💢اشتباه محاسباتی نکنیم
🔹روزنامه «اعتماد» طی گفت وگویی با «مهدی شیرزاد» فعال سیاسی اصلاحطلب عنوان میکند که بهبود وضعیت اقتصادی کشور در گرو مذاکره با آمریکاست و در ضمن این گفتوگو جمهوری اسلامی ایران را مانند بسیاری از کشورهای دیگر متأثر از انتخابات آمریکا میداند و اظهار میکند، ما باید منافع خودمان را در انتخابات آمریکا دنبال کنیم. جالب این است که وی در گفت وگوی خود به دشمنیهای آمریکا، بدعهدی این کشور، خوی تجاوزکارانه در حمایت از رژیم صهیونیستی و ... اشاره کرده و از طرفی اذعان و تأیید میکند سیاست خارجی کشور بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت استوار است؛ ولی باز هم بهبود شرایط اقتصادی کشور را به مذاکره با آمریکا گره میزند. به نظر میرسد، در خوشبینانهترین حالت، این فعال سیاسی و تریبوندارهای انتشاردهنده این نگاه دچار خطای محاسباتی شدهاند.
🔸اولاً ایران بارها در سطوح گوناگون با آمریکا مذاکره کرده است، زمانی در قالب گروه 1 + 5 در سطح عالی سیاسی و زمانی در سطح لایههای میانی برای مبادله زندانیان. بنابراین، مذاکره با آمریکا تابویی نیست که عدهای با ایده تابوشکنی خود را سرسلسلهدار مذاکره با آمریکا بدانند؛ اتفاقاً این مذاکرات معمولاً نتایج خوبی نداشته است. سه اصل حکمت و عزت و مصلحت اقتضا میکند به کسی که عهدشکنی میکند، اعتماد نکنیم و حتیالامکان کار را به او گره نزنیم، فرض کنید در یک مبادله عادی فردی در یک تجارت کلاهبرداری کرده است. در این وضعیت شخص متضرر تا جایی که راه دارد دیگر با این فرد تجارت نخواهد کرد مگر اینکه نوعی اجبار یا انحصار وجود داشته باشد؛ این یک فرآیند عقلانی است.
🔹حال شرایط امروز کشور را میبینیم؛ آیا ما در شرایط انحصار و اجبار قرار داریم؟ دولت شهید رئیسی به اعتراف اقتصاددانان مختلف، از جمله «آقای لیلاز» اقتصاد به گل نشسته کشور را نجات داد و اقتصاد کشور را به مذاکره با آمریکا گره نزد. گسترش بریکس، یعنی دنیا به این نتیجه رسیده است که باید اقتصاد خود را از آمریکا جدا کرد. نقدهای درون جریانی نشان میدهد، رفع بسیاری از مشکلات در گرو حل نواقص اقتصاد ما در درون است، یعنی مذاکره با آمریکا تنها راه نجات کشور نیست. بنابراین مذاکره با آمریکا در این شرایط عاقلانه نیست.
🔸نکته مهمتر اینکه مدل آمریکاییها مذاکره تحت فشار است، مذاکره تحت فشار نه با عزت سازگار است، نه با حکمت و نه با مصلحت. اگر ما یک بار تسلیم مذاکره تحت فشار شدیم، دشمن در همه موضوعات این مدل را دنبال میکند، ایده ترامپ تحت عنوان هنر مذاکره، همین نوع مذاکره است. امروز عدهای با شعار عزت، حکمت و مصلحت برخلاف عزت و حکمت و مصلحت حرکت میکنند. کوتاه سخن آنکه مراقب باشیم با تحلیلهای غلط، مسئولان و مردم بصیر ایران دچار خطای محاسباتی نشوند!
#جریانـشناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ عظمت شهید سید حسن نصرالله در کلام رهبری
🔺حزباللّه به برکت شجاعت سید و درایت سید و صبر و توکل عجیبی که او داشت، رشد کرد، رشد فوقالعادهای کرد و حقیقتاً تبدیل شد به یک تشکیلاتی که دشمن مجهز مسلح به انواع سلاحهای مادی و بیانی و تبلیغی و رسانهای و غیره نتوانسته بر او فائق بیاید و انشاءاللّه نخواهد توانست فائق بیاید.
دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری امروز
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ عظمت شهید سید حسن نصرالله در کلام رهبری
🔺 بله، شخصیت برجسته و مهمی مثل جناب سیّد حسن نصراللّه یا جناب سیّد هاشم صفیالدین و امثال اینها در بین آنها نیستند؛ اما تشکیلات با مردان خودش با قدرت معنوی خودش با روحیهی خودش بحمداللّه حضور دارد و دشمن نتوانسته بر این تشکیلات فائق بیاید و انشاءاللّه نخواهد توانست و انشاءاللّه دنیا و منطقه روزی را خواهد دید که به طور واضح رژیم صهیونیستی از دست این مجاهدین فی سبیلاللّه شکست بخورد انشاءاللّه. ۱۴۰۳/۸/۱۷
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از تبسم زندگی
زمانی ، #مادر را با عطر چادر نمازش
می شناختیم
با #روسری گره خورده زیر گلویش،
با #ادب و متانتش با #وقار و سکوتش،
با حیایی که ارزش #زن و مادر بودنش را صد چندان زیباتر می کرد.
با #کودکی که با #عشق زیر چادرش میگرفت تا مبادا از باد حوادث آسیبی ببیند و دست کودکی دیگر که گره خورده بود به لای چادرش و سرشار بود از حس زیبای مهر مادری ...
چه شد بر ما؟
به کجا می رویم ؟؟؟
#چادر ها که کنار رفت
واژه ی مادر هم سقوط کرد
در پرتگاه بی اصالتی ،
در چاله ی بی حیایی ،
از مادر مژه هایی چسب زده ،
ناخن هایی کاشته شده و صورتی رنگی باقی ماند .
که نه رنگی از #محبت داشت ،
نه رنگی از خدا
#کودک هم از آغوش مادر محو شد
جایش سگی فانتزی با هزینه ای گزاف جانشین شد
پیراهن گلداری که زمانی تمام وجود مادر را مزین و مستور میکرد آب رفت .
عریانی و بدن نمایی شد هنر،
هرزگی شد کلاس ،
بی غیرتی شد #آزادی
و آغوش شد #آغوش رایگان
براستی بهشت زیر پای
کدامین مادر است ؟؟
و کدام #مرد از دامن چنین زنانی
به معراج خواهند رسید ؟؟؟
آیا وقت آن نرسیده که واژه ی زیبای مادر و زن را با حیا و حریم ، حرمت دهیم ؟؟؟
و جای این دنیا زدگی اهریمنی ، اندکی سرشتِ الهی خود را پرورش دهیم
و با پوشش به خود ارزش دهیم ؟؟؟؟
حواسمان باشد
آغوش مرگ در انتظار همه ی ماست
و این جوانی چند صباحی بیش نیست
و خداوند نظاره گر ماست.......
#تبسم_زندگی
#خانواده
#کودک
#حیا
#عزت_نفس
@tabasom_zendegy
✅انتشار متن با شما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ وقتی تیر بیبیسی علیه ایران به سنگ میخورد
🔹اتفاق نظر تحلیلگران شبکه درباره یک رویابافی به نام "سرنگونی" جمهوری اسلامی ایران!
🔹در حالی که شبکه انگلیسی بیبیسی با دعوت از کارشناسان مختلف، در رویای سقوط ایران با آمدن ترامپ به سر میبرد، اما کارشناسان این شبکه، نظری متفاوت و برخلاف سیاستهای القائی این شبکه دارند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔻چرا آمدن ترامپ کمک به پروژه پزشکیان است؟
آمدن ترامپ پروژه اصلی رئیس جمهور را جلو می برد. پروژه اصلی رئیس جمهور چیست؟ آقای پزشکیان از روز اول یک اصل راهبردی را تذکر دادند و آنهم وفاق است.
🔻از وفاق تعابیر مختلف می شود اما مهمترین و برترین و قله وفاق همانست که به ولایت شناخته می شود. یعنی محبت و اتصال بین مردم و بین مردم با حکومت. این تعبیر از وفاق همواره مورد تاکید رهبران انقلاب بوده است و این روزها ضرورتش بیشتر احساس می شود. از زبان رئیس جمهور نیز بارها به درستی بیان شده است.
🔻 اما مهمترین مانع وفاق چیست؟ نفاق دشمن. تزویر و دورویی باعث می شود، دشمن پنهان و تقابل با او به کشمکش داخلی تبدیل شود. اما ترامپ، نفاق شکن است و صورت عیان و بدون روتوش از اهریمن زمینی است. این شیطان بی نقاب، همه را علیه او یک خط و یک رنگ و همدل می کند.
اگرچه سگ زرد برادر شغال است و فرقی بین هریس و ترامپ نیست، اما آمدن هریس، ممکن بود این خطای شناختی را برای برخی ایجاد کند که با بی اعتنایی به دست چدنی، به دستکش مخملی دل ببندند. تزویر و ظاهرسازی دموکرات ها ممکن است برخی را دچار توهم سیاسی و بازگشت به عقب کند. حال آنکه اگر ترامپ قاتل حاج قاسم است، بایدن نیز قاتل سیدحسن است و هردو جریان در دشمنی با مردم ایران هیچ تفاوتی ندارند.
🔻خلاصه اینکه آمدن ترامپ کمک به شعار صادقانه آقای پزشکیان است. حتی یک فرصت بین المللی است. ترامپ قمارباز چنان قبیح و مشمئز کننده است که می تواند بانقش آفرینی دیپلماتیک ایران، فرصتی برای ائتلاف منطقه ای وجهانی علیه ظلم آمریکائی ها باشد.
🔻تنها یک نگرانی می ماند؛ آنهم نقش عده ای غربزده است که از سر ترس باز هم شعار ارتجاع دهند. شهید مطهری تعبیری دارد بنام استسباع. می گویند برخی حیوانات وقتی مقابل یک حیوان درنده قرار می گیرند، مستسبع میشوند یعنی اراده و همه چیز خود را از دست می دهند و از ترس بلعیده شدن، بدتر به سمت حیوان وحشی حرکت می کنند. روشن است که چقدر این بیماری ضدوفاق است.
مردم ما از ترامپ خاطرات بسیار تلخی دارند. همه نیز آماده یک انتقام قهری اند. از این بغض مقدس باید وفاق ساخت و انرژی آزادشده آنرا خرج قوی تر ساختن ایران عزیزمان کرد.
✍ مهدیان
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
1403-07-27-Sh4.mp3
13.95M
🔉قرآن، اکنون، اینجا (ماجرای ماست)
🔰#سخنرانی استاد حسن رحیمپور ازغدی
منطق قرآنی «چرا مقاومت؟» _ ۱۴۰۳
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
جانشین وزیر دفاع: ایران و پاکستان برای مقابله با تروریستها منسجم هستند
🔹هماهنگیهای خوبی میان ایران و پاکستان در بالاترین سطح برقرار شده و هر دو کشور در تلاش برای گشایش روزنههای جدید همکاری در حوزه دفاعی هستند.
🔹 ایران و پاکستان از انسجام خوبی برای مقابله با گروههای تروریستی برخوردارند و با هماهنگی به تلاشهای خود برای امنیت و ثبات مرزهای مشترک ادامه میدهند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
آینده جنگ ایران و اسرائیل.mp3
54.06M
📌 آینده جنگ ایران و اسرائیل
🎙احمد قدیری
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
20.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡فیلم کمتر دیده شده از شهدای مقاومت
😂پایکوبی حاج قاسم👏
کلیپی از شادی و پایکوبی حاج قاسم و ابومهدی بعد از پیروزی در آمرلی ‼️
🌹 به امیدی پیروزی کامل رزمندگان اسلام در همه عالم
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
دیدار.mp3
14.79M
🌷 صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار دیروز با اعضای مجلس خبرگان رهبری . ۱۴۰۳/۸/۱۷
#رهبرـدلها
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
❌رهبرانقلاب شهریور۱۴۰۰:
اگر جریان تحریف شکست بخورد جریان تحریم قطعا شکست خواهد خورد
🔻آنچه که رهبر انقلاب دیروز گفتند:
حمزه و جعفر اینها مفاخر تاریخیاند، واقعیّت هم دارند، وجود هم دارند، مثل جومونگ خیالی هم نیستند امّا مثل جومونگ جنگ کردند، مبارزه کردند ــ مبارزهی سیاسی کردند، مبارزهی نظامی کردند ــ حضور داشتند، بعد هم شهید شدند.
🔻چیزی که اینترنشنال صهیونی به خورد مخاطبش میده:
یه تیتر تحریف شده وتقطیع شده
#جریان_تحریف
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
❌ وقتی بیبیسی برای دو طرف(ایرانی و افغانی) ازین جنس اخبار را پوشش میدهد و تکرار میکند،
یعنی روی سیاست کثیف «تفرقه بینداز و حکومت کن انگلیسی» حساب ویژهای باز کرده...
#سوادـرسانه
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔴 دربارهیِ "سفر مسعود پزشکیان به باکو" که لغو شد!
▪️بخشی از تیمِ مشورت دهنده به مسعود پزشکیان حدود ۲۰ روز قبل تصمیم گرفتند که رییس جمهور در اجلاس کاپِ ۲۹ باکو شرکت کرده که جمعبندی امروز در دولت بر این شد که پزشکیان در این اجلاس شرکت نکند!
🔻چند نکته دربارهیِ این اتفاقِ مهم، گفتنی است:
▪️۱. سفارت ایران در جمهوری آذربایجان از ابتدا ملاحظهیِ جدی برای "حضور ایران در سطح رییس جمهور" در این نشست داشت و این نکته را در نیمهیِ شهریور به تهران انتقال داد و شخص وزیرخارجه هم نیز علی رغم فشارهایِ مختلف، مخالف حضورِ ایران در قامت رییس جمهور در این نشست بود. پیگیریِ دستگاه سیاست خارجی دولت انصافا در ۱۴ ماه گذشته، در تراز جبهه مقاومت بوده و هست.
▪️۲. بخشی از مشورتها به پزشکیان این بود که با توجه به قومیت وی (ترک بودن) و میزبانی جمهوری آذربایجان میتواند این نشست به نفع او تمام شود و در انتها یک مصاحبه به زبانِ رسمیِ باکو نیز به مانند سفر به کردستانِ عراق، دستاورد خوبی برای دولت داشته باشد!
▪️۳. حضور اسحاق هرتزوگ یازدهمین رئیس رژیم صهیونیستی در این اجلاس پس از ۱۴ ماه جنایت در منطقه، لبنان و غزه و همچنین احتمال گرفتنِ عکسِ آخر نشست که رئیس دولتِ ایران در یک قاب با یک مقام ارشد اسرائیل قرار میگرفت و همچنین فشار افکار عمومی، مهمترین عامل لغوِ حضور پزشکیان در این نشست بود.
▪️۴. یکی از دستگاههای مهمِ دولتی نیز از ابتدا به مضرات حضور ایران _در سطح ریاست جمهوری_ در این نشست اشاره کرده بود.
▪️۵. "اجلاس کنوانسیون تغییر اقلیم" تمرکز خود را بر روی مهارِ تولید و مصرفِ سوختهای فسیلی و کاهش مصرف و انتشارِ کربن (که با توجه به وضعیت کشورِ ایران تا سالها قطعا شدنی نیست) و سوقدادن دولتها به سمت انرژیهای تجدید پذیر و هستهای گذاشته است. با توجه به اینکه هابِ این تکنولوژیها در منطقهیِ ما اسرائیل است و اقداماتِ خصمانهیِ ماههای اخیر باکو بر علیه کشورمان، طبیعی بود که سطح شرکت کنندهی ایران از رییس دولت به یک عضو کابینه تقلیل یابد.
▪️۶. کشورهای مختلف عموما در این نشست در سطحِ وزرا آنهم وزرای انرژی شرکت میکنند ولی دولت تا لحظهی نگارش این متن تصمیم گرفته که رییس سازمان محیط زیست را به عنوان نماینده ایران به باکو اعزام کند که باتوجه به تمرکز این نشست بر انرژیهای تجدید شونده و هستهای بهتر است رییس سازمان انرژی اتمی در این نشست شرکت کند.
👤قلهکی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔴 گزیده سخنان رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ویدئوی جدید #حاج_علی ✌️
👈 این قسمت: حقارت جریان غربگرا در مقابل ترامپ! 😏
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ دلایل پیروزی ترامپ بر هریس
با وجود نزدیکی آمار منتشره از سوی موسسات نظرسنجی در طول هفتههای منتهی به انتخابات، شماری از تحلیلگران بر اهمیت نظریه «حامیان مخفی ترامپ» در انتخابات فوقالذکر مکررا تاکید میکردند؛ اشاره به آن گروه از حامیان ترامپ که به دلیل ادله غیرمنطقی خویش نظیر تمایلات زنستیزانه، برتری نژادی، اتکا به خشونت در برابر مهاجران یا باورهای آخرالزمانی از بیان نظر خود در پرسشهای موسسات نظرسنجی طفره رفتند و در پاسخ به سوال حمایتشان از کدام نامزد، به پاسخی مبهم و مردد اکتفا کردند؛ حامیانی که دل در گرو ترامپ داشتند، اما استدلالی منسجم و متقن برای بیان این حمایت نداشتند. اکنون با خاتمه انتخابات و رای بیش از تصور ترامپ بویژه در ایالتهای چرخشی، راحتتر میتوان به تجزیه و تحلیل چرایی پیروزی وی پرداخت.
شش دلیل اصلی را در ادامه بخوانید👇
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ دلیل اول
🔺تحقق وعده «اول آمریکا»
ورود ایالات متحده به جنگ دوم جهانی را میتوان آغازگر دوره خروج این کشور از سیاست انزواجویانه مونروئه قلمداد کرد. جنگی که با پیروزی دولتهای متفق، واشنگتن را به قدرت اول جامعه بینالمللی مبدل کرد. با این اوصاف به موازات پیروزی باراک اوباما و سیاست خروج از غرب آسیا و تمایل روزافزون به تحرک در منطقه هندوپاسفیک، تدریجا دولتمردان ایالات متحده به بازگشت بیش از پیش به سیاست مونروئه و توجه صرف به اولویتهای داخلی و پرهیز از مداخله بیثمر در امور بینالمللی متمایل شدند. دونالد ترامپ و شعار محوری وی مبنی بر «اول آمریکا» را میتوان نقطه عطفی در تحقق این روند قلمداد کرد. بیمیلی شخص ترامپ و رهبران برجسته جمهوریخواه به وعده و وعیدهای حقوق بشری، تحقق دموکراسی، پلورالیسم و بسط و نشر فرهنگ آمریکایی در جامعه بینالمللی و تمرکز روزافزون وی بر تحقق منافع ملی آمریکا فارغ از دغدغههای یادشده، توأمان با افزایش روزافزون تمایلات ملیگرایانه و عبور از اندیشههای چپگرایانه و جهانوطنی در سطح جامعه، بستر مساعدی را برای رشد و نمو ترامپ و حامیانش در ایالات متحده فراهم کرد. به واقع پیروزی وی بر هریس به منزله پیروزی ملیگرایی و راستگرایان آمریکایی بر ایدههای جهانگرایانه و چپگرایانه در محافل بین المللی ارزیابی میشود.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ دلیل دوم
🔺ناکامی بایدن در بهبود وضع کسبوکار
برآیند تمام نظرسنجیها در آمریکا در خلال ۳ ماه منتهی به انتخابات حکایت از نارضایتی فزاینده شهروندان آمریکایی از سیاستهای بایدن - هریس در حوزه اقتصاد داشت. افزایش قیمت مسکن و اجارهنشینی، عدم تناسب دستمزد با تورم و کاهش روزافزون ایجاد اشتغال در آمریکا به نحوی که در اکتبر ۲۰۲۴ تنها ۱۲ هزار شغل در سراسر کشور ایجاد شد، موجبات نارضایتی شهروندان آمریکایی از سیاستهای بایدن و دور شدن آنان از رویای آمریکایی خویش را فراهم کرد. پایبندی عمیق دموکراتها به سیاستهای سازگار با محیطزیست و زمینهسازی جهت تحقق اهداف پیمان پاریس نیز در این میان بر تشدید سردرگمی و نارضایتی جامعه کارگری آمریکا افزود. عدم اکتشاف نفت و ممانعت از برداشت زغال سنگ در برخی ایالتهای کلیدی به دلیل ناسازگاری آن با مباحث زیستمحیطی و اتخاذ سیاستهای سختگیرانه در این زمینه، موجب روگردانی آمریکاییها از هریس و تمایل آنان به ترامپ شد. بیتعهدی ترامپ به مباحثی، چون گرمایش زمین، تحقق اهداف پیمان پاریس، نابودی جنگلها و پافشاری وی بر افزایش درآمدها و کاهش دریافت مالیات از شهروندان آمریکا و حمایت از وضع شدیدترین تعرفهها بر کالاهای چینی به منظور حمایت از کالاهای تولید داخل با گذر زمان بیش از پیش به مذاق آمریکاییها خوش آمد و در نهایت به غلبه رای توده شهروندان بر نامزد مورد علاقه روشنفکران، دانشگاهیان و سلبریتیها منتهی شد و موجبات حضور مجدد ترامپ در کاخ سفید را رقم زد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ دلیل سوم
🔺دست برتر ترامپ در مسأله مهاجرت
بر اساس اغلب نظرسنجیهای انجام شده در آمریکا، مساله مهاجران حاضر در این کشور به یک موضوع اصلی در انتخابات آمریکا بویژه برای جمهوریخواهان تبدیل شده است. بر اساس نظرسنجی گالوپ، ۶۳ درصد جمهوریخواهان اعلام کرده بودند مساله مهاجران در تصمیمگیری برای حمایت از یک نامزد در ۵ نوامبر برای آنها «بسیار مهم» است. این امر، مهاجرت را در رتبه دوم پس از اقتصاد به عنوان مهمترین موضوع انتخاباتی در میان رایدهندگان جمهوریخواه قرار داد.
در این میان مواضع عوامگرایانه ترامپ درباره تبدیل شدن آمریکا به «سطل زباله جهان» و مسموم شدن خون آمریکاییها به دلیل حضور مهاجران و وعده تحقق طرحهایی مبنی بر اخراج فوری مهاجران غیرقانونی، انسداد مرزها، گماردن بیش از پیش یگانهای نظامی در مناطق مرزی و اعمال مجدد محدودیتهایی برای ورود شهروندان جهان سوم به آمریکا در صورت پیروزی در انتخابات، با استقبال فزاینده توده عمدتا کمبهره آمریکایی همراه شد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ دلیل چهارم
🔺بیمیلی آمریکاییها به مشارکت در جنگ اوکراین و مداخله نظامی در جامعه بینالمللی
دونالد ترامپ سال ۲۰۱۶ با اتکا به شعار ضرورت خروج نظامی آمریکا از خاورمیانه و پا پس کشیدن از جنگهای بیپایان در جهان، توانست بر رقیب دموکراتش غلبه کند. نگاهی به کارنامه وی در طول ۴ سال سکانداریاش در کاخ سفید به وضوح بیانگر آن است که با وجود حضور بازهایی، چون پمپئو و بولتون در هیات حاکمه آمریکا، ترامپ حتیالامکان از باز کردن پای آمریکا به نزاعی جدید در جامعه بینالمللی امتناع ورزید.
اکنون با وقوع جنگ پرهزینه در اوکراین و حمایت دهها میلیارد دلاری ایالات متحده از دولت زلنسکی، ایده ترامپ مبنی بر خروج از این جنگ و دستیابی طرفین به مصالحهای مرضیالطرفین و همچنین واداشتن دیگر اعضای ناتو به مشارکت دوچندان در هزینههای نظامی این سازمان بینالمللی بیش از رقیبش مورد تمایل جامعه آمریکایی قرار گرفته است. نگاهی به تاریخ سیاست خارجی آمریکا در خلال ۲ دهه اخیر بویژه پس از جنگهای ناکام و پرهزینه در افغانستان (۲۰۰۱) و عراق (۲۰۰۳)، زمینه بیمیلی روزافزون شهروندان آمریکایی به ورود کشورشان به نزاعی بیرونی با اتکا به مالیاتهای افسارگسیخته گرفته شده از آنان را فراهم آورده؛ فرآیندی که دست کم در ۲ انتخابات ۲۰۱۶ و ۲۰۲۴ به پیروزی نامزد مدعی خروج آمریکا از نزاعهای بینالمللی منتهی شد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi