✅ بسیج هراسی در جامعه با چه هدفی؟
🔺چند روز پیش مراسمی با هدف حمایت از طرح نور فراجا در حرم حضرت معصومه (س) و با سخنرانی سردار رادان برگزار شد. در برنامه تعدادی از بسیجیان و طلاب با لباس بسیجی حضور داشتند.
🔺مطابق معمول ، جریان تحریف که از ابتدا با اجرای طرح امنیت اخلاقی و قانون حجاب مخالفت علنی خود را اعلام کردند، با تحریف آشکار، اینگونه وانمود کردند که این طلاب و روحانیون با لباس چریکی قرار است در برابر زنان جامعه قرار بگیرند!
🔺این در حالی است که بسیج به عنوان یک نهاد مقدس و حافظ ارزشها ، قرار است دربرابر بی عفتی و بی حیایی ها بایستد نه زنان جامعه.
🔺لفظ« لباس چریکی» در حالی مرموزانه در تیتر روزنامه اصلاح طلب« ابرار» گنجانده شده که اساسا لباس بسیجی فعال در همه صحنه ها از جمله کمک رسانی به مردم در زلزله، سیل و ... همین لباس است. وقتی بسیجیان می خواهند حضور خود را در صحنه اعلام کنند از این نماد استفاده می کنند. در این مراسم هم حضور با لباس بسیجی اعلام حمایت از طرح نور بوده است نه چیز دیگری.
🔺وقتی برخی زنان هنجارشکن جامعه ما در زمین بازی دشمن قرار گرفته و با کشف حجاب عمدی با هدف مبارزه با جمهوری اسلامی اقدام می کنند، چه نیرویی جز نیروی مردمی بسیج می تواند جلوی آنرا بگیرد؟ فلسفه تشکیل بسیج ، حراست از ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی است و القا دوگانگی بسیج _ مردم ، خیانت در حق بسیجی است که فدایی ملت است.
🔺جریان تحریف کارش ایجاد دوقطبی است ، اما نمی داند که بسیج از مردم است و نمی توان آن را در برابر مردم خواند!
✍سعید میرزایی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ انصاف را در انتقاد رعایت نکردید ، حالا دچارش شدید!
🔺روزنامه سازندگی متعلق به حسین مرعشی در شماره امروز خود با عنوان « همیشه متهم» مدعی شده است که مقامات دولت رییسی پس از سه سال همچنان روحانی را عامل مشکلات امروز می دانند.
🔺گویا فراموشی حافظه تاریخی برخی افراد جامعه گریبانگیر جریان اصلاح طلبی شده که فراموش کرده اند در زمانی که دولت را در اختیار داشتند چگونه به دولت قبل خود می تاختند !
🔺 آش انتقاد از دولت احمدی نژاد توسط روحانی و دوستان آنقدر شور شد که با عتاب مقام معظم رهبری نیز روبرو گردید. معظم له در تاریخ ۱۳۹۳/۶/۵ خطاب به روحانی و وزرایش فرمودند:« همواره دولتها نسبت به دورههای گذشته خود منتقد بودهاند که ایرادی هم ندارد اما این انتقاد نباید حالت اغراقآمیز و تخریب پیدا کند زیرا در روحیهی مردم تأثیر بد میگذارد و آنان را نسبت به آینده نیز نامطمئن میکند.اگر در این اظهار نظرها بیانصافی شود، قطعاً در آینده نیز نسبت به عملکرد ما هم بیانصافی خواهد شد. اگر برخی سیاست ها یا عملکردهای دورهی گذشته را قبول نداریم، بهترین شیوه، اصلاح آن در عمل است و این روش، بهتر از اظهار نظر است.»
🔺هرچند که دولت رییسی درصدد اصلاح روش های غلط دولت روحانی است، اما به دوستان ایشان عرض می کنم که از قدیم گفتند: چیزی که عوض داره گله نداره.
🔺 در روز پایانی دولت روحانی یادداشتی را در روزنامه کیهان منتشر کردم که در ادامه می آید👇👇
«تقریباً هیچ! نگاهی به کارنامه هشت ساله دولت تدبیر و امید»
https://kayhan.ir/fa/news/223266
✍سعید میرزایی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
May 11
🔴۱۰ اردیبهشت سالروز صدور فرمان هشت مادهاي رهبرمعظم انقلاب به سران قوا درباره مبارزه با مفاسد اقتصادي
متن فرمان هشت ماده ای 👇👇
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فرمان_هشت_مادهای_مبارزه_با_مفا.pdf
167.2K
🔴۱۰ اردیبهشت سالروز صدور فرمان هشت مادهاي رهبرمعظم انقلاب به سران قوا درباره مبارزه با مفاسد اقتصادي
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
دستگیری پنج نفر دیگر از اعضای شورای شهر سردشت به اتهام رشوه
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی:
🔹وفق دستورات قضایی صادره به اداره اطلاعات و هماهنگی های به عمل آمده و با انجام کار دقیق اطلاعاتی پنج نفر دیگر از اعضای شورای شهر سردشت به اتهام اخذ رشوه دستگیر و تحت قرار بازپرس رسیدگی کننده قرار گرفتند.
🔹دیروز هم یک نفر از اعضای شورای شهر به همراه رئیس یکی از ادارات تابعه شهرداری سردشت دستگیر شده بودند.
🔴 بازداشت موعود شمخانی تأیید شد
🔹یک منبع آگاه در گفتوگو با برنا خبر بازداشت موعود شمخانی معاون فنی سابق سازمان منطقه آزاد اروند و برادرزاده علی شمخانی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی را تایید کرد و گفت: وی به اتهام دریافت رشوه و فساد مالی در آبادان بازداشت شده است.
🔹موعود شمخانی در سال ۱۳۹۴ به سمت معاون فنی و امور زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند منصوب شده بود./برنا
#گشت_ارشاد_مدیران
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رقبای قالیباف برای ریاست مجلس چه کسانی هستند؟
🔹روحالامینی، نماینده فعلی مجلس: در کنار آقای قالیباف، نام آقایان نیکزاد و ذوالنور برای رسیدن به ریاست مجلس مطرح است اما هنوز چیزی قطعی نیست.
#انتخابات
#مجلس
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅نجات از تله «سایه جنگ»
التهاب و نگرانیهای برآمده از پاسخ نظامی ایران به اسرائیل که برای نخستین بار، سطح منازعه دو طرف را به ساحت رویارویی مستقیم نظامی کشاند، زودتر از آنچه تصور میرفت فروکش کرد و این اتفاق امری غیرمعمول در صحنه سیاست ایران به شمار میرود. غیرمعمول از این جهت که در تاریخ 8 ساله سیاست خارجی در دولت حسن روحانی، رئیس جمهور پیشین، رویکرد نظامی و تکیه به قوای «میدان» همواره از سوی دولتمردان وقت موجی از بدبینی و هراس را تصویر میکرد و روابط دستگاه اجرایی و دستگاه نظامی کشور را در ماراتن تنش و بدبینی قرار میداد و همین عامل کافی بود تا صهیونیستها و دشمنان امنیت ایران، از این دوقطبیسازی سوءاستفاده کنند.
این دوره چند ساله، موارد بسیاری از تنشها را در بزنگاههای مهم به خاطر دارد که گاهی تا مرحله قفل شدن حوزههای متعدد بویژه اقتصاد پیش رفت.
به واقع، روحانی به اهمیت مؤلفههای قدرت در مناسبات جهانی و ضرورت گزینش یک سیاست خارجی معتبر که قادر به ایجاد بازدارندگی در صحنه «میدان» و در عین حال ایجاد اجماع جهانی یا تأثیرگذاری مثبت بر رفتار قدرتهای بزرگ باشد، اعتقادی نداشت.
✅مسیر غلط
شیوه نامتعارف تمرکز صرف دولت او به «دیپلماسی با غرب» و نگاهی که ذیل سیاست «جنگ هراسی» در پیش گرفت، سایه دوگانه مغالطهآمیز «موافق مذاکره» و «مخالف مذاکره» را بر فضای سیاسی ایران انداخت و روحانی فارغ از آنچه در پشت پرده بازی مناسبات قدرت در روند ضدیت با ایران رخ میداد، تحت تأثیر فضای غالب ذهنی و آکادمیهای غرب، صرفاً مذاکره را راهی برای گشایش سیاسی و اقتصادی و پیوستن ایران به جهان آزاد معرفی میکرد و در این مسیر تا سرحد «تسلیم» به خواست بازیگران بزرگ رسید. عملکرد، موضعگیریها و اظهارات او که برای سالها وقوع هر تحولی درمواجهه با سیاست تحریمهای ظالمانه غرب و همچنین به پیش راندن ظرفیتهای اقتصادی کشور و مقابله با نوسانات ارزی را به خاتمه مناقشه هستهای در زمین مذاکره گره زده بود، بیش از آنکه موجب نزدیک شدن ایران به کانون تأثیرگذاری و ارتقای میزان نفوذ تهران بر مناسبات دیپلماتیک جهان شود، به حاشیه نشینی کشور و بیصدایی ایران در مذاکرات مهم بینالمللی و حتی منطقهای منجر شد.
✅نتایج بد
حاصل این رویکرد و نگاه دولت روحانی به دینامیسم قدرت در مناسبات جهانی، اصرار بر این انگاره بود که اگر «مذاکره نکنیم جنگ میشود» و همین امر، الطاف کلامی و سیگنالهای چشمگیر و یکطرفه ایران را روانه زمین مذاکرات کرد بدون آنکه کمترین تأثیری بر محاسبات تصمیم گیران در پایتختهای غربی برای لحاظ کردن منافع اقتصادی کشور داشته باشد. بواقع آنچه دولت وقت از سیاست نشستن با «کدخدای» اروپاییان برای حل و فصل بحران هستهای حاصل کرد، دستیابی به توافق هستهای 2015 بود که کمتر از دو سال بعد با خروج یکجانبه ایالات متحده از این توافق و افزایش دوبرابری تحریمها روبهرو شد و این در حالی بود که طرفهای اروپایی هم دلیلی ندیدند در برابر صبر و مماشات تمام نشدنی روحانی، کمترین دوراندیشی برای جبران منافع از دست رفته ایران به کار گیرند. این چنین بود که مفاهمه نادرست از صحنه تحولات، مذاکره را در مسیر شکست طراحی کرد و کشور را در تله دیپلماسی برای گریز از توهم جنگ انداخت.
#تحلیل_بین_المللی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi