52.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاه نگارشهای طلبگی
#احمدی_نژاد #بر_باد_رفته اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً 🤲
بزودی با اعلام رد صلاحیت احمدی نژاد وی دست به خودکشی سیاسی خواهد زد.
ای کاش چنین نمی شد و چنین نمی کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این قسمت؛ ثبتنام کاندیداها😂
🔰 این مدل کارهای ابتکاری خیلی خوب جواب میده
راهنمای سریع پاسخ به شبهات و سوالات انتخاباتی.pdf
276.4K
پاسخ های سریع به شبهات ضدمشارکت حداکثری
das_7fad170bfa9d43b9bd7c88df09c0973a.pdf
44.2K
خلاصه و نمودار پاسخ های سریع به شبهات ضدمشارکت حداکثری
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 اگر این #لیست_نهایی نامزدهای تایید شده باشد یا لیست دیگری فردا منتشر شود، راه انتقاد بسته نیست. افراد و رسانهها میتوانند آزادانه و منطقی و محترمانه نقدهای خود را مطرح کنند.
🔸اما وظیفه #شورای_نگهبان، عمل به مُر قانون است نه مصلحتسنجی. مصلحتاندیشی کار رهبر معظم انقلاب است. کسانیکه الان از ردصلاحیت جهانگیری و لاریجانی ناراحتند، سالهای گذشته منتقد تایید صلاحیت روحانی بودند! تا روحانی را نقد میکردیم میگفتند چرا شورای نگهبان تاییدش کرد! حالا ژست میگیرند که چرا حامیان فلانی را در تایید صلاحیتها در نظر نمیگیرند!
🔹بالاخره شورای نگهبان به قانون عمل کند یا مصلحتسنجی کند؟ اینکه مشارکت در انتخابات باید بالا باشد به معنای تایید افراد بیصلاحیت نیست! اگر در تایید روحانی اشتباه کرده باشد دلیلی ندارد همان اشتباهات را تکرار کند! مگر شرط مدیر و مدبر بودن نباید احراز شود؟ آیا جهانگیری و لاریجانی و پزشکیان و آخوندی مدیر و مدبر بودند که کشور را به #لبه_پرتگاه بردند؟!
🔸شاید این لیست در نهایت تغییر کند ولی نباید به جریانات سیاسی اصالت داد و سهم تعیین کرد! باید هر شخصی ویژگیهای احراز صلاحیت را دارد تایید شود از هر جریانی باشد. اگر شخصی هم ویژگیها را ندارد نباید تایید شود از هر جریانی باشد!
❇️ با این حال منتظر میمانیم تا ارائه رسمی لیست نهایی.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از سیدابراهیم(شهید مصطفی صدرزاده)
حجت الاسلام راجی.mp3
15.78M
🔻حجتالاسلام سیدمحمدحسین راجی
پژوهشگر انقلاب اسلامی و نویسنده کتاب «انتخابات تَکرار یا تَغییر»
▪️برای انتخابات چطور تبلیغ کنیم که هم مشارکت بیشتر باشد و هم اصلح انتخاب شود؟
📌روش تبلیغ نخبگانی #چهره_به_چهره
▫️سوالات اساسی مردم:
❓چرا باید دوباره در انتخابات شرکت کنیم؟
❓ریشه مشکلات فعلی کشور چیست؟
❓راه علاج مشکلات کشور چیست؟
#انتخابات_۱۴۰۰
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
🔻مسئلههای اصلی کشور، اقتصاد، بیکاری، معیشت و مافیای واردات است؛ نه ارتباط با این دولت و آن دولت
👈🏼 مردم دنبال مدیر قوی و کارآمدند، نه اسامی و جناحها
#انتخاب_درست_کار_درست | #اقتصاد_مسئله_اصلی
💻 @Khamenei_ir
با سخنان دیروز رهبری این فرضیه موجود در ذهنم به قطعیت رسید که رهبر عالیقدر انقلاب مؤید جدی عملکرد شورای نگهبان و عمل به مرّ قانون این شورا هستند
و چه بسا معتقدند که لزوما مشارکت حداکثری از دوقطبی سازی ها در میان نامزدها و آن شور و هیجان های کاذب، میسر نمی شود.
این دوره، مشارکت حداکثری در بستر انتخاب مردم از بین خوب و خوب تر در یک بستر عقلانیت محور شکل خواهد گرفت.
مردم ابتدا برنامه ها را می بینند و سپس این ادعاها را با کارنامه ها سنجیده و هر کس که قوی تر بود را انتخاب می کنند.
@kalemat
🔴 خاتمی بدون رقیب!
🔹هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جمهوری #سیدمحمد_خاتمی برای تعیین رئیس جمهور بعدی در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰ با حضور ۱۰ نامزد نهایی برگزار شد. در این انتخابات ۸۱۴ نفر ثبت نام کردند و ۱۰ نامزد تأیید صلاحیت شدند.
🔸محمد خاتمی، احمد توکلی، علی شمخانی، عبدالله جاسبی، حسن غفوری فرد، منصوررضوی، شهاب الدین صدر، علی فلاحیان، مصطفی هاشمی طبا و محمود کاشانی از دیگر نامزدهای این دوره از انتخابات بودند.
🔹واجدین شرایط بیش از ۴۲ میلیون نفر بودند که حدود ۲۸ میلیون نفر آنها در انتخابات شرکت کردند. خاتمی با ۲۱ میلیون رأی، حدود ۷۶ درصد آرای شرکت کنندگان را به خود اختصاص داد.
🔸 #احمد_توکلی با کسب حدود چهار و نیم میلیون رای نفر دوم شد. #علی_شمخانی با کسب حدود هفتصد هزار رای نفر سوم شد. هفت نفر دیگر آرایی کمتر از تعداد آرای باطله داشتند.
🔹رقیب اصلی خاتمی، احمد توکلی بود. وی به نقدهای تند و تیز به دولت خاتمی می پرداخت. توکلی با ارائه نظریه ای با عنوان "جمهوری دوم" و با شعار "دولت پاک برای ملت پاک" وارد رقابت انتخاباتی شد. شعارهای توکلی بیشتر بر محورهای اقتصادی استوار بود. وی در مصاحبه با روزنامه سیاست روز در بیان علت کاندیداتوری خود گفت: «چون اصلاح اقتصاد همت و جرأت لازم دارد. » برنامه های وی "برون رفت از معضلات اقتصادی"، "راه اندازی تولید"، "کاهش نابرابری"، "کاهش و منطقی سازی نقش های دولت" و "مقابله با فساد و تبعیض" عنوان شد. او ارکان جمهوری دوم خود را "عقلانیت و عدالت" معرفی می کرد.
🔸نامزد دیگر این دوره که توانست پس از توکلی بیشترین آرا را کسب کند، علی شمخانی بود که از درون کابینه خاتمی به رقابت وارد شده بود. شعار وی "دولت اقدام ملی" بود.
🔹از نکات جالب این انتخابات، گریه خاتمی در حین ثبت نام در برابر خبرنگاران بود، وی با "چشمانی گریان" ظاهر شد و اطمینان داد که بر عهد پیشین خود با مردم پابرجاست. وی در حین صحبت هایش چندین بار به خاطر بغض در گلویش و اشک در چشمانش سخنانش قطع شد. برخی معتقدند نحوهٔ حضور وی در روز ثبت نام تاثیر زیادی بر جلب رای مردم به وی داشت.
🔸اغلب تشکل های حزباللهی، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز و سایر مجموعههای همسو با آنها در این انتخابات نامزدی نداشته و لذا سکوت اختیار کردند. اغلب به دعوت مردم به شرکت در انتخابات اکتفا کردند و اینگونه خاتمی بدون رقیب مجدداً رئیس جمهور شد ولی کسی نگفت انتخابات زیر سوال است! انتخابات نیست و انتصابات است و ...!
@kalemat