🚨دولت نابینایان و رئیس جمهوری که آمار هم نمیداند
🔰نظریه جدید صاحب تئوری «نظرسنجی از داخل ماشین»: کاهش مشارکت ارتباطی با معیشت ندارد
🔻آقای روحانی! برچسب نفرت حداکثری و مشارکت حداقلی با شلوغکاری پاک نمیشود
🔹حسن روحانی درباره دلایل کاهش مشارکت رای مردم اعلام کرد که فاصله گرفتن مردم از صندوق رای ارتباطی با مسائل معیشتی ندارد و برای اثبات ادعای خود استان محروم سیستان و بلوچستان را مثال زد.
🔹اظهارات شاذ و بیمبنا از سوی حسن روحانی بیسابقه نیست اما موضع امروز او نشان میدهد که او علاوه بر اینکه نمیخواهد مسئولیت افتضاحات بارآمده در دولت خود و ناامید کردن مردم را بر عهده بگیرد، بلکه بنا دارد تا چشم خود را بر بدیهیات آمار و ارقام نیز ببندد. البته این روش جدید ارائه آمار از سوی کسی که سابقه نظریه درخشان نظرسنجی از داخل ماشین را در کارنامه خود دارد اصلا بعید نیست!
🔹بر خلاف آن چه حسن روحانی گفته، نرخ مشارکت در تمام استانهای کشور کاهش داشته و مبتنی بر نظرسنجیهای دقیق ملی، علت اصلی فاصله گرفتن مردم از صندوقهای رای ناامیدی از بهبود وضع موجود به واسطه عملکرد فاجعه بار دولت روحانی است.
🔹آمار مشارکت در استانها نسبت به سال ۹۶ با افت جدی رو برو بوده و در برخی استانها بیش از ۳۰% کاهش رای اتفاق افتاده است. جزئیات آمار مشارکت این دوره نسبت به دوره قبل به این شرح است:
آذربایجان شرقی ۶۹ به ۴۴
آذربایجان غربی ۶۸ به ۴۶
اردبیل ۷۴ به ۵۴
اصفهان ۷۴ به
البرز ۷۹ به ۴۲
ایلام ۸۰ به ۶۳
بوشهر ۷۱ به ۵۷
تهران ۶۶ به ۳۴
چهارمحال و بختیاری ۷۸ به ۵۲
خراسان جنوبی ۸۵ به ۷۴
خراسان رضوی ۷۷ به ۵۵
خراسان شمالی ۸۰ به ۶۵
خوزستان ۷۰ به ۴۸
زنجان ۷۶ به ۵۳
سمنان ۸۰ به ۵۴
سیستان و بلوچستان ۷۵ به ۶۱
فارس ۷۱ به ۴۸
قزوین ۸۳ به ۵۲
قم ۷۸ به ۵۳
کردستان ۵۸ به ۳۷
کرمان ۷۴ به ۶۰
کرمانشاه ۷۳ به ۴۶
کهگیلویه و بویراحمد ۷۱ به ۶۲
گلستان ۷۸ به ۶۱
گیلان ۸۳ به ۵۷
لرستان ۶۰ به ۴۸
مازندران ۹۱ به ۶۰
مرکزی ۷۵ به ۵۱
هرمزگان ۷۸ به ۵۸
همدان ۷۴ به ۴۵
یزد ۹۳ به ۵۸
🔹حسن روحانی علاقه زیادی دارد تا تقصیرات وضع موجود را به گردن دیگران بیاندازد اما او چه بخواهد و چه نخواهد مسئول اصلی وضع موجود است و لباس طلبکاری پس از هشت سال فرصت سوزی به تن او زار میزند.
🔹برای روحانی بسیار سخت است که به واسطه عملکرد ضعیفش با آماری کمتر از دولت دوم هاشمی رفسنجانی رکورددار کمترین حضور مردم پای صندوقهای رای باشد اما این عنوانی است که او باید با آن کنار بیاید.
🔹رکورد مشارکت حداقلی و نفرت حداکثری از دولت روحانی میراث نامبارکی است که هرچند باب میل او نباشد، اما باید با آن کنار بیاید. قطعا نفرتی که در طول هشت سال از دولت روحانی و مدیران او شکل گرفته در طول ۴۰ روز باقیمانده قابل جبران نیست و مواضع غیرمنطقی روحانی نه تنها کمکی به کاهش این حس عمومی نخواهد کرد، بلکه شاید بر محبوبیت تک رقمی او اثر معکوس نیز بگذارد.
🆔 @kafesiasi
🔺️واکنش جالب فیفا به رسیدن رونالدو به رکورد دایی
🔹️فدراسيون جهانی فوتبال(فیفا) به مناسبت رسیدن کریستیانو رونالدو فوق ستاره فوتبال جهان به رکورد ۱۰۹ گل ملی علی دایی عکس جالبی منتشر کرد و این دو را در کنار هم قرار داد.
✅
آقای رونالدو ، تازه به علی دایی رسیدی، از الان برای رونالدو تلاش کن.
😄😁😄😁😄😄
🇮🇷 @kafesiasi
🌐 انتقال آرام
♦️شاهد یکی از آرامترین و البته معقولترین انتقال قدرتها در داخل و حتی در مقایسه با دموکراسیهای خارجی هستیم که نشان از حلول روح تازهای از عقلانیت در میان مسئولان و احزاب و جناحهای سیاسی کشور است
✍علی علوی
🔺آغاز بحث شورانگیز مادامالعمری!
انتقال قدرت از دولت دوازدهم به سیزدهم با آرامش عاقلانه و غیرهیجانی در تدارک است. آغازین انتقال واقعی قدرت پس از انقلاب از دولت دوم مرحوم هاشمی به دولت اصلاحات بود که دو چالش را در زمانه خود تجربه کرد. ابتدا سه سال قبل از پایان دولت دوم هاشمی عطاءالله مهاجرانی در مصاحبه با روزنامه انگلیسیزبان «ایراننیوز»، شخص هاشمی رفسنجانی را فراقانونی توصیف کرد و متقاضی رفع محدودیت قانون اساسی برای ادامه ریاستجمهوری او در دورههای بعدی شد! این خواسته به شدت «کارگزارانی» بود، به طوری که بهانه مهاجرانی و دوستان کارگزارانیاش این بود که مملکت در حال «سازندگی» است و کسی جز هاشمی نمیتواند افسار این اسب چموش را در دست بگیرد! این خواسته آن هم سه سال قبل از پایان کار دولت نشان میداد احتمالاً با انتقال قدرت آرامی مواجه نخواهیم بود و دستکم بحثهای تئوریک در این باره فضا را به قدر کافی داغ خواهد کرد.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1053056
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌎 @kafesiasi
♦️رئیس کمیسیون صنایع مجلس:روحانی صندوق توسعه ملی را خالی کرد
🔺بدهیهای هنگفت برجای مانده از دولت به بخشهایی، چون بانک مرکزی، نظام بانکی، صندوق توسعه ملی، سازمان تأمین اجتماعی، بازار سرمایه و پیمانکاران از جمله موانع کاهش تورم در اقتصاد است، از اینرو در صورت آزادسازی ارزهای بلوکهشده دولت در بانکهای خارجی باید بدهیهای داخلی و خارجی پرداخت شود.
#سرطان_اصلاحات
#زنگ_حساب
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
@kafesiasi
🛑 #پهلوی_به_روایت_تاریخ: ۳ و ۴ تیر
🔹 ۳ تیر ۱۳۵۸: «تهرانی» و «آرش» از شکنجهگران مخوف ساواک اعدام شدند.
🔹 ۱۳۵۶: هنگام برگزاری کنکور سراسری، محوطه دانشگاه تهران شاهد تظاهرات دانشجویان علیه رژیم شاه بود.
🔹۱۳۵۰: مجله فکاهی «توفیق» در پنجاهمین سال انتشارش به دستور دولت هویدا توقیف شد.
🔹۱۳۴۲: روزنامه فرانسوی لوموند درباره قیام ۱۵ خرداد نوشت: «علمای سرشناس از حمایت مردم برخوردارند. شکاف بین مردم و رژیم عمیق است.»
🔹۱۳۱۲: محاکمه «تیمورتاش» وزیر دربار مقتدر رضاشاه به طور علنی در دیوان جزای اعمال دولت آغاز شد.
🔹۱۳۰۵: سربازان پادگان مراوهتپه علیه رضاخان قیام کردند.
🔸۴ تیر ۱۳۵۷: رئیس ستاد ارتش انگلستان با هدف اعلام حمایت این کشور از حکومت شاه وارد تهران شد.
🔸۱۳۵۱: «کسینجر» از وزارت دفاع کشورش خواست ایران را در صدر کشورهای واردکننده سلاحهای آمریکایی قرار دهد.
🔸۱۳۱۲: «تیمورتاش» وزیر دربار، به دستور رضاشاه به ۵ سال حبس محکوم شد.
🔸 ۱۳۰۱: «رضاخان» در دیدار با وابسته نظامی انگلیس گزارشی از عملیات علیه قوای «سمیتقو» در آذربایجان، «میرزاکوچک جنگلی» و لرهای شورشی به اطلاع او رساند.
#تاریخ_پهلوی
@kafesiasi
پامپئو: اگر قوی نباشیم ایران ما را تنبیه خواهد کرد
🔸وزیر امور خارجه سابق آمریکا در بخشی از یادداشتی که امروز چهارشنبه به مناسبت سالگرد «انفجار الخبر» نوشته تأکید کرده اگر آمریکا قوی نباشد، ایران این کشور را تنبیه خواهد کرد.
✅ @kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را یکی از دخترهایی که در آمریکا از میان وحوش داعشی پای صندوق رای رفته ساخته.
دم همگی گرم که ثابت کردید میتوان تمامی معادلات را به نفع منافع ملی کشورمان عوض کنیم
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سخنرانی
روایتی از آیتالله #مجتهدی_تهرانی درباره
خیرات برای پدر و مادر
برای پدر و مادرهامون چقدر کار خیر میکنیم؟
@kafesiasi
⭕️ بادکنکی که ۲۸ خرداد ترکید
🔸به گزارش مشرق محمد ایمانی در کانال تلگرامی خود نوشت: اگر یک فلش بک بزنیم به سه ماه قبل، به نظر می رسد بخت با برخی سیاسیون همسو با ائتلاف اصلاحات و اعتدال یار بود که به دلایل مختلف، جزو نامزد های نهایی انتخابات نبودند.
🔸مشخصا باید از ظریف، جهانگیری، سید حسن خمینی و لاریجانی نام برد. البته آنها با صراحت یا تلویحا، در کنار خاتمی و ۱۶ گروه اصلاح طلب، از همتی حمایت کردند، اما توانستند فقط ۲.۴۴۳.۳۸۷ رأی
🔸(حدود ۸ درصد کل آراء ماخوذه) از مردم بگیرند.
🔸 بخت ظریف و سید حسن بلند بود که طعمه فضا سازی های موهوم نشدند. البته با هماهنگی سران جبهه اصلاحات، اعلام شد "ظریف، معاون اولی همتی را پذیرفته"، تا شوکی برای جهش رای اصلاح طلبان باشد. اما نشد.
🔸 قاطبه مردم حاضر نشدند بعد از یک تجربه تلخ هشت ساله، دولت ائتلافی را تمدید کنند. این پایان قدیس سازی موهوم از برخی چهره ها هم بود.
🔸 اصلاح طلبان درباره مقبولیت خود، سال ها در بادکنک تبلیغات دمیده و آن را که تهی از معنا بودند فربه کرده بودند. آن بادکنک ۲۸ خرداد ترکید.
🗳 @kafesiasi