17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 محل دفن زباله های بیمارستانی را ببینید در اصفهان کجا هست
✅️ دیدنش خالی از لطف نیست
____💠🍃🌸🍃💠____
هدایت شده از موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
جیمی جامپ چیست ؟
جیمی جامپ در واقع خراب کاری جلب توجه کننده است که نه تنها در برگزاری مسابقات ورزشی خلل ایجاد می کنند بلکه مسابقات اتومبیلرانی، کنسرت های معروف موسیقی را هم بی بهره نگذاشته اند.
جیمی جامپ یعنی چه و به چه کسی جیمی جامپ میگویند ؟
جیمی جامپ یعنی چی ؟
یومه مارکت ای کوت (به اسپانیایی Jaume Marquet i Cot) یک خرابکار جلبتوجهکننده متولد شده در ۱۴ مارس ۱۹۷۶ در شهر سابادل منطقه کاتالونیای اسپانیا است که به نام مستعار جیمی جامپ مشهور شدهاست. شهرت اصلی جیمی به دلیل خرابکاریهای جلبتوجهکننده او است که با پرشهای ناگهانی و حضور سرزده و پیشبینی نشده در مکانهای عمومی مانند مسابقات بزرگ ورزشی و کنسرتهای معروف موسیقی همراه بودهاست. خودش عملیات پریدن داخل زمین مسابقه را «پرش» یا «جامپ» نامگذاری کرده است.
جیمی جامپ یعنی چه و به چه کسی جیمی جامپ میگویند ؟
جیمی جامپ به چه کسی میگویند ؟
بعد از محبوبیت و شهرت فراگیر جیمی جامپ، خرابکاران جلب توجه کننده خصوصاً در مسابقات فوتبال را عموماً جیمی جامپ خطاب میکنند. در بازی فرانسه و تونس یک جیمی جامپ پرچم کشور فلسطین را به حمایت از مردم فلسطین در دست داشت و بعد توسط پلیس دستگیر شد .
جیمی جامپ یعنی چه و به چه کسی جیمی جامپ میگویند ؟
مجازات جیمی جامپ
جیمی در یک ویدئو در سال ۲۰۱۰ به زبان انگلیسی از طرفدارانش خواست تا برای پرداخت جریمههای مختلفی که بخاطر اعمالش از سوی مراکز مختلف شده و بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ یورو میزان آن است به او کمک مالی کنند.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#موسسه_جهادتبیین_و_سوادرسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
سلام .بیزحمت اعلام کنید یه کارت سوخت پیدا کردم ..فلکه کهریزسنگ..از هرکی هست بیاد بگیره..پلاسکو سپاهان.ابراهیمی
🔴یارانه نقدی و معیشتی ثابت ماند/ایسنا
🔹بر اساس لایحه بودجه ۱۴۰۳ دولت ۳۱۵ هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه نقدی و معیشتی و کالابرگ الکترونیک پیشبینی کرده که این رقم نسبت به سال قبل تغییری نکرده است.
@kahrizsang
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در آخر الزمان همه نمازخوان ها بی نماز می شوند مگر...
💥پیشنهاد میکنم ببینید ارزش دیدنش داره.
🔺️🔻نام ۵ بانک خریدار پرسپولیس مشخص شد؛ استقلال زیر نظر وزارت ورزش
🔹️آگهی فروش ۸۱ درصد از سهام باشگاه پرسپولیس فردا منتشر خواهد شد و کنسرسیومی متشکل از ۵ بانک ملت، تجارت، صادرات، شهر و رفاه این سهام را خریداری خواهند کرد. البته سهم هر بانک از این مقدار متفاوت خواهد بود. بنابراین سهم وزارت ورزش در باشگاه پرسپولیس با توجه به واگذاری ۱۰ درصد از سهام سرخابیها در بورس، به زیر ۱۰ درصد کاهش مییابد.
🔹️گفتنی است مالکیت استقلال همچنان زیر نظر وزارت ورزش خواهد ماند تا مشکل مالکیت سرخابیها برای کسب مجوز حرفهای حل شود.
▫️تسنیم
http://eitaa.com/kahrizsang
🔺یارانۀ دهکهای ۱ تا ۳ واریز شد.
🔹یارانۀ ۴۰۰ هزار تومانیِ فروردینماهِ دهکهای ۱ تا ۳ به حساب سرپرستان خانوار واریز شد.
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحبت های دکتر عزیزی در برنامه محفل:
💠تفاوت زندگی واقعی و مجازی؛ اقیانوس بی انتهای تصویر...
💠 پیشنهاد دانلود
✍️رسانه مردمی کهریزسنگی ها در ایتا :👇
❤️𝙅𝙤𝙞𝙣 𝙪𝙨:
╭─┅─•°•🍃🌸🍃•°•─┅─╮
https://eitaa.com/joinchat/2889875490C8ecb603291
╰─┅─•°•🍃🌸🍃•°•─┅─╯
🔸دبیر شورای نگهبان با حضور در آستان امامزاده سید محمدعلیه السلام شهرستان خمینی شهر، مضجع شریف این امامزاده را زیارت کرد.
آیت الله جنتی در سفر به اصفهان برای دومین بار در دو سال گذشته به زیارت این امامزاده مشرف شد.
آیت الله جنتی بابزرگداشت مقام این امامزاده واجب التعظیم، تکریم شخصیت این امامزاده را از وظایف دینی دانست.
آستان امامزاده سیدمحمد علیه السلام نوه بزرگوار امام سجاد علیه السلام در شمال خمینی شهر واقع شده و سالانه زیارتگاه صدها هزار زائر از داخل و خارج از کشور است.
✍️رسانه مردمی کهریزسنگی ها در ایتا :👇
❤️𝙅𝙤𝙞𝙣 𝙪𝙨:
╭─┅─•°•🍃🌸🍃•°•─┅─╮
https://eitaa.com/joinchat/2889875490C8ecb603291
╰─┅─•°•🍃🌸🍃•°•─┅─╯
💫بخش صد و هفده💫
از دستم حسابی عصبانی بود.حرص میخورد و زار میزد،توی چادر نایستادم و بیرون آمدم. بلاخره لحظه ای که ازش میترسیدم،رسید.
بی بی آمده بود رفتم و مشغول نماز صبح شدم.پاپا به نماز ایستاد بقیه اقوام و همسایه ها گریه و زاری میکردند.دایی حسینی گفت: بلند شوید نمازهاتون رو بخونید،حالا برای گریه وقت هست،با حرف دایی حسینی جمعیت برای نماز رفتن.بعد نماز زن دایی
صبحانه درست کرد ولی دیگر چه کسی می توانست صبحانه بخورد،همگی گریه میکردند. برای من هم انگار این خبر تازه بود.آخر داغ شهادت علی توی این مدت برایم سرد نشده بود.هر روز که چشم باز کرده بودم و یادم آمده بود بابا و علی نیستند.همین وضع را داشتم.همین طور غمزده و پریشان.خبر شهادت علی از یک طرف دا را می سوزاند و از طرف دیگر از اینکه من این مدت شهادت علی را از او مخفی کرده بودم،خیلی ناراحت بود. میگفت:چهار ماهه على شهید شده و من نمیدونستم!چرا به من نگفتی؟چرا دروغ گفتی؟نگاهم میکرد و حرص میخورد.یکهو دست برد و تکه شاخه قطور درختی که آنجا افتاده بود را برداشت و به سر خودش کوبید. فرقش به شکل ناجوری شکافت و خون جاری شد.یکی از خواهران امدادگر،که از خرم آباد برای کارهای درمانی،امدادی به آنجا آمده بود را به چادر پاپا آوردند.امدادگر هر چه سعی کرد بتواند سر دا را بخیه کند،نتوانست شدت گریه و زاری دا،امان چنین کاری را به او نمی داد.از موهای دا خون چکه میکرد،دیدم این طور نمیشود،نباید دا را به حال خودش گذاشت.به خاطر خونریزی ممکن بود بمیرد، ناچار شدم خودم کاری کنم،روی شانه های دا پریدم و نشستم.بعد با پاهایم دستانش را به هم چفت کردم تا حرکت نکند.سریع تیغ انداختم و موهای محل شکستگی سرش را تراشیدم و بدون بی حس کردن شروع کردم به بخیه زدن.دا تقلا میکرد خودش را از دستم رها کند.من هم مجبور بودم تند تند محل شکستگی را بخیه بزنم.مواد ضدعفونی کننده ریختم تا زخم عفونت نکند.دست هایم می لرزیدند ولی مجبور بودم خیلی نگرانش بودم زینب وحشتزده ایستاده بود و ما را تماشا می کرد و اشک میریخت.سعید و حسن خشکشان زده بود.به هر زحمتی بود،پنج تا بخیه زدم.بعد یک گاز بزرگ روی زخم گذاشتم.سرش را با روسری بستم،آن قدر سریع این کارها را انجام دادم که خودم هم نفهمیدم چی شد.دا بر اثر خونریزی بی حال شده بود.زن دایی به دا آب قند خوراند و من آمپول تقویتی ب دوازده بهش تزریق کردم.
دایی حسینی قبلا به اقوام و فامیل هایمان در دره شهر و زرین آباد خبر داده بود برای عزاداری به مالوی بیایند.نزدیکی های ظهر فامیل ها سر رسیدند و مراسم خاص کردی مصبیت و تعزیت را شروع کردند.دور هم نشستند و مویه کردند،مرثیه خواندند، نوحه های سوزناکی می خواندند و همه تکرار می
کردند.زنها بی تاب میشدند صورت هایشان را چنگ می انداختند.ساکنان اردوگاه هم در این مراسم شرکت کردند.دایی حسینی برای تهیه ناهار رفت پیچ مالوی نزدیک پلدختر،از رستوران کنار جاده دو میز آورد،آنها باخودشان گوشت،نان،سیخ،منقل و... آوردند.برای میهمانان کباب درست کردند،زن ها هم سبزی پاک کردند و به میهمانان ناهار دادند. بعد از ظهر بود که شهری ها و زرین آبادیها برگشتند.در یک هفته ای که آنجا بودیم، فامیل هایمان که از شهادت على باخبر شده بودند،گروه گروه می آمدند و می رفتند.اهالی اردوگاه هم مرتب می آمدند و عزاداری می کردند.مسئولان اردوگاه در برگزاری مراسم کمک میکردند.اما پاپا خیلی شکسته شده بود.او خیلی علی را دوست داشت و نبودش برای او سخت بود،اصلا على،نور چشم پاپا به حساب می آمد.در عزاداری بابا دائم در حال گفتن تکبیر و تشهد بود،بارها بلند بلند می گفت:چرا من زندم و داغ سید علی و سید حسین را دیدم.بعد مرا نوازش میکرد و سرم را میبوسید و میگفت:دختر تو چه دلی داشتی؟چطور بار گران را تحمل کردی!شیرزنی تو، افتخار می کنیم به وجودت،ما را سربلند کردی.با این حرفها می خواست مرا دلداری بدهد.بی بی هم خیلی ناراحت بود.باورکردنی نبود ولی بی بی و دا در این یک هفته آب شدند.اصلا دا پیر و شکسته شده بود و این چند روز زینب که پنج سال بیشتر نداشت، توی مجلس خانم ها دست به دست میگشت می بوسیدندش و نوازشش میکردند.ولی سعید خیلی مظلومانه می آمد،کنار من می نشست و مردم را نگاه میکرد.بلند هم که می شدم،دنبالم می آمد.رفتن دایی سلیم که به تپه های الله الکبر اعزام شده بود.ناراحتی مان را بیشتر میکرد.بعد از یک هفته عزاداری ها تمام شد و دایی به ما گفت:دیگه آماده بشید بریم تهران.خداحافظی سختی بود،با اوضاعی که پیش آمده بود و وضعیت بحرانی کشور،امیدی نداشتیم دوباره بتوانیم همدیگر را بینیم. انگار این آخرین خداحافظی بود، آخرین دیدار.
#قصه_شب
#بخش_صد_و_هفده
#رمان_دا
#کتاب_بخوانیم
💫ادامه بخش صد و هفده💫
با گریه و زاری از پاپا و بی بی و بقیه جدا شدیم و به خرم آباد رفتیم.از آنجا به مقصد تهران سوار اتوبوس شدیم.مردم با راننده بر سر کرایه چانه میزدند و دعوا میکردند. طرفای عصر رسیدیم تهران.لیال یک بار بعد از من به تهران آمده بود و بنیاد شهید به او نامه ای داده بود.در آن نامه آدرس خانه ای که باید به آنجا می رفتیم،نوشته شده بود.اما لیال نامه را گم کرده بود و آدرس را دقیقا نمی دانست. میگفت،خانه طرفهای یک میدان است.خدا را شکر اسم خیابان کوشک به یادش مانده بود، از این و آن پرسیدیم و نشانی را پیدا کردیم.با بار و بندیلی که داشتیم،پای پیاده از میدان توپخانه تا میدان فردوسی آمدیم و دوباره تا خیابان منوچهری برگشتیم.از عابران می پرسیدیم:خیابان کوشک کجاست؟کسی بلد نبود.دیگر هوا تاریک و غروب شده بود.با بدبختی خیابان کوشک را پیدا کردیم،وارد خیابان شدیم.لیال ساختمان را چون قبلا دیده بود،گفت:همین جاست.ورودی ساختمان،آقایی از حراست بنیاد شهیدمستقر بود.دایی جریان را برایش توضیح داد مأمور حراست با بنیاد شهید تماس گرفت.به ما اجازه ورود داده شد.مأمور حراست ما را به اتاقی در انتهای راهرو راهنمایی کرد و اتاق تو در تویی را نشان داد و گفت که یکی از این اتاق ها مال شماست.این ساختمان هفت طبقه،قبلا محل سازمان برنامه و بودجه بود و اتاق های زیادی داشت.همه اتاق ها تو در تو بودند.از سر و روی ساختمان دوده و كثافت میبارید.کف اتاق ها موکت شده بود.شوفاژها کار میکرد و آب گرم بود.منتهی شوفاژ اتاق ما خراب بود.خواستم اتاق را تمیز کنیم،چیزی
همراهمان نبود.اثانیه ای که توی کمپ به ما داده بودند،نیاورده بودیم.فقط وسایل ضروری مان را داشتیم.دایی از همسایه روبه رویی، جارو و خاک اندازی گرفت و خودش شروع کرد به جارو کردن اتاق.چون من و لیال هنوز هم از تهران آمدن مان ناراحت بودیم،او برای اینکه دل ما را به دست بیاورد،هر کاری کرد. بلاخره با هم دست به کار شدیم و در و دیوار را تمیز کردیم.هوای اتاق خیلی سرد بود.این قدر سرد که دندان هایمان به هم میخورد. پتو و متکا نداشتیم.به دایی گفتیم:حالا چکار کنیم؟گفت:الان که جایی باز نیست.حالا بروم شام بگیرم،بعد ببینم چه میشود.دایی و محسن رفتند نان بربری و کباب گرفتند.اولین بار بود که نان بربری میخوردیم و خیلی برای مان تازگی داشت.گرسنه و خسته بودیم، خیلی غذا به دهانمان مزه کرد.ولی سرما خیلی اذیتمان میکرد.دیوار رو به خیابان اتاق از سقف تا کف شیشه بود و سرما از بین درز های شیشه به داخل نفوذ میکرد.دایی دوباره رفت و به همسایه روبرویی گفت:اگر پتوی اضافی دارید،چند تا به ما بدهید این بچه ها سرما نخورند.خانم خرمی،همسایه روبرویی که دایی به در اتاق شان رفته بود،قبلا با شوهرش در این اتاق بودند.او لحاف کرسی، دو تا پتو و چند تا متکا به ما داد.یکی از پتوها روی زمین انداختیم و غیر از دایی همه روی آن خوابیدیم.لحاف کرسی را رویمان انداختیم.دایی هم باپتویی خوابید.با اینکه لحاف بزرگ بود ولی تعداد ما هم کم نبود،
بکش بکش داشتیم،بچه ها را وسط خوابانده بودیم.می ترسیدیم سرما بخورند.من دم پنجره خوابیدم.صبح همه می خندیدند که
خوب شد لحاف مردم از بکش بکش ما پاره نشد.دایی گفت:با محسن به سربندر برمی گردند تا وسایلمان را بیاورند.من و لیال خیلی
اذیت کردیم و گفتیم راضی نبودیم ما را تهران بیاورید.اگر بچه ها مریض شوند چه!
بعد از رفتن دایی حسینی و محسن،ظهر شد و ما مانده بودیم برای ناهار چه کار کنیم.من و سعید راه افتادیم برویم غذا بخریم.جایی را بلد نبودیم تا انتهای خیابان کوشک رفتیم و دیدیم از مغازه و رستوران خبری نیست.به سالم بودن ساندویچ هم اطمینان نداشتم
دور زدیم و به خیابان انقلاب رسیدیم.نزدیک خیابان لاله زار چلوکبابی ای بود که پله می خورد و پایین میرفت.من و سعید دم در، جلوی پله های رستوران ایستادیم،منصور را فرستادم غذا بخرد.او رفت چهار،پنج پرس خرید و آمد.حالا مانده بودیم راه را چطور برگردیم که این همه راه را دور نزنیم. پرسیدیم:فردوسی از کدام طرف است وگفتند: همین خیابان را مستقیم بروید پایین به میدان فردوسی میرسید.وقتی رفتیم،دیدیم چه اشتباهی کردهایم.این همه راه را تا خیابان سعدی رفته ایم و بعد به خیابان انقلاب آمدیم،آن شب را با همان وضعیت خوابیدیم.دا دو،سه روز بعد از آمدن به تهران به سختی مریض شد و در رختخواب افتاد. طوری که نمی توانست از جایش بلند شود، همه مان بد جوری نگران شده بودیم.آن قدر حالش بد بود که می ترسیدیم دا را از دست بدهیم.بعد از چهار ماه ندیدن علی،انتظار
نداشت،خبر شهادتش را بشنود.یک روز یکی از اقوام به دا گفته بود توی روزنامه با مجروحی به نام سید علی حسینی مصاحبه کرده اند.احتمالا على شما شهید نشده، مجروح است.دا باور کرده بود،به دا گفتم: فلانی اشتباه کرده،من با دست خودم علی رو دفن کردم.
#قصه_شب
#بخش_صد_و_هفده
#رمان_دا
#کتاب_بخوانیم