میلاد عالم آل محمد(ص)، هشتمین حجت سرمد، نگین درخشان وطن، السلطان ابا الحسن، حضرت رضا علیه السلام مبارک باد.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
عدم سازش با شیطان بزرگ
در اندیشه حضرت امام پذیرش شیطان بزرگ تا ابد غیر ممکن خواهد بود. وی در دیدار کارکنان وزارت نفت می گوید: « ایران دستش را پیش آمریکا انشاء الله تا ابد دراز نمی کند ولو اینکه فانی بشود» (۱۸/۱۴۰) ایشان به آیندگان اکیداً توصیه می کند: «جمهوری اسلامی ایران نباید تحت هیچ شرایطی از اصول و آرمانهای مقدس و الهی خود دست بردارد» (۲۱/۱۵۵) اصول و آرمانهایی که البته خط قرمز رابطه ایران و آمریکا است. اصل حمایت از ملت های مظلوم جهان مانند حمایت همیشگی از ملت فلسطین و دشمنی با اسرائیل از جمله همین آرمانها است.
رهبر کبیر انقلاب اسلامی، شهادت را بهتر از رابطه «رعیت و اربابی» با آمریکا می داند. ایشان در وصیتنامه خود می گویند اگر با دست جنایتکار آمریکا محو شویم و خدای خویش را ملاقات کنیم بهتر از این است که در زیر پرچم ارتش سیاه غرب، زندگی اشرافی داشته باشیم. (۲۱/۴۴۰)
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
میلیونها ایرانی با انتخاب آیتالله #رئیسی پاسخ صهیونیستها را دادند
🔰 بسام روبین، تحلیلگر نظامی اردن در گزارشی نوشت:
💢 پیروزی آیتالله رئیسی در انتخابات ایران امیدها را در محور مقاومت زنده کرد.
💢 زمان همگرایی ایران و کشورهای عربی و اسلامی برای محو استعمار و اشغالگری فرارسیده است.
💢 در ایران ۱۸ میلیون نفر یکصدا و با رأی واحد به فردی ضدصهیونیست و مخالف سیاستهای اسرائیل رأی دادند.
💢 رئیسجمهور جدید ایران میتواند زیادهخواهیهای اسرائیل را مهار و آنها را به عقبنشینی از سیاستهای افراطگرایانه مجبور کند.
💢 با قدرت گرفتن انقلابیها در ایران که پرچمدار محور مقاومت است، ملتهای عربی نیز قدرت گذشته خود را بازمییابند./ آنا
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
📌 یکبار برای همیشه....
قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ادعای برخی رسانه های آن ور آبی و به دنبال آن ، برخی جریان ها و رسانه های داخلی این بود که آیت الله رئیسی، به عنوان رئیس جمهور تعیین شده است!
در این یادداشت ، برای روشن شدن این تردید ،چند شباهت و تفاوت را در ۵ انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی( سال های ۶۸،۷۶،۸۴،۹۲،۱۴۰۰) بررسی می نماییم.
1- در سه انتخابات ۷۶،۸۴،۹۲ در فضای سیاسی کشور، درست مثل انتخابات اخیر، اینگونه القاء شد که ناطق نوری، هاشمی رفسنجانی و قالیباف پیروز انتخابات هستند. اما نتیجه طور دیگری رقم خورد. شاید سئوال کنید که چرا آنان شکست خوردند؟ یکی از دلایل اصلی شکست این شخصیت ها آن بود که این افراد ، به عنوان نماد ادامه وضع موجود معرفی شدند . ناطق در سال ۷۶ ادامه دهنده راه هاشمی ، هاشمی در سال ۸۴ ادامه دهنده راه خاتمی و قالیباف ادامه دهنده راه احمدی نژاد معرفی شد.
مردم که در هر دوره ی ذکر شده، از روند اداره ی کشور و مشکلات آن خسته شده بودند، طبیعی بود که به نامزد منتقد وضع موجود رای بدهند. پس رقبای ایشان یعنی خاتمی در سال ۷۶، احمدی نژاد در سال ۸۴ و روحانی در سال ۹۲ پیروز انتخابات گردیدند.
حال باز می گردیم به انتخابات ۱۴۰۰ .
یکی از دلایل اصلی رای آوری جناب آقای رییسی ، انتقاد از وضع موجود و شعار ضد فساد و ضد ناکارآمدی ایشان بود. بنابر این براساس آنچه پیشتر بیان شد، طبیعی بود که مورد توجه مردم واقع شود. حتی برخی تحلیلگران اصلاح طلبان ماه ها پیش از انتخابات و اصلا قبل از اعلام نامزدی آقای رییسی ، پیروزی وی را در صورت حضور در انتخابات پیش بینی می کردند. لذا این اطلاق که رییسی رییس جمهور از پیش تعیین شده است، بی معناست.
2- نکته دیگر اینکه پیروزی خاتمی در سال ۷۶ و رییسی در ۱۴۰۰ دارای شباهت ها و تفاوت هایی است. شباهت از این جهت که هر دو منتقد وضع موجود بودند و تفاوت در اینکه ، تیم رسانه ای خاتمی، انتخابات را در یک دو قطبی قرار داد و شایعه تقلب ( بنویسید خاتمی ، می خوانند ناطق)، خطبه های مرحوم هاشمی ، پوستر سلام بر سه سید فاطمی، شعارهایی چون : جامعه مدنی، توسعه سیاسی و آزادی و... توانست با کسب ۲۰ میلیون ، پیروز انتخابات شود ولی ،رییسی در انتخابات ۱۴۰۰ نه از دوقطبی بهره ای برد و نه تیم رسانه ای او کار خاصی انجام داد! اما آنچه باعث پیروزی رییسی شد ، عملکرد مثبت او در قوه قضاییه و امیدواری مردم برای ریشه کنی فساد و نوید کارآمدی و بهبود اوضاع بود.
3- شباهت انتخابات ۱۴۰۰ با انتخابات ۶۸ نیز در این بود که پس از رحلت امام خمینی ره و انتخاب آیت الله خامنه ای به عنوان رهبری انقلاب اسلامی، عملا تمام نگاه ها به سمت رییس مجلسی رفت که یار امام و از السابقون انقلاب بود.
آقای هاشمی مطابق با پیش بینی ها پیروز انتخابات شد و کسی نگفت انتخابات مهندسی شده است!
در انتخابات ۱۴۰۰ هم به دلیل ناکارآمدی دولت روحانی و نارضایتی های مردمی، موجب شد مردم به آیت الله رئیسی که یکبار در سال ۹۶ به دلیل تخریب ها و ... از سوی روحانی ،از رفتن به پاستور جا مانده بود، اینبار عازم این ساختمان شود.
✍️ سعید میرزایی
#انتخابات
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
جریان انقلابی چگونه در انتخابات ۱۴۰۰ پیروز شد
🔹علیرغم اقبال مناسب، قالیباف در انتخابات کاندیدا نشد. او وارد رقابتها نشد و این فضا را ایجاد کرد که تمام ظرفیت رأیی که داشت، در اختیار رئیسی قرار گیرد.
🔹رسانههای نزدیک دولت سالها کوشیدند تا جلیلی را فردی رادیکال، بیمنطق و ضدتعامل معرفی کنند اما او در مناظرهها با آرامشی خاص چهره برنامهمحور خود را نمایان کرد. جلیلی با انصراف لحظه آخری خود، هواداران پرشورش را به سمت کاندیدای با رای بالاتر هدایت کرد.
🔹در مناظرهها زاکانی توانست با استفاده از بیانی قوی و عامهفهم همه ضعفهای دولت در ۸ سال گذشته را به چالش بکشد. او مانع فرار نمایندگان جریان غربگرا از پاسخگویی و پذیرفتن مسؤلیت ندانمکاریهایشان شد.
🔹بزرگترین عامل پیروزی رئیسی بعد از عنایت الهی و حمایت مردم، شخص رئیسی است. جریان رقیب در انتخابات ۹۶ او را فردی تند و بیبرنامه معرفی کرد اما از برنامههای رئیسی و تحولِ دستگاه قضا مردم متوجه شدند که رئیسی اگر دیواری هم بکشد بین مفسدین و مردم است. همافزایی میان نامزدهای جریان انقلاب مهمترین فرمول پیروزی در انتخابات بود.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
زاکانی: انقلاب از دست نامحرمان و نااهلان آزاد شد
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس:
🔹امروز انقلاب اسلامی از دست نااهلان و نامحرمان آزاد شد.
🔹امروز دوره خود برتربینی مسئولان و عدم پاسخگویی به ملت تمام شد.
🔹مفتخریم که پایان دوران سیاه عناصر غربگرا در کشور را اعلام کنیم.
🔹برای تحقق اهداف انقلاب پنجره جدیدی باز شد.
🔹مردم از فراخوان رئیسی برای معرفی نخبگان استقبال کنند.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
📌 مأمور امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک در راه تهران
🔹وزارت امور خارجه انگلیس، روز گذشته، با انتشار بیانیهای اعلام کرد که «سایمون شرکلیف» بهعنوان سفیر جدید این کشور در ایران معرفیشده است.
🔸شرکلیف نامی آشنا در میان محافل دیپلماتیک در تهران است، زیرا او بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۳ دبیر دوم سفارت بریتانیا در تهران بوده است. در آن دوران انگلیسیها دولت اصلاحات را به سر میز مذاکره آورده و با گرفتن امتیاز در مذاکرات سعدآباد درنهایت با گرای آمریکاییها پرونده هستهای ایران را به شورای امنیت سازمان ملل فرستادند.
🔹سفیر جدید انگلیس در ایران پیش از آنکه سابقه دیپلماتیک داشته باشد، یک مأمور امنیتی کارکشته است که سابقه مدیریت در بخش امنیت ملی وزارت امور خارجه بریتانیا را در کارنامه دارد.
🔸سایمون شرکلیف فارغالتحصیل دانشگاه کمبریج است که در یمن، نیجریه، کابل، واشنگتن و بغداد نیز سابقه کار داشته است. وی همچنین مسئول بخش مبارزه با تروریسم وزارت خارجه بریتانیا در سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ بوده و بعدازآن هم بهعنوان معاون نمایندگی سفارت انگلیس در نیجریه فعالیت کرده است.
🔹نکته قابلتأمل آنکه دوره مأموریت شرکلیف در نیجریه نقطه اوج فعالیتهای گروه تروریستی بوکوحرام نیز محسوب میشود. در آن روزها این گروه شورشی-سلفی دست به کشتار و گروگانگیریهای سریالی در شهرهای مختلف کشور نیجریه میزند.
🔸آخرین مأموریت شرکلیف به مدت یک سال، از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ در یمن بوده است. در این تاریخ انگلیسیها برای اولین بار بهصورت مستقیم در موقعیت میدانی جنگ یمن حاضرشده و البته ضربات و خسارات شدیدی نیز از مقاومت خوردهاند. اخیراً یک منبع در وزارت دفاع دولت نجات ملی یمن در گزارش اعلام کرده است که بریتانیا در سال ۲۰۱۷ به شکل مستقیم در جنگ یمن نقش داشته و تجهیزات نظامی ائتلاف متجاوز سعودی را اداره کرده همچنین علاوه بر خدمات مستشاری در جبهههای شمالی بخش زیادی از انواع سلاحهای عربستان توسط انگلیسیها تأمینشده است.
🔹سایمون شرکلیف چهره امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک از سال ۱۹۹۸ به وزارت خارجه بریتانیا پیوسته است، او قرار است جای سفیر پرحاشیه رابرت مک ایر را بگیرد.
مک ایر دیماه سال ۱۳۹۸ در حاشیه یک تجمع سیاسی روبروی دانشگاه امیرکبیر در تهران بازداشت شد. مأموران امنیت ناجا سفیر انگلیس را در حالی بازداشت کردند که در حال فیلمبرداری در جمع تعدادی اغتشاشگر بود.
⚠️حالا رفتن مک ایر و آمدن شرکلیف نشانهای از تحولات دیپلماتیک انگلیسیها پس از انتخابات در ایران است. به نظر میرسد انگلیسیها یک لابیست سیاسی را با یک تکنسین عملیات میدانی تعویض کردهاند. این تغییرات در رصد قرارگرفته و شعاع عملکرد در کنترل قرار دارد.
/زمانه
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
"در جریان رای گیری روز یکشنبه تنها حدود ۳۲ درصد از واجدان شرایط شرکت در انتخابات به پای صندوق های رای رفتند. به این ترتیب رکورد عدم مشارکت در انتخابات منطقه ای فرانسه شکسته شد."
بدون شرح.
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
این عکس تو هر کشور اسلامی به غیر از ایران منتشر میشد قطعا روی جلد معروف ترین روزنامه ها و مجلات دنیا بود
آقای #رئیسی چجوری خانوم کم حجاب و آخوند تو یه قاب جا دادی مگر قرار نبود دیوار بکشی
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
🔴 پوستر | محاکمه روحانی را جدی مطالبه می کنیم
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
آرای باطله از کجا آمد؟
🔹محمدامین ایمانجانی، مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان نوشت:
در خصوص انگیزههای انداختن آرای سفید و مخدوش میتوان به دلایل گوناگونی اشاره نمود لیکن آنچه در این میان قطعی به نظر میرسد این مطلب است که افرادی که رای سفید به صندوق انداختهاند یگانه راه حل بیان نظر و اعتراض و ... را حضور در پای صندوق رای دانستهاند و اصرار بر مشارکت و حضور در انتخابات داشتهاند.
از منظری افزایش آرای باطله در این دوره را میتوان یک پدیده اجتماعی نوظهور تلقی نمود، اما این رایها توسط کسانی به صندوق انداخته شده که به سازوکار و روند برگزاری انتخابات در ج.ا.ا معتقد بوده و نسبت به آن وفاداری میورزند، اما به دلایل گوناگون اعم از وضعیت بغرنج معیشتی، اقتصادی، بیکاری، تورم و ... انداختن آرای سفید و یا مخدوش را، راهی برای بیان ناخشنودی خود از وضعیت موجود اعلام نمودهاند.
در خصوص نگرش و آرایشهای سیاسی موثر در امر انتخاب افراد و یا آرای باطله، ذکر این مطلب خالی از لطف نیست که بر اساس نتایج حاصله، حجت الاسلام رئیسی کاندیدای پیروز انتخابات توانسته است به اندازه دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری سال 96 و حتی بیشتر از آن، آرای مردمی را کسب نماید، اما نظر سنجیهای قبل از انتخابات موید این مطلب بود که هواداران جریانات اصلاحات و اعتدال ضمن ریزش شدید اعتماد عمومی و محبوبیت، بخش قابل توجهی از سرمایه اجتماعی خود را نزد افکار عمومی از دست دادهاند به نحوی که کاندیدای مورد حمایت ایشان (آقای همتی) حتی موفق به کسب آرای سنتی متمایل به جریان اصلاحات نیز نگردید. لذا از این منظر میتوان نتیجه گرفت که بخش مهمی از علل ظهور پدیده افزایش آرای باطله را میبایست در ریزش شدید در بدنه اجتماعی و ایدئولوژیک اردوگاه اصطلاحات، ارزیابی نمود.
در این بین جریان انحرافی و سرکردگان آن که از مدتها قبل امید فراوانی را جهت زنده نمودن مجدد گفتمان خود و اقبال تودههای عصبی و ناامید از ناکارآمدی دولت فعلی را در ذهن خود میپرواندند نیز در ایجاد تشویش بخشی ولو ناچیز از افراد مشارکت کننده در انتخابات را، نقش داشتهاند. هر چند که رفتارهای متناقض و سوال برانگیز راس این جریان و پیوند خوردن وی با تحریمکنندگان انتخابات عملا نقطه پایانی بر حیات سیاسی وی در کشور تلقی میگردد./فردانیوز
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim
* سیدمحمدخاتمی: لیست جمهور، لیست بسیار خوبیست، من به آن رای میدهم (شما هم رای دهید)*
🍃 مردم: #خیر
✍️ آقایان #سیدحسنخمینی و #خاتمی با کاندیداهای لیست جمهور عکس انداختند و برایشان یادداشت نوشتند، اما تعداد آراء نفر آخر لیست ائتلاف نیروهای انقلاب ۷/۵ برابر نفر اول لیست جمهور است!
کاری که ناکارآمدی دولت، مجلس و شورای شهر اصلاحات با اصلاحات کرد، داعش با سوریه نکرد!
#انتخابات #لیبرالهای_ایرانی
📡انتشار حداکثری با شما
📒پایگاه خبری تحلیلی نسیم
@majallenasim