فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# شهید آوینی: «از باب استعاره نیست اگر عاشورا را قلب تاریخ گفته اند. زمان هر سال در محرم تجدید میشود و حیات انسان هم بار در سیدالشهدا. نه این حیات دنیایی که جانوران نیز از آن برخورد دارند؛ حیاتی که درخور انسان، حیات طیبه، حیاتی آن سان که امام داشت، زیستنی آن سان که امام زیست.»
# منبع: کتاب «گنحینه آسمانی»
🟩🟩🟩⬜️⬜️⬜️🟥🟥🟥
کانال ایتا(#حافظان_امنیت)
https://eitaa.com/kakamartyr3
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
♿️♿️♿️♿️♿️♿️♿️♿️♿️
May 11
May 11
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سارقی که وضع مالیش خوب است و باز هم گوشی میدزدد!
دستگیری افرادی که به هیئت قمربنیهاشم اهانت کردند
🔹در پی کشف حجاب و برهنهنمایی دو زن و یک مرد مقابل هیئت قمر بنیهاشم در منطقه ۶ تهران و انتشار گسترده این تصاویر در فضای مجازی این افراد شناسایی و توسط ماموران پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ دستگیر شدند.
🔹فرد چهارمی هم همراه این سه نفر دستگیر شده است که این فرد با این سه نفر برای این اقدام ضداخلاقی و مغایر با اعتقادات مردم همکاری داشته است.
🔹یکی از مردانی که دستگیرشده است روز گذشته در حین فروش مواد مخدر شناسایی و دستگیر شد و از او مقادیر زیادی مواد مخدر هم کشف شده است.
تاریخ حَرَم در مُحَرّم
🔹 با وجود آن که همزمان با قدرت گرفتن آلبویه در غرب ایران و عراق عرب، مراسم عزاداری روز عاشورا به صورتی علنی و با دستور معزالدوله، در سال ۳۵۱ق و در بغداد، پایتخت خلافت عباسی، برگزار شد، اما تعمیم این وضعیت تاریخی به سایر سرزمینهای اسلامی و از جمله خراسان که میزبان مرقد مطهر حضرت ثامنالحجج(ع) نیز بودهاست، کار صواب و دقیقی نیست.
تاریخ حَرَم در مُحَرّم
🔹 با وجود آن که همزمان با قدرت گرفتن آلبویه در غرب ایران و عراق عرب، مراسم عزاداری روز عاشورا به صورتی علنی و با دستور معزالدوله، در سال ۳۵۱ق و در بغداد، پایتخت خلافت عباسی، برگزار شد، اما تعمیم این وضعیت تاریخی به سایر سرزمینهای اسلامی و از جمله خراسان که میزبان مرقد مطهر حضرت ثامنالحجج(ع) نیز، بودهاست، کار صواب و دقیقی نیست. در این خطه، با وجود تکریم بارگاه منوّر رضوی از سوی پیروان همه مذاهب اسلامی، شیعیان هنوز در اقلیت بودند و به همین دلیل، نمیتوانستند عزاداری محرم و صفر را با آزادی و بدون محدودیت برگزار کنند.
🔹 در شرق اسلامی، هنوز حکومتهایی مانند غزنویان و در پی آنها سلجوقیان تسلط داشتند که در مورد آزادی چنین مراسمهایی، دچار تنگنظری و سختگیری بودند و اجازه برگزاری چنین اموری را نمیدادند؛ البته دامنه این سختگیری تنها به شیعیان محدود نبود و گاه، به دلیل رویکردهای سیاسی، دامن دیگر مذاهب اسلامی را هم میگرفت.
🔹 با این حال، شیعیان ساکن در مشهد رضوی، سعی میکردند از برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم و به ویژه روز عاشورا غفلت نکنند و اعمال مربوط به این ایام را، حتی در آن محدودیتهای آزاردهنده، به جا آورند. سند ما بر این ادعا، واقعه سال ۵۱۲ق است؛ زمانی که عزاداران حسینی در مشهد، در روز عاشورای این سال، از سوی ناصبیها مورد هجمه قرار گرفته و تعداد زیادی از آنها به شهادت رسیدند تا آنجا برخی مورخان اعتقاد دارند نامگذاری قبرستان «قتلگاه» در شمال حرم مطهر رضوی، به دلیل کثرت شهدای مدفونِ این واقعه بودهاست.
👇 برای نگاهی به پیشینه عزاداری حسینی و موقوفههای مربوط به آن در حرم مطهر امام رضا(ع)، به لینک زیر مراجعه کنید:
yun.ir/14xskb