🔻 چرا احتمال اقدام پیشدستانه ی اسرائیل وجود دارد؟
🔻 در صورت اقدام پیشدستانه ایران چه خواهد کرد؟
🔻 چند بار این جمله در این ساعات شنیده است که مقامات ارتش اسرائیل گفته اند اگر حمله قطعی شود ممکن است حمله ی پیشدستانه کنیم.
اساسا حمله با اما و اگر همراه نبوده که بخواهد قطعی بشود و یا نشود و این را همه می دانند. پس چرا صهیونیست ها طوری صحبت میکنند که مثلا تردید دارند و میخواهند اگر مطمئن شدند حمله ی پیشدستانه کنند؟
پاسخ ماجرا ساده است: رژیم صهیونیستی و شهرک نشین های تحت امرش آستانه ی تحملی دارند.
🔻 اکنون ۵ روز از وعده ی حمله ی ایران گذشته و هیچ خبری نشده است.
تا همینجای کار زندگی از حالت عادی در فلسطین اشغالی خارج شده و هر یهودی به هنگام راه رفتن در خیابان نیم نگاهی هم به آسمان دارد.
اسرائیل ممکن است برای آنکه ایران را وادار کند تا حمله اش را زود تر شروع و تمام کند دست به اقدامی بزند و اسمش را بگذارد "اقدام پیش دستانه" بلکه این ساعت شمارِ ایران که ظاهرا تمامی هم ندارد بالاخره تمام شود.
🔻 مسئله اینجاست که با اقدام پیشدستانه و پس دستانه و این حرف ها تغییری در مدل رفتاری ایران ایجاد نخواهد شد.
ایران اگر تصمیم گرفته باشد ۷ سال بعد انتقام بگیرد، صهیونیست ها هزار اقدام پیش دستانه هم انجام دهند ایران یک روز زودتر عملیات نخواهد کرد.
برای ما اینکه ده میلیون آدم چشمشان به آسمان بالای سرشان باشند اکنون آن قدر مهم است که اسرائیل با هیچ اقدامی نمی تواند در برنامه ای که در ذهن داریم خللی ایجاد کند.
بلکه با این کار دولت رژیم اوضاع خود را نزد شهرک نشین ها پیچیده تر و فشار روانی بر آنها را صد چندان خواهد کرد.
🔻 اما سه نکته درباره ی حمله ی ایران: از آنجا که صهیونیست ها چند بار گفته اند در صورت حمله پاسخ خواهند داد ایران چندین موج حمله را در دستور کار قرار داده است که رژیم در صورتی که جرات اقدام متقابل کرد با حقیقت آنها رو به رو شود.
مسئله ی دوم پدافندی هایی است که بین ایران و اسرائیل قرار گرفته اند.
همان طور که دیشب اشاره شد چون اسرائیل حماقت کرده و صراحتا گفته که قصد پاسخ متقابل دارد پس ایران میداند اگر بخواهد دوباره به اسرائیل حمله کند این پدافندها مزاحم هستند و باید برای آنها فکری کند.
🔻 به این ترتیب اگر اتفاقی برای داشته های غربی-عربی که سپر بلای اسرائیل هستند بیفتد آنها باید اسرائیل را سرزنش کنند که به جای آنکه به مجازات تن دهد از وعده ی پاسخ حرف میزند.
اما نکته سوم: دیشب عرض کردم ایران بر روی فلج سازی توان تهاجمی رژیم متمرکز خواهد شد.
علت آن هم همین بود که اسرائیل بیش از حد بر پاسخ متقابل تاکید میکند. در نتیجه پاسخ ایران طوری خواهد بود که این پوک مغز ها در اقدام متقابل با سوالات پر شماری رو به رو شوند...
🔻 اما مسئله ی مهم دیگر اینکه محور غربی با کمک ماهواره های رصدی در تلاش برای اشراف بر تحرکات ایران هستند بلکه بتوانند حمله را پیش بینی کرده و آماده دفاع از اسرائیل شوند.
باید منتظر ماند و دید که ایران در مواجهه با این تلاش ها چندین و چند بار رزمایش و تمرین های شبانه درون خاک خود را رقم خواهد زد یا نه !
🔻 فارغ از این مسئله ذکر یک نکته ضروری است: به همان اندازه که غربی ها ادعای این را دارند که ایران را رصد میکنند، ایران نیز با بی سرنشین های بسیار دقیق یاران خود و به کمک نیروی انسانی اشراف بسیار دقیقی بر رژیم صهیونیستی و حساس ترین مراکز آن دارد.
ما به زودی یک بار به زبان خودمان همه ی موارد فوق را به اسرائیل توضیح خواهیم داد.
بعد از ان اسرائیل را برای پایان دادن به جنگ غزه آماده میکنیم.
🔻 حالا یهودی ها می توانند تصمیم بگیرند. موارد فوق را نفهمند یا معقولانه با آن کنار بیایند.
در صورتی که تصمیم آنها نفهمیدن موارد فوق باشد به یاری حضرت الله مقاومت با شگفتانه ی بی نظیر خود موجودی نفهم را به عبرتی برای شرق و غرب عالم تبدیل خواهد کرد.
نبرد اخیر ما و حمله ی پیش رو به شکلی خواهد بود که متفکرین نظامی در دنیا آن را به عنوان یک شاهکار بی نظیر در دانشگاه نظامی دنیا تدریس کنند....
کمی صبور باشید
دنیا آنچه گفتیم و آنچه خداوند بر عهده ی ما گذاشته را قضاوت خواهد کرد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅اجماع ملی؛ پاسخ بازدارنده
🔺رهبر معظم انقلاب: در برابر دشمن باید یک صدای واحد در داخل شنیده شود
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅دوقطبی هایی که همیشه در جامعه ایران وجود دارد!
🔺بالاخره پاسخ اسراییل را باید داد یا نه؟ این سئوال این روزهای جامعه ماست.
🔺 در برابر دشمن هرچه کوتاه بیاییم دشمن یک گام به پیش میرود. سالهاست که دشمن افراد موثر ما از قبیل دانشمندان هسته ای، شهید فخری زاده، شهید سلیمانی و غیره را مورد هدف قرار میدهد و ما هم پاسخهایی را به آن دادهایم اما آیا پاسخهای ما بازدارنده بوده است؟
🔺 در دو قطبی سازی جامعه، جریان اصلاح طلبی که در روزگاری تلاش داشت ایران را به جنگ با طالبان و دفاع از پسر احمدشاه مسعود بکشاند، اما حالا در برابر پاسخ به از بین بردن حاکمیت ایران در ماجرای ترور اسماعیل هنیه،« اجتناب از جنگ » را تجویز میکند!
🔺 این جریان در تلاش است تا نظام و مسئولان آن را افرادی جنگ طلب جلوه دهد . در صورتی که این گزاره کاملاً غلط میباشد.
اگر نظام ماجراجو و جنگ طلب بود قاعدتاً پس از ترور شهید سلیمانی توسط آمریکاییها ، بایستی جنگ گسترده ای اتفاق میافتاد. پس از حمله اسراییل به کنسولگری ایران در دمشق بایستی جنگ گستردهای اتفاق میافتاد. اما مدیریت عقلانی نظام و رهبری آن ، در عین پاسخگویی به دشمن، مانع از جنگ گسترده شد.
🔺 استفاده از گزارههایی چون اجتناب از جنگ یا آدرس غلط دادن به پروژه نفوذ توسط جریان اصلاح طلبی را یا باید اغوای آنها در برابر غرب دانست و یا ریشه آن را در ترسو بودن ایشان و همراهی با غرب که بارها در کارنامه آنها در مسائل مختلف دیده می شود ، جستجو کرد.
✍ سعید میرزایی
#جریانـشناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
.
نهج البلاغه گفته که سمت آمریکا غش کنید ؟!
🔹ذهنیت و شخصیت منفعل مطلق در برابر غرب این گونه است که به عالم و آدم از دریچه تصویر سازی استعمارگران آمریکایی و اروپایی نگاه می کند. بنابراین اگر مثلا آمریکا انتخابات ونزوئلا را نامشروع خواند و نتیجه آن را نپذیرفت، او هم زیر سوال می برد.
🔹"احمد- ز" از گردانندگان روزنامه هم میهن در مطلبی انتقادی خطاب به آقای پزشکیان نوشته است:
🔻"پس نهج ابلاغه چه شد؟ چرا پزشکیان با مادورو تماس گرفته و "پیروزی" او را در انتخابات ونزوئلا تبریک گفته! چون علیه آمریکا و حامی جمهوری اسلامی است؟
🔻مادورو انتخاباتی برگزار کرده که در چشم یک انسان بیطرف، عادلانه نمیآید و ظن به تدلیس و گلاهگذاری، لطیفترین توصیف برای آن است. آیا کیفیت برگزاری انتخابات ونزوئلا برای پزشکیان مهم نیست؟ اگر پزشکیان بگوید تمام مدعیان تقلب دروغگو و آلتدست بیگانگانند، چطور آن را احراز کرده است؟
🔻مصلحت جمهوری اسلامی یک حرف است و اینکه انتخابات پر مسئله در آن کشور را عادلانه بدانیم مسئلهای دیگر است. مادورو متهم است که بر سر مردمش کلاه گذاشته و تعهدش را لگدمال کرده.
🔻آقای پزشکیان بر نهج البلاغه مسلط است، در کجای نهجالبلاغه میتوان موردی یافت که مولا علی بر چنین اتهامی چشم ببندد و نادیده بگیرد؟ از پزشکیان انتظار نمیرفت دچار چنین خطای بزرگی شود و برای خشنودی مادورو و یا خشنودی از تداوم حکومت او، نهجالبلاغه را زیر پا بگذارد".
🔹نویسنده متن، هیچ دلیلی نمی بیند که حتی یک سند درباره عدم سلامت انتخابات ونزوئلا ارائه کند. اما او یک سند مهم دارد و آن، موضع آمریکاست که گفته انتخابات ونزوئلا را به رسمیت نمی شناسد و عادلانه نمی داند.
♦️او عمدا نمی گوید که آمریکا دقیقا عین همین موضع خصمانه را درباره انتخابات ایران و انتخاب آقای پزشکیان در پیش گرفت، و حال آن که در خود آمریکا هر چند سال یک بار، ادعای تقلب از سوی رقبای انتخاباتی مطرح شده و چهار سال قبل به اعتراض گسترده خیابانی و سرکوب معترضان انجامید.
🔹 نویسن به روی خود نمی آورد که سازمان C.I.A چند سال قبل با پرداخت ۸۰۰ میلیون دلار به خوان گوایدو سرکرده شورشیان، در ونزوئلا کودتا ترتیب نافرجام داد. سیا پس از شکست گوایدو، از ادموندو گونزالس و ماریا کورینا ماچادو، نامزد اپوزیسیون و سرکرده مخالفان حمایت کرد.
♦️از سوی دیگر، غربگرایان دو زیست این گونه هستند که به شکل فصلی، مدعی منافع ملی می شوند و می گویند در روابط بین الملل، واقع گرایی و منافع ملی مهم است، نه هنجارهای اسلامی و اخلاقی (!) در عین حال هر لازم باشد کلاه شرعی بر نسخه های مغلوط خود بپوشانند، یاد قرآن و نهج البلاغه می افتند! آیا نعوذ بالله قرآن و نهج البلاغه از این جماعت خواسته که در هر مسئله ای به سمت آمریکا و غرب زورگو غش کنند؟!
🔹انتخابات ونزوئلا در رقابت و سلامت کامل برگزار شده است. سند روشنش هم این است که مخالفان در رقابت جدی شرکت کرده اند -در حالی که در گذشته هم دعاوی نادرستی داشتند و بهانه آشوب قرار دادند-. اما ماموریت آنها از ابتدا (نا امید از رای مردم) آشوب افکنی بود.
♦️امثال نویسنده متن فوق، هر گاه پای مواجه با استکبار و استعمار می رسد، می گویند قرآن و نهج البلاغه را ببوسید و بگذارید کنار و از منافع ملی حرف بزنید! اما حالا که یک دولت ملی، مقابل زورگویی آمریکا قد علم کرده، به جای نقطه درست، همان جایی می ایستند که مزدوران ونزولایی آمریکا ایستاده اند!
🔹غربگرایان می فهمند اما به روی خود نمی آورند که ایران و نزوئلا و برخی کشورهای مستقل دیگر، با ایستادن کنار هم توانستند جنایت تحریم های آمریکا را کم اثر کنند. این رویداد، آمریکای یاغی را عصبانی می کند و غربگرایان را هم.
♦️ونزوئلا، بزرگترین دارنده ذخایر نفت قاره آمریکا و هشتمین دارنده منابع طبیعی در دنیاست. دولتهای آمریکا با این ادعا که آمریکای لاتین حیاط خلوت آنهاست، اصرار داشتهاند این کشور را مستعمره خود نگه دارند. اما روند تحولات متاثر از انقلاب اسلامی، ونزوئلا را به استقلال رسانده است.
🔹در دو دهه گذشته در مقاطعی که دولت ها سیاست خارجی مستقل و متنوع عمل کردند، شرکت های ایرانی توانستند به مسکنسازی در کشورهایی مثل ونزوئلا بپردازند که درآمد ارزی قابل توجهی نصیب کشور کرد. همچنین صادرات خودرو و تراکتور و پهپاد و دیگر اقلام که ارزآوری خوبی داشت.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔴 هشدار تند و بیسابقه روزنامه جمهوری اسلامی به روند خطرناک انتصابات دولت پزشکیان
🔻این روزنامه در سرمقاله شماره سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ یا عنوان «رئیس جمهور نهجالبلاغه خوان» می نویسد:
🔸«بعضی دیگر از افرادی که حکم گرفتهاند نیز علاوه بر اینکه مسئولیتی که برعهده آنها گذاشته شده با رشته تحصیلی و سوابق کاریشان تناسبی ندارد، در شرایطی زندگی کرده و میکنند که به احتمال بسیار زیاد از وضعیت معیشتی اقشار ضعیف اطلاعی ندارند»
در بخش دیگری از این سر مقاله آمده است:
🔸«نگرانی فقط درباره این چند فقره حکم صادرشده نیست، آنچه نگرانکننده است روندی است که شروع شده است. این روند اگر ادامه پیدا کند، از وعدههای انتخاباتی رئیس جمهور دولت چهاردهم چیزی باقی نخواهد ماند و ایشان از تکیه بر کارشناسی و نزدیک شدن به اقشار ضعیف جامعه محروم خواهد شد.»
🔻این روزنامه همچنین در تذکر دیگری از زبان شهید بهشتی در صفحه اول نوشت:
هر وقت دیدید خدای ناکرده خط مدیریت مملکت دارد به سمت سروران حکومت کنندهی جدای از مردم، تافتههای جدا بافته، پر توقع پرافاده، بیکاره و بیثمر حرکت میکند؛ بدانید انقلاب منحرف شده است.
📌متن کامل سرمقاله هشدار آمیز روزنامه جمهوری اسلامی:
https://B2n.ir/d76518
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅دو گانگی اصلاح طلبان در تعریف اغتشاش و آشوب در غرب و اعتراض در ایران!
#دوگانگی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅وقتی که دولت متبوعت روی کار باشه تعریف خیلی چیزها عوض میشه
🔺محمدعلی ابطحی: تعریف جوانی تغییر کرده پنجاه ساله ها جوانند.
#دوگانگی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
@ahlolbasarدادخواه رادیو.mp3
11.89M
صوت : 🔥ویژه برنامه زنده رادیویی همزمان با تشییع مجاهدشهید اسماعیل هنیه و یکی از محافظین
پنجشنبه گذشته
(عنوان برنامه زنده: شهیدمجاهد رادیو اصفهان)🏵
🎙با حضور محمدحسین دادخواه کارشناس مسایل سیاسی
و در ادامه حضور استاد دکتر سیدجلال حسینی
موضوع: تحلیل ترور شهید اسماعیل هنیه
تحلیل موضوع فوق در چند مقطع زمانی است و بین آن مصاحبه ها و... می باشد لذا تا آخر استماع بفرمایید.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هر ساعت که جنگنده ها را از ترس حمله ایران فعال نگه داریم 68 هزار دلار هزینه دارد...
روزنامه "گلوبز" هزینههای مربوط به مقابله با پاسخ انتقامجویانه ایران به رژیم اسرائیل را میلیاردها دلار تخمین زده است.
این روزنامه صهیونی، به نقل از یک منبع تخمین زده که هزینه استفاده از سامانه LARD بیشتر از هزینه استفاده از سیستم پدافند هوایی "فلاخن داوود" است که ۷۰۰ هزار دلار برآورد میشود.
همچنین هزینه سامانه LARD نسبت به موشکهای رهگیر هوا به هوا که توسط هواپیماهای جنگی علیه پهپادها شلیک میشوند و هزینه آنها بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار دلار است، بسیار بالاتر است
همچنین آمریکا قصد دارد جنگنده های اف 22 را به منطقه بیاورد که در این صورت هزینه هر ساعت پرواز آنها ۶۸ هزار دلار برآورد میشود.
5 روز است که آمریکایی ها با ناو ها و جنگنده های خود و دیگران با تسلیحاتی که در اختیار دارند چشمشان به آسمان است.
در همین 5 روز برای حضور در آسمان و عملیات های رصدی هزینه های ویژه ای به طرف مقابل تحمیل شده است.
هزینه هایی که با تدام وضع فعلی بیشتر خواهد شد.
این هزینه ها جدای از فشار روانی سنگینی است که شهرک نشین ها تحمل میکنند..
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
💢چه کسی هنیه را ترور کرده است؟
🔹«عباس عبدی» روزنامهنگار اصلاحطلب که با پیروزی دکتر پزشکیان، فعالیتهای سیاسی خود را پررنگتر کرده، در جدیدترین توئیت خود، «تندروها» را متهم کرده که با فشار روی دولت، میخواهند کشور را به سمت درگیری نظامی سوق دهن!
🔸اشاره عبدی به «مطالبه عمومی» مردم از نظام اسلامی است که باید به اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در ترور شهید هنیه، پاسخ سخت و قاطعانه بدهد؛ اما او کوشیده است این مطالبه ملی را در حد یک گروه فشار تندرو موهوم تقلیل دهد.
🔹عبدی نوشته است: «با این فشاری که تندروها برای ورود به درگیری نظامی میآورند، آن هم به دولت، کم کم همه باید متوجه شوند که ماجرا چه بوده»
🔸«دکتر عبدالله گنجی»، فعال رسانهای از عبدی پرسیده است، «این فشار ادعایی شما کجاست و چرا ما نمیبینیم و نمیفهمیم؟» او سپس ادامه داده است، از نوشتار عبدی اینگونه برداشت میشود که «ترور هنیه توسط تندروهای داخلی! انجام شده که جنگی را شروع کنند.»
آقای عبدی در این توییت تلویحا منتقدان و مخالفان دولت را درخصوص ماجرای شمال تهران متهم کرده بود. این توییت علاوهبر اینکه خیلی خامدستانه بود و آقای عبدی را مجبور کرد توضیحاتی درباره آن دهد که البته آن هم مشکلی را حل نمیکرد، چند ایراد و تناقض بدیهی دارد.
1- ایده مرکزی دولت آقای پزشکیان تاکنون وفاق ملی و دال مرکزی گفتمانش «با هم دعوا نکنیم» بوده است. آیا در چنین شرایطی با متهم کردن بخشی از جامعه آن هم به رادیکالترین وجه، به گفتمان رئیسجمهور پوزخند نزدهایم؟ آن هم در شرایطی که عضوی از گروه معرفی کابینه به ایشان هم هستیم.
2- جناب عبدی و دوستانشان در زمان خروج ترامپ از برجام و شدت گرفتن نقدها به توافق هستهای بارها تاکید میکردند که تصمیمات مهم و راهبردی در دولت حاصل یک اراده ملی است و ربطی به یک دولت ندارد، فارغ از اینکه این ادعا درست است یا نه، لطفا به این سوال پاسخ بدهند که چرا درباره ماجرای اخیر هم به این استدلال رجوع نمیکنند، اقدام اسرائیلیها در هر سطحی پاسخ داشته باشد، مگر غیر از همان قاعده قابل تحلیل است؟ حداقل با گذشته نزدیک خود جدل منطقی نکنید.
3- در همان زمان انعقاد برجام، جناب عبدی و همفکرانشان یک استدلال جدلی طرح میکردند که ببینید چه کسانی در دنیا با برجام مخالفند؟ صهیونیستها و سعودیها و... . هر کسی در داخل با آن مخالف باشد در همین زمین بازی کرده است، آیا این استدلال الان کار نمیکند؟ اسرائیل و آمریکا در همین چند روز چندین واسطه فرستادهاند که ایران بیخیال واکنش قطعی شود. آیا حالا اگر مطالبهمان با آنها یکی باشد، در پازل صهیونیستها بازی نکردهایم؟
4- میگویند منتقدان و مخالفان دولت در حال فشار آوردن هستند. این جمله 3 اشکال مهم دارد؛ اول اینکه توهین به رئیسجمهور است که ایشان را فشارپذیر معرفی میکند، ثانیا هیچ ارجاعی به گروه فشاردهنده ندارد و عملا یک حرف روی هواست، ثالثا به این پرسش پاسخ نمیدهد که آیا با هدیهای که حاکمیت به دولت داده است آیا دولت جناب پزشکیان در شرایط فعلی اساسا منتقدی هم دارد یا نه؟ آنچه فعلا ظهور و بروز دارد این است که همه فعالان سیاسی با آغوش باز از دولت استقبال کردهاند و کوچکترین نقد موثری هم دیده نمیشود.
5- اگر باور داریم که میشود به دولت فشار آورد و او را به تصمیم رساند تا کاری انجام دهد، خوب است پاسخ دهیم این تکنیک را میتوان در کمیتههای مربوط به تشکیل کابینه هم انجام داد یا نه؟
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi