقوا و شایسته سالاری را رعایت کند و از هر گونه رانت خواری و لابی گری و انحصار گرایی بپرهیزد.
🔸چنین شخصی با این ویژگیها، می تواند شخص عمامه به سری باشد و یا شخصی کت و شلواری. می تواند عالم دین باشد یا عالم سیاست یا عالم اقتصاد یا پزشک یا مهندس یا ...
2️⃣ تا کنون هیچ کس ادعا نکرده که اگر تمام مسئولین بلند پایه یک حکومتی، عالمان دین و روحانیون باشند، آن حکومت، حکومتی دینی خواهد بود.
🔸حکومت دینی (اسلامی)، حکومتی است که مشروعیت الهی داشته باشد.
🔸 مشروعیت الهی نیز به واسطه تحقق دو امر در حکومت ها به وجود می آید:
۱. هنگامی که احکام، قوانین، مقررات و موازین حکومت بر اساس دین اسلام تنظیم شده باشد.
۲. هنگامی که هر مسئولیّتی در حکومت به دست افراد باصلاحیت در نسبت با مسئولیت خودشان تعلق بگیرد.
🔹روحانی بودن در ریاست جمهوری، ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، دبیری شورای نگهبان(شورای نگهبان رئیس ندارد، بلکه دبیر دارد.) و وزارت خانه ها، به هیچ وجه ارتباطی با اسلامی بودن حکومت ندارد، بلکه صرفاً بخاطر اینکه مردم یا رهبر یا رئیس جمهور، صلاحیت لازم برای مسئولیت را در یک شخص روحانی دیده اند، مسئولیت را به او سپرده اند.
🔹اما درباره جایگاه ولی فقیه، اعضای خبرگان رهبری و رئیس قوه قضائیه، می پذیریم که باید عالمان دین(مجتهدان) در این منصب ها قرار بگیرند. تاکید می کنیم بر عالمان دین، نه عمامه به سر ها. ممکن است روزی یک شخص کت و شلواری که عالم دین(مجتهد) است در مسئولیت های فوق قرار بگیرد.
دلیل آن هم این است که چون در حکومت اسلامی، قوانین و مقررات اسلامی حاکم بر جامعه هستند، و این قوانین و مقررات از دل متون دینی باید استخراج شود، لازم است در رأس حکومت شخصی قرار بگیرد که توانایی استخراج احکام دین از متون دینی را داشته باشد و بتواند در مسائل جدیدی که حکومت با آن مواجه می شود، نظر دین را کشف کرده و جامعه را بر اساس آن هدایت کند.
۳. حکومت اسلامی، حکومتی است که عیناً مطابق دستورات دین مبین اسلام اداره شود. در دین اسلام، ظلم و فساد و تبعیض جایگاهی ندارد. اگر حاکمان و مسئولین حکومتی در عین ادعای اسلامی بودن، دچار ظلم و فساد شدند، نمی توان گفت که این ظلم و فساد جزئی از حکومت اسلامی است، بلکه این انحراف از اسلام است.
اگر مسئولان دچار ظلم و فساد شدند، به این معنا نیست که اسلام با ظلم و فساد سر سازش دارد، بلکه به معنای این است که مسئولین از اسلام فاصله گرفته اند.
🔹ما تا جایی تابع مسئولین حکومت اسلامی هستیم، که بر طبق موازین اسلام حرکت کنند اما اگر پای خود را کج گذاشتند دیگر نزد امّت اسلامی جایگاه و احترامی نخواهند داشت.
🔷خلاصه: این ادعا که با در رأس قرار گرفتن روحانیون در حکومت، حکومت اسلامی می شود، ادعایی غلط است.
@kafesiasi
🚨دولت نابینایان و رئیس جمهوری که آمار هم نمیداند
🔰نظریه جدید صاحب تئوری «نظرسنجی از داخل ماشین»: کاهش مشارکت ارتباطی با معیشت ندارد
🔻آقای روحانی! برچسب نفرت حداکثری و مشارکت حداقلی با شلوغکاری پاک نمیشود
🔹حسن روحانی درباره دلایل کاهش مشارکت رای مردم اعلام کرد که فاصله گرفتن مردم از صندوق رای ارتباطی با مسائل معیشتی ندارد و برای اثبات ادعای خود استان محروم سیستان و بلوچستان را مثال زد.
🔹اظهارات شاذ و بیمبنا از سوی حسن روحانی بیسابقه نیست اما موضع امروز او نشان میدهد که او علاوه بر اینکه نمیخواهد مسئولیت افتضاحات بارآمده در دولت خود و ناامید کردن مردم را بر عهده بگیرد، بلکه بنا دارد تا چشم خود را بر بدیهیات آمار و ارقام نیز ببندد. البته این روش جدید ارائه آمار از سوی کسی که سابقه نظریه درخشان نظرسنجی از داخل ماشین را در کارنامه خود دارد اصلا بعید نیست!
🔹بر خلاف آن چه حسن روحانی گفته، نرخ مشارکت در تمام استانهای کشور کاهش داشته و مبتنی بر نظرسنجیهای دقیق ملی، علت اصلی فاصله گرفتن مردم از صندوقهای رای ناامیدی از بهبود وضع موجود به واسطه عملکرد فاجعه بار دولت روحانی است.
🔹آمار مشارکت در استانها نسبت به سال ۹۶ با افت جدی رو برو بوده و در برخی استانها بیش از ۳۰% کاهش رای اتفاق افتاده است. جزئیات آمار مشارکت این دوره نسبت به دوره قبل به این شرح است:
آذربایجان شرقی ۶۹ به ۴۴
آذربایجان غربی ۶۸ به ۴۶
اردبیل ۷۴ به ۵۴
اصفهان ۷۴ به
البرز ۷۹ به ۴۲
ایلام ۸۰ به ۶۳
بوشهر ۷۱ به ۵۷
تهران ۶۶ به ۳۴
چهارمحال و بختیاری ۷۸ به ۵۲
خراسان جنوبی ۸۵ به ۷۴
خراسان رضوی ۷۷ به ۵۵
خراسان شمالی ۸۰ به ۶۵
خوزستان ۷۰ به ۴۸
زنجان ۷۶ به ۵۳
سمنان ۸۰ به ۵۴
سیستان و بلوچستان ۷۵ به ۶۱
فارس ۷۱ به ۴۸
قزوین ۸۳ به ۵۲
قم ۷۸ به ۵۳
کردستان ۵۸ به ۳۷
کرمان ۷۴ به ۶۰
کرمانشاه ۷۳ به ۴۶
کهگیلویه و بویراحمد ۷۱ به ۶۲
گلستان ۷۸ به ۶۱
گیلان ۸۳ به ۵۷
لرستان ۶۰ به ۴۸
مازندران ۹۱ به ۶۰
مرکزی ۷۵ به ۵۱
هرمزگان ۷۸ به ۵۸
همدان ۷۴ به ۴۵
یزد ۹۳ به ۵۸
🔹حسن روحانی علاقه زیادی دارد تا تقصیرات وضع موجود را به گردن دیگران بیاندازد اما او چه بخواهد و چه نخواهد مسئول اصلی وضع موجود است و لباس طلبکاری پس از هشت سال فرصت سوزی به تن او زار میزند.
🔹برای روحانی بسیار سخت است که به واسطه عملکرد ضعیفش با آماری کمتر از دولت دوم هاشمی رفسنجانی رکورددار کمترین حضور مردم پای صندوقهای رای باشد اما این عنوانی است که او باید با آن کنار بیاید.
🔹رکورد مشارکت حداقلی و نفرت حداکثری از دولت روحانی میراث نامبارکی است که هرچند باب میل او نباشد، اما باید با آن کنار بیاید. قطعا نفرتی که در طول هشت سال از دولت روحانی و مدیران او شکل گرفته در طول ۴۰ روز باقیمانده قابل جبران نیست و مواضع غیرمنطقی روحانی نه تنها کمکی به کاهش این حس عمومی نخواهد کرد، بلکه شاید بر محبوبیت تک رقمی او اثر معکوس نیز بگذارد.
🆔 @kafesiasi
🔺️واکنش جالب فیفا به رسیدن رونالدو به رکورد دایی
🔹️فدراسيون جهانی فوتبال(فیفا) به مناسبت رسیدن کریستیانو رونالدو فوق ستاره فوتبال جهان به رکورد ۱۰۹ گل ملی علی دایی عکس جالبی منتشر کرد و این دو را در کنار هم قرار داد.
✅
آقای رونالدو ، تازه به علی دایی رسیدی، از الان برای رونالدو تلاش کن.
😄😁😄😁😄😄
🇮🇷 @kafesiasi
🌐 انتقال آرام
♦️شاهد یکی از آرامترین و البته معقولترین انتقال قدرتها در داخل و حتی در مقایسه با دموکراسیهای خارجی هستیم که نشان از حلول روح تازهای از عقلانیت در میان مسئولان و احزاب و جناحهای سیاسی کشور است
✍علی علوی
🔺آغاز بحث شورانگیز مادامالعمری!
انتقال قدرت از دولت دوازدهم به سیزدهم با آرامش عاقلانه و غیرهیجانی در تدارک است. آغازین انتقال واقعی قدرت پس از انقلاب از دولت دوم مرحوم هاشمی به دولت اصلاحات بود که دو چالش را در زمانه خود تجربه کرد. ابتدا سه سال قبل از پایان دولت دوم هاشمی عطاءالله مهاجرانی در مصاحبه با روزنامه انگلیسیزبان «ایراننیوز»، شخص هاشمی رفسنجانی را فراقانونی توصیف کرد و متقاضی رفع محدودیت قانون اساسی برای ادامه ریاستجمهوری او در دورههای بعدی شد! این خواسته به شدت «کارگزارانی» بود، به طوری که بهانه مهاجرانی و دوستان کارگزارانیاش این بود که مملکت در حال «سازندگی» است و کسی جز هاشمی نمیتواند افسار این اسب چموش را در دست بگیرد! این خواسته آن هم سه سال قبل از پایان کار دولت نشان میداد احتمالاً با انتقال قدرت آرامی مواجه نخواهیم بود و دستکم بحثهای تئوریک در این باره فضا را به قدر کافی داغ خواهد کرد.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1053056
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌎 @kafesiasi
♦️رئیس کمیسیون صنایع مجلس:روحانی صندوق توسعه ملی را خالی کرد
🔺بدهیهای هنگفت برجای مانده از دولت به بخشهایی، چون بانک مرکزی، نظام بانکی، صندوق توسعه ملی، سازمان تأمین اجتماعی، بازار سرمایه و پیمانکاران از جمله موانع کاهش تورم در اقتصاد است، از اینرو در صورت آزادسازی ارزهای بلوکهشده دولت در بانکهای خارجی باید بدهیهای داخلی و خارجی پرداخت شود.
#سرطان_اصلاحات
#زنگ_حساب
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
@kafesiasi
🛑 #پهلوی_به_روایت_تاریخ: ۳ و ۴ تیر
🔹 ۳ تیر ۱۳۵۸: «تهرانی» و «آرش» از شکنجهگران مخوف ساواک اعدام شدند.
🔹 ۱۳۵۶: هنگام برگزاری کنکور سراسری، محوطه دانشگاه تهران شاهد تظاهرات دانشجویان علیه رژیم شاه بود.
🔹۱۳۵۰: مجله فکاهی «توفیق» در پنجاهمین سال انتشارش به دستور دولت هویدا توقیف شد.
🔹۱۳۴۲: روزنامه فرانسوی لوموند درباره قیام ۱۵ خرداد نوشت: «علمای سرشناس از حمایت مردم برخوردارند. شکاف بین مردم و رژیم عمیق است.»
🔹۱۳۱۲: محاکمه «تیمورتاش» وزیر دربار مقتدر رضاشاه به طور علنی در دیوان جزای اعمال دولت آغاز شد.
🔹۱۳۰۵: سربازان پادگان مراوهتپه علیه رضاخان قیام کردند.
🔸۴ تیر ۱۳۵۷: رئیس ستاد ارتش انگلستان با هدف اعلام حمایت این کشور از حکومت شاه وارد تهران شد.
🔸۱۳۵۱: «کسینجر» از وزارت دفاع کشورش خواست ایران را در صدر کشورهای واردکننده سلاحهای آمریکایی قرار دهد.
🔸۱۳۱۲: «تیمورتاش» وزیر دربار، به دستور رضاشاه به ۵ سال حبس محکوم شد.
🔸 ۱۳۰۱: «رضاخان» در دیدار با وابسته نظامی انگلیس گزارشی از عملیات علیه قوای «سمیتقو» در آذربایجان، «میرزاکوچک جنگلی» و لرهای شورشی به اطلاع او رساند.
#تاریخ_پهلوی
@kafesiasi
پامپئو: اگر قوی نباشیم ایران ما را تنبیه خواهد کرد
🔸وزیر امور خارجه سابق آمریکا در بخشی از یادداشتی که امروز چهارشنبه به مناسبت سالگرد «انفجار الخبر» نوشته تأکید کرده اگر آمریکا قوی نباشد، ایران این کشور را تنبیه خواهد کرد.
✅ @kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را یکی از دخترهایی که در آمریکا از میان وحوش داعشی پای صندوق رای رفته ساخته.
دم همگی گرم که ثابت کردید میتوان تمامی معادلات را به نفع منافع ملی کشورمان عوض کنیم
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سخنرانی
روایتی از آیتالله #مجتهدی_تهرانی درباره
خیرات برای پدر و مادر
برای پدر و مادرهامون چقدر کار خیر میکنیم؟
@kafesiasi