#طالع_بینها_و_فالگیرها
❓تا چه میزان می توان روی سخنان فالگیرها و طالع بین ها حساب باز کرد؟
🔰 در تاریخ آمده است که امیرالمؤمنین علیه السلام می خواستند به جنگ نهروان بروند یکی از همین طالع بین ها آمد خدمت حضرت و به ایشان عرضه داشت:
من طالع را نگاه کردم و دیدم این زمانی که شما قصد رفتن دارید زمان بدی است و شما شکست خواهید خورد.
💠 حضرت فرمودند که اگر من به حرف تو گوش دهم مشرک می شوم؛ چرا که این یعنی تو در سرنوشت من تأثیر داری و تو می توانی اوضاع را عوض کنی پس خدا چه می شود؟!
حضرت علی علیه السلام حرکت کردند و در جنگ پیروزی قاطعی هم کسب کردند.
✳️ پس هر کسی که به حرف های این اشخاص گوش فرا دهد در واقع معتقد شده که در این عالم دو مؤثر وجود دارد
یکی خداوند متعال و دیگری طالع بین، و از این جهت مشرک شده است.
🔹منطقی ترین و عالمانه ترین صورتی که می توان برای منشأ حرف ها و اطلاعات و سخنان این ها در نظر گرفت ارتباط با شیاطین جن است.
🔸 شیاطین جن خبرهایی را از طریق استراق سمع یا طرق دیگر بدست می آورند که در این میان یک خبر درست را مطرح می کنند تا بتوانند نود و نه خبر دروغشان را هم غالب کنند؛ پس طالع بین ها و فالگیرها یک قدم برای فرد برمیدارند تا بتوانند از طریق اعتماد سازی به هدف شوم خودشان دست یابند و مهمترین سرمایه فرد که ایمانشان باشد را از آنها بگیرند؛ پس از این جهت هم باید هوشیار باشیم.
🍃همچنین بخش قابل توجهی از اطلاعاتی که فالگیرها و طالع بین ها در اختیار اشخاص قرار می دهند در واقع از خود این اشخاص می گیرند به واسطه سوالاتی که می پرسند و سرنخ هایی که بدست می آورند، در حالی که آن شخص اصلا متوجه این کار نمی شود.
♻️ نا گفته نماند که درصد بسیار بالایی از این افراد دنبال شیّادی و کلاهبرداری و پرکردن جیب های خودشان هستند که در برخی موارد متأسفانه سوء استفاده های دیگری هم از افراد می کنند.
✅در نتیجه ما این راهها را به هیچ وجه توصیه و تأیید نمیکنیم و به همان راهی که اهل بیت (ع) و علماء رفتند توصیه می کنیم.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
آیا مفهوم شیطان قبل از آفرینش شیطان نیز وجود داشته است یا نه؟.mp3
415.3K
💬 #سوال_مخاطب
#مفهوم_شیطان
🔹آیا مفهوم شیطان قبل از آفرینش شیطان نیز وجود داشته است یا نه؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از آنجایی که حرام خداوند تا قیامت حرام و حلال آن تا قیامت حلال است پس چرا شطرنج که حرام بود حال حلال و مجاز شده است؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🔘 از بام کعبه تا زیر چکمه...
♦️ انتخاب بلال حبشی سیاه پوست به عنوان مؤذن توسط پیامبر اسلام در 1400 سال پیش یک سند افتخار آمیز تاریخی برای حقوق بشر واقعی و عدم تبعیض نژادی است.
✍️ رونوشت به؛ خودباختههای متوهم که آروغهای غربیها را نظریههای ترقی میپندارند.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥رابطه علم و دین بر اساس سایت معتبر Forbes
✍ سالهاست خدانابوران تلاش کردهاند که به جامعه بشری این گونه القا کنند که بین علم و دین تعارض وجود دارد، این در حالی است که مجامع علمی، دیگر بین علم و دین تعارضی نمیبینند، برای تبیین این موضوع، به بخشی از مقالهای که در سایت معتبر Forbes آمریکا راجع به علم و دین نگارش شده، اشاره میکنیم:
🔹برخلاف این باور که علم و مذهب با هم در تناقض هستند، تعداد کثیری از مردم چنین تناقضی را احساس نمی کنند. هر کسی میتواند یاد بگیرد که چطور همانند یک دانشمند، جهان را مورد بررسی و آزمایش قرار دهد و هر دانشمندی میتواند متعلق به یکی از مذاهب باشد.
🔹این چیزی است که اطلاعات سرتاسر دنیا واقعیت آنرا نشان میدهد. مدارک علمی بسیار زیادی در تایید انفجار بزرگ (بیگ بنگ) و جهان در حال گسترش وجود دارد، ولی اینها ضرورتی برای نزاع میان نتیجه گیری های علمی و باور های مذهبی ایجاد نمیکند.
🔹برداشت عمومی مضری در این مورد هست که علم دشمن اعتقاد و باور است و افراد مذهبی علاقه ای به علم ندارند، با این وجود این چیزی نیست که اطلاعات به دست آمده نشان دهنده آن باشد. با وجود اینکه تعداد قلیلی از دانشمندان مخالف مذهب هستند، ولی طیف گسترده ای از آنها مانند سایر اقوام کشورشان مذهبی هستند و تحقیقات گسترده نشان داده که بسیاری از افراد مذهبی طرفدار سرسخت علم اند.
🔹اقشاری از جامعه هم هستند که خیلی سریع برچسب "ضد علم" به هر چیز مذهبی و برچسب "ضد دین" به هر چیز علمی میزنند. ولی حقیقت این است که افراد از مذاهب و مکاتب مختلف تبدیل به دانشمندان عالی رتبه شده اند و دانشمندان هر کشور عقاید مذهبی همسو با فرهنگ کشورشان دارند.
🌏 منبع: w57.ir/JMX
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
چند شبهه مهم در رابطه با حجاب01.mp3
1.7M
💬 #سوال_مخاطب
#ادله_حجاب
🧕پاسخ به چند شبهه مهم در رابطه با #حجاب
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 در سایتهای انگلیس زبان آمده است: «بیش از ۱۰۰۰۰ شهروند انگلیسی تبدیل به «انسان سگنما» شدهاند!»
✍ این مطلب بیان کننده این واقعیت است که تمدن غرب نه تنها بعد از قرون وسطی نتوانسته است، به انسان ارزش دهد، بلکه سبب افول وی تا حد حیوانیت نیز شده است.
تمدن غرب با طرح ادعای آزادی انسان، تلاش میکند به انسان ارزش دهد، ولی تاریخ نشان داد که انسان بدون خدا از حیوان نیز پست تر است، آنچنان که خدای متعال در قرآن مجید نسبت به افرادی که خدا را از زندگی خویش حذف کردهاند میفرماید:
وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرًا مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
اعراف/179
به یقین، گروه بسیاری از جن و انس را برای دوزخ آفریدیم؛ آنها دلهایی دارند که با آن نمیفهمند؛ و چشمانی که با آن نمیبینند؛ و گوشهایی که با آن نمیشنوند؛ آنها همچون چهارپایانند؛ بلکه گمراهتر! اینان همان غافلانند.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🌺 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
🍃 یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین 🍃
🗓 امروز سهشنبه:
17 تیرماه 1399
15 ذیالقعده 1441
7 ژوئیه (جولای) 2020
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 دیدگاه ادوین کانکلین در مورد تصادفی بودن هستی
✍ دانشمندان زیادی با تصادفی بودن جهان هستی مخالف هستند و معتقدند هستی از یک موجود باشعور سرمنشأ گرفته است؛ به عنوان نمونه میتوان از پروفسور «ادوین کانکلین» زیست شناس و جانور شناس نامدار آمریکایی یاد کرد که میگوید:
احتمال پیدایش حیات بر اثر تصادف، قابل مقایسه با احتمال به وجود آمدن یک کتاب فرهنگ لغت قطور بر اثر انفجار در یک چاپخانه میباشد.
🌏 منبع: w57.ir/JMb
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
آیا مفهوم شیطان قبل از آفرینش شیطان نیز وجود داشته است یا نه؟.mp3
415.3K
💬 #سوال_مخاطب
#مفهوم_شیطان
🔹آیا مفهوم شیطان قبل از آفرینش شیطان نیز وجود داشته است یا نه؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا علم الکتابی که در داستان حضرت سلیمان برای جابجا کردن تخت بود همان اسم اعظم خداوند است؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
پاسخ به شبهه مجری وهابی در رابطه با تعیین امامت از سوی خدا.mp3
2.43M
💬 #سوال_مخاطب
🔹شبهه مجری وهابی:
اگر کسی قائل به امامت الهی برای ائمه باشد یعنی قائل به حکومت دیکتاتوری شده است؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 منظور از قوانین تکوینى و تشریعى چیست؟
✅ #پاسخ:
🔸 #قوانین_تکوینی
🍃خداوند دو گونه فرمان در عالم هستى دارد؛ یک سلسله از فرمان هاى او به صورت قوانین طبیعى و مافوق طبیعى است که به موجودات مختلف این جهان حکومت مى کند، و همه آنها مجبورند در برابر آن زانو بزنند و لحظه اى از این قوانین سرپیچى نکنند، و اگر فرضاً سرپیچى کنند، ممکن است محو و نابود گردند. این یک نوع «اسلام و تسلیم» در برابر فرمان خداست.
🔹بنابراین اشعه آفتاب که به دریاها مى تابد و بخار آب که از دریا بر مى خیزد و قطعات ابر که به هم مى پیوندند، دانه هاى باران که از آسمان فرو مى ریزد، درختانى که بر اثر آن نمو مى کنند و گل ها که در پرتو آن شکفته مى شوند همه مسلمان اند؛ زیرا هر کدام در برابر قانونى که آفرینش برایش تعیین کرده است تسلیم اند.
🔸 #قوانین_تشریعی
🍃نوع دیگرى از فرمان خداست که فرمان تشریعى نامیده مى شود یعنى قوانینى که در تشریع آسمانى و تعلیمات انبیاء وجود داشته است. تسلیم در برابر آنها جنبه «اختیارى» دارد و تنها افراد با ایمان هستند که به خاطر تسلیم در مقابل آنها شایسته نام «مسلمان» مى باشند. البته سرپیچى از این قوانین نیز، دست کمى از سرپیچى از قوانین آفرینش ندارد که این هم باعث انحطاط و عقب ماندگى و یا نابودى است.
📚 تفسیر نمونه، ج ۲، ص ۷۴۵.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا به قرآن امام هم گفته می شود.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 قرطبی و توسل به اهل بیت(ع)
✍ ابی عبدالله محمد بن احمد بن ابی بکر قرطبی - از برجسته ترین مفسران اهل سنت در قرن هفتم - در تفسیر آیه 100 سوره توبه به پیامبر اکرم و اهل بیت او(ع) متوسل میشود و می نویسد:
حشرنا الله فی زمرته ولا حادَ بنا عن طریقته و ملّته بحق محمدٍ وآله:
خداوند ما را در زمره همراهان پیامبر(ص) محشور نماید و ما را از امت و روش آن حضرت منحرف نکند بحق پیامبر و اهل بیتش.
📖 الجامع لأحکام القرآن، ج 10، ص 351.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 اسلام و تاکید بر تفکر و اندیشه!
💬 #شبهه: ادیان همانند کرم شب تاب هستند که برای درخشش نیازمند تاریکی افکار و اندیشه ها هستند.
✅ #پاسخ:
✍ این سخن در صورتی درست است که یک دین یا همه ادیان با عقل و تفکر و استدلالهای برهانی و منطقی مخالف باشد و پیروان خود را به دور بودن از علم و معرفت توصیه کند.
🔹لذا ممکن است شبهه فوق درمورد برخی ادیان صدق کند اما کلّیت نخواهد داشت؛ مثلا اگر به تاریخ مسیحیت نگاه کنیم، خواهیم دید چون این دین در مقابل اشکالات متعدد دانشمندان غربی، توان مقابله نداشت و از حیث عقلی و برهانی نتوانست پاسخ آنان را بدهد و مطالب زیادی در آن یافت میشود که با عقل و دانش و براهین عقلی در تعارض است، به سمت ایمانگرایی روی آورد.
🔹ایمانگرایی دیدگاهی است که باورهای دینی را از هر گونه نقد و بعدی بیرونی محفوظ و در امان میداند.
حال اگر دینی چنین ویژگی نداشته باشد و به عقل و معرفت اهمیت داده و پیروان خود را به اندیشیدن دعوت کند و اصول دین خود را بر مبنای استدلال و برهان شکل داده باشد، این مطلب دیگر در مورد آن دین صادق نخواهد بود.
👈با بررسی دین مبین اسلام، خواهیم دید این دین نه تنها عقل و تفکر را نفی نمیکند، بلکه تاکید بسیاری بر تفکر و اندیشه دارد و انسانها را به عقل و دانش و تفکر فرا خوانده و این افتخار را دارد که کتاب آسمانی آن میفرماید:
أَفَلَا تَعْقِلُونَ
مومنون/80
چرا تعقل نمىكنيد؟
👈همچنین این افتخار را دارد که مخالفان خود را به مبارزه فکری دعوت کرده و میفرماید:
قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ
بقره/111
اگر راستگویید دلیل و برهان خود را بیاورید.
🔹همچنین این افتخار را دارد که پیامآور و رئیس مکتب آن، فراگیری علم و دانش را بر پیروان خود واجب کرده و میفرماید:
طَلَبُ الْعِلْمِ فَرِيضَةٌ عَلَى كُلِّ مُسْلِم
همچنین پیروان خود را به فراگیری علم و دانش توصیه کرده و لو در سرزمینهای دور دست و دور افتاده باشد و میفرماید:
اطْلُبُوا الْعِلْمَ وَ لَوْ بِالصِّين.
👈تاریخ گواه است پیامبر اکرم و ائمه اطهار(ع) هیچگاه از بحث و مناظره با دشمنان خود فرار نکرده و از این کار استقبال میکردند و هر کسی برای بحث و مناظره نزد این بزرگوران میآمد، آنان پذیرفته و در فضایی کاملا آزاد و به دور از تنش و ترس به بحث با آنان میپرداختند، این مناظرات در کتابی به عنوان «الاحتجاجات» توسط مرحوم طبرسی جمع آوری شده است.
همچنین در کتاب کافی مناظرات امام صادق(ع) با سران کفر و مادیگرا و دوگانهپرستان نقل شده،
🔹در کتاب عیون اخبار الرضا نیز نقل شده مامون عباسی تمام دانشمندان و تمام حکمای جهان را به مناظره با امام رضا(ع) دعوت کرد و از آنان خواست تا با تمام قدرت با حضرت بحث کنند
اما در این مناظره حضرت توانست بر تمام آنها غلبه کند و با استدلال و برهان همه آنان را ساکت نماید.
👈دلیل دوم بر اینکه اسلام بر کسب علم و دانش تاکید دارد، تربیت دانشمندان بسیار زیادی در جهان اسلام است که هر کدام از آنها در رشته خاصی تبحر داشته و سرآمد آن دانش در دنیا بودهاند؛ افرادی مانند ابن سینا، خواجه نصیرالدین طوسی، ابن هیثم، جابر ابن حیان و ... .
welayatnet.com/fa/news/153213
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شیوع بیماری هایی مثل کرونا امتحان الهی است یا عذاب الهی؟؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🌺 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
🍃 یا حَیُّ یا قَیُّومُ 🍃
🗓 امروز چهارشنبه:
18 تیرماه 1399
16 ذیالقعده 1441
8 ژوئیه (جولای) 2020
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🙏 دعای صحابه در کنار قبر پیامبر اکرم (ص)
✍ ابو زکریا نووی در شرح حال «عقبة بن عامر» از صحابه پیامبر اکرم(ص) نقل کرده:
عقبة هنگام فتح دمشق توسط مسلمانان، نامه رسان عمر بن الخطاب بود. او به سبب دعا در کنار قبر رسول خدا(ص) و درخواست شفاعت از پیامبر(ص) برای نزدیک نمودن راهی که در هنگام نامه رسانی طی می کرده، هفت روزه به مدینه رسید و دو روز و نیمه به شام بازگشت.» این موضوع نشان میدهد که دعا و توسل به رسول خدا(ص) در صدر اسلام رایج بوده است.
📖 تهذیب الأسماء و اللغات، ج 1، ص 336.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تفسیر اغلب مفسران از امام مبین
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
✅ قسم خوردن پیامبر اکرم(ص) به جان خودش
✍ وهابیت در حالی قسم خوردن به غیر خدا را شرک میشمارد که در کتابهای معتبر اهل تسنن روایاتی وجود دارد که رسول خدا(ص) به جان خویش قسم میخورد، به عنوان نمونه پیامبر اکرم(ص) فرمودند:
فلعمري لئن تتكلم بمعروف و تنهى عن منكر، خير من أن تسكت؛ قسم به جانم اگر برای معروف یا نهی از منکر سخن بگویی، بهتر است از اینکه ساکت باشی.
📖 مسند احمد، ج5، ص225.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥آيا همه ايرانيان قبل از اسلام زرتشتي بوده اند؟
🍃 بايد گفت در ايران قبل از اسلام، پيروان اديان متعدد زندگي کرده و همه مردم زرتشتي نبودند آیین های رایج در ایران قبل از اسلام به اجمال عبارتند از:
1⃣ آئين مغان که قبل از ظهور زرتشت در ايران حاکم بود.
2⃣ آئين مهرپرستي که در اواخر دوره هخامنشيان رونق گرفت. پيروان اين آئين معتقد بودند خداي مهر يک بار به صورت انساني در يک غار ظهور کرد و چوپانان آن محل به او ايمان آوردند و ...
3⃣ مانويت که در دوره ساسانيان و در فاصه ظهور مسيحيت و اسلام پديد آمد و در مدت کوتاهي پيرواني زیادی را گرد آورد.
4⃣ آئين مزدک، که به دنبال يک بحران اجتماعي در زمان قباد ساساني با رهبري مزدک ظهور يافت.
5⃣ دين زرتشت، زردشت خود را فرستاده خداي خوبي و روشنائي معرفي مي کرد و مدعي بود آئين خود را از اهورا مزدا دريافت کرده تا جهان را از تيرگي ها پاک کند... (1) از زمان ظهور زرتشت تا ظهور اسلام در ايران - که در مدت آن اختلاف است و حداقل حدود 1200 سال فاصله بوده است، - به مرور زمان آئين زرتشتي در ايران توسعه يافت و تا زمان ساسانيان اکثر مردم به آئين زرتشتي گرويده بودند و توسط حکومت ساسانيان به عنوان ديني رسمي ايران معرفي شد.
6⃣ صابئين که به تعظيم خورشيد، ماه و ستارگان و آتش مي پرداختند و مجوسي نبودند.(2)
7⃣ يهوديت، پيروان يهوديت نيز با توجه به اينکه پيامبران متعددي از بني اسرائيل مانند: دانيال، حيقوق، مردخاي، حجي، شعيا، ارميا و ... در دوره هاي مختلف در ايران بودند، کم نبود.
8⃣ مسيحيت، پيروان اين آئين نيز بر مبناي اينکه مبلغان مسيحي در همه جا از جمله ايران فعاليت داشتند، در نقاط مختلف وجود داشتند.
✳️ اکثر اديان فوق و برخي اديان ديگر در آستانه ظهور اسلام پيرواني در ايران داشتند اما اکثريت مردم ايران در اين زمان پيرو آئين زرتشت بودند. که بعد از پیچیده شدن آوازه اسلام در تک تک نقاط جهان مردم فوج فوج به اسلام گرویدند.
📚پی نوشت:
(1) حسين توفيقي، اديان بزرگ، انتشارات سمت، تهران، چاپ هفتم 1384، برگرفته از صفحات 56 تا 66.
(2) يعقوبي ، تاريخ اليعقوبى، بيروت ، دار صادر، بى تا. ج1، ص158. عبدالله مبلغي آباداني، تاريخ اديان و مذاهب جهان، ج 1، ص 334ـ 336، منطق، قم، 1373ش.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 افراط و تفریط در آزادی
✍ پروفسور ژان بشلر (Jean Baechler) اندیشمند فرانسوی میگويد:
🔹اگر آزادی در اثر تفريط نابود میشود، به خاطر افراط نيز از ميان میرود. افراط در آزادی به بینظمی اجتماعی، هرج و مرج، و تعصبگرايی و پيكارجويی میانجامد.
منبع: w57.ir/JMv
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🌺 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
♥️لَا إِلَهَ إِلَّا اللهُ الْـمَلِكُ الْـحَقُّ المُبِينُ،♥️
🗓 امروز پنج شنبه:
19 تیرماه 1399
17 ذیالقعده 1441
9 ژوئیه (جولای) 2020
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥تفاوت نذری و قربانی در اندیشه اهل تسنن و وهابیت
✍ وهابیت در حالی مدعی است که نذری و قربانی نوعی عبادت غیر خداست و شرک است که علمای اهل تسنن این ادعا را باطل میشمارند.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈