✨﷽✨
✅هشت خاصیت تربت امام حسین علیه السلام
1⃣ امام صادق عليه السلام مى فرمايد:
سجده كردن بر تربت امام حسين عليه السلام هفت حجاب را از (منع قبولى آن) نماز بر مى دارد.
2⃣ ذكر با تسبيح تربت سيّدالشّهدا براى هر ذكر چهل حسنه در نامه اعمال مى نويسند، و حتّى بدون ذكر، تسبيح را در دست چرخاندن هر يك بيست حسنه دارد.
3⃣ هر گاه كام نوزاد را با تربت سيّد الشّهداء باز كنند مانند اكسيرى كه مس را به طلا مبدل ميسازد و وجود نوزاد را از هر پليدى دور نموده و محبّت اهل بيت رسول خدا صلی الله علیه و آله را در دل او مى كارد.
4⃣ بر لحد يعنى قبر هر ميّتى كه تربت كربلا باشد از عذاب قبر رهانيده ميشود.
5⃣ تربت كربلا بر هر درد بى درمانى شفا بخش مى باشد كما اينكه بسيار تجربه شده است و در كتب مختلف ذكر گرديده است .
6⃣ خاك مقتل حسين بن على عليه السلام حصن ، يعنى حصار مى باشد از هر آفات و هر گزندى ، و هر كس آن را با خود حمل نمايد، محفوظ خواهد ماند.
7⃣ آرام بخش تلاطم موّاج درياهاست يعنى هرگاه دريا به تلاطم آيد، و چاره از همه جا قطع گردد،كمى تربت كربلا بر آن بپاشند دريا آرام ميگيرد.
8⃣ تربت مظلوم كربلا تحفه حوريان بهشت است آن گاه كه در روز قيامت ماه و خورشيدى نيست تا نور افشانى كند و ظلمات محشر همه جا را فرا مى گيرد،
💥 به دستور خداوند خاك كربلا كه تربت سيّدالشّهداء عليه السلام مى باشد برداشته شده و در بالاى بهشت قرار داده مى شود و نور عظيمى از تربت آن حضرت همه جا را روشن مى كند و همه ديدگان را خيره مى سازد كما اينكه خورشيد چشم انسان را مى زند و كسى نمى تواند مستقيم به آن نگاه كند...
📚كشكول النور ج ۱ ص ۱۸۶
📚سفينة النّجاة ص۷۲ - بحار الانوار ج۱۰
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
#محرم
شب تاسوعا ۹۹_01.mp3
12.26M
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 فیلم | روضه حضرت عباس علیهالسلام از زبان رهبر انقلاب
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
❌ نفرین شیعیان کوفه توسط امام حسین (ع) دروغی بزرگ!
💬 #شبهه:
امام حسين(علیهالسلام)، شيعیان خود را مورد لعن و نفرين قرار داده است. شيخ مفيد در كتاب خود نقل کرده که حسين بن على(علیهالسلام) با نفرت، شيعيانى را كه قاتل او و خانوادهاش هستند را نفرين میكند.
✅ #پاسخ:
✍ نویسندهی شبهه، برای اثبات نفرین امام حسین (علیهالسلام) نسبت به شیعیان، به روایتی از شیخ مفید استناد کرده است.
شیخ مفید در کتاب الارشاد از «ضحاک بن عبد الله مشرقی» وقایع عاشورا را نقل کرده است.
معلوم نیست که چرا شیخ مفید از «ضحاک بن عبد الله» این مطلب را نقل کرده، در حالیکه مصدر کلام ایشان، نقل طبری است و طبری این قضیه را از ابومخنف از حمید بن مسلم، نقل کرده است. اما برخی دیگر مانند ابن نما حلی (م645ق) ، سید بن طاوس (م664ق) و علامه مجلسی (م1110ق) این سخنان را نقل نکردهاند.
🔹محتوای کلام منتسب به امام حسین(علیهالسلام) چیزی نیست که شبههکننده از آن بهره ببرد، زیرا حضرت شیعیان را نفرین نکردهاند؛ بلکه کسانی را نفرین کردهاند که امام را به کوفه دعوت کردند، اما در سپاه یزید قرار گرفتند. پر واضح است که مخاطب سخن ایشان، سپاهیان یزید بن معاویه بود و کلام امام ربطی به شیعیان ندارد.
🔹افرادی که به حضرت نامه نوشتند و از ایشان دعوت کردند چند گروه بودند. برخی از ایشان مانند سلیمان بن صرد، مسیب بن نجبه، رفاعة بن شداد، حبیب بن مظاهر، قیس بن مسهر صیداوی، عبدالرحمان بن عبدالله ارحبی، عمارة بن عبد سلولی و سعید بن عبد الله سلولی، از شیعیان حضرت بودند. این افراد در یاری امام در برابر سپاه ابن زیاد کوشیدند، برخی از این بزرگان، مانند قیس بن مسهر صیداوی، قبل از عاشورا به شهادت رسیدند. برخی دیگر مانند، حبیب بن مظاهر، عبدالرحمان بن عبدالله ارحبی و سعید بن عبدالله حنفی، خود را به قافلهی امام رساندند و همراه ایشان به شهادت رسیدند. برخی دیگر از این شیعیان، مانند سلیمان بن صرد و مسیب بن نجبه نتوانستند به امام بپیوندند. اما بعدا در قیام توابین به شهادت رسیدند.
دستهی دیگری از دعوتکنندگان حضرت، افرادی مانند شبث بن ربعی تمیمی، حجار بن ابجر عجلی، یزید بن حارث شیبانی، عروه بن قیس، عمرو بن حجاج زبیدی و محمد بن عمیر تمیمی بودند که از اشراف و بزرگان کوفه و نمایندهی جمع زیادی از کوفیان، محسوب میشدند. این افراد با وجود اینکه خودشان از امام (علیهالسلام) دعوت کرده بودند، به سپاه ابن زیاد پیوستند و جزء قاتلین ایشان شدند. به عنوان مثال، شبث بن ربعی تمیمی فرماندهی نیروهای پیاده سپاه عمر بن سعد و عروه بن قیس فرمانده سواره نظام لشکر عمر بن سعد را بر عهده داشت. سپاهیان تحت فرماندهی عمرو بن حجاج زبیدی، مسلم بن عوسجه را به شهادت رساندند.
🔹نفرین امام (علیهالسلام) در حقّ این گروه دوم بود که سپاه عبید الله را تشکیل میدادند و حضرت سید الشهدا(علیهالسلام) آنان را «شیعة آل ابی سفیان» (پیروان خاندان ابوسفیان) نامید.
btid.org/fa/news/152016
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
13910905_4923_64k-mc.mp3
6.13M
✅ استاد شهید مرتضی مطهری
✍ اگر بناست مکتبِ امام حسین - علیهالسلام- احیاء بشود، «ذکرِ مصیبتِ» امام حسین هم ضرورت دارد. این دستوری است که ائمۀ اطهار به ما دادهاند و این دستور، فلسفهای دارد و آن، عبارت از این است هر مکتبی، اگر «چاشنیِ عاطفی» نداشته باشد و تنها، مکتبی از جنسِ «عقل» و «فکر» باشد، «نفوذِ روحیِ آنچنانی» ندارد و ازاینرو، امکانِ چندانی برای «بقاء» ندارد، ولی اگر یک مکتب، «چاشنیِ عاطفی» داشته باشد، این عاطفه به آن «حرارت» میدهد. آری، معنا و فلسفۀ یک مکتب، آن مکتب را «منطقی» میکند، و ازاینجهت، مکتبِ امام حسین، «منطق» دارد و درس است و باید از آن آموخت، امّا اگر این مکتب را فقط بهصورتِ یک «مکتبِ فکری» بازگو کنیم، «حرارت» و «جوشش» از آن گرفته میشود و کهنه میگردد. پس توصیه که باید برای همیشه، «چاشنیِ عاطفه» را در قالبِ «ذکرِ مصیبتِ» امام حسین را حفظ کرد، نظرِ «بسیار عمیق» و «دوراندیشیِ فوقالعاده عجیب و معصومانه»ای بوده است.
📖سیری در سیرۀ نبوی، ص ۵۴ _ ۵۵
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
1005420.ogg
3.21M
🎙 روضه حضرت عباس(ع) توسط مرحوم کوثری در حضور امام خمینی(ره)
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🌺 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
🍃 یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام🍃
🗓 امروز یکشنبه:
9 شهریورماه 1399
10 محرم الحرام 1441
30 اوت (آگوست) 2020
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🖤 #السلام_علیک_یااباعبدالله 🖤