روایت تصویری یک معجزه
عکس هایی از آلبوم زندگی شهید #حسن_باقری
به مناسبت ۹ بهمن ماه، سالروز شهادت شهید باقری
📷 اطلاعات ثبت عکس۱:
اولین تصویر ثبت شده از تپه دیدگاه و محل شهادت #شهید_حسن_باقری
عکس ۲: مدرسه ی ابتدایی مترجم الدوله
عکس ۳: مسجد صدریه، میدان خراسان، تهران
عکس ۴: دوران نوجوانی
عکس ۵: دوران دانشجویی، تبریز(دانشجوی دام پروری دانشگاه ارومیه)
عکس ۶: دوران سربازی ۱۳۵۶(پادگان جلدیان نقده)
عکس ۷: حضور در جبهه به عنوان خبرنگار روزنامه
عکس ۸: حضور شهید باقری و صیاد در قرارگاه عملیاتی در کنار صیاد شیرازی
عکس ۹: در کنار رحیم صفوی، احتمالا پس از عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر
عکس۱۰: پیکر شهید پس از برخورد گلوله خمپاره در کنار تپه دیدگاه حین شناسایی برای عملیات والفجر مقدماتی در منطقه شمال فکه
📅 نهم بهمن ۱۳۶۱
📍 #یادمان_شهید_حسن_باقری ، #فکه #خوزستان
📜 #لوح | #وصیت_نامه
《 مجید بقایی 》
چون کوه در مقابل دشمن
و چون کاه در مقابل خدا
🔶 ۹ بهمن سالروز شهادت ژنرال مجید ، افتخارِ خوزستان، فرمانده گمنام قرارگاه کربلا سردار مجید بقایی گرامی باد.
🔹 فاصله بین شوش تا فکه یک ساعت و نیم است در صندلیهای عقب ماشین بین حسن باقری و مجید بقایی نشسته بودم. مجید همیشه یک قرآن جیبی همراهش بود و در هر فرصتی تلاوت میکرد. توی این فاصله داشت سوره فجر را حفظ می کرد.
🔹 قرآنش را داد دست من و گفت: ببین درست میخوانم؟ من داشتم حفظ هایش را کنترل می کردم. وقتی رسیدیم به آیات آخر سوره فجر «یَا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِى إِلَى رَبِّکَ رَاضِیَةً مَّرْضِیَّةً فَادْخُلِى فِى عِبَادِى وَادْخُلِى جَنَّتِى» به فکه رسیدیم.
🔹 مجید به حسن گفت: نمیدانم چرا آیات آخر این سوره را نمیتونم حفظ کنم، گیر دارد. نمیدانم گیرش چیست؟ حسن با خنده گفت: میدانی گیرش چیست؟ گیرش یک ترکش است. گیرش یک لقمه شهادت است. بابا! یَا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّة در شأن امام حسین (ع) است. شوخی که نیست.
🔹راست می گفت حسن! گیر ورود به جمع یاران شهید، خصوصی های خدا، یک لقمه شهادتی بود که چند لحظه بعد در فکه با هم نوش جان کردند.
📚 منبع: «کتاب ملاقات در فکه صفحه ۲۹۹ مرتضی صفاری»
یاد لبخندی بخیر ....
که به قهقههٔ شهادت پیوست
آواکس دشت عباس
فرمانده اطلاعات قرارگاه نجف
یار و همرزم شهید حسن باقری
شهادت: ۹ بهمن ۱۳۶۱ منطقه فکه
#شهید_سردار_توکل_قلاوند
#روحش_شاد_باصلوات
روز مرد را باید تبریک گفت به مادرانی که پس از فدا شدن پسرانشان در راه وطن ، مردانه در مقابل تمام ناملایمت های این زمانهی نامرد ایستادند
و سپس باید تبریک گفت به آنها که برای بازپس گیری خرمشهر و سوریه و عراق جنگیدند...
#روز_مرد بر مردان مقاومت ، از جنگ تحمیلی تا امروز مبارک
#روز_پدر
#خانواده_جانبازان
#خانواده_شهدا
🔷 #شهید_مرتضی_آوینی : «خداوند با ماست و در هر یک از مقاطع جنگ با نزول بركات خاص، ما را در راه حقمان تأیید فرموده و به ما توان استقامت بخشیده است. امت حزب الله نیز نشان داده است كه در هیچ شرایطی تسلیم نخواهد شد و دست از حمایت حق بر نخواهد داشت و این راه را تا دستیابی به همه اهداف عالیه اسلام ادامه خواهد داد.»
▫️منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
نوشته ای از شهید اسکندری در #اعتکاف
روز سیزدهم #ماه_رجب در سال ۱۳۸۴ روز تولد حضرت امیر علیه السلام خداوند توفیق داد که برای اولین بار اعتکاف نصیبم شد.
این سه روز می شود انسان خود را محاسبه اعمال نماید قبل اینکه محاسبه اعمالمان بکنند.
بعد از این سه روز باید تحول درون انسان ایجاد شود اگر نشود مثل بنده گناهکار باید امید به خدا داشت، نباید نا امید شد. ایام البیض یعنی سفیدی خورشیدی، نور رجب یعنی ریزش گناهان .
خدایا! یک تحولی در ما ایجاد کن و نامه اعمال ما را سفید کن ، خدایا گناهان را نزد ما زشت و اعمال نیک را نزد ما شیرین قرار بده ، خدایا گناهان را نزد ما دور کن و عبادت را نزد ما نزدیک کن، خدایا پدران ما همسایگان ، دوستان و نزدیکان ما رفتند ولی بیدار نشدیم .
راوی یکی از بستگان شهید
#شهید_عبدالله_اسکندری
#آشنایی_با_شهدا
🌹گرامیباد سالروز حماسه مردم غیور آمل در سال 60
🔴حماسه از منظر ولایت
♦️امام خمینی (ره) در مورد این حماسه تاریخی فرمودند «من از شهرستان آمل و مردم فداکار آن تشکر می کنم. دیدید مردم دلیر و مسلمان آمل چه به روزتان آوردند.»
♦️ هم چنین مقام معظم رهبری در مورد ششم بهمن می فرمایند: «نباید اجازه داد که این خاطره های پرشکوه، این حوادث بی نظیر و تعیین کننده تاریخ انقلاب، در ذهن ها کم رنگ شود. نسل جوان ما باید این خاطره ها را درست بشناسد، بتواند آن ها را تحلیل کند و آن ها را چراغ راه آینده پرماجرای خود و هدف بلند خود قرار بدهد. «شهر هزار سنگر» این تعبیر کمی است؟ حرف کوچکی است؟ قضیه ششم بهمن آنقدر اهمیت داشت که امام بزرگوار ما آن را در وصیتنامه تاریخی خود هم مندرج کردند، آن را یادگار گذاشتند؛ یعنی فراموش نشود. حالا چرا فراموش نشود؟ برای این که حوادث تاریخی، هم درس است، هم عبرت است. قضایای جاری بر یک ملت، قضایائی است که در برهه های مختلف غالباً تکرار می شود».
🔴مقابله با انقلاب
♦️پیروزی انقلاب اسلامی آغاز یک راه جدید برای ملت ایران بود که قرن ها زیر یوغ استعمار و استبداد به سر برده بودند و هرازگاهی به رهبری روحانیت قیام هایی در گوشه ای از این سرزمین اتفاق می افتاد، اما با دخالت استعمار این قیام ها سرکوب می شد.
♦️وقوع انقلاب اسلامی که ناشی از آگاهی و عزم ملت ایران برای تعیین سرنوشت خود بود و با رهبری امام خمینی (ره) به سرانجام رسید، دشمنان و ایادی داخلی آن ها را نگران کرد، زیرا تنها وقوع یک انقلاب مطرح نبود، تفکر ضد استکباری این انقلاب برای دشمن نگران کننده بود، لذا از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تلاش برای سرنگونی این نظام نوپا از سوی جریان های منحرفی چون منافقین و کمونیست ها صورت گرفت.
🔴حساسیت حادثه
♦️در این میان حادثه 6 بهمن سال 60 اتفاق مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی بود که با درایت مردم آمل به سرانجام رسید، در روز 6 بهمن منافقین و کمونیستها تلاش کردند با تسخیر شهر و تثبیت مواضع خود، سایر شهرهای شمالی ایران را محاصره و تسخیر کنند و با حمایت شوروی این بخش ها را از ایران جدا کنند.
♦️در این زمینه منافقین با کمونیست ها یک صدا شدند تا در برابر جمهوری اسلامی بایستند و نظام نوپای اسلامی را با چالشی بزرگ روبه رو سازند، آن ها تلاش می کردند تا با مبارزه در نقاط شمالی کشور به نوعی تلاش رزمندگان اسلام در جبهه ها را تحت الشعاع قرار دهند، منافقین در کردستان نیز آشوب ایجاد کرده بودند و در واقع این توطئه دشمن در آمل برای غافل شدن جمهوری اسلامی از کردستان نیز بود.
🔴خیال خام
♦️منافقینی که در آمل دست به سلاح بردند، تصور می کردند در ظرف چند روز می توانند شمال کشور را از ایران جدا کنند و مردم را با خود همراه سازند، این ایده ناشیانه در سال 67 نیز به اجرا درآمد، در روزهایی که منافقین با کمک صدام می خواستند با یک حمله برق آسا تهران را تسخیر کنند، اما در عملیات مرصاد شکست تاریخی متحمل شدند.
منافقین در سخنان خود اعلام می کردند که ما برای رهایی مردم ایران قیام کرده ایم و باید مردم به قیام ما بپیوندند.
🔴 قیام مردم
♦️اما در روز 6 بهمن نبرد مسلحانه ای در شهر شکل گرفت که مردم آمل پیشتاز این مبارزه بر علیه منافقین بودند، در روزهایی که به دلیل جنگ تحمیلی جمع زیادی از مردم آمل در جبهه ها حضور داشتند، فرزندان آن ها و زنان آملی مقابل منافقین ایستادند و در یک نبرد نابرابر با اهدای 40 شهید اجازه ندادند، این فتنه منافقین به نتیجه برسد.
♦️این مقاومت مردمی در شهر آمل موجب شد تا منافقین در معادلات خود تجدید نظر کنند، منافقین همیشه تصور می کردند در هر شهری که عملیات مسلحانه انجام دهند مردم به آن ها می
پیوندند، اما مردم شهر آمل نشان دادند که نه تنها مردم این شهر بلکه سایر ملت ایران هیچگاه پذیرای منافقینی که دستشان به خون فرزندان این ملت آغشته است، نخواهند بود و با قدرت در برابر هرگونه فتنه گری دشمنان ایستادگی می کنند.