فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بدون تعارف با حمید نوری
🔹شهروند ایرانی که با دسیسه گروهک منافقین ۵ سال بدون هرگونه سند و استدلال موجه حقوقی در سلول انفرادی زندان سوئد بازداشت بود.
#حقیقت_تلخ
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ونزوئلا چگونه مچ ابرتورم را خواباند
🔹کاهش تورم ماهانه ونزوئلا به فقط یک درصد در ماه ژوئن، این گزاره را تقویت کرد که دولت مادورو نیز با توافق با آمریکا توانست از بحران اقتصادی عبور کند؛ اما ماجرا چیست؟
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🌎 مجمع الکترال رئیسجمهور ایالات متحده را انتخاب میکند یا مردم آمریکا؟
🖌 #اسفندیارخدایی، دکترای مطالعات آمریکا
🔹این روزها بسیاری مردم درباره نحوه شرکت مردم آمریکا در انتخابات سوال میکنند. برخی که خودشان مفهوم الکترال کالج را نمیدانند، قاطعانه انتخابات آمریکا را زیر سوال میبرند و در رسانههای مختلف میگویند: این که دموکراسی نیست، رای مردم آمریکا مهم نیست چون یک عده الکتور رئیسجمهور را انتخاب کنند. آنها گمان میکنند، سال ۲۰۱۶ الکتورها به هیلاری کلینتون خیانت کردند و رفتند سمت ترامپ! در حالیکه اصلاً اینطور نیست.
🔸 وقتی هم که میخواهیم سیستم انتخاباتی آمریکا را توضیح دهیم آنها خوب حوصله مطالعه یا بحث ندارند! و مدام این مطلب را در رسانهها مطرح میکنند مگر آراء هیلاری کلینتون سه میلیون بیشتر از ترامپ نبود؟ پس این چه انتخاباتی است که رای مردم در آن مهم نیست؟ هیلاری کلینتون به این علت رئیسجمهور نشد که آراء او پراکندگی لازم را در ایالات مختلف نداشت. در طرح استانی شدن انتخابات مجلس ایران، سیستم خاصی طراحی شده بود که لزوماً هر کس رای بالاتری در استان کسب میکرد، به مجلس راه نمییافت، بلکه باید درصد خاصی از رای فلان شهرستان کوچک استان را هم کسب کند. البته این با سیستم الکترال کالج تفاوت دارد.
🔹 هر ایالت آمریکا با توجه به جمعیتی که دارد، سهمیه یا آراء الکترال مشخصی دارد که مساوی با تعداد نمایندگان آن ایالت در سنا و مجلس نمایندگان است. جهت سهولت با مثالی از کشور خودمان توضیح میدهم: تهران ۳۵ نماینده در مجلس دارد پس ۳۵ رای الکترال سهمیه دارد. لرستان ۹ نماینده در مجلس دارد پس ۹ سهمیه الکترال دارد به همین ترتیب یزد و ایلام هم هرکدام ۴ و ۳ سهمیه الکترال دارند. هر ایالت آمریکا هم با توجه به جمعیت خود تعداد مشخصی سهمیه رای الکترال دارد.
🔸 تمام ایالات آمریکا مجموعاً ۵۳۸ سهمیه الکترال دارند. بیشترین سهمیه را کالیفرنیا با ۵۵ رای الکترال دارد. آلاسکا، داکوتای جنوبی و شمالی و چند ایالت دیگر فقط سه سهمیه الکترال دارد. تگزاس ۳۸ و فلوریدا و نیویورک هرکدام ۲۹ سهمیه رای الکترال دارند. بقیه ایالات بین ۳ و ۲۰ سهمیه الکترال دارند.
🔹 نکته بسیار بسیار مهم در فهم انتخابات آمریکا این است که هرکدام از کاندیداها که در یک ایالت پیروز شوند، تمام سهمیه الکترال آن ایالت را از آن خود میکنند و کاندیدای شکست خورده هیچ سهمیهای از آراء الکتورال آن ایالت را کسب نمیکنند. تکرار میکنم هیچ! یعنی هر ایالت یا قرمز جمهوریخواه (ترامپ) میشود و یا آبی دموکرات (بایدن). این پاراگراف را دوباره بخوانید!
🔸 در نهایت هر کس نصف بعلاوه یک، یعنی ۲۷۰ سهمیه الکترال از تمام ۵۳۸ رای الکترال آمریکا را کسب کرد، رئیسجمهور میشود. در جلسهای نمادین و تشریفاتی به نام مجمع الکترال، حزب پیروز هر ایالت تعدادی افراد مساوی با سهمیه آن ایالت را به نمایندگی به این مجمع میفرستد و رئیسجمهور کسی خواهد بود که رای الکتورال بیشتری کسب کرده که از قبل مشخص است و این جلسه تشریفاتی است. اینکه گفته میشود آنها میتوانند خیانت کنند تاکنون در انتخابات آمریکا هرگز سرنوشتساز نبوده. گاهی بخصوص نمایندگان کاندیدای شکست خورده ممکنه جهت شوخی یا مسخرهبازی رای خود را به فلان هنرپیشه یا سیاستمداری که اصلاً کاندیدا نیست بدهند که این پدیده چندان اهمیت ندارد چون تاکنون در انتخابات آمریکا سرنوشتساز نبوده؛ مخصوصاً آراء الکتورال کاندیدای شکست خورده که دیگر ارزشی ندارند.
🔹 نکته بسیار مهم دیگر این است که برخی ایالات به دلیل بافت جمعیتی و نژادی و فرهنگی خود در یکصد سال گذشته معمولاً طرفدار دموکراتها یا جمهوریخواهان بودهاند، بنابراین اهمیت آنها در رقابت انتخاباتی کمتر است. مثلاً مردم کالیفرنیا همیشه به دموکراتها رای دادهاند، پس کار کاندیدای دموکرات مثل بایدن در این ایالت برای پیروزی سخت نیست. اما ترامپ حتی نیازی نمیبیند که به کالیفرنیا سفر کند چون وقت تلف کردن است! همچنین ایالاتی هم هستند که همیشه حامی جمهوریخواهان هستند. اما برخی ایالات اصطلاحاً مستقل یا صحنه نبرد هستند مثل پنسیلوانیا و بخصوص فلوریدا و چند ایالت دیگر. رقابت در این ایالتها خیلی داغ و پر سر و صدا است و پیروزی در این ایالات و کسب سهمیه آراء الکتورال آنها بسیار مهم و سرنوشتساز است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆گوشه ای از قول هایی که پزشکیان به مردم داده است و در دولتش باید به آن قول ها جامه عمل بپوشاند را در فیلم بالا ببینید.
#آزمون_صداقت
#دروغ_ممنوع
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅به نظر شما این سخنان پزشکیان از کجا آب می خوره و با چه هدفی بیان شده؟!
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
کافه سیاسی
📌پیشنهاد مرعشی به پزشکیان: حلقه کارشناسان را تبدیل به حلقه وصل با رهبری کنید/ سرنوشت جریان اصلاحات به دولت چهاردهم گره خورده است
دبیرکل حزب کارگزاران:
من امیدم بیشتر است، آقای پزشکیان بسیار در تنظیم روابطش با هسته اصلی قدرت نظام یعنی رهبری، هوشمندانه عمل میکنند. من مکررا توصیهام به او همین بوده است که در هیچ شرایطی اجازه ندهند که افرادی بین ایشان و رهبری شکافی ایجاد کنند. هر دولتی که بتواند قدرت رهبری را پشت سر خود بیاورد دولت موفقی میشود.
آقای پزشکیان اگر بتوانند کارشناسان کشور را بسیج کند و رابطه خود را با رهبری در همین شرایط فعلی نگه دارد دولت موفقی است. خدمتشان تاکید کردم که رهبری امروز از هر زمان دیگر تنهاتر هستند؛ شما خلا کارشناسی کشور را سازمان دهید و آماده کنید و در اختیار رهبری قرار دهید. حلقه وصل قرار دهید
پزشکیان در مجلس دادوفریاد خود را زده، از دختری به نام مهسا امینی هم دفاع کرده اما به نظام تعرض نکرده است. من مکرراً توصیهام به آقای پزشکیان این بوده که در هیچ شرایطی اجازه ندهند تا افرادی بین ایشان و رهبری شکافی ایجاد کنند.
دولت ملی مفهومی است که در شأن ملت ایران به لحاظ سطح کارآمدی و تجربهاش باشد. ولی اینکه چند اصولگرا و اصلاحطلب و اعتدالی با هم مونتاژ کنید، این دولت خوبی نمیشود.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 دوربین مخفی جالب
✅ اثرات فرهنگی، تبلیغی یک تولید محتوای خوب در رابطه با مظلومیت مردم غزه
- دخترم تو چرا باید تو این سن وصیت نامه بنویسی؟
- آخه لازم میشه...
#مظلوم_مقتدر
#غزه
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ این سخنان ترامپ شما را یاد چه کسی می اندازد؟
ترامپ: اگر پیروز نشوم جنگ جهانی سوم راه میافتد
🔹چنانچه در انتخابات پیروز نشوم جنگهای خاورمیانه ادامه خواهد داشت و ممکن است جنگ جهانی سوم راه بیفتد.اگر ما پیروز شویم، مسئله خیلی ساده خواهد بود. مسائل حل خواهد شد و این اتفاق خیلی سریع رخ خواهد داد
✅ حسن روحانی: برجام است که سایه جنگ را از سر کشور بر می دارد!
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاشیههای مراسم افتتاحیۀ المپیک پاریس از متن پیشی گرفت.
#ورزش_سیاسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
مظلوم نمایی برای دولتی که هنوز تشکیل نشده !
#جریان_تحریف
#جریان_سانسور
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ روایتهای ناصواب روزنامه غیر قابل اعتماد از دکتر جلیلی
🔺یکی از دلایل شکست جلیلی را باید در روایت سازی های جریان اصلاحات از وی دانست. روزنامه اعتماد پس از انتخابات هم همچنان روایت های متناقضی را از جلیلی ارائه می دهد!
🔺برای آشنایی با اصل نظر جلیلی در سه مورد اشاره شده 👇بخوانید:
🔴دادگاه متخلفان کرسنت فریاد برخی را بلند کرده است
https://kayhan.ir/fa/news/291741/%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AA%D8%AE%D9%84%D9%81%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AA-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF-%DA%A9
🔴سعید جلیلی مطرح کرد: تجویز «برجام» بهعنوان راهحل یعنی تکرار یک تجربه تلخ
https://www.javanonline.ir/fa/news/1156466/%D8%B3%D8%B9%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D9%84%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D8%AD%D9%84-%DB%8C%D8%B9%D9%86%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8
🔴نظر جلیلی درباره اف ای تی اف
https://www.isna.ir/news/1403041207667/%D8%AC%D9%84%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-FATF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%B7%D9%84%D8%A8%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B2%D9
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔴بنزین؛ اولین سوژه اولین عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان
⏪آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
▪️آنچه از این اظهارات برداشت میشود این است که در طول مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
▪️اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
▪️واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور منتخب عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
▪️دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیف فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
▪️اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد.
▪️اینک به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است. یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصد فوب) و بنزین (باکیفیتتر!) با قیمت فوب تحویل میگیرد. یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان، توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است!
▪️یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاههاست. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی را به قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمتری تولید کرده و فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر شدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها، مانند دوره پیش از ۱۳۸۶ بود، شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم!
▪️دفت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است.
▪️راهکار روشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود. ثانیا، انفال متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و... صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند، نه اینکه مالک انفال فرآوری شده شوند.
👤 سید یاسر جبرائیلی
#آزمون_صداقت
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴زنان نمیتوانند رئیس جمهور باشند❗️
این اظهارات ترامپ هست، کسی که کشورش سالهاست مدعی برابری جنسیتی؛ حقوق زنان؛ حضور اجتماعی زنان و هر چه که به آن متعلق است . باور میکنید معتقد هستند زن نمیتواند رئیس جمهور باشد؟ باور میکنید کاندیدا را به خاطر جنسیت تحقیر میکنند؟ باور میکنید عمده ی درآمد ترامپ از هتلهای مستهجن بوده است ؟ باور میکنید از آزادیهای آمریکایی ، چیزی به اسم زندگی و آزادگی برای زنان حاصل نمیشود؟
◀️ودر انتها باید بگویم همینها در زمان انتخابات ریاست جمهوری زنان در ایران را ابزاری برای فشار رسانهای به کشور ما میکنند اما در زمان انتخابات خودشان به ریش ریاست جمهوری زنان میخندند و صحبتهای ضد زن را تشویق میکنند؟
✍عالیه سادات
#غرب_بدون_روتوش
#تبعیض_جنسیتی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅اصلاح طلبان زمینه ذهنی را برای پیروزی هریس آماده می کنند
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
کافه سیاسی
✅تخریب هایی که کردید یادتان نرفته که آقای مهاجری؟!
🔺محمد مهاجری مدعی شده که:« دلیل رای آوردن پزشکیان احترام به کرامت مردم بود»
✅نکات تحلیلی:
🔺بر اساس تجربه، رأی آوری افراد در انتخابات ها، دلایل مختلفی دارد و نمی توان یک دلیل را عامل رای آوری دانست.
🔺 پیروزی دکتر پزشکیان متاثر از چند دلیل بود :
1⃣ ارائه گفتمان خودمانی و نق زدن به جای پاسخگویی ( مردم از این نوع گویش خوششان آمد و احساس قرابت با پزشکیان کردند)
2⃣ انگاره سازی و تصویر سازی از خود و رقیب با استفاده از دوقطبی سازی ( جنگ_صلح، قفس_نفس، محدودیت فضای مجازی_رفع فیلترینگ، محدودیت حجاب_حذف گشت ارشاد و ...)
3⃣ تخریب رقیب با جنگ شناختی و انحراف افکار عمومی
🔺آقای محمد مهاجری در مورد دوم و سوم نقش آفرین بود. در وهله اول با تخریب دولت سیزدهم آنرا ضعیف ترین دولت تاریخ ایران دانست.
در وهله دوم ، محمد مهاجری اقدام به تخریب رقبای پزشکیان نمود که نباید از آن به سادگی گذشت. وقتی وی جلیلی را عنصری مضر و هدف کمپین انتخاباتی جلیلی را آینده ای پر از تحریم عنوان می کند، معلوم است مردمی که با لایه سوم مغز ، هزینه_ فایده می کنند ، قطعا به پزشکیان رأی می دهند.
🔺پس اینکه ادعا شود مردم به خاطر احترام به کرامت شان به پزشکیان رأی دادند، آدرس غلط دادن و حذف نقش های تخریبی نامزد رقیب پزشکیان توسط حامیان او از جمله محمد مهاجری است.ضمن اینکه بر اساس تصویر سازی و روایت هایی که رسانه ها در سالهای متمادی از جلیلی کرده اند، بسیاری از افرادی که به دکتر پزشکیان رأی دادند فقط برای اینکه جلیلی رییس جمهور نشود به پزشکیان رأی داده اند.
✍سعید میرزایی
#جریان_تحریف
#جریان_تخریب
#جنگ_شناختی
#جنگ_روایتها
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
29.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای کاندیداتوری اسماعیلی در انتخابات/ چرا مخبر شرکت نکرد؟
وزیر فرهنگ :
🔹بعد از شهادت رئیسجمهور، کارگروهی تشکیل شد و به این جمعبندی رسیدند که من به عنوان نفر اول از دولت کاندید انتخابات شوم. بر سر این مسأله مقاومت داشتم.
🔹اصرار داشتم که مخبر بهنمایندگی از دولت در انتخابات شرکت کند. مخبر گفت؛ نه! حضرت آقا این مسئولیت دولت گذار را به من دادند و من اگر بخواهم به عرصه انتخابات بیایم، در ادامه انجام وظایف رئیسجمهور شهید کوتاهی میشود، من هم بیایم چهکسی میخواهد کشور را اداره کند؟
🔹شب آخر، پیش آقای مخبر رفتیم، جمعبندی این بود که من صبح بروم و ثبتنام کنم. دولت باید سخنگاهی میداشت، انتخابات است، رقبا شروع میکنند به نقد و حمله و ... یک نفر باید حداقل برای دفاع حضور داشته باشد.
🔹نامه اعضای دولت به شورای نگهبان برای اظهار وثاقت بود، من سابقه ۴ سال وزارت را نداشتم، نامه نوشتند تا برای برخی از اعضای شورای نگهبان ایجاد حجیتی کند، قرار نبود چنین نامهای رسانهای شود. دستگاههای نظارتی و امنیتی باید بگویند که چهکسی این نامه را منتشر کرد؟
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 شعبدهبازی ۸۰ درصدی با رأی ۲۵ درصدی!
🔸عضو شورای شهر سابق تهران و مدیرکل سیاسی وزارت کشور در دولت خاتمی میگوید کابینه وحدت ملی باید به جمعیت ۸۰ درصدی خواستار تغییر و ۶۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند، توجه کند.
🔸محمد جواد حقشناس درباره دولت وحدت ملی به روزنامه اعتماد گفت:
🔻مهمترين وظيفه كابينه پاسخ دادن به مطالبات مردم است. قبل از هر عاملي، كابينه بايد كابينهاي متخصص، شايسته، به دور از فساد و برآمده از همه ظرفيتهاي فكري، مذهبي، قوميتي و جمعيتي كشور باشد.
🔻در واقع كابينه وحدت ملي دولت چهاردهم، بايد به مطالبات ۶۰ درصد عدم مشاركتيها پاسخ بدهد، به خواستهها و نگرانيهاي افرادي كه به پزشكيان رأي دادند توجه نشان بدهد، بايد تصويري از حضور زنان، قوميتهاي كشور ازجمله اهل تسنن، جوانان و... در آن بازتاب يافته باشد... اخيراً باهنر طي مصاحبهاي اشاره كرد كه كشور فقط متعلق به ۱ الي ۲ ميليون حزباللهي نيست.
🔻يعني مطالبات ۸۵ ميليون ايراني را نبايد گروگان جماعت معدودي قرار داد كه هر چند در اقليت هستند اما نفوذ و صداي بالايي دارند.
🔸او در پاسخ این سؤال که «اگر فرض بگيريم كه دولت چهاردهم به دنبال تشكيل كابينه ملي است، اين كابينه چه شرايطي بايد داشته باشد؟» گفت:
🔻اگر قرار است كابينه وحدت ملي تشكيل شود، در وهله نخست بايد به جمعيت بالاي ۸۰ درصدي خواستاران تغيير توجه شود. وی همچنین درباره انتخاب اعضای کابینه روی ملاکهای قومیتی، جنسیتی و مذهبی (غیر شیعه) تأکید کرد بی آنکه روی عنصر کفایت و کارآمدی افراد تأکید و یا حتی اشارهای بکند.
🔸اصرار بر فروکاستن رقم مشارکت ۵۰ درصد به ۴۰ درصد و ادعای عدم مشارکت ۶۰ درصد مردم، یا مصادره به مطلوب افراد رأی نداده که به دهها دلیل مختلف رأی ندادهاند و ضمناً تظاهر به تشکیل دولت فراگیر وحدت ملی، با وجود کسب رأی ۲۵ درصد کل واجدان حق رأی، از بازیهای قابل تأمل افراطیون مدعی اصلاحطلبی در فضای رسانهای است. آنها در حالی دم از ۸۰ درصد مردم میزنند که کلاً رأی 25 درصد واجدان حق رأی را کسب کردند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi