🎥 تعویض پرچم گنبد حرم حضرت معصومه(س) و نقاره زنی خادمان این مکان مقدس به مناسبت میلاد کریمه اهل بیت(س) و آغاز جشن های دهه کرامت
@kafesiasi
ای عاشقان بشارت غمها دگر سرآمد
میلاد دخت پاک موسی بن جعفر آمد
عرض حاجت به دخت موسی کن
هرچه خواهی ازو تمنا کن . . .
🌺ولادت با سعادت حضرت معصومه(س) مبارک باد🌺
@kafesiasi
⭕️اشتباه نیروهای انقلابی ❗️
🔺یکی از مشکلات و اشتباهات بعضی نیروهای انقلابی و مخلص این است که به موضوعات نگاه صفر و یکی دارند و یا توقعات بالا و تاحدودی دست نیافتنی از یک موضوع و اتفاق و یا یک فرد دارند و دچار ایدآل گرایی می شوند.
🔴 وهمین نگاه باعث ناامیدی ویا پایین آمدن نشاط و روحیه افراد و قضاوت زود هنگام در مواجهه بایک مشکل میشود.
🔹در برخورد با مجلس یازدهم هم همین نگاه صفر و یکی باعث بروز عکسالعملهایی از بعضی دلسوزان انقلاب در هر سطح و منزلتی چه دستاندرکاران و چه عامه جامعه نسبت به اتفاقات مجلس یازدهم شورای اسلامی تا کنون شده است، البته ایراداتی هست و باید رفع شود ولی اگر این روند تغییر نکند و همچنان ادامه یابد قطعا باعث بروز مشکلاتی از جمله اختلافات داخلی در نیروهای انقلابی و... خواهد شد که یقینا مورد رضایت خداوند باری تعالی و امام زمان و به تبع امام خامنهای نخواهد بود.
🔸برای حل این مشکل:
🔸رجوع کنیم به سیره اهلبیت علیهم السلام در برخورد با مسئولین جامعه خودشان.
🔸باید دیدمان را واقع بینانه تر کنیم.
🔸 قبول کنیم که منتخبین ما در مجلس معصوم نیستند و ممکن است خطا کنند.
🔸 در هنگام بروز خطا علاوه بر گوش زد کردن آن، کمک به رفع مشکل کنیم ونه ایجاد تنش و اختلاف بیشتر که قطعا دشمن شاد کن است.
🔸در پایان توصیه بنده به تمامی دلسوزان انقلابی این است که نسبت به قضاوت مجلس یازدهم کمی درنگ کنند، چون هنوز وقت قضاوت نشده است و اظهار نظر در خصوص بد و خوب بودن دوستان مجلسی نیاز به گذران وقت دارد. این مجلس هنوز در اول راه است و ماباید در مسیر رشد و تعالی مجلس قدم برداریم،که خدایی ناکرده اگر مردود شوند ممکن است آینده کشور در مسیری قرار بگیرد که فقط خدا باید به دادمان برسد.
#اعتبار_نامه
#رئیس_کمیسیون
#شفافیت_آرا
#عرفان_خسروی
@bedonimarz
@kafesiasi
✳️ بهترین دفاع، حمله هست❗️❗️
❇️ پس از خروج یکجانبه آمریکا از برجام و 2 سال وقت کشی اروپاییان،باید از حالت تدافعی و دلخوش کردن به وعده های سرخرمن اروپا فاصله گرفت.
✅ بهترین پاسخ در شرایط فعلی،در ابتدا یک مصوبه توسط مجلس است که دولت را موظف به توقف اجرای پروتکل الحاقی کند و در ادامه برنامه خروج ازnpt روی میز گذاشته شود.
#مقاومت_فعال
✍#مصطفی_علیجانزاده
@kafesiasi
📌 دریغ از یک خاطره خوش در دفتر خاطرات اقتصادی دولت
🔸 مرور مجموعه عملکرد اقتصادی دولت روحانی، رشدی منفی برای کلیت اقتصاد کشور را نشان میدهد.
روزنامه وطن امروز ضمن مرور وعدهها و آمارها نوشت: «خیلی از این وعدهها به ما دادند، همه از این وعدهها را اول میدهند؛ بعد چی؟ والله العلی العظیم اگر مشکلات این کشور که بسیار پیچیده است راهحل نداشت، من کاندیدا نمیشدم».
این بخشی از نطق انتخاباتی حسن روحانی در انتخابات ریاستجمهوری سال 92 بود. امروز با گذشت 7 سال از آن زمان، دولت تقریبا در هیچکدام از شاخصهای مدیریتی موفق نبوده است. همین چند روز پیش بود که مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی طی گزارشی، وضعیت اقتصادی کشور، چالشها و راهکارهای بهبود شرایط را تشریح کرد.
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در این گزارش عنوان کرده است درآمد سرانه کشور از سال 90 تا 98 کاهشی 34 درصدی داشته است. در واقع بهرغم افزایش درآمد اسمی خانوارها، قدرت خرید هر فرد ایرانی نسبت به سال90، یکسوم کاهش یافته است.
همچنین در همین مکتوب به شاخص دیگری از کارنامه دولت تدبیر و امید اشاره شده است که در صورت تحقق رشد اقتصادی 8 درصدی از سال 99 به بعد، حداقل 6 سال زمان نیاز خواهد بود تا به سطح درآمد سال 90 بازگردیم. به بیان سادهتر یعنی در این 7 سال دولت آقای روحانی، کشور عقبگرد جدی به خود دیده است.
بر اساس آمار منتشر شده از سوی دفتر اقتصاد و برنامهریزی مسکن وزارت راه و شهرسازی و همچنین آمار بانک مرکزی، افزایش 104 درصدی قیمت مسکن در سال 97 رخ داده است. این اتفاق نیز یک نمره منفی در کارنامه دولت روحانی خواهد بود. از مهمترین دلایل افزایش قیمت مسکن در دولتهای روحانی، کاهش عرضه واحدهای مسکونی در دولت یازدهم و دوازدهم بود، در حالی که این بازار نیاز به ساخت یک میلیون واحد مسکونی در هر سال دارد که دولت تدبیر و امید هیچ برنامهای برای ساخت مسکن ارائه نکرده است هرچند طرحی پوشالی با عنوان «مسکن اجتماعی» مطرح شد اما همین موضوع نیز برای همیشه مسکوت ماند...
@kafesiasi
📌 فشار کارگزاران برای انحلال شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان
🔸 ارگان حزب کارگزاران معتقد است برای رهایی اصلاحطلبان از مشکلات موجود، در قدم اول باید شورای سیاستگذاری این طیف منحل شود.
روزنامه سازندگی به قلم عبدالله مومنی نوشت: اصلاحطلبی فعلا موجود اگرچه بهدلیل بازیگران و کنشگرانی که تاکنون سیاستگذاریهای آن را ترسیم نمودهاند به سمت نادرستی حرکت نموده و از عواقب آن از دست دادن حمایت و همراهی مردمی و ناامیدی نخبگان و سرخوردگی جوانان بوده است. با این حال پذیرش واقعیات موجود و درک شرایطی که موجب به خطا رفتن و انحراف در مسیر سیاست اصلاحطلبی شده است میتواند منجر به شناخت عمیق از محدودیتها و موانع فراروی اصلاحات گردد.
نمیتوان بر تقلیل و فروکاهیدن اصلاحطلبی در طی شش سال گذشته با نوعی جانبداری دلبخواه، کنشهای غیرمسئولانه را با سادهسازی به باد فراموشی سپرد.
آنچه که مهم و ضروری است اینکه چگونه در طی چندین سال تجربه اخیر روند سیاستهای اصلاحطلبی سمت و سویی پیدا نمود که نتیجه آن انفعال و سرخوردگی و جدا شدن مردم از بدنه اصلاحات شد.
برای پاسخ دادن به دلالیل فروکاستن اصلاحات از پروژه ملی و همگانی به پروژه ناکارآمد و بعضا انتفاعی و سودجویانه جناحی؛ کمترین توقع این است که برای سامانیابی نوین اصلاحات همه کسانی که حتی با مسامحهکاری در حضیض اصلاحات نقش داشتند از هرگونه حضور در جایگاه سیاستگذاری اصلاحات کنار گذارده شوند و دامن اصلاحطلبی نوین را از ملک طلق قبیله و ژن خوب و آقازادهها و... تمامی روندهای غیردموکراتیک پاک کنند.
شوک ناشی از ترسیم شرایط سیاسی پیشرو نه بهواسطه خروج و پایان یافتن دولت و مجلس فعلی از ساختار قدرت است و نه از جهت محرومیت جامعه از خدمات شایستگانی و نه بهخاطر وداع با مدیران مردمی و ملی است که در دولت و مجلس فعلی به صدارت و پارلمان رسیدهاند و اینک تجربه بیحاصل خویش را به پایان ناخوشایند میرسانند؛…
@kafesiasi