💥منظور از #بدعت چیست؟
✍ بدعت عبارت است از اضافه کردن چیزی به دین به نیت این که جزء دین بشود یا کم کردن چیزی که جزء دین است با این نیت که از دین کم شود.
🔰 البته بدعت در لغت به معنای نو آوری است اما هر بدعتی بار معنای اصطلاحی آن را ندارد.
🔹 مثلا از جمله بدعت های خلیفه دوم(عمر) اهل سنت نماز تراوی، دست بسته نماز خواندن، ازدواج موقت، دستکاری اذان و... می باشد.
💢که در اذان از دو جهت بدعت کردند:
۱_ حذف کردن «حی علی خیر العمل»
۲_ اضافه کردن «الصلاة خیر من النوم»
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
اینکه می گن با پول میشه گناهان را شست (مثل نماز قضا و..) آیا درست است یانه باید چه پاسخی داد؟.mp3
879.3K
💬 #سوال_مخاطب
#شستوشوی_گناهان
🔹اینکه می گن با پول میشه گناهان را شست (مثل نماز قضا و..) آیا درست است یانه باید چه پاسخی داد؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 نقش کرونا در ارتباط انسان با خدای متعال
✍ تمام حوادث و اتفاقاتی که در سطح جهان اتفاق میافتد، آیه و نشانهای است که انسان به خدای متعال توجه پیدا کند، در این میان مشکلات بشر بیشتر از همه موثر است و سبب برقراری رابطه بیشتر انسان با خدای متعال میشود، همانگونه که آیات قرآن(عنکبوت/65) نیز به این موضوع اشاره دارد.
🔹این مساله را در جامعه امروزی نیز میتوان مشاهده کرد، گزارشات از آن حکایت دارد که بعد از شیوع ویروس کرونا توجه مردم به عبادت بیشتر شده است.
🔹بر اساس آمار جدید جستوجوگر گوگل میزان جستوجوی اینترنتی درباره نیایش، دعا و عبادت در نتیجه شیوع ویروس کرونا ۵۰ درصد افزایش یافته است.
🔹در ماه مارس ۲۰۲۰ میزان جستوجو درباره عبادت به بالاترین حد خود رسید که در مقایسه با میزان آن در مناسبتهای مذهبی مثل عید پاک، رمضان و کریسمس شگفتآور بود. این پژوهش جدید که بر اساس آمار گوگل در ۹۵ کشوری که دسترسی آزاد به اینترنت دارند انجام شده است، نشان از جهانی بودن جستوجوی افراد درباره دعا برای مقابله با کرونا دارد. طبق این تحقیقات، درصد جستوجو درباره امور عبادی حتی در سکولارترین کشورهای شمال اروپا نیز افزایش یافته است.
🌏 منبع: b2n.ir/788995
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیا مردم جهان به اجبار و اکراه به امام زمان ایمان می آورند؟
✅ پاسخ: #استاد_کلباسی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
آیا کافر هم می میرد سوال نکیر و منکر دارد و ائمه علیهم السلام بر سر بالینش می آیند یا نه؟.mp3
1.36M
💬 #سوال_مخاطب
#کافر_و_نکیر_و_منکر
آیا کافر زمانی که می میرد سوال نکیر و منکر دارد و ائمه علیهم السلام بر سر بالینش می آیند یا نه؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کمک به دیگران
🌴 وَ أَحْسِنُوا إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنين
🍃ونيكى كنيد كه يقيناً خدا نيكوكاران را دوست دارد.[بقره - 195]
♥️ #پیامبر_اکرم (ص) فرمودند:
🌴 لا تَزالُ اُمَّتي بِخَيرٍ ما تَحابّوا وتَهادَوا وأدَّوُا الأَمانَةَ
🍃 امّت من، تا هنگامى كه يكديگر را دوست بدارند و به يكديگر هديه دهند و امانتدارى كنند، سعادتمند خواهند بود
📖عيون أخبارالرضا، ج2، ص29.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
مداحی_آنلاین_توبه_یعنی_پس_زدن_گناه1593447426.mp3
2.83M
♨️ توبه یعنی پس زدن گناه ♨️
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤 #حجت_الاسلام_عالی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🌺 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
🍃 یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین 🍃
🗓 امروز سهشنبه:
10 تیرماه 1399
8 ذیالقعده 1441
30 ژوئن 2020
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
✅ «دیوید جورج هوگارت» و پیامبر اسلام(ص)
✍ سیره و رفتار رسول خدا(ص) علاوه بر آنکه پیروان خویش را تحت تأثیر قرار داده، سبب شده است که غیر مسلمانان نیز که با منش ایشان آشنا شده و لب به تمجید بگشایند و از ایشان به نیکی یاد کنند که به عنوان نمونه میتوان از «دیوید جورج هوگارت» -باستان شناس، نویسنده و متولی بریتانیایی موزه آکسفورد- یاد کرد که در مورد پیامبر اکرم(ص) این گونه مینویسد:
...هیچ کس را در نژاد بشری نمیتوانید پیدا کنید که بتوان از او، مانند پیامبر اسلام(ص) پیروی و تقلید کرد، رفتار و سلوک بنیانگذار مسیحیت تاثیر زیادی بر زندگی روزمره پیروانش نداشته است؛
علاوه بر آن بنیانگذار هیچ مذهبی به اندازه رسول گرامی اسلام(ص) منحصر به فرد و ممتاز نیست.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 امام معصوم همه چیز را میداند!
💬 #شبهه:
اگر امام معصوم، علم غیب دارد، پس میداند که در فلان مکان به شهادت میرسد و مسلماً کسی که بداند در مکانی کشته میشود، نباید به آنجا برود.
✅ #پاسخ:
🔸 #نکته_اول: اینکه میگویند رفتن به سمت مرگ درست نیست، سخن ناصواب و باطلی است؛ زیرا در برخی موارد با اینکه میدانیم کشته میشویم و یقین هم داریم، اما کار درستی است و کسی آنرا مذموم نمیشمارد و خودکشی هم نیست و شهادت است و ثواب بسیار بالایی دارد؛ به طور مثال فرض کنید یک رزمنده خود را روی مین انداخته و کشته میشود، ولی با این کار خود، جان صدها نفر دیگر را نجات میدهد، کدام عقل سلیمی کار او را بد میشمارد و اینکار را خودکشی حساب میکند؟
🔸 #نکته_دوم: امام علم غیب دارد، اما این علم را در چنین مواردی استفاده نمیکند، و مامور است که مانند یک انسان عادی برخورد کند؛ همچنین در برخوردهای شخصی، انتخاب افراد و نصب آنها باز امام، مامور است از علم غیب استفاده نکند و مانند یک انسان معمولی رفتار کند؛ به طور مثال امام میداند الان شخصی لیاقت حاکمیت یک منطقه را دارد، ولی در آینده برای او یک انحرافی ایجاد میشود، اینجا نمیتواند او را نصب نکند، به دلیل اینکه در آینده منحرف میشود، چون در حال حاضر لیاقت این کار را دارد.
👈 بر اين اساس، امام حقيقت افعال اختياری خود را مانند خوردن ميوهی مسموم، ضربتخوردن در محراب و يا شهادت خود و يارانش را از منظر بالاتری كه همان منظر علم الهی است، مینگرد و سرانجام كارها را میداند، امّا چون علم غيب امام، همانند علم الهی تأثيری در ایجاد حوادث عالم ندارد، چون به معنای حضور عين وقايع نزد عالم است، امام(ع) بر اساس آن عكسالعملی نشان نمیدهد و بر طبق علم بشری خود عمل میكند، به همين جهت اين علم، برای امام تكليفآور نيست، چون علمی موجب تكليف است كه مكلّف، بتواند بر اساس آن علم، منشأ تغيير و تأثير باشد.
✅ در نتیجه: بدون شک امام دارای علم غیب است، ولی این علم، باعث نمیشود که عمل امام، مذموم و بد جلوه کند؛ بلکه وظیفه دارد مانند یک انسان عادّی رفتار کند و از علم غیب خود استفاده نکند.
welayatnet.com/fa/news/52652
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 روابط اجتماعی در برزخ چگونه است!؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_عالی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 ابن تیمیه و رد احادیث صحیح
🔹ابن تیمیه به خاطر عناد و دشمنی که با اهل بیت(ع) دارد، بسیاری از احادیث که در این زمینه نقل شده است را جعلی دانسته و قبول نمیکند، این در حالی است که این فضایل از سوی اهل تسنن مورد قبول قرار گرفته است، حوادثی مانند رد الشمس و ...
🔹این کار ابن تیمیه سبب شده است که بزرگان اهل تسنن نیز نسبت به این امر اعتراض کنند، به عنوان نمونه عبد الحی لکنوی حنفی در کتاب «الأجوبة الفاضلة للأسئلة العشرة الكاملة» اینگونه مینویسد:
از جمله کسانی که در جرح روای و حکم به وضع احادیث تشدد و بسیار سختگیرانه عمل کرده، ابن تیمیه است، او برخی از احادیث حسن را دروغ و کذب خوانده است.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈