بلینکن: تشدید تنش در خاورمیانه به نفع کسی نیست
🔹وزیر خارجه آمریکا که کشورش حامی اصلی جنایات و نسلکشیهای رژیم صهیونیستی در فلسطین است، نسبت به تنشها در منطقه غرب آسیا ادعای نگرانی کرد.
🔹همچنین افزود: ما به شدت در حال استفاده از دیپلماسی هستیم. مهم این است که همه طرفها در خاورمیانه در ساعات و روزهای آینده تصمیمات درستی بگیرند.
🔺البته این آمریکایی ها اگر خودشان یا اسراییل دست به تنش بزند هیچ اشکالی ندارد .
#دوگانگی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 "آن همه فروش نفت چه شد؟"/ تکرار روزانه سوالی که بارها پاسخ داده شده، راهبرد زنجیره رسانههای حامی پزشکیان برای تحقیر دستاوردهای دولت شهید رئیسی
🔸این روزها ترجیعبند گزارشها و تحلیلهای زنجیره رسانههای حامی آقای پزشکیان یک سوال شده است: "آن همه فروش نفت چه شد؟" سوالی که بارها توسط کارشناسان و رسانههای مختلف من جمله "آرمان ایران" پاسخ داده شده است اما گویی جریان رقیب دولت شهید رئیسی گوش شنوایی برای شنیدن مجاهدتهای دولت سیزدهم نداشته و با تحقیر دستاوردهای آن، اصرار عجیبی به ادامه اجحاف و بیانصافیهای خود دارد.
🔸کسری بودجه ۴۸۰ همتی، ماهانه ده الی پانزده همت تسویه اوراق گذشته، اتمام ۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی مختص کالاهای اساسی، خزانه با موجودی منفی ۵۳ هزارمیلیاردتومان، کمیابی و گرانی کالاهای اساسی، نبود واکسن کرونا و روزی ۷۰۰ کشته، رشد اقتصادی نزدیک به صفر، تعطیلی روزافزون دهها هزار واحد تولیدی، رکود ساخت مسکن، نرخ بیکاری دو رقمی، ضریب جینی افتضاح، نرخهای رشد نقدینگی (۴۳٪) تورم مصرفکننده (۴۴٪) و تورم تولیدکننده (بیش از ۷۰٪)، قطعی تابستانی و زمستانی برق و بحرانآفرینی آب و گاز و موارد بسیار دیگری که دولت سیزدهم تحویل گرفت و اگر فروش نفت را دهها برابر هم میکرد، جبران آنها امکانپذیر نبود.
🔸البته مطمئنا این جریان به خوبی و بهتر از ما میداند پول فروش نفت دقیقا چه شد و کجا رفت چرا که احتمالا مسئولین دولت جناب روحانی که از حامیان امروز آقای پزشکیان هستند، جزئیات چاههایی که برای شهید رئیسی کندند و به میراث گذاشتند را به خوبی برای پروژه بگیران رسانهای خود تشریح کردهاند.
🔸علت دیگری که با آن میتوان بهتر به چرایی این نشنیدنها و اصرار بر ادامه این سیاهنمایی پی برد، آن است که حامیان آقای پزشکیان با توجه به کسانی که اطراف ایشان را گرفتهاند، احتمالا پیشبینی میکنند که کارنامه اقتصادی دولت روحانی توسط دولت پزشکیان تکرار خواهد شد، فلذا با کم و کوچک نشان دادن نمره خوب دولت شهید رئیسی، پیشاپیش قصد توجیه نمره ضعیف خود را دارند.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔴 در دیدار عارف و کواکبیان چه تصویری از رقبا ارائه شد ؟! آیا این حرف های خشونت طلبانه باید در اتاق دولت مدعی وفاق ملی گفته شود ؟! آنجا معاونت اول است یا اتاق جنگ ؟!
🔺️دکتر کواکبیان یکی از اصلاح طلبان متدین ، وطن خواه و دانشگاهی ماست ؛ خودشان خبری منتشر کردند و نوشتند که من در دیدار با عارف؛ معاون اول رییس جمهور اینطور گفتم :
✔️""اولا خدارا شاکرم که اندیشه تحجر،جمود و تفکر انجمن حجتیه و رویکرد پایداری با پیروزی پزشکیان در دولت به پایان رسید""
✔️""ثانيا خدارا شاکرم که یک اصلاح طلب معتدل و کارآمد و تداوم بخش دولت سیدمحمدخاتمی معاون اول شد""
✔️""ثالثا خدارا شاکرم که رئیس فراکسیون امید مجلس دهم سکاندار معاونت اولی شد""
🔺️ من فعلا کاری به این نمک ناشناسی در حق شهید جمهور که دولت محترم چهاردهم حسب قضا و قدر الهی بر روی قطرات خون و سوختگی ابدان مطهر شهدای خدمت استوار شده ندارم این به کنار اما می خواهم بگویم از شگفتی های زمانه ما این است خشن ترین کلمات، زشت ترین واژگان و مستبدانه ترین روش ها را اگر دوست گرامی ام جناب کواکبیان و آقایان خاتمی و عارف بگویند آن واژگان عین آزادی ، تسامح ، مدارا و وفاق ملی است !!
🔺️سخنی هم با جناب عارف دارم : کمی به خودت بیا مرد ! دیگر معاون اول شدی ! آن هم معاون اول دولت رییس جمهوری که می گوید دولتش ، دولت وفاق ملی است ؛ آنجا معاونت اول است یا اتاق جنگ ؟!
✅️ دکتر مجتبی زارعی ؛ نماینده مردم شریف تهران ری اسلامشهر شمیرانات پردیس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
#جریانـشناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🚀 #تحلیل | تفاوت عین الاسد و وعده صادق‼️
1⃣ #یکم: رهبرانقلاب ضربه موثر نظامی در عین الاسد را یوم الله دانستند. برای اینکه روشن شود این عنوان چه میزان اهمیت دارد توجه کنیم حضرت امام خمینی ۱۲ فروردین را یوم الله دانستند. اما چرا؟ رهبری انقلاب توضیح دادند که ضربه عین الاسد بروز هویت و اراده ملی مردم بود. همین تعبیر را نیز بلافاصله بعد از وعده صادق داشتند.
2⃣ #دوم: کاریل فون کلاوزِویتس به عنوان استراتژیست نظامی و نظریه پرداز جنگهای نوین معتقد است ما با سه ضلع در جنگ های امروز مواجهیم. نقش دولت ها و نقش ارتش ها و نقش مردم. وی در توضیح ضلع سوم معتقد است این مردم و افکار عمومی است که برنده و بازنده جنگ را تعیین می کنند. این ضلع سوم متکی به جنگ های شناختی و شبکه ای است که نه تنها در خدمت جنگ نظامی قرار می گیرد بلکه فراتر از آن بر جنگ های نظامی سایه انداخته و آنرا به خدمت می گیرند. با این توضیح نسل جدید جنگ ها نمادین و در بافت فرهنگی-اجتماعی پنهان است.
🔻سخن نهایی از مقدمه اول؛
🔹مهمتر از نقش ادوات نظامی، اراده مردم است. اگر اراده نهائی مردم بر مقابله با قدرتهای ظالم جهانی باشد در نهایت شکست نخواهیم داشت و پیروزیم.
🔻سخن نهائی از مقدمه دوم؛
🔹مردم در جنگ های نسل جدید سهم دارند. سهم مردم جنگ در ساحت روایت هاست. به همین دلیل جنگ ها نمادین می شوند تا در خدمت جنگ روایت ها قرار گیرند. ترور اسماعیل هنیه در قلب تهران نماد می شود در خدمت جنگ روایت ها.
🔻با این مقدمه بین عین الاسد و وعده صادق تفاوت است. چه تفاوتی؟
🔹عملیات وعده صادق نسبت به عملیات عین الاسد در ساحت جنگ روایت ها جلوتر بود؛ به چند دلیل. این دلائل مرور می شود تا در خونخواهی مقدس تقویت شود:
1⃣ یکم. روایت جنگ
یک روایت فانتزی وجود دارد که صحنه را نادرست می فهمد. گوئی جمهوری اسلامی بی اعتنا به ظلم جهانی به کار خود مشغول بوده است و رژیم جعلی اسرائیل به دلیل عدم بازدارندگی موثر تعرض کرده و رفته است. اما ماجرا اینطور نیست. روایت دقیق صحنه اینست: ما با رژیم صهیونیستی از سالها قبل ۷ اکتبر در جنگیم. اسرائیل به جهت راهبردی از جمهوری اسلامی پیاپی ضربه دیده است. یک نمونه اش قدرت کمی و کیفی جبهه مقاومت. حالا در مسیر این جنگ سابقه دار به ایران تعرض کرده است که البته باید پاسخش را ببینید.
اگر این روایت درست تبیین نشود مخاطب از خشونت های جنایتکارانه دچار انفعال می شود و حس شکست می کند نه حس مبارزه. روایت جنگ راهبردی و قدرت نرم ایران کمک کند که اقدام ذلیلانه دشمن منفعلانه و واکنشی و در نهایت دقیق فهم شود
2⃣ دوم. روایت مسئولین
در عملیات وعده صادق با دولتی مواجه بودیم که اعتماد مردم بدان ها بیش از اعتماد به دولت در زمان عملیات عین الاسد بود. حال آنکه اساسا جنگ در این ابعاد و ساحت فراتر از نقش دولت هاست. با این حال اعتماد به مسوولین منجر به باورپذیری روایت پیروزی می شود. با این توضیح و مختصرا هر نوع روایتی از صحنه که منجر به سلب اعتماد از مسوولین نظامی و امنیتی و اطلاعاتی و حتی اجرایی شود باعث شکست در روایت واقع بینانه از صحنه می شود
3⃣سوم. روایت مردم
عملیات عین الاسد قرین با حادثه هواپیمای اوکراینی بود که بطور طبیعی گرفتار یک پریشانی اجتماعی بودیم و همین مساله نوعی تفرق اجتماعی ایجاد کرده بود. این حال اجتماعی در عملیات وعده صادق به یک وفاق اجتماعی تبدیل شد. همین حس اجتماعی که امروز در خونخواهی شاهد آن هستیم. صیانت از این وحدت اجتماعی بسیار بااهمیت است. چپ و راست و انقلابی و غیرانقلابی امروز خونخواه مهمان عزیزی چون اسماعیل هنیه اند. از این وفاق اجتماعی باید صیانت کرد.
🔻حرف تمام است و اما؛
خلاصه اینکه روایت جنگ از اصل جنگ مهمتر است. جنگ روایت ها نیز منحصر به رسانه های مرجع نیست. مبدا جنگ روایت ها نیز برخلاف جنگ نظامی از لحظه شلیک نیست و از همین ساعت است. همه مردم نیز در آن سهم و نقش دارند؛ روایتی جبهه ای و شبکه ای. خلاصه اینکه برای خونخواهی همگی آرایش جنگی بگیریم.
مهدیان
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
کافه سیاسی
بلینکن: تشدید تنش در خاورمیانه به نفع کسی نیست 🔹وزیر خارجه آمریکا که کشورش حامی اصلی جنایات و نسلک
💢نخستوزیر عراق در تماس با بلینکن: تنها راه جلوگیری از تنش در منطقه، مهار نتانیاهوست
🔹در ادامهٔ تلاشهای واشنگتن برای جلوگیری از پاسخ محور مقاومت به ترور شهیدان هنیه و شکر، وزیر خارجهٔ آمریکا بهصورت تلفنی با نخستوزیر عراق گفتوگو کرد.
🔸خبرگزاری رسمی عراق گزارش کرد السودانی خطاب به بلینکن گفته: جلوگیری از تنش در منطقه، منوط به توقف جنگ غزه، جلوگیری از گسترش آن به لبنان، مهار نتانیاهو و کابینهاش، ممانعت از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورهای منطقه و پایان نقض مکرر حقوق بینالملل و حاکمیت سایر کشورها توسط این رژیم است.
🔹وزیر خارجهٔ آمریکا هم که بارها حمایت تمامقد خود را از جنایات صهیونیستها اعلام کرده، مدعی شد که «واشنگتن مایل است عراق در کنترل اوضاع منطقه، جلوگیری از تنش ایفای نقش کند.»
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔻 چرا احتمال اقدام پیشدستانه ی اسرائیل وجود دارد؟
🔻 در صورت اقدام پیشدستانه ایران چه خواهد کرد؟
🔻 چند بار این جمله در این ساعات شنیده است که مقامات ارتش اسرائیل گفته اند اگر حمله قطعی شود ممکن است حمله ی پیشدستانه کنیم.
اساسا حمله با اما و اگر همراه نبوده که بخواهد قطعی بشود و یا نشود و این را همه می دانند. پس چرا صهیونیست ها طوری صحبت میکنند که مثلا تردید دارند و میخواهند اگر مطمئن شدند حمله ی پیشدستانه کنند؟
پاسخ ماجرا ساده است: رژیم صهیونیستی و شهرک نشین های تحت امرش آستانه ی تحملی دارند.
🔻 اکنون ۵ روز از وعده ی حمله ی ایران گذشته و هیچ خبری نشده است.
تا همینجای کار زندگی از حالت عادی در فلسطین اشغالی خارج شده و هر یهودی به هنگام راه رفتن در خیابان نیم نگاهی هم به آسمان دارد.
اسرائیل ممکن است برای آنکه ایران را وادار کند تا حمله اش را زود تر شروع و تمام کند دست به اقدامی بزند و اسمش را بگذارد "اقدام پیش دستانه" بلکه این ساعت شمارِ ایران که ظاهرا تمامی هم ندارد بالاخره تمام شود.
🔻 مسئله اینجاست که با اقدام پیشدستانه و پس دستانه و این حرف ها تغییری در مدل رفتاری ایران ایجاد نخواهد شد.
ایران اگر تصمیم گرفته باشد ۷ سال بعد انتقام بگیرد، صهیونیست ها هزار اقدام پیش دستانه هم انجام دهند ایران یک روز زودتر عملیات نخواهد کرد.
برای ما اینکه ده میلیون آدم چشمشان به آسمان بالای سرشان باشند اکنون آن قدر مهم است که اسرائیل با هیچ اقدامی نمی تواند در برنامه ای که در ذهن داریم خللی ایجاد کند.
بلکه با این کار دولت رژیم اوضاع خود را نزد شهرک نشین ها پیچیده تر و فشار روانی بر آنها را صد چندان خواهد کرد.
🔻 اما سه نکته درباره ی حمله ی ایران: از آنجا که صهیونیست ها چند بار گفته اند در صورت حمله پاسخ خواهند داد ایران چندین موج حمله را در دستور کار قرار داده است که رژیم در صورتی که جرات اقدام متقابل کرد با حقیقت آنها رو به رو شود.
مسئله ی دوم پدافندی هایی است که بین ایران و اسرائیل قرار گرفته اند.
همان طور که دیشب اشاره شد چون اسرائیل حماقت کرده و صراحتا گفته که قصد پاسخ متقابل دارد پس ایران میداند اگر بخواهد دوباره به اسرائیل حمله کند این پدافندها مزاحم هستند و باید برای آنها فکری کند.
🔻 به این ترتیب اگر اتفاقی برای داشته های غربی-عربی که سپر بلای اسرائیل هستند بیفتد آنها باید اسرائیل را سرزنش کنند که به جای آنکه به مجازات تن دهد از وعده ی پاسخ حرف میزند.
اما نکته سوم: دیشب عرض کردم ایران بر روی فلج سازی توان تهاجمی رژیم متمرکز خواهد شد.
علت آن هم همین بود که اسرائیل بیش از حد بر پاسخ متقابل تاکید میکند. در نتیجه پاسخ ایران طوری خواهد بود که این پوک مغز ها در اقدام متقابل با سوالات پر شماری رو به رو شوند...
🔻 اما مسئله ی مهم دیگر اینکه محور غربی با کمک ماهواره های رصدی در تلاش برای اشراف بر تحرکات ایران هستند بلکه بتوانند حمله را پیش بینی کرده و آماده دفاع از اسرائیل شوند.
باید منتظر ماند و دید که ایران در مواجهه با این تلاش ها چندین و چند بار رزمایش و تمرین های شبانه درون خاک خود را رقم خواهد زد یا نه !
🔻 فارغ از این مسئله ذکر یک نکته ضروری است: به همان اندازه که غربی ها ادعای این را دارند که ایران را رصد میکنند، ایران نیز با بی سرنشین های بسیار دقیق یاران خود و به کمک نیروی انسانی اشراف بسیار دقیقی بر رژیم صهیونیستی و حساس ترین مراکز آن دارد.
ما به زودی یک بار به زبان خودمان همه ی موارد فوق را به اسرائیل توضیح خواهیم داد.
بعد از ان اسرائیل را برای پایان دادن به جنگ غزه آماده میکنیم.
🔻 حالا یهودی ها می توانند تصمیم بگیرند. موارد فوق را نفهمند یا معقولانه با آن کنار بیایند.
در صورتی که تصمیم آنها نفهمیدن موارد فوق باشد به یاری حضرت الله مقاومت با شگفتانه ی بی نظیر خود موجودی نفهم را به عبرتی برای شرق و غرب عالم تبدیل خواهد کرد.
نبرد اخیر ما و حمله ی پیش رو به شکلی خواهد بود که متفکرین نظامی در دنیا آن را به عنوان یک شاهکار بی نظیر در دانشگاه نظامی دنیا تدریس کنند....
کمی صبور باشید
دنیا آنچه گفتیم و آنچه خداوند بر عهده ی ما گذاشته را قضاوت خواهد کرد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅اجماع ملی؛ پاسخ بازدارنده
🔺رهبر معظم انقلاب: در برابر دشمن باید یک صدای واحد در داخل شنیده شود
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅دوقطبی هایی که همیشه در جامعه ایران وجود دارد!
🔺بالاخره پاسخ اسراییل را باید داد یا نه؟ این سئوال این روزهای جامعه ماست.
🔺 در برابر دشمن هرچه کوتاه بیاییم دشمن یک گام به پیش میرود. سالهاست که دشمن افراد موثر ما از قبیل دانشمندان هسته ای، شهید فخری زاده، شهید سلیمانی و غیره را مورد هدف قرار میدهد و ما هم پاسخهایی را به آن دادهایم اما آیا پاسخهای ما بازدارنده بوده است؟
🔺 در دو قطبی سازی جامعه، جریان اصلاح طلبی که در روزگاری تلاش داشت ایران را به جنگ با طالبان و دفاع از پسر احمدشاه مسعود بکشاند، اما حالا در برابر پاسخ به از بین بردن حاکمیت ایران در ماجرای ترور اسماعیل هنیه،« اجتناب از جنگ » را تجویز میکند!
🔺 این جریان در تلاش است تا نظام و مسئولان آن را افرادی جنگ طلب جلوه دهد . در صورتی که این گزاره کاملاً غلط میباشد.
اگر نظام ماجراجو و جنگ طلب بود قاعدتاً پس از ترور شهید سلیمانی توسط آمریکاییها ، بایستی جنگ گسترده ای اتفاق میافتاد. پس از حمله اسراییل به کنسولگری ایران در دمشق بایستی جنگ گستردهای اتفاق میافتاد. اما مدیریت عقلانی نظام و رهبری آن ، در عین پاسخگویی به دشمن، مانع از جنگ گسترده شد.
🔺 استفاده از گزارههایی چون اجتناب از جنگ یا آدرس غلط دادن به پروژه نفوذ توسط جریان اصلاح طلبی را یا باید اغوای آنها در برابر غرب دانست و یا ریشه آن را در ترسو بودن ایشان و همراهی با غرب که بارها در کارنامه آنها در مسائل مختلف دیده می شود ، جستجو کرد.
✍ سعید میرزایی
#جریانـشناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
.
نهج البلاغه گفته که سمت آمریکا غش کنید ؟!
🔹ذهنیت و شخصیت منفعل مطلق در برابر غرب این گونه است که به عالم و آدم از دریچه تصویر سازی استعمارگران آمریکایی و اروپایی نگاه می کند. بنابراین اگر مثلا آمریکا انتخابات ونزوئلا را نامشروع خواند و نتیجه آن را نپذیرفت، او هم زیر سوال می برد.
🔹"احمد- ز" از گردانندگان روزنامه هم میهن در مطلبی انتقادی خطاب به آقای پزشکیان نوشته است:
🔻"پس نهج ابلاغه چه شد؟ چرا پزشکیان با مادورو تماس گرفته و "پیروزی" او را در انتخابات ونزوئلا تبریک گفته! چون علیه آمریکا و حامی جمهوری اسلامی است؟
🔻مادورو انتخاباتی برگزار کرده که در چشم یک انسان بیطرف، عادلانه نمیآید و ظن به تدلیس و گلاهگذاری، لطیفترین توصیف برای آن است. آیا کیفیت برگزاری انتخابات ونزوئلا برای پزشکیان مهم نیست؟ اگر پزشکیان بگوید تمام مدعیان تقلب دروغگو و آلتدست بیگانگانند، چطور آن را احراز کرده است؟
🔻مصلحت جمهوری اسلامی یک حرف است و اینکه انتخابات پر مسئله در آن کشور را عادلانه بدانیم مسئلهای دیگر است. مادورو متهم است که بر سر مردمش کلاه گذاشته و تعهدش را لگدمال کرده.
🔻آقای پزشکیان بر نهج البلاغه مسلط است، در کجای نهجالبلاغه میتوان موردی یافت که مولا علی بر چنین اتهامی چشم ببندد و نادیده بگیرد؟ از پزشکیان انتظار نمیرفت دچار چنین خطای بزرگی شود و برای خشنودی مادورو و یا خشنودی از تداوم حکومت او، نهجالبلاغه را زیر پا بگذارد".
🔹نویسنده متن، هیچ دلیلی نمی بیند که حتی یک سند درباره عدم سلامت انتخابات ونزوئلا ارائه کند. اما او یک سند مهم دارد و آن، موضع آمریکاست که گفته انتخابات ونزوئلا را به رسمیت نمی شناسد و عادلانه نمی داند.
♦️او عمدا نمی گوید که آمریکا دقیقا عین همین موضع خصمانه را درباره انتخابات ایران و انتخاب آقای پزشکیان در پیش گرفت، و حال آن که در خود آمریکا هر چند سال یک بار، ادعای تقلب از سوی رقبای انتخاباتی مطرح شده و چهار سال قبل به اعتراض گسترده خیابانی و سرکوب معترضان انجامید.
🔹 نویسن به روی خود نمی آورد که سازمان C.I.A چند سال قبل با پرداخت ۸۰۰ میلیون دلار به خوان گوایدو سرکرده شورشیان، در ونزوئلا کودتا ترتیب نافرجام داد. سیا پس از شکست گوایدو، از ادموندو گونزالس و ماریا کورینا ماچادو، نامزد اپوزیسیون و سرکرده مخالفان حمایت کرد.
♦️از سوی دیگر، غربگرایان دو زیست این گونه هستند که به شکل فصلی، مدعی منافع ملی می شوند و می گویند در روابط بین الملل، واقع گرایی و منافع ملی مهم است، نه هنجارهای اسلامی و اخلاقی (!) در عین حال هر لازم باشد کلاه شرعی بر نسخه های مغلوط خود بپوشانند، یاد قرآن و نهج البلاغه می افتند! آیا نعوذ بالله قرآن و نهج البلاغه از این جماعت خواسته که در هر مسئله ای به سمت آمریکا و غرب زورگو غش کنند؟!
🔹انتخابات ونزوئلا در رقابت و سلامت کامل برگزار شده است. سند روشنش هم این است که مخالفان در رقابت جدی شرکت کرده اند -در حالی که در گذشته هم دعاوی نادرستی داشتند و بهانه آشوب قرار دادند-. اما ماموریت آنها از ابتدا (نا امید از رای مردم) آشوب افکنی بود.
♦️امثال نویسنده متن فوق، هر گاه پای مواجه با استکبار و استعمار می رسد، می گویند قرآن و نهج البلاغه را ببوسید و بگذارید کنار و از منافع ملی حرف بزنید! اما حالا که یک دولت ملی، مقابل زورگویی آمریکا قد علم کرده، به جای نقطه درست، همان جایی می ایستند که مزدوران ونزولایی آمریکا ایستاده اند!
🔹غربگرایان می فهمند اما به روی خود نمی آورند که ایران و نزوئلا و برخی کشورهای مستقل دیگر، با ایستادن کنار هم توانستند جنایت تحریم های آمریکا را کم اثر کنند. این رویداد، آمریکای یاغی را عصبانی می کند و غربگرایان را هم.
♦️ونزوئلا، بزرگترین دارنده ذخایر نفت قاره آمریکا و هشتمین دارنده منابع طبیعی در دنیاست. دولتهای آمریکا با این ادعا که آمریکای لاتین حیاط خلوت آنهاست، اصرار داشتهاند این کشور را مستعمره خود نگه دارند. اما روند تحولات متاثر از انقلاب اسلامی، ونزوئلا را به استقلال رسانده است.
🔹در دو دهه گذشته در مقاطعی که دولت ها سیاست خارجی مستقل و متنوع عمل کردند، شرکت های ایرانی توانستند به مسکنسازی در کشورهایی مثل ونزوئلا بپردازند که درآمد ارزی قابل توجهی نصیب کشور کرد. همچنین صادرات خودرو و تراکتور و پهپاد و دیگر اقلام که ارزآوری خوبی داشت.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi