💚حضرت آیتالله سیدعلیخامنهای💚
۱. در این مدت، با سکوتش، کنشگری معناداری کرد.
۲. با حضورش، به شایعات نادرست پایان داد.
۳. محیطی دانشگاهی را انتخاب کرد (و بعد، از اهمیت دانشگاه گفت).
۴. مجموعهای از نیروهای مسلح (و انتظامی) را برگزید.
۵. سان دید (و بر سلامت جسمانیاش صحه گذاشت).
۶. ایستاده سخنرانی کرد (درحالیکه فرماندهان نشسته بودند).
۷. صراحت چشمگیری به خرج داد.
۸. بهعنوان یک ایرانی، با غم ملی #مهسا_امینی همدردی نمود.
۹. از «مظلومیت و اقتدار توأمانِ» جمهوری اسلامی و مردم ایران گفت.
۱۰. مسئله حجاب/ بیحجابی را کمرنگ کرد.
۱۱. به اهانتهای فراوانِ نسبت به خودش اشارهای نکرد.
۱۲. مردم ایران (راضی و ناراضی، معترض و غیرمعترض) را ستود و دراقلیتبودگیِ آشوبگران را پدیدار کرد.
۱۳. نقش قدرت نرم و سخت «دولتهای متخاصم» و «ضربهخوردگان جمهوری اسلامی» را برجسته نمود.
۱۴. علاوه بر جمهوری اسلامی، از ایدهی «ایران قوی و مستقل» دفاع کرد.
۱۵. گفت «کشور خیلی مشکل دارد»، و این که از سوی دیگر «حرکت جدّیای وجود دارد برای برطرف کردن این مشکلات».
۱۶. خدشه به امنیت کشور و مردم را به هیچ وجه برنتابید و از این بابت، به دفاع از پلیس پرداخت.
۱۷. از خواص جامعه، طلبِ موضعِ صریح کرد (و البته موضعگیریِ بدون تحقیق را نکوهید).
۱۸. جامعهی هنری و ورزشی ایران را تحسین نمود.
۱۹. جوانان و نوجوانان را از غائلهی آشوبگران مستثناء کرد.
۲۰. قومیتها (مخصوصاً بلوچ و کرد) را ستود.
🌺زنده باد رهبرم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#جمهوری_اسلامی_حرم_است
#خروش_خود_جوش
#لبیک_یا_خامنه_ای
@kafesiasi
هدایت شده از میرزایی
✅رویکرد به فیلمسازی ساندویچی
🔺 چند وقتی است دیگر از نمایش فیلم ها و سریالهای تاریخی مذهبی خبری نیست. هرچند که ساخت سریال «حضرت موسی علیه السلام و سریال سلمان فارسی» توسط دو کارگردان بزرگ و متعهد کشور یعنی« ابراهیم حاتمی کیا و داود میرباقری» در حال تهیه است که قطعا فیلم های خوبی خواهند بود، اما به نظر بنده، معطل کردن فضای رسانهای کشور آن هم در مدت طولانی شش ،هفت ساله به دلیل سنگین بودن طرح، به صلاح نیست.
امروزه وقتی به قول حاج آقا قرائتی ، سخنرانی ها بایستی ساندویچی باشند و دیگر فرصت ارائه مطلب طولانی برای نسل امروز وجود ندارد، چرا رسانه ملی بایستی به دنبال پروژه های سنگین باشد؟ البته منکر دقت و خوب از آب در آمدن اینگونه سریال های بلند مدت نیستم ، اما انتقاد بنده این است که با ساخت سریالهای بلند مدت، فضای رسانهای کشور دچار خلل می شود. فیلم ها و سریالهای تکراری دیگر مردم را خسته کرده است.
از سوی دیگر کارگردان های ارزشی نامبرده به واسطه درگیر بودن در پروژه های عظیم، عملا آنها را در عرصه های فیلم سینمایی کم کار خواهد کرد. چه بسا که بعد از فیلم « به وقت شام» دیگر از حاتمی کیا کاری ندیدیم.
اما در سوی دیگر میدان ، جریان غیر انقلابی با فیلم ها و سریالهای متعدد به دنبال جذب مخاطب و القا هدفهای خود است.
در کنار این موضوع ، وزارت فرهنگ و ارشاد ما هر ساله هزینه های زیادی می کند و فیلم های متعددی می سازد. اما متأسفانه به دلیل عدم نظارت ، عمده موضوعات فیلم ها به جای اینکه در راستای اهداف و ارزشهای انقلاب اسلامی و نظام باشد، در برابر آن است. به طوری که بعد از اکران این فیلم ها در سینما ، تعداد کمی مجوز معیارهای صداوسیما را برای پخش می گیرند و به عبارت بهتر ، آنقدر آش این فیلمها شور است که صداوسیما جرأت پخش آن را ندارد! لذا مجبور است به فیلم های تکراری روی بیاورد و یا فیلمهای صد من یک غاز خارجی را که عمدتا با سانسور همراه است را پخش نماید. از این رو لازم است در این بخش توجه بیشتری شود و فیلم ها و سریال های مناسب در اسرع وقت و با مدت کوتاه تر تهیه و به نمایش در آیند.
✍ سعید میرزایی
#مطالبه_فرهنگی
#رسانه
#فیلم_سریال
@kafesiasi
هدایت شده از میرزایی
1_1531186498.pdf
1.31M
🌸سلسله مباحث احکام🌸
این قسمت: احکام پیرامون نماز قضا
💠ویژه مربیان و جوانان و نوجوانان علاقمند به فراگیری احکام اسلامی
@kafesiasi
#جهاد_تبیین
🔆 آموزش و پرورش در کجای جریان ایستاده است؟
🔸آموزش و پرورش خود باید کلاهش را قاضی کند و به این سوال پاسخ دهد که چه شده که بخشی از نوجوانان این مملکت که در مدارس همین مملکت آموزش و پرورش یافته اند، به این حد رسیده اند که برای فحشا و ابتذال یقه پاره می کنند و مفاهیمی چون حیا و عفت و حرمت و ارزش های اخلاقی برایشان بی معنی شده است
📲 منکر تهاجم فرهنگی نیستیم، ولی سوءمدیریت فرهنگی نیز مشهود است و متاسفانه آموزش و پرورش فعلا اقدام ملموسی در جهت بهبود اوضاع صورت نداده است
⚠️ هشدار جدی: این نسل با این حد از لمپنیسم، در آینده مملکت را به نابودی خواهد کشید اگر چاره اندیشی نشود ...
قطعا در نسل دهه هشتادی نیز بخشی هستند که پیرو همان آرمان های انقلاب هستند و نباید همه را به یک چشم دید، ولی این را نیز نمیتوان انکار کرد که ابتذال نسل به نسل بیشتر و بیشتر میشود...
1⃣ - فضای مجازی ولنگار (بویژه اینستاگرام)
2⃣ - رنگ باختن اعتقادات مذهبی در خانواده ها و رعایت حلال و حرام و...
3⃣ - بی تفاوتی والدین نسبت به تربیت صحیح کودکان
4⃣ - پولی شدن نظام آموزشی و توجه با مادیات
5⃣ - بی تفاوتی معلمین نسبت به مسائل تربیتی دانش آموزان
6⃣ - رواج فرهنگ فرزندسالاری و رو دادن بیش از حد به کودکان
7⃣ - کم کاری صداوسیما و نهادهای فرهنگی
8⃣ - تهاجم فرهنگی دشمن با کانالها و شبکه های ضدارزشی
دست در دست هم، بخشی از نسل جدید را به تباهی کشیده اند./عموفیدل
♻️ اعتقاد مجدد خود را تکرار می کنیم
علت چنین حرکت هایی دو عامل هست:
1⃣ فضای مجازی بی در و پیکر
2⃣ برخی معلمين منحرف
✍ مسئولین آموزش و پرورش
گیرم فضای مجازی دست شما نیست
مدرسه و معلمين که دست شماست.
🎞 متاسفانه کلیپهایی نیز از مدارس دخترانه که بسیار اندک هستند با بزرگ نمایی در برخی از کانالهای انقلابی ساده لوح منتشر میشود که نه تنها سودمند نیست بلکه برخی از کانالهای انقلابی را ناخواسته به پادوی رسانه های بیگانه تبدیل میکند، چرا که این فیلمها توسط عوامل مزدور رسانه های بیگانه تهیه و پخش میشود تا فضا را متشنج نشان دهند و ما با ساده لوحی تمام اقدام به نشر همان کلیپها میکنیم.
✅@kafesiasi
هدایت شده از میرزایی
✅برانداز هم برانداز های قدیم
🔺بررسی تفاوت های عملکردی و رویکردی براندازان سال ۵۷ با ۱۴۰۱
🔍 در سال ۵۷ براندازان حکومت دیکتاتوری پهلوی دارای ویژگی های زیر بودند:
1⃣ اتحاد و وحدت در هدف : هدف اصلی براندازان ۵۷ نابودی رژیم منحوس پهلوی و جایگزینی حکومت اسلامی بود.مردم ایران هم می دانستند که چه نمی خواهند ( رژیم پهلوی) و هم می دانستند که چه می خواهند ( جمهوری اسلامی). این را در شعارهایشان می گفتند.
2⃣ داشتن آرمان قوی: آرمان مردم در سال ۵۷ بر گرفته از دینشان بود و اگر دینداری و دین خواهی مردم نبود، قطعا عنایت خدا بر این ملت وجود نداشت و پیروزی غیر ممکن بود.
3⃣ داشتن رهبری معنوی: تمام کارشناسان و تحلیلگران داخلی و خارجی معتقدند اگر امام خمینی ( ره) نبودند ، نهضت اسلامی ایران به پیروزی نمی رسید.
4⃣ آداب رفتار براندازان: در بین براندازان حکومت پهلوی یعنی همان مردم ایران ، این خصوصیت مشترک وجود داشت که در قیام خود هیچگاه به اموال عمومی و خصوصی مردم دیگر تعدی نکردند. همچنین در تظاهرات های خیابانی از الفاظ رکیک علیه شاه و دربار استفاده نکردند. حتی امام خمینی در سخنرانی های خود شاه را آقای شاه خطاب می کرد. در سالهای انقلاب ، حتی به نیروهای گارد شاهنشاهی نیز جسارت نشد و کسی از نیروهای پلیس و یا ژاندارمری توسط براندازان آن روز کشته نشد و به آتش نزد. برعکس یکی از شعارهای مردم برانداز سال ۵۷ ارتش برادر ماست... بود.
5⃣ واقعا مردمی بود: انقلاب ۵۷ واقعا مردمی بود و از دل مردم جوشید .
🔍 در سال ۱۴۰۱ براندازان جمهوری اسلامی دارای ویژگی های زیر هستند:
1⃣ تفرقه در هدف: برخی براندازان دنبال آزادی بی حد و حصر مثل فولادی یعنی لخت شدن هستند. بعضی ها مثل مریم رجوی و مسیح پولی نژاد دنبال رییس جمهور شدن هستند . بعضیها شاید بدانند که چه نمی خواهند ولی نمی دانند که چه چیز قرار است جایگزین شود ! یعنی اگر از آنان بپرسی، می گویند این رژیم آخوندی باید برود ، اما نمی دانند حکومت آینده چه شکلی خواهد داشت!
2⃣ نداشتن آرمان: اگر بگوییم براندازان فعلی هیچ آرمانی ندارند، گزاف نگفتهایم. تا کنون اگر چیزی هم به عنوان آرمان مطرح شده است ، آنقدر دچار تناقض است که نگو. مثلا می گویند می خواهیم حجاب اجباری نباشد، اما از سر زن مردم چادر می کشند. می گویند مسئله ما حجاب است، اما لخت می شوند. می گویند برای مردم ، اما اموال عمومی مردم را به آتش می کشند و همنوا با تروریست ها بالذاتی مثل منافقین که مردم را به گلوله می بستند ، سخن می گویند. می گویند جانم فدای ایران، اما با تجزیه طلبان ایران همسو شدند.
3⃣ نداشتن رهبر واحد: در جریان برانداز امروز ، هرکس مدعی براندازی است. از رضا ربع پهلوی گرفته تا مریم رجوی ، از مسیح پولی نژاد تا علیزاده رییس حزب کومله و.... . البته ناگفته نماند که یک رهبر واحد پنهان در پشت سر آنها همیشه وجود داشته و دارد و آن کسی نیست جز حکومت آمریکا. اصلا آمریکایی ها اینها را اجیر کرده اند و مانند گاو شیرده از آنان بهره می برد تا این کشور دوباره مانند دوران پهلوی نوکر و تسلیم اوامر آنان شود. اما خود براندازان هم نمی دانند که آلت دست هستند و در واقع اینها کاره ای نیستند.
4⃣ رفتار خارج از عرف : براندازان امروزی برخلاف ادعایی که می کنند ، به راحتی حرف از قتل و کشتن می زنند و از انواع و اقسام فحش های رکیک علیه نظام و رهبری و ... استفاده می کنند. از آن خانم که گوشی به دست ، در حال فیلمبرداری از به اسارت گرفتن مامور فراجا یا بسیج توسط آشوبگران است و فریاد می زند: بکشیدش گرفته تا نفوذی های آنان در دانشگاه شریف که فحش های رکیک می دهند.
جالب اینکه براندازان فعلی، نه تنها به اموال عمومی حمله می کنند و از بین می برند، بلکه اموال خصوصی و ماشینهای مردم را نیز به آتش می کشند و از کار خود ابایی هم ندارند. معلوم نیست که این براندازان که اکنون حکومت را در دست ندارند اینگونه داعش وار وحشیانه با مردم برخورد می کنند ، چگونه بعد از به قدرت رسیدن با مردم چه برخوردی خواهند داشت!؟ خدا رحم کند.....
5⃣ غیر مردمی: بر اساس آمارهای رسمی حداکثر نفراتی که در سراسر کشور در اعتراضات اخیر حاضر شدند، به بیش از صدهزار نفر نمی رسد. تازه این نفرات هم عمدتا مردم نبودند و اراذل و اوباشی بودند که در قبال دریافت پول دست به آشوب زدند. این در حالی است که تمام رسانه های بیگانه و معاند با حداکثر توان ، فراخوان داده بودند.
اما در انقلاب سال ۵۷ بدون داشتن رسانه خاصی ، مردم از تمام اقشار علیه رژیم پهلوی حضور داشتند.
همچنین در برابر اغتشاشات اخیر، میلیونها نفر در شهرهای مختلف علیه آشوبگران و در حمایت از نظام راهپیمایی کردند، ولی در سال ۵۷ کسی برای فرو نشاندن خشم مردم و حمایت از پهلوی ، تظاهراتی نکرد . چون در سال ۵۷ همه مردم با هم بودند .
✍ سعید میرزایی
#جریان_شناسی
@kafesiasi
May 11