فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هماکنون؛ وضعیت میدان آزادیِ تهران
در برخی رسانه های معاند پیام دادند که میدان آزادی شلوغ شده ، منو آزادی یهویی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_زمان
#زن_عفت_افتخار
#برای_ایران
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سرخوردگی و ناامیدی اپوزیسیون از شکست اعتراضات در ایران در پخش زنده بیبیسی!
♦️ مهدی خلجی، کارشناس پای ثابت تلویزیونهای فارسی زبان که همیشه اظهارات ضد ایرانی داشته است ضمن اعتراف به شکست اعتصابات و اعتراضات در ایران گفت:
♦️ شما وقتی میگویید که این اعتراضات همچنان ادامه دارد، به نظر من همچنان ادامه ندارد یعنی اینکه این اعتراضات رو به افول رفته و به سیر نزولی خود رسیده است.
@kafesiasi
کافه سیاسی
توضیحات بیشتر در پایین 👇👇👇
✅ معنای حکمرانی خوب را هم فهمیدیم!
🔹چندی است جریان اصلاحات و بالاخص سید محمد خاتمی رییس دولت اصلاحات ، مسئله « حکمرانی خوب» را مطرح کرده اند.
اما منظور ایشان از حکمرانی خوب چیست؟ آیا منظور این است که مشکلات مردم با حضور مسئولان کارآمد و اجرای شیوه های حکمرانی خوب حل شود؟
🔹وقتی به عمق این ادعا می نگیریم در عین زیبا بودن این شعار یعنی «حکمرانی خوب» اما هدف دیگری مد نظر این جریان است. در آخرین نمونه تبیین این موضوع ، روزنامه هم میهن در یادداشتی با عنوان « بیشتر از اصلاحات کمتر از انقلاب » اینگونه می گوید:«دولت به تنهایی توان اداره جامعه را ندارد. با حضور بازیگران یا مولفههای مختلف است که اداره جامعه ممکن میشود...به بیان ساده، نه دولت، نه هیچیک از بازیگران این عرصه به تنهایی نمیتوانند نقطه آغازِ تدارک شرایط حکمرانی خوب باشند. تامین این شرایط نتیجه همکاری همه بازیگران است.»
🔹همانطور که ملاحظه فرمودید تنها درد این جماعت این است که چرا ما در حاکمیت نیستیم و اصلأ حاکمیت ما را حساب نمی کند نه اینکه مشکلات مردم حل شود. این ادعا از آن رو قابل پذیرش نیست که همین جماعت پس از کسب همه کرسی های شورای شهر در سال ۹۶ خیلی صریح و با غرور فاتحانه اعلام کردند:« تهران و مشهد را پس گرفتیم!»
آنها حتی برای جلوگیری از یک غیر هم فکر خود در شورای شهر ، در سالهای ۹۶،۹۷حاضر نشدند محسن هاشمی را که دارای تخصص شهری بود، شهردار تهران کنند.
🔹جالبتر اینکه نویسنده یادداشت هم میهن که همکارش به اتهام جاسوسی در وقایع اخیر در حبس به سر میبرد، برای ارزیابی حکمرانی خوب به ملاک های غربی و به طور مشخص «برنامه توسعه سازمان ملل UNDP » اشاره کرده و مدعی میشود:« بهطور کلی میتوان مولفههای ذیل را برای سنجش حکمرانی خوب در نظر گرفت: خوشحسابی، پاسخگویی، کارایی و اثرگذاری، توانمندسازی، نگاه راهبردی، شفافیت، محیطزیست، اجتماعات محلی، مشروعیت، قانونمداری، تکیه بر اجماع و توافق، همکاری، برابری و همهشمولی، و دستآخر مشارکت مردمی.»
🔹حال سئوالی که مطرح است این است که آیا با همین ملاک های غربی ، زمانی که اصلاح طلبان در حاکمیت بودند، حکمرانی خوبی حکم فرما بود؟! آیا مردم هیچ مشکلی نداشته اند؟
🔹هم میهن در ادامه برای تنفس مصنوعی به اغتشاشات ، آن را انقلاب دانسته و می گوید:« حتی اگر انقلابی در پیش باشد، برنامه نیروهای تازه و انقلابی نیز برای اداره جامعه چیزی غیر از این تغییرات بنیادی نمیتواند باشد. چون بنا نیست هدف انقلابهای اجتماعی، تغییر بازیگران و مهرههای سیاسی باشد. هرچند در بیشتر مواقع انقلابات نتایجی غیر از این نداشتهاند اما بناست تغییرات از هر سنخی که باشند، تغییر شیوه بازی نه تعویض بازیگران، به نفع منافع مردم باشد.»
🔹این جمله دقیقاً تأکید کننده همان جمله مقام معظم رهبری در ۱۹ مهر ۹۴ است که فرمودند:«علیه ما یک جنگ نرم بسیار حساب شدهای وجود دارد. هدف این جنگ استحاله جمهوری اسلامی است. اصرار به عوض کردن اسم جمهوری اسلامی ندارند، با صورت کار ندارند، سیرت را میخواهند تغییر دهند.»
🔹این جماعت جمهوری اسلامی را می خواهند ، اما نه با شاخص های انقلابی گری . بلکه یک جمهوری اسلامی سکولاریزه شده و لیبرال.
✍ سعید میرزایی
@kafesiasi
May 11