📍بیانیه مشترک سعودی و چین ضد منافع ایران بود ؟
🔸️در بیانیه مشترکی که پس از سفر رئیس جمهور چین به عربستان منتشر شد ، ۲ کشور بر همکاری ایران و آژانس اتمی جهت تحقق برنامه صلح آمیز هسته ای تاکید کردند و خواستار رعایت حسن همجواری و عدم دخالت تهران در امور داخلی همسایگان شدند .
🔸️بیانیه مورد اشاره نه پیام خاصی در بطن خود داشت و نه موضع جدیدی از سوی چین تلقی میشد اما رسانه های غرب گرا در داخل و خارج از ایران به شدت روی آن مانور داده و همچنان می دهند .
🔸️در خصوص این بیانیه چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ در روابط بین الملل منافع ملی کشورها تعیین کننده رفتارها و مواضع آنهاست ؛ برای نمونه کشورهای دارای سلاح هسته ای اصلا تمایل ندارند انحصارشان توسط یک بازیگر خارج از هسته قدرت جهانی شکسته شود و آن کشور از لحاظ میزان توان تاثیرگذاری با آنان برابر گردد یا حداقل بدان ها نزدیک شود.
🔸️از همین رو بود که چین و روسیه با ۵ قطعنامه شورای امنیت علیه برنامه اتمی ایران همراهی داشتند زیرا اصلا تمایل ندارند یک قدرت جدید هسته ای در آسیا رقیب ایشان گردد .
🔸️یا در خصوص برنامه منطقه ای ایران ، چین و روسیه به قطعنامه هایی چون ۱۵۵۹ در خصوص خلع سلاح حزب الله و و ۲۲۰۱ (علیه انصارالله یمن) رای مثبت دادند به این دلیل که افزایش قدرت و حوزه نفوذ جمهوری اسلامی در عرصه ژئوپلیتیکی از منظر رویکردهای واقع گرایانه تحدید نفوذ آنان را در پی داشته و ظهور یک قدرت فرامنطقه ای را نمایان می کند که اصلا خوشایند بازیگران قدرتمند جهانی نیست.
🔸️اما موارد بالا نافی همکاری های مثبت چین و روسیه با جمهوری اسلامی نمیشود زیرا این ۳ کشور در حوزه های بسیاری از جمله انرژی ، کردیدورهایی چون شرق به غرب و شمال-جنوب و همچنین جلوگیری از نفوذ ناتو به شرق منافع مشترک دارند .
🔸️از قضا خود سفر شی جین پینگ به سعودی ، تلاش چین برای حضور در حوزه نفوذ ایالات متحده و کاهش اثرگذاری آن بر سعودی است و اصلا نافی منافع و امنیت ایران نیست.
🔸️چه بسا رقابت چین و آمریکا بر سر حوزه های نفوذ در کشورهای عربی به سود جمهوری اسلامی ایران نیز باشد.
2️⃣ این بیانیه نشان داد رفتارهای مستقلانه جمهوری اسلامی در منطقه غرب آسیا و پیشروی های ژئوپلیتیکی این کشور تا چه حد می تواند برای قدرت های جهانی دردناک باشد ، زیرا تسلط متحد استراتژیک ایران بر بخشی از کرانه های شرقی دریای سرخ و تنگه باب المندب یعنی نظارت و اشراف محور وابسته به ایران بر تمام تجارت کالا وانرژی شرق آسیا با اروپا و یک اهرم قدرت مناسب برای تاثیرگذاری بر سیاست های بازیگران مطرح آسیا و اروپا .
🔸️نباید فراموش کرد در دوره محمد مصدق انگلستان در سواحل یمن نفتکش رزماری که حامل نفت ایران بود را توقیف کرد و مانع از صدور نفت ایران شد.
🔸️اما ۷۰ سال بعد این ایران است که با کمک متحدانش در آن نقطه بسیار استراتژیک نفوذ و قدرت اعمال راهبردهایش را دارد .
3️⃣ چرخش تدریجی و آرام نگاه سعودی به شرق حاکی از آنست که ایالات متحده در حال تضعیف و از دست دادن جایگاه خود در جهان و به خصوص منطقه غرب آسیاست و این حرکت سیال قدرت از غرب به آسیا از چشم ریاض نیز دور نمانده و سعی دارد از قافله عقب نماند .
🔸️این در حالی است که جمهوری اسلامی سالهاست که نگاه خود را معطوف به روابط متوازن با قدرت های آسیایی کرده و تضعیف قدرت آمریکا را فریاد می زند .
4️⃣ چینی ها اصلا نمی توانند در عداد یک ابرقدرت ظاهر شوند زیرا مولفه های فرهنگی ، گفتمانی - ایدئولوژیکی و رسانه ای آنها از اساس قابل مقایسه با آمریکا نیست و نمی توانند یک ایدئولوژی سیاسی و اقتصادی و فرهنگی جذاب و شمول گرا را به جهانیان عرضه دارند.
🔸️چینی ها حداکثر یک قدرت بزرگ نظامی و اقتصادی و تکنولوژیکی خواهند شد ؛ لکن قدرت نرم غرب و ایدئولوژی و سبک زندگی لیبرالیستی بزرگترین تهدید برای ایران است .
🔸️سبک زندگی چینی هیچگاه مورد پذیرش ملت های دیگر نخواهد بود . به عبارت ساده تر ، چین صرفا نگاه اقتصادی به روابط با کشورهای دیگر دارد و نمی تواند از لحاظ نرم و تاثیرگذاری ادراکی در دراز مدت یک تهدید جدی برای ایران باشد و به همین دلیل نباید از گسترش نفوذ آن نگرانی جدی داشت.
📌چین در منطقه غرب آسیا صرفا دنبال منابع پایدار انرژی و فراهم آوری بازار جهت فروش محصولات کارخانجاتش است ؛ همانگونه که در دوران جنگ ۸ ساله ، موشک های کرم ابریشم را همزمان به عراق و ایران می فروخت و مدتی بعد هم موشک های دانگ فنگش را به سعودی داد که البته خطایش بالای ۵۰۰ متر بود و دردی هم از مشکلات ریاض در چالش های امنیتی و نظامی آنان (مانند یمن) دوا نکرد .
@kafesiasi
💢برای آنهایی که رستم را نمی شناختند
🔹🔸آنهایی که سردار سرتیپ رستم قاسمی را می شناختند بی تردید ۲ قابلیت بارز در وی برجسته بود؛ ابتدا نداشتن تکبر و روحیه خودمانی و کوچک نفسی و دیگر ، کوشش و پشتکار فراوان همراه با توکل و به رسمیت نشناختن بن بست ها .
♦شاید کمتر کسی بداند رستم قاسمی ابتدا کارش را با رانندگی خودرو در سپاه بوشهر آغاز کرد اما آهسته و پیوسته با تلاش های خستگی ناپذیرش در مهندسی - رزمی سپاه به جایی رسید که در اوج تحریم ها، رئیس دولت دهم راه چاره مقابله با تحریم را اعتماد به وی دانست .
♦سردار سلیمانی نیز به او اعتماد خاصی داشت تا جایی که وی را با یک هواپیما به یمن فرستاد ، اما جنگنده های سعودی آنها را رهگیری کردند و قصد داشتند با تهدید خلبان ، او را مجبور به تغییر مسیر و فرود در عربستان کنند تا رستم قاسمی را زنده به چنگ بیاورند.
♦سردار قاسمی به خلبان دستور می دهد که به هر شکلی در فرودگاه صنعا بنشیند اما هواپیماهای آل سعود با بمباران باند فرودگاه مانع از آن شدند و هواپیما به مبداء بازگشت.
♦جالب اینجاست که رستم به خلبان گفته بود ولو به قیمت سرنگونی هواپیما حق تسلیم نداریم.
@kafesiasi
📌 #پوستر | انقلاب اجباری!
شعارشان آزادی ست اما مثل دیکتاتور ها عمل می کنند...!
@kafesiasi
💢کابوس بی پایان اسرائیل
🔹تیم ملی مراکش، ضمن به اهتزاز در آوردن پرچم فلسطین، به مرحله نیمه نهایی جام جهانی صعود کرد.
♦️رژیم اشغالگر صهیونیست، با هر پیروزی مراکش، یک شکست کابوس وار دیگر را در سطح جهان و در میان دیدگان میلیاردها بیننده متحمل می شود.
🔹بازنده بزرگ امروز بازی امشب، نه پرتغال، بلکه اسرائیل بود.
@kafesiasi
☝️📸پدران شعار «زن، زندگی، آزادی» را بشناسید
1️⃣ پادشاه عربستان که به شصت همسری معتقد است.
2️⃣ مسعود رجوی که همه زنان سازمان مجاهدین را به عقد خود در آورده و رحم آنها را خارج کرد تا باردار نشوند!
خاطرات خانم مریم سنجابی را درباره کثافت کاری های مسعود رجوی بخوانید. منافقین بازیگر مهم رسانه ای در آزادی زنان هستند.
3️⃣ بن سلمان که حتی به مادر خودش هم رحم نکرد و او را حبس خانگی کرد.
وی شبکه اینترنشنال را برای آزادی زنان ایران تاسیس کرده است!
4️⃣ مولوی عبدالحمید که بلوچ ها را به چند همسری تشویق میکند و زنان حق ورود به مسجدش را ندارند اما شعار آزادی زن میدهد!
5️⃣ عبدالله اوجالان موسس پ ک ک و سازنده شعار زن زندگی آزادی معتقد بود که ازدواج، مرد کُرد را فلج می کند
پس زنان باید بصورت مشترک در اختیار همه اعضای حزب مخصوصا خودش باشد.
حجم کثافت کاری اوجالان به حدی بود که همسرش از دستش فرار کرد با اینحال، بخاطر آزادی زنان ایرانی تروریست تربیت میکند!
‼️حالا اگر کسی به این شعار و پدران آن علاقه دارد، خود داند😒😒😒😒
#برای_ایران
#ایران _قوی
@kafesiasi
🔴 در این مثلث چه باید کرد؟
👤 #عبدالله_گنجی
🔹 این روزها در درون نظام درباره اینکه بهترین و موثرترین کار حاکمیت الان چیست و چه باید کرد؟ زیاد سخن به میان میآید. برای پاسخ به این مهم، فهم از صحنه میتواند پیشنیاز و مقدمه هرگونه تصمیمسازی و تصمیمگیری باشد.
1️⃣ جمهوری اسلامی در یک مثلث مختلفالاضلاع واقع شده است که یک ضلع آن دشمنان قسمخوردهاند. این دشمنان 2دسته کلی هستند؛
🔸 آنها که میخواهند در همهجا و همهچیز هژمون باشند و 43سال است نهتنها در این نقطه ناکام بودهاند که جمهوری اسلامی ضمن عدم تسلیم فراتر از جغرافیای خود نیز منافع آنان را ناکام گذاشته است.
✅ دسته دوم کسانی هستند که با وقوع انقلاب اصیل و اسلامی، سرنگون، تحقیر و شکست خوردند و به دامن غرب یا صدام رفتند و آواره شدند و طبیعی است که درصدد انتقام هستند و هیچ مرز اخلاقی و انسانی را نیز بهرسمیت نمیشناسند.
2️⃣ ضلع دوم اصول بنیادین اسلامی و الهی هستند که منظومه حرکتی جمهوری اسلامی را قبلهنمایی میکنند. اینجا کار برای مسئولان جمهوری اسلامی بسیار سخت است. نمیتوان از آن اصول عدول کرد و بر عقل خودبنیاد تکیه کرد، اما داعیهدار اسلام و نظام دینی شد. بهتعبیر امام، اینجا اسلام دست ما را بسته است و نمیتوان به هر قیمتی رضایت دیگران را وصول کرد. نمیتوان آزادی با معیارهای غربی را بهرسمیت شناخت و تابلوی اسلام را بالای سر خود گرفت؛ بنابراین جمهوری اسلامی نمیتواند و حق ندارد بماند و از اصول اساسی عدول کند؛ خصوصا اینکه به جز اقتصاد، عمده مطالبات امروز فرادینی، فراملی و فراهویتی است.
3️⃣ضلع سوم زخمهای جمهوری اسلامی است که به 2دسته کلی برمیگردند؛
🔹 یک دسته از زخمها مربوط به محاصره اقتصادی حداکثری توسط دشمنان ذکرشده در ضلع اول و دسته دوم مربوط به اشتباهها، ضعف مدیریتها، ناشایستگیها، بیتجربگیها و... است؛ بنابراین تمرکز بر ضلع سوم اکنون در اختیار مسئولان جمهوری اسلامی است.
🔸 ابتدا باید قدرالسهم مشکلات را مشخص کرد؛ اینکه کدام مشکل مربوط به دشمنان قسمخورده است؟ کدام چالش به اصول بنیادین و اساسی اسلام برمیگردد و قدرالسهم مدیریتها و نابلدیها چقدر است؟ اگر قدرالسهمها مشخص شود، آنموقع میتوان برای اصلاح روشها اقدام کرد.
✅ باید بسیج حوزه علمیه برای روزآمدی فقه و «تساهل فقهی» در غیرضروریات صورت گیرد و بسیاری از راهها را باز نمود و برخی از تناقضات را پاسخ گفت؛ بهطور مثال زن اکنون میتواند مدیرکل، معاون وزیر، سفیر، معاون رئیسجمهور و... شود، اما چطور به استانداری و وزارت که میرسد، جاده کور میشود؟
🔹 دهها مشکل روشی را میتوان پیدا کرد که قابل اصلاح است. نمونه اصلاحی قبلی آن اصلاح قانون جرائم مواد مخدر بود که با یک تغییر کوچک هزاران نفر به سمت اعدام نرفتند و حکومت متوجه شد اعدام در موادمخدر بازدارنده نیست و کمکم اختلاف شد که اصلا معتاد مجرم است یا بیمار؟ و بسیاری از نگاهها اصلاح شد.
🔸 ابتکار عمل باید دست نظام باشد؛ هم در حق اعتراض و هم اصلاح قوانین حقوقی که شعاع قهری نظام را کمتر گسترش دهد و هم در اصلاح بینش به بسیاری از پدیدهها (مثل درس خواندن در خارج کشور) و هم اصلاح تریبونهایی که نهتنها آوردهای برای کشور و نظام ندارند که تولید تنفر میکنند؛ بنابراین در ضلع سوم، قدرت مانور زیادی وجود دارد که میتوان در مراکز فکری و تصمیمسازی نظام به آن پرداخت و ابتکار عمل حاکمان دین در عین پایبندی به اصول آن را نظارهگر شد و اینگونه جذابیت فرامرزی و الهامبخش جمهوری اسلامی را نیز ارتقا داد و حربه دشمنان و جهانخواران علیه ما را کند خواهد کرد.
💢 امام در پذیرش قطعنامه598 یکی از آوردههای آن تصمیم را «کند شدن حربه جهانخواران» دانستند؛ بنابراین دشمن مشغول دشمنی است، ما برای کند کردن حربه او چه باید بکنیم؟ این سؤال اساسی است.
@kafesiasi
نگرانی مشترک اصلاحطلبان و اینترنشنال از محاکمه اوباش مسلح
🔹همانطور که قابل پیشبینی بود، رسانههای ضدایرانی ازجمله BBC، اینترنشنال، صدای آمریکا و رادیو فردا با هیاهو و جنجال درباره اعدام یکی از آشوبگران به نام «محسن شکاری» مدعی شدند که اعدام آشوبگرانِ مسلح، منجر به ترس نشده بلکه به خشم بیشتر دامن خواهد زد.
🔹همزمان در ایران هم رسانههای اصلاحطلب و فعالان این طیف بهحکم اعدام یکی از آشوبگران اعتراض کردهاند اما چرا اصلاحطلبان، دقیقاً همصدا با رسانههای ضدایرانی از محاکمه اوباش مسلح و تروریستها نگران شدهاند؟ مگر منافع مشترکی وجود دارد؟
#جریان_شناسی
@kafesiasi