📌حاشیه سازی در حرکت رو به جلوی ملت ایران
🔻بلوک شرق به رهبری شوروی، سه دهه قبل از هم پاشید، امپراتوری غرب هم، بدترین دوران قدرت خویش را میگذراند و درحال زوال قدرت است.
🔹در چنین وضعیتی از قطببندی قدرت، غرب به انواع ترفندهای نفوذ و جنگ نرم برای قدرتمندنمایی خود، ضعیفنمایی جبهه مقاومت اسلامی، و تضعیف اقتدار آن از درون دست مییازد.
🔸غرب، از طریق دو گروه به کشورهای رقیب (هدف) آسیب زده است؛ «سادهلوحان خاماندیش» و «خائنان استخدام شده».
🔹 در کشور ما هم دو طیف «استخدام شده» و «خاماندیشان خوشبین به غرب»، معمولا نقش تضعیفکننده اتحاد و اقتدار ملی در برابر غرب عمل کردهاند. هشت سالی که گذشت، مجال عرضاندام دو لبه قیچی غربگرایی بود که از درون، ریشههای اقتدار و انسجام در برابر دشمن را هدف گرفته بودند.
🔹این طیف بازیگر در نقشه غرب، اکنون در حالی که با ادبار مردم مواجه شده و مجلس و دولت را از دست داده، توانمندیهای ملی را در همه جهات هدف میگیرند یا زیر سؤال میبردند.
🔹به طور مثال بلافاصله پس از انتشار تصویر مشترک سفیران روسیه و انگلیس، غربگرایان چنین القا کردند که روسیه با انگلیس ساخته و دست به یکی کرده است.
و🔹قتی آمریکا و انگلیس توانسته باشند با آن سطح بالای نفوذ (مستقیم یا فکری)، شوروی را در سال 1991 به پرتگاه فروپاشی بکشانند، هیچ استبعادی ندارد که سفیر روسیه در تهران را - با استخدام یا فریب و تحمیق- وادار به انتشار عکسی مشترک همراه سفیر انگلیس کنند؛ عکسی که موجب انزجار مردم ایران شود. این صحنهسازی در حالی است که احمقترین افراد هم میفهمند امروز نه اثری از امپراتوری اتحاد جماهیر شوروی مانده و نه بریتانیای کبیر، که طرفین بخواهند خاطرات هشتاد سال قبل اشغال ایران (در دوره منحط حکومت رضاخان) را زنده و مردم ایران را منزجر کنند.
🔹همین شبکه آلوده بود که توسط عناصر نفوذی، فایل صوتی کذایی را علیه فرمانده میدان (شهید سلیمانی) و دیپلماسی مقاومت، تدارک کرد و برای انتشار به شبکههای لندنی داد. مصاحبهکننده، «سعید- ل» از عناصر بازداشتی فتنه ۸۸ بود. حسین رسام، از رابطان سفارت انگلیس در دادگاه فاش کرد که آقای «ل»، یکی از ۱۳۰ نفری است که ظرف پنج سال به خدمت سفارت درآمده است. سردبیر شبکهای هم که فایل صوتی را در لندن منتشر کرد، رمضانپور، معاون وزارت ارشاد در دولت خاتمی بود.
🔹جنگی پر دامنه میان ما و غرب در جریان است. رکن این جنگ از نگاه غرب، بر هم زدن محاسبات حریف، اصلی کردن مسائل فرعی، و به حاشیه کشاندن مسائل اولویتدار است. این اخلال در محاسبات و اولویتبندیها، توسط دو طیف مزدور و خاماندیشان خوشبین به غرب انجام میشود. آنها اهرم فضاسازی غرب علیه ملت ایران هستند. در شناساندن کارکرد این جماعت و از هم گسیختن شبکه آنها نباید لحظهای تردید کرد.
#محمد_ایمانی
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
🔴 حسین دهباشی:
گرچه پیر و چاق شدم، اما منو بفرستید افغانستان تا با طالبان بجنگم.
+ پاسخ یک کاربر:
من هزینه سفر رو میدم. کی میری؟
- فحش و ناسزاست که دهباشی به این کاربر میده!
نتیجه اخلاقی:
گنده تر از دهنت حرف نزن آقای کارگردان دروغ!
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
⭕️محمدی، سرپرست وزارت دفاع افغانستان در یک توییت نوشت: دست ما را از پشت بستند و وطن را فروختند، لعنت به غنی و دار دستهاش.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بایدن 39 روز پیش: غلبه طالبان بر دولت به دلیل وجود 300 هزار نیروی آموزش دیده بعید است!
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سکانس تامل برانگیز سریال #گاندو:
"ایرانی ها اگر سر سوزنی به گذشتشون فکر میکردن ما الان اینجا نبودیم"
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
🌐رئیسی: خروج آمریکا فرصتی برای احیای صلح در افغانستان است
رئیسجمهور، در گفتگو با ظریف:
🔻شکست نظامی و خروج آمریکا از افغانستان باید به فرصتی برای احیای زندگی، امنیت و صلح پایدار در این کشور تبدیل گردد.
🔻ایران برای برقراری ثبات که نیاز نخست امروز افغانستان است تلاش خواهد کرد و بهعنوان کشور همسایه و برادر، همه گروهها را دعوت به دستیابی برای توافق ملی میکند.
🔻رئیسی همچنین ظریف و شمخانی را موظف کرد ضمن رصد دقیق و پیوسته تحولات افغانستان، مراتب را گزارش کنند.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
♨️ زمین بازی را بشناسیم!
*سرعت تحولات و ظهور پدیدههای سیاسی و انتقال آن به افکار عمومی، امروز به مدد فضای مجازی به حدی بالا رفته است که گاهی تطبیق این تحولات با شاخصهای ارزیابی و محک آنها با بصیرت، برای برخی سخت شده و موجب افتادن آنها در دام حواشی غیرلازم و دستاندازها میشود. اظهارنظر در خصوص کابینه پیشنهادی دولت، شهرداری تهران، قضاوت در خصوص رفتار برخی سیاستمداران و... این روزها بازار تحلیلها و اظهارنظرها را داغ کرده است. برخی گروههای خاص که منافع حزبی را بر منافع ملی ترجیح میدهد که هیچ! اما انتظار از کسانی که خود را انقلابی میدانند و دل در گرو منافع ملت دارند، انتظار این است که در اظهارنظرهای خود برخی نکات را مدنظر قرار دهند.
👈 نکات تحلیلی
1️⃣ اولویتبندی مسائل کشور و ارجحیت مسائل اصلی بر فرعی. یکی از مواردی که در سخنان مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری بدان اشاره شد، نوع انتقال قدرت در جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با انتقال قدرت در آمریکاست که میبایست در ایام برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف در فضای مجازی «ترند» میشد؛ اما در بخشی از اظهارنظرها در فضای مجازی، پرداخت به این امر تحتالشعاع مسائل دیگر قرار گرفت.
2️⃣ عدم اظهارنظر در خصوص افرادی که کوچکترین اطلاعاتی در خصوص عملکردشان نداریم. یکی از مصادیق این مورد در خصوص کابینه پیشنهادی دولت است که متأسفانه در فضای مجازی اظهارنظرهایی غیرموثق و ناصحیح باعث ایجاد موج در افکار عمومی میشود که مبنای پذیرش آن نیز صرفاً شنیدههای فضای مجازی است.
3️⃣ عامل ناامیدی مردم نباشیم! به عقیده کارشناسان آنچه که واقعیات میدانی میگوید، حاکی از غلبه فرصتها در دولت آقای رئیسی بر تهدیدات و آسیبهاست و این مسئله از دید افکار عمومی هم مخفی نمانده است؛ اما در برخی از اظهارنظرها بر سر یک مسئله کوچک و کماهمیت، پیام ناامیدی برای افکار عمومی مخابره میشود و درواقع این دوستان ناخواسته تکرار کننده حرف دشمن میشوند!
👈 نکته پایانی
در مقطع حساسی کنونی باید مراقب باشیم که در کدام زمین بازی میکنیم. به نظر شما اگر دشمن بخواهد نقاط قوت فضای کنونی کشور را در فضای مجازی تضعیف نماید، چه نکاتی را برجسته میکند؟! نامیدسازی مردم از بهبود شرایط، ایجاد دعواهای کاذب سیاسی و فراموش کردن اولویتها فقط بخشی از این توطئه است.
✍️مصطفی برزکار
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
♨️نگاهی بر آخرین تحولات افغانستان
*همانگونه که پیشبینی میشد، طالبان تصرف مراکز استانی خود را به ۳۲ مرکز رساند و اکنون تصرف کامل کابل را در دستور کار قرار داده است. از سوی دیگر اشرف غنی نیز از افغانستان خارج شده و اکنون وضعیتی از بیدولتی در این کشور حاکم شده است. در کنار این مسائل، تحرکات بازیگران فرامنطقهای و برخی تلاشها برای ایجاد یک دولت موقت نیز از مهمترین تحولات کنونی افغانستان است. به همین منظور و برای اطلاع بیشتر از مسائل کنونی افغانستان، ذکر چند نکته قابلذکر است.
👈 گزاره تحلیلی
1️⃣ تحولات کنونی افغانستان و هرجومرج به وجود آمده در آن، نشئتگرفته از ۲۰ سال حضور آمریکا در این کشور است؛ حضوری که بیشتر ناامنی و از بین رفتن زیرساختهای مهم این کشور را در پی داشته است.
2️⃣ رویکرد طالبان در افغانستان، مبتنی بر جنگ و صلح است؛ طالبان معتقد به این گزاره است که تصرف سرزمینی موجبات افزایش قدرت چانهزنی در مسائل سیاسی میشود. به همین منظور ابتدا به تصرف شهرستانها و فرمانداریها اقدام کرد و اکنون مراکز استانی را تصرف کرده است. در نتیجه چنین اقدامی، اکنون مشاهده میشود که طالبان در مذاکرات سیاسی دست برتر را دارد و پیشنهادهایی که داده میشود با مخالفت این گروه روبرو میشود.
3️⃣ راهبرد طالبان مبتنی بر مشارکت حداکثری در قدرت است. بعید است که طالبان به سمت تشکیل یک حکومت تک جریانی برود؛ زیرا تشکیل چنین حکومتی پذیرش بینالمللی نخواهد داشت و در داخل افغانستان نیز موجب دشمنتراشی از سوی احزاب فرقهای رقیب خواهد شد. درنتیجه طالبان به دنبال شرکت در یک حکومت ائتلافی با حداکثر قدرت خواهد رفت؛ دولتی که طالبان اکثریت آن را داشته باشد.
4️⃣ پیشبینی میشود که در آینده یک شورای هماهنگی متشکل از کلیه جریانهای سیاسی در داخل افغانستان تشکیل شود. این شورا احتمالاً دولت موقتی تشکیل دهد و سپس از درون آن، دولت اصلی تشکیل شود. البته برخی این سناریو را مطرح کردهاند که دو دولت در داخل افغانستان تشکیل شود؛ یعنی یک دولت متشکل از جریانهای سیاسی و یک دولت متشکل از طالبان. این امر بسیار بعید است؛ زیرا گروههای موجود سیاسی توان تشکیل دولت را به دلیل اختلافات موجود ندارند و طالبان نیز برای مشروعیت بخشیدن به حضور خود در قدرت، نیاز به مشارکت سایر گروهها دارد.
5️⃣ تحولات افغانستان به مقطع فعلی ختم نخواهد شد و در آینده این تحولات، گستردگی بیشتری پیدا خواهد کرد؛ زیرا بسیاری از بازیگران داخلی خواهان تأثیرگذاری بر تحولات کنونی هستند و شرایط فعلی را بهترین زمان ممکن میدانند. همچنین در آینده افغانستان، بازیگران فرامنطقهای نیز خواهان نقشآفرینی بیشتری خواهند بود.
✍️محمدرضا فرهادی
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
🌐 آمریکا از سفارت خود هرج و مرج را مدیریت میکند/ در روشنایی روز از ایران سوخت وارد میکنیم
اظهارات مهم شب گذشته «سید حسن نصرالله» دبیر کل جنبش حزبالله لبنان:
🔻«سید حسن نصرالله» دبیر کل جنبش حزب الله تأکید کرد که آنچه در شهر "عکار" واقع در "التلیل" در شمال لبنان رخ داد، اندوهبار و دردناک است.
🔻نصرالله با بیان اینکه ممکن است هرجومرج گسترده در لبنان شکل بگیرد، تأکید کرد که باید به هر قیمتی، دولت تشکیل شود و بازی زمان به پایان رسیده است.
🔻دبیر کل حزب الله درباره بحران سوخت در لبنان و نقش واشنگتن در این مسئله گفت: در ایران به اندازهای سوخت وجود دارد که کشتیها پر بوده و منتظر خریدار هستند...آمریکاییها مسئول حوادث کشور هستند. آنان از سفارت خود، هرجومرج را مدیریت میکنند.
🔻نصرالله با تأکید مجدد بر اینکه قطعا بنزین و گازوئیل از ایران وارد خواهد شد، خاطرنشان کرد، این واردات نه در تاریکی شب بلکه در روشنای روز و بهصورت علنی صورت خواهد گرفت.
🔻وی همچنین گفت که یک اتاق عملیات مخصوص وجود دارد که مراکز برق را در عراق و لبنان هدف قرار میدهد و این مسئله اتفاقی نیست.
🔻دبیر کل حزب الله در بخش دیگر اظهارات خود به تحولات افغانستان پرداخت و گفت: اگر توافق با طالبان صحت داشته باشد، به این معنی است که واشنگتن به دوستان خود خیانت کرده و به آنان خنجر زده است.
🔻هرکس در لبنان بر روی تضمینهای آمریکا حساب باز کرده است باید تصویر افغانستان را ببیند... آمریکا میلیونها افغان را گرسنه، تشنه و آواره به حال خود رها کرده است.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
♨️زمان شناسی‼️
✳️طرماح بن عدی از راه آشنایان کاروان امام حسين علیه السلام جهت رسیدن به مقصد است. جلو کاروان راه افتادو اشعارى را با اين مطلع، خواند:
يا ناقتى لاتذعرى من زجر وامضى بنا قبل طلوع الفجر.( اعيان الشيعه، ج7، ص396.)
مضمون اشعار، در ستايش از خاندان رسول خدا صلی الله علیه و آله و سیدالشهداست.
💢 در ميانه راه، اجازه طلبيد كه به قبيله خود سر بزند. این رفت وبرگشت روزها طول کشید. به «عذيب الهجانات» كه رسيد، خبر شهادت امام را شنيد. اندوهگين شدو از اين كه توفيق شهادت در ركاب امام، نصيب او نشده است. بسیار گریه کرد. (حياة الامام الحسين علیه السلام، ج 3، ص 83)
👈 برخی تاریخ نویسان، وی را از کشته شدگان جریان توابین آورده اند.
✳️ مقام معظم رهبری :
☑️ «عدّهی توّابین، چند برابر عدّهی شهدای کربلاست. شهدای کربلا همه در یک روز کشته شدند؛ توّابین نیز همه در یک روز کشته شدند. اما اثری که توّابین در تاریخ گذاشتند، یک هزارم اثری که شهدای کربلا گذاشتند، نیست! بهخاطر اینکه در وقت خود نیامدند. کار را در لحظهی خود انجام ندادند. دیر تصمیم گرفتند و دیر تشخیص دادند.»( بیانات در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) ۲۰/۳/۷۵)
☑️ «فرق بین شهدای کربلا و توّابین همین است. شهدای کربلا هم شهید شدند، توّابین هم شهید شدند. فاصلهی زمانی بین آنها هم خیلی زیاد نبود؛ اما شهدای کربلا در عرش انسانیت قرار دارند، شهدای توّابین نه؛ مقامشان با آنها خیلی فرق دارد. چرا؟ چون شهدای کربلا به ندای حسین بن علی علیهالسّلام در وقتِ خود پاسخ دادند؛ ولی توّابین به ندای آن حضرت، بعد از گذشتن وقت پاسخ دادند. فرقش این است.»( ۱۳۷۸/۰۶/۰۸بیانات در دیدار خانوادههاى شهیدان قائن)
☑️ «توّابین آنوقتی که باید میآمدند -که عاشورا بود- نیامدند، وقتی آمدند که کار از کار گذشته بود. یا قیام مردم مدینه با رهبری عبدالله بن حنظله. آمدند در مقابل یزید ایستادند، قیام کردند، حاکم مدینه را بیرون کردند، امّا دیر؛ آنوقتی که شنیدند که حسینبنعلی (علیهماالسّلام) از مدینه خارج شد، آنوقت باید به این فکر میافتادند، نیفتادند؛ دیر به فکر افتادند، یک سال بعد [به فکر افتادند]؛ نتیجه هم همانی شد که تاریخ ثبت کرده است؛ قتلعام شدند، تارومار شدند، نابود شدند، هیچ کاری هم نتوانستند بکنند. کار را در وقت باید انجام داد.»( ۱۳۹۵/۱۰/۱۹بیانات در دیدار مردم قم)
✳️یکی از ارکان مهم بصیرت عاشورا ، زمان شناسی است.
گاهی غفلت به لحاظ زمانی میتواند آسیبی را وارد کند که قابل جبران نیست.
👈در بسیاری از مقاطع حساس انقلاب و حوادث مختلفی که تا کنون اتفاق افتاده ، یکی از مهمترین عواملی که نقشه دشمن را خنثی نموده است: همین بصیرت توام با زمان شناسی درست مردم ایران بوده است.
✍️ #حسین_عباسیان
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
🌐 اشرف غنی به کجا رفته است؟/ آخرین وقایع افغانستان
🔻 الجزيره: محافظ رئيس جمهور افغانستان اعلام کرد «اشرف غني و همسرش» به همراه ۲ مقام دیگر به ازبكستان رفتهاند.
🔻طالبان از راديو و تلويزيون ملي افغانستان در كابل بيانيه صادر كرد: در این بیانیه از مردم خواسته شده آرامش خود را حفظ کنند.
🔻رويترز: سخنگوي طالبان اعلام کرد با تسلط طالبان بر پایتخت جنگ در افغانستان پايان يافته است.
🔻همه پروازهای فرودگاه کابل لغو وفرودگاه تعطیل شد.
🔻سوشيتدپرس: طالبان بر همه گذرگاههاي مرزي در افغانستان مسلط شد.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مشکل واردات واکسن کجا بود و چگونه حل شد؟!
✅ بصیرت
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim