#اطلاع_رسانی | مراسم تشييع شهدای حمله تروريستی شيراز
▪️شنبه ۶ آبان ساعت ۱۵:۳۰
▪️مشهد مقدس؛ ميدان بسيج (فلكه برق) به سمت حرم مطهر امام رضا علیهالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گروه هکری #عدل_علی اولین تصاویر و فیلم ها از معصومه علینژاد قمی کلا را منتشر کرد
اونی که نقاب یک فمنیست تمام عیار در مقابل زنان ایرانی به چهره داشت، تو خلوت خودش همچین شخصیتی داره
- ناشناس.mp3
481.8K
🚨صوت پخش شده از سیستم مسیح علی نژاد توسط گروه هکری #عدل_علی
مسیح علینژاد : یک رویای دست نیافتنی است که یه روز دوباره بتونم در ایران باشم!
🌹دوره تخریب را در کربلا گذرانده بود. در یکی از عملیاتها با تعدادی از نیروها منطقه را پاکسازی میکردند. قبل از شهادت به دوستانش گفته بود که فرصت برای نوشتن وصیتنامه نشد بیایید به هم قول دهیم که اگر هر کداممان شهید شدیم پیکر یکدیگر را به عقب بیاوریم. اگر من شهید شدم یادتان باشد که به خانوادهام بگویید مرا در قطعه ۲۶ بهشت زهرا دفن کنند. در آخر هم خواسته بود که یک عکس حجلهای بگیرند. پس از گرفتن عکس یادگاری چند دقیقه بعد پای حمیدرضا در یک تله انفجاری گیر میکند و به شهادت میرسد. مشغول خنثیسازی مین بودند، مین آخر را که خنثی میکنند که پایش داخل تله انفجاری میرود و منفجر میشود. شدت انفجار به قدری زیاد بوده که بدنش تکه تکه میشود و تنها سر و دست چپش را میآورند.به دلیل اینکه منطقه در دست دشمن بود لحظه شهادت نتوانسته بودند پیکرش را به عقب بیاورند.
🌹 سه روز بعد که منطقه را پس میگیرند دست و سر حمیدرضا را پیدا میکنند. ابتدا پیشنهاد دادند که قسمتهایی از بدنش که پیدا شده است را در کربلا دفن کنند اما با پیگیریهای که انجام دادیم خواستیم قبری هم در کشورمان داشته باشد تا در مواقع دلتنگی بر سر مزارش برویم. بنابراین تکههای تنش را همان جا در کربلا دفن کردند و سر و دست چپش را هم برای ما آوردند. الان حمید یک مزار در تهران و یک مزار در کربلا دارد.
#شهید_حمید_رضا_زمانی 🌹
#مدافع_حرم
#آشنایی_با_شهدا
🔴 آیا روز جهانی کوروش از قدیم توسط زرتشتیان گرامی داشته میشد و در منابع زرتشتی هم آمده؟!
🔆پاسخ:
♦️جایگاه روز جهانی کوروش در بین زرتشتیان:
🔮روز جهانی کوروش ، روزی که
می توان با یقین بیان کرد که در پیش 50 سال قبل، کسی از آن خبر نداشته است.
🔮آنچه مشخص هست اینکه، ۲۹ اکتبر برابر با هفتم آبان که بسیاری آن را به نام روز جهانی کوروش تبلیغ مینمایند ، در هیچ یک از منابع معتبر داخلی و خارجی ردپایی از این روز نیست.
🔮در میان تاریخنویسان و باستانشناسان کشور، کسی نیست که روز هفتم آبان را به عنوان روز جهانی کوروش جدی بگیرد و دلیل و سندی بر صحت این روز بیاورد. اگر چنین روزی درست باشد و دلیل معتبری بر آن باشد، یکی از گروههایی که باید چنین روز به اصطلاح بزرگی را پاسداری کنند و از یاد نبرده باشند، #زرتشتیان هستند.
🔮در ادامه برای روشن شدن این ماجرا چند #مجله #زرتشتیان بررسی میشود که از چه زمانی این روز جهانی ایجاد شده است و آیا قدمت دیرینه ای دارد یا خیر؟
🔮یکی از مجلات زرتشتیان که در سالهای پیش از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی توسط زرتشتیان چاپ میشده، مجله " #هوخت " است. وقتی این مجله و محتوای آن در ماه #آبان حتی برای پیش از انقلاب مورد بررسی قرار می گیرد ، به دست می آید که چنین روزی در این #مجله بیان نشده و اصلا هیچ اثری از این روز جهانی در این مجله مربوط به زرتشتیان نیست.
🔮یکی دیگر از نشریههای زرتشتیان نشریه ای به نام #امرداد است که از سال 78 شروع به چاپ کرده است. زمانی که این نشریه هم مورد بررسی قرار میگیرد و شمارههای موجود این مجله بررسی و واکاوی قرار داده میشود، باز به دست می آید که این روز جهانی، چند سالی هست که توسط این نشریهی زرتشتی مورد آگاهی قرار گرفته و تا پیش از این اصلا نام و اثری از این روز به اصطلاح مهم وجود نداشته است.
🔮آخرین نشریهی زرتشتی که مورد بررسی قرار می گیرد، نشریه #فروهر هست که از سال 1345 شروع به کار کرده است. مطالب این نشریه نیز تا سال 1389 شمسی که مورد بررسی قرار گرفته، مشخص می کند که این روز جهانی نامی در این مجلهی زرتشتیان ندارد.
🔮نباید فراموش کرد که در تقویم زرتشتیان که هر ساله چاپ میشود، وقتی به روز 7 آبان برابر با 29 اکتبر میرسد، صفحه ای خالی را نمایش میدهد و اثری از این روز جهانی نیست.
در حالی که تمامی مراسمات و برنامههای زرتشتیان در این تقویم بیان شده است.
📚منابع:
۱.نشریه هوخت، آبان سال 1344، شماره 8 دوره 16
۲.نشریه امرداد، شماره 32، 22 آبان، 1380 / شماره 55؛ 7 آبان، 1381 / شماره 79، 16 آبان 1382 / شماره 103، 5 آبان، 1383
۳.نشریه فروهر، سال چهلم، شماره 7-8، مهر و آبان 1384 / سال چهل و دوم، شماره 423، مهر و آبان 1386 / سال چهل و سوم، شماره 429، مهر و آبان 1387/ سال چهل و سوم، شماره 435، مهر و آبان 1388
۴.سررسید سال 92، ناشر سالنامه ی راستی، مهندس پریرخ خسرویانی
🌍