🔰چین به شرط FATF با ایران کار میکند!
🔻ادعای شرق:
🔹فریال مستوفی، رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران میگوید: پیوستن ایران به FATF حتی در شرایط تحریم ضروری است؛ زیرا نپیوستن کشــور به این نهاد مالی هزینه های زیادی به تجارت و شــبکه بانکی کشور تحمیل کرده و سرمایه قابل توجهی را بدون هیچ دلیل موجهی اتلاف کرده اســت. او توضیح می دهد: حتی کشورهایی مانند چین که به تحریم های آمریکا پایبند نیستند نیز برای تجارت با ایران مانع نپیوســتن کشــور به FATF را مطرح میکنند.
◀️ سال گذشته در سفر شهردار تهران به چین، قراردادی دو میلیارد یورویی منقعد شد که طی آن ۷۹۱ گن مترو و چند ده هزار تاکسی و اتوبوس برقی از طرف چینی خریداری شد. بخشی از مبلغ این قراداد نیز توسط بانکهای چینی فاینانس شده است. اینها در حالی اتفاق افتاد که ایران در لیست سیاه FATF قرار دارد. در دولت شهید رئیسی هم دهها میلیون واکسن کرونا از چین به ایران وارد شد در حالی که دولت روحانی مستمرا همین بهانه FATF را مطرح میکرد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 پیشنهادی به دشمنان ایران که در روزنامه اصلاح طلب چاپ شد/ ناتو را جهانی کنید!
🔻شرق:
🔹 به رغم جنگ جاری با روسیه، مأموریت فعلی ناتو باید رویارویی با چین کمونیست باشد که در حال حاضر بزرگ ترین تهدید برای دموکراسی و منافع ملی کشورها در سطح جهان است. کمونیست های چینی و روسی در پایان جنگ جهانی دوم سعی کردند هر چیزی را که نیروهای آمریکایی، بریتانیایی و فرانســوی، بی دفاع گذاشــته بودند، یک لقمه چپ کنند. به این ترتیب، در هر جایی که خواستند، دست به قتل و غارت زدند. ...ناتو باید اشتباهات گذشته را اصلاح کند و چین کمونیستی را دست کم مانند روسیه جزء کشورهایی در نظر بگیرد که باید با بازدارندگی مواجه شوند. انجام این کار می تواند به منزله دعوت از کشــورهایی مانند ژاپن، کره جنوبی و تایوان برای پیوستن به ناتو باشد تا ناتو جهانی شود.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔴آمریکا در دوراهی انزوا یا مداخلهگرایی؟
▫️کاندولیزا رایس، وزیر امورخارجه اسبق آمریکا به عنوان یکی از تندروترین چهرههای تاریخ سیاست خارجی آمریکا، در مقالهی خود به افول وضعف آمریکا اعتراف میکند و میگوید آمریکا به همین دلیل برای مقابله با چین، دست به دامن متحدان خود شده است.
همین ضعف باعث مخالفت مردم با مداخلهی این کشور در امور جاری سایر کشورها شده است.
کاندولیزا رایس:
🔻در مواقع عدم قطعیت، افراد به قیاسهای تاریخی روی میآورند.
ایالاتمتحده مجددا با دشمنی مواجه است که گستره جهانی و جاهطلبی سیریناپذیر دارد و این بار چین جای اتحاد جماهیر شوروی را گرفته است.
چین، اتحاد جماهیر شوروی نیست؛ زیرا شوروی به دست خود، خودش را منزوی میکرد و خودکفایی را به همگرایی ترجیح میداد؛ درحالی که چین در اواخر دهه 1970 به انزوای خود پایان داده است. تفاوت دوم بین اتحاد جماهیر شوروی و چین نقش ایدئولوژی است. تحت دکترین برژنف که بر اروپای شرقی حاکم بود، متحدان شوروی باید کپی برابر اصل از کمونیسم به سبک شوروی میبودند. در مقابل، چین تا حد زیادی نسبت به ترکیب داخلی سایر دولتها بیاعتنا است.
🔻انتقام ژئوپلیتیک
چشمانداز امنیتی امروز حاکی از خطر درگیری نظامی مستقیم بین قدرتهای بزرگ است. ادعاهای ارضی چین، متحدان ایالاتمتحده از ژاپن تا فیلیپین و دیگر شرکای ایالاتمتحده در منطقه مانند هند و ویتنام را به چالش میکشد.
مساله بعدی تایوان است. حمله به تایوان مستلزم پاسخ نظامی ایالاتمتحده است، حتی اگر سیاست «ابهام راهبردی» در مورد ماهیت دقیق آن ابهام ایجاد کند. نکته مهم این است که پکن، تایوان را در چشمانداز خود دارد.
رشد زرادخانه هستهای پکن نیز نگرانکننده است.
وقتی همهگیری کرونا در سال 2020 شروع شد، ایالاتمتحده به ناگهان آسیبپذیریهای بیشتری را درک کرد. زنجیره تامین همهچیز از نهادههای دارویی گرفته تا مواد معدنی کمیاب به چین بستگی داشت. پکن در صنایعی که زمانی ایالاتمتحده بر آن تسلط داشت، مانند تولید باتری، پیشتاز شده بود.
🔻امپراتوری روسیه دوباره متولد شد
حمله به اوکراین در سال 2022 سبب شد تا جاهطلبیهای پوتین برای احیای امپراتوری روسیه در مقابل خط قرمز مصرح در ماده 5 اساسنامه ناتو قرار بگیرد که حمله به یکی از کشورهای عضو را معادل حمله بهتمامی اعضا میداند.
اتفاق ویرانگری که در این میان برای پوتین افتاده آنکه قمار او یک همسویی راهبردی در میان اروپا، ایالاتمتحده و بسیاری از سایر کشورهای جهان ایجاد کرده که منجر به اعمال تحریمهای گسترده علیه مسکو شده و روسیه کشوری منزوی و بهشدت نظامی گشته است.
پوتین مطمئنا هرگز چنین عاقبتی را پیشبینی نمیکرد.
این چالش با همکاری رو به رشد روسیه با چین، ایران و کره شمالی پیچیده شده است. این چهار کشور یک هدف مشترک دارند؛ تضعیف و جایگزینی نظام بینالمللی تحت رهبری ایالاتمتحده که از آن متنفرند.
خاورمیانه نامطلوب و بیثبات برای روسیه یا چین خوب نیست.
🔻نظم در حال فروپاشی
نظم لیبرال پس از جنگ جهانی دوم پاسخی مستقیم به وحشت دوره بین دو جنگ جهانی بود.
جهانیشدن بهنوعی ادامه خواهد یافت؛ اما این حس که جهانیشدن یک نیروی مثبت است، قدرت پیشین خود را از دست داده. فقط کافی است نحوه عملکرد کشورها در واکنش به 11 سپتامبر را با شکل عمل آنها در پاسخ به کرونا مقایسه کنید.
واشنگتن باید فشار اقتصادی را بر قدرتهای تجدیدنظرطلب حفظ کند. آمریکا میبایست به انزوای روسیه ادامه داده و در پی ممانعت از حمایت خزنده پکن از کرملین باشد.
در عین حال، باید از اعمال تحریمهای صریح علیه چین خودداری کرد.
ایران در این میان بسیار آسیبپذیرتر است. واشنگتن دیگر هرگز نباید داراییهای تهران را آزاد کند.
ایالاتمتحده باید توانایی دفاعی کافی برای ممانعت از به ثمر نشستن اهداف استراتژیک چین، روسیه و ایران را حفظ کند.
🔻از کدام راه، آمریکا؟
مردم آمریکا متفاوتند؛ آنها اعتماد کمتری به نهادهای خود و عملی بودن رویای آمریکایی دارند.
آمریکاییها بهطور همزمان حامل دو تفکر متناقضند. یک طرف مغز به دنیا نگاه میکند و به این نتیجه میرسد که ایالاتمتحده بهاندازه کافی وظایف انجام داده است و با خود میگوید «اکنون نوبت کشور دیگری است.» طرف دیگر اما به خارج نگاه انداخته و کشوری بزرگ را میبیند که تلاش دارد کشور کوچکتری را نابود کند، کودکانی که با گاز اعصاب خفه میشوند، یا گروهی تروریستی که یک روزنامهنگار را سر بریده است. آنگاه آمریکایی با خود میگوید: «ما باید اقدام کنیم.»
اگر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم چیزی به آمریکاییها آموخته باشد، این است: سر دیگر قدرتهای بزرگ به کار خودشان نخواهد بود.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 متا از عینک واقعیت افزودۀ خود رونمایی کرد
متا در رویداد Connect ۲۰۲۴ از افزودن قابلیت ترجمه همزمان به عینک هوشمندش خبر داد. این قابلیت صدایی را که صاحب عینک میشنود، در لحظه ترجمه کرده و از طریق اسپیکرهای عینک پخش میکند.
این ویژگی در ماههای آینده در اختیار کاربران قرار میگیرد و میتواند زبانهای انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی و اسپانیایی را به یکدیگر ترجمه کند.
بهعلاوه، این دستگاه با استفاده از هوش مصنوعی میتواند اطلاعات جذابی را دربارۀ جهان پیرامونتان در اختیار شما قرار دهد.
افزایش ارزش سهام متا با معرفی محصولات جدید
متا که در جریان رویداد Connect ۲۰۲۴ از جدیدترین محصولات سختافزاری و نرمافزاری خود ازجمله هدست متا کوئست 3S، عینک اوریون و مدل متنباز لاما ۳.۲ رونمایی کرد، به نظر میرسد بازار سرمایه نسبت به این محصولات روی خوش نشان داده چرا که ارزش سهام متا درحال افزایش است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
15.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 خاطرهای عجیب از رزمندهی جانباز دفاع مقدس
🔹این خاطره یکی از عجیبترین خاطرات تاریخ جنگ است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
32.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ «اسمع یا صهیون» با نوای ابوذر روحی منتشر شد
🔸ابوذر روحی، مداح و ذاکر اهلبیت (ع)، نماهنگ جدید خود با عنوان «اسمع یا صهیون» را منتشر کرد.
🔸این نماهنگ با شعری از مصطفی باغبانی در واکنش به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه جبهه مقاومت و مردم لبنان تولید شده است. نماهنگ «اسمع یا صهیون» ادامهای بر نماهنگ قبلی ابوذر روحی با عنوان «نحن المنتقمون» است که در ماههای گذشته منتشر شده بود.
🔸در این نماهنگ، گزیدهای از سخنرانی تلویزیونی روز قدس رهبر انقلاب اسلامی در سال 1400 آمده است؛ که با استناد به آیهای از قرآن کریم، به جبهه مقاومت اطمینان میدهند که خداوند متعال به کسی که دین او را یاری کند یاری میدهد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 نماهنگ جدید KHAMENEI.IR | ضامن سلامت حرکت ملت ایران
☝ نسخه تصویری پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفتهی دفاع مقدّس. ۱۴۰۳/۷/۵
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرایی پیشنهاد صلح ۲۱ روزه بین اسرائیل و حزب الله در این برهه زمانی.
سعیدیسم : چه اتفاقی رخ داده که همپیمانان اسرائیل به فکر صلح افتاده اند؟
آیا این یک تله است ؟
چه احتمالاتی باعث این تحول شده است ؟
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi