هدایت شده از یا مهدی
♻️ کرنش مسئولان نسبت به زیادهخواهی بانک آینده؟
🔰 طبق گفته معاون وزیر اقتصاد، اقدام اصلاحی در بانک آینده به صورت "افزایش سرمایه از محل آورده نقدی سهامداران" رخ خواهد داد، یعنی ما چشم خود را بر تخلفات این بانک میبندیم.
اگر مالکان بانک، پول نقد داشتند که بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی (=یعنی خلق پول از جیب مردم) قرض نمیگرفتند.
آیا قرار است با چاپ پول توسط بانک مرکزی (=حق عامه مردم) سرمایه بیشتری به حساب مالکان این بانک برود؟
سختگیری کابینه و دولتمردان در قبال تامین طرحهای مردمی (مسکن ملی، ازدواج، فرزندآوری و..)، در کنار تساهل با مالکان بانکهای متخلف، چه معنا دارد؟
بذل و بخشش بانک مرکزی در قبال این بانک بدحساب، انسان را مشکوک میکند که آیا برخی از تصمیمگیران درباره بانک آینده، ذینفع هستند؟!
کارشناسان دلسوز، اصحاب رسانه و حوزویان دغدغهمند، قرار است نسبت به این اقدام سکوت پیشه کنند؟
*حمید رسایی"
━━ °•🖌•°━━
@jahad_tabein
━━ °•🖌•°━━
لایحهی حجاب و عفاف به کجا رسید.ogg
1.73M
۱- نکتهی مغفول در حماسهی لیله المبیت؛
۲- نکتهی که در افتتاحیهی حوزهی علمیه باید مورد توجه قرار گیرد.
۳- جناب حجهالاسلام آقای آقاتهرانی در مورد لایحهحجاب و عفاف چه گفت؟
آیا دوباره پای رئیس مجلس در میان است؟
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🌟هرگز نسبت به طب ایرانی-اسلامی بیتفاوت نخواهم بود...
چندی پیش درد بسیار شدیدی در ناحیه کمر احساس کردم. از علائم و ناحیه درد حدس زدم که سنگ کلیه است. شبانه به بیمارستان شهید هاشمینژاد مراجعه کردم. سیتیاسکن نشان داد که بله! سنگ کلیه است.
روز جمعه مزاحم حکیم دکتر حسین روازاده شدم و ایشان یک بسته دارویی طبیعی تجویز کردند. گزارش مکتوب سیتی که آمد، مشخص شد قطر سنگ ۷.۵ میلیمتر است. با مشاهده تصاویر و گزارش، نظر دکتر روازاده این بود که قطر سنگ بزرگ است و بهتر است عمل سنگشکن انجام دهم.
برای عمل که مراجعه کردم، گفتند ابتدا باید آزمایش عفونت انجام گیرد و در صورت نبود عفونت، عمل شود. پاسخ آزمایش، ۴۸ ساعت بعد آماده شد. صبح روزی که باید برای عمل میرفتم، گفتند دستگاه خراب شده است و تا شنبه باید صبر کنید. در این مدت داروهای تجویزی حکیم روازاده را مصرف کردم. بحمدلله قبل از رسیدن روز عمل، سنگ دفع شد.
این تنها تجربه زیسته حقیر از طب ایرانی-اسلامی نیست. ما سالهاست که در خانه، برای سرماخوردگی آنتیبیوتیک مصرف نمیکنیم و تجویزهای ایرانی-اسلامی کاملا موثر بوده است. از وقتی مصرف آنتیبیوتیک را متوقف کردهایم، دفعات و مدت سرماخوردگی بچهها نیز کم شده است.
آنکه حقیقت را، فقط یک بار، در هیبت واقعی آن دیده باشد، محال است از آن رویگردان شود. و حقیر امروز چنین نسبتی با طب ایرانی-اسلامی دارم.
کسی چون حکیم روازاده، اصلا در پی حذف یافتههای طب مدرن نیست؛ اما عجیب است که برخی در پی ساقط کردن طب ایرانی-اسلامی از هستی هستند. باید در برابر این جریان ایستادگی کرد.
@syjebraily
هدایت شده از عبدالله نوری پور
🔴افشاگری زهره سادات لاجوردی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در مورد مغایر بودن متن #لایحه_عفاف_و_حجاب ارسالی به شورای نگهبان با متنی که در کمیسیون مربوطه تصویب شده است !!!🔴افشاگری زهره سادات لاجوردی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در مورد مغایر بودن متن #لایحه_عفاف_و_حجاب ارسالی به شورای نگهبان با متنی که در کمیسیون مربوطه تصویب شده است !!!
#ج_رزما
https://eitaa.com/joinchat/4135977467C74e31d4ae1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰داماد حسین فدایی مدیرعامل مگاموتور شد!
🔸انتصاب بر اساس شایستهسالاری یا نسبتهای فامیلی؟
🔹 مرتضی منتظرالمهدی از سوی شرکت سایپا به عنوان مدیرعامل مگاموتور انتخاب شد. مگاموتور، مهمترین شرکت موتورسازی خودرو در ایران است و یک شرکت کاملا تخصصی و فنی است. منتظرالمهدی پیش از این در سال پایانی دولت روحانی به عنوان رئیس هیات مدیره زامیاد انتخاب شده بود؛ البته قبل از زامیاد هیچ سابقه مدیریتی برای او به ویژه در حوزه صنعت خودروسازی ثبت نشده است و این انتصاب در زمان خود در میان کارکنان و مدیران سایپا پر حرف و حدیث شد. هر چند انتخاب بدون سابقه و تخصص به عنوان رئیس هیات مدیره که پستی اجرایی نیست، شاید قابل توجیه باشد. مدرک تحصیلی منتظرالمهدی هم ارتباطی با حوزه تخصصی صنعت ندارد.
🔹منتقدان، ریشه انتصاب او به چنین پستهایی را در نسبتهای خانوادگی منتظرالمهدی میدانند. او داماد حسین فدایی عضو شناخته شده جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی و دبیرکل سابق این حزب و از مدیران فعلی دفتر رهبر انقلاب است. هرچند معتقد نیستیم که فدایی در این انتصاب ورود مستقیم داشته اما همین انتساب، عدهای را به طمع میاندازد تا با ارتقای منتظرالمهدی به اهداف خود برسند.
🔹فارغ از نمونه خاص مگاموتور و منتظرالمهدی، استفاده دامادها از رانت پدر خانمهایشان در اشغال جایگاههای مدیریتی متاسفانه به یک سنت غلط تبدیل شده است. یعنی علاوه بر پدیده آقازادگی، در لایه بعدی انتساب به چهرهها، شاهد پدیده آقادامادها هم هستیم.
داماد احمدی نژاد، داماد روحانی، داماد زاکانی و نمونه های دیگر از دامادهای مدیران ردههای مختلف از جمله مصادیق این پدیده هستند که البته هر کدام به شیوه متفاوتی متهم به استفاده از رانت پدر خانم شده اند.
🔹 یکی از پاسخهایی که آقازاده ها و دامادها مطرح می کنند این است که پس ما چه کنیم؟ اگر جایگاه دولتی قبول کنیم کنیم، رانت خوار می شویم، اگر شغل اقتصادی آزاد انتخاب کنیم هم متهم به سوءاستفاده از جایگاه پدر یا پدر خانم میشویم.
🔹در پاسخ باید گفت، این افراد صورت مساله را وارونه میکنند؛ بدیهی است که هیچ کس با شایسته سالاری مخالف نیست و صرف داماد یا فرزند یک مقام مسئول بودن، دلیل عدم استفاده از تخصص، توان و ظرفیت یک فرد نیست. مساله مهم اولویت دادن به نسبت فامیلی در برابر تخصص، توان و قابلیتهای فردی و تخصصی است.
🔹نکته دیگر بررسی دستاورد، کارنامه و نتایج حضور این آقازاده ها و آقادامادها در پستهای مهم دولتی و اقتصادی است که به خوبی نشان می دهد این فرد، شایسته حضور در این جایگاه بوده است یا نه؛ وگرنه بسیاری از منتسبین سببی و نسبی مدیران هستند که در حوزه های خاصی صاحب نظر و تخصص هستند و مشغول به کارند اما هیچ گاه ظن سوءاستفاده و رانتخواری در موردشان به کار نرفته است چون سوابق، تخصص و کارنامه عملکردشان به خوبی از جایگاه شغلیشان دفاع می کند.
🔹طبیعی است وقتی فردی بدون هیچ سابقه تخصصی و تحصیلی مرتبط در یکی از تخصصی ترین مدیریتهای شرکت بزرگی مثل سایپا به کار گرفته می شود، خواه ناخواه خودش را در معرض اتهام و تهمت قرار می دهد. مدیریت مگاموتور از جنس مدیریت کلان صنعت خودروسازی نیست که یک فرد با قابلیتهای بالای مدیریتی ولو بدون تخصص فنی در حوزه خودروسازی، بتواند از عهده آن برآید؛ بلکه کاملا یک مدیریت فنی و تخصصی را می طلبد که از عهده یک مهندس مکانیک کارکشته در صنعت خودرو بر خواهد آمد. اگر این فرد سابقه و تخصص روشن و مشخصی دارد باید به سرعت شفاف سازی کند و اگر ندارد، خودش به شائبه انتصاب به دلیل انتساب فامیلی، دامن زده است.
🔹نکته مهمتر در مورد نمونه آقای منتظرالمهدی، مسئولیت پدر خانم ایشان یعنی حسین فدایی در دفتر رهبر انقلاب است. به ویژه که فدایی در مورد این انتساب تاکنون سکوت کرده و حتی بر اساس شنیده های ۹دی در محافل خصوصی گروهها و احزاب نزدیک به وی نیز تاکنون پاسخگوی سوالات در مورد این انتصاب نبوده است.
🔹وقتی رهبر انقلاب همواره بر منع حضور فرزندان و دامادها و عروسهای خود در کارهای اقتصادی و پستهای دولتی و مدیریتی تاکید کرده اند، مدیران منتسب به ایشان و اعضای دفتر رهبری، بیش از سایر مدیران جمهوری اسلامی باید به این دغدغه توجه کنند.
🔹 اکنون هم ۹دی در مورد انتصاب مرتضی منتظرالمهدی به عنوان مدیرعامل مگاموتور قضاوت نهایی نمی کند و از آقای فدایی و دامادشان درخواست می کند، توضیحات خود را در مورد این انتصاب، سوابق تخصصی ایشان در حوزه صنعت خودرو (البته قبل از ریاست هیات مدیره زامیاد) و تخصص و سابقه مرتبط با جایگاه مدیرعاملی شرکت تخصصی مگاموتور را به صورت شفاف بیان کنند و به شبهات و سوالات مطرح در فضای سیاسی در خصوص این انتساب از جمله ارتباط آن با تداوم مدیریت مدیرعامل کنونی سایپا را صریح و روشن پاسخ دهند.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ببینید
🔶🔹 تحریف بیانات امام خامنهای توسط پایگاه «خامنهای داتآیآر»، این بار در موضوع نقد بانکها
⭕️ وقتی از «خامنهای دات آی آر» صحبت میکنیم، یعنی سانسور بیرحمانه و غیراخلاقی امام امت اسلام در جهان، آن هم در رسانهی منتسب به خودشان‼️
🔴 این اتفاق رذیلانه، بارها نیز در گذشته رخ داده است، از جمله در مسألهی کرونا که آشکارا و وقیحانه، بیانات ایشان را تغییر میدادند تا جامعه را با هزینهکرد از ایشان به آن سویی سوق دهند که مدنظر گروه خاصی است.
🔻 تا کی قرار است این تحریفات، جلوی چشم مردم همگان ادامه یابد؟!
🔻 چرا هیچ برخوردی از سوی دستگاههای نظارتی، بازرسی، امنیتی و اطلاعاتی صورت نمیگیرد؟!
🔻 آیا در جمهوری اسلامی ایران، موضوعی مهمتر از ولیامر مسلمین هست؟!!
🔻 چرا برای محافظت از جان و سلامت ایشان، سپاه ولیامر بهدرستی تشکیل شده اما برای حفظ سلامت بیانات و اثر اجتماعی ایشان فکری نمیشود؟!
#بانکها_غلط_میکنند
#تحریفگران_غلط_میکنند
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از روح الله
🔴یک عزل ناامیدکننده
🔹چند روز قبل مصاحبه و گزارشی از عملکرد بانوی بازرس فسادستیز، سرکار خانم مهری طالبی دارستانی در وزارت کار منتشر شد که ما هم سعی کردیم در جهت امیدافرینی و معرفی بانوان الگو در مبارزه با فساد، خانم طالبی را معرفی و عملکرد ایشان را منتشر کنیم، متاسفانه باخبر شدیم ایشان بعد از انتشارمصاحبه گزارش عملکرد مطلوباشان در مبارزه با پروندههای سنگین فساد و پیگیری مطالبات مردمی، از مسئولیتشان برکنار شدهاند، که شنیدن این خبر سوالات و ابهامات زیادی به ذهن مخاطب وارد میکند.
🔹به نظر میرسد برای رسیدن به قلهها ما به تکثیر چنین بانوانی که مجاهدانه جهت خدمت به نظام پای کار میآیند، نیاز داشتیم که نه تنها بستری برای تکثیر ایجاد نشده بلکه این معدود بانوی فسادستیز هم حذف و محدود گردیده است آن هم در سنگینترین روزهای جنگ زن زندگی که نظام به انواع اتهامات ستیز با حقوق زنان متهم است، حذف بانوانی که تلاش دارند حضور اجتماعی خودشان را مطابق با الگوهای تعالی زنان قرار دهند و نمونهای مناسب برای پاسخ به یاوهگوییهای جریان معاند باشند ، جای بسیار تعجب دارد.
✍عالیه سادات
_______________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ کسی که پشت تریبون از عدم دسترسی دستگاههای نظارتی بر عملکرد بانکها گلایه میکند، رئیس سازمان بازرسی کل کشور است!
اگر این سخنان آقای خدائیان درست است، چرا نمایندگانی که برای بخشنامه معاون وزیر کشور یقه خود را پاره میکردند، با شنیدن این سخنان خونشان به جوش نیامد؟ چرا یک دستگاه نظارتی نمیتواند بررسی کند که بانکها به چه کسانی وام دادهاند و ...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دکتر رسول بخشی: تشکر میکنم از مسئولی که بیلبورد میدان ولیعصر را پایین آورد.
🔹 بانکها غلط میکنند با پول مردم بنگاهداری کنند!
▫️لـــــینک عضــــــــویت👇
https://eitaa.com/joinchat/2533294307Ced27b1606c
هدایت شده از محمد ولی محمودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ نامهنگاری عجیب برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت در مخالفت با دستور رهبرمعظم انقلاب
🔺رئیس کمیسیون قضایی مجلس: بعد از مکاتبه برخی اعضای مجمع تشخیص با رهبرانقلاب در مورد سلب اعتبار از معاملات غیررسمی اموال غیرمنقول، ایشان بیان فرمودند که"اگر مجمع تشخیص مصحلت، مصلحت یقینی مورد نظر حقیر را تصدیق نمیکند به تشخیص خود عمل کند."
ـــــــــــــــــــــــ
🚨اخبار تخصصی تحولات منطقه
@passdar
اگر مطلبی که رئیس کمیسیون قضایی مجلس گفته صحت داشته باشد ، باید پرسید کدام عبارت صحیح است : مجمع تشخیص مصلحت نظام ، یا مجمع تشخیص مصلحت زمین خواران و کوه خواران و جنگل خواران ؟!
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
۴۰ شرکت بورسی(بانکی، فولادی، پتروشیمیایی و پالایشی) سال ۴۰۱ مجموعا ۹۵۷همت سود عملیاتی داشتهاند؛ سال ۴۰۰ این رقم ۸۰۰همت بوده است. این سود نجومی که از سفره ملت کسر شده، نه حاصل بهرهوری، که حاصل جهانیسازی قیمتها و سازکار حراج بورس کالاست.
باید به این غارت سازمانیافته پایان داد.
✍ سید یاسر جبرائیلی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
هدایت شده از سید محمد جوزی
34.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درود بر شرف و مردانگیت و نفسِ حق و ابوذر گونه ات حاج سعید قاسمی.👌👍👌👍
هدایت شده از مدار 01:20
حمید رسایی:
🔹اسامی هفت تن از مدیران مجلس و یاران قالیباف بدلیل عدم استعفا در مهلت قانونی، در سامانه جامع انتخابات قرمز شده و نمیتوانند ثبتنام کنند. اما آقای قالیباف بافشار به وزارت کشور دنبال چشمپوشی نهادهای قانونی است!
@madare0120
هدایت شده از حمید رسایی
.
🔹اعمال فشار برای تایید ثبتنام مدیران مجلس برخلاف قانون
♻️ آقای قالیباف؛ تبعیض بدتر از فساد است!
🔸قسمت اول
🔰حمید رسایی: اساسا آنچه که میتواند در هر انتخابات خصوصا انتخابات مجلس شورای اسلامی، موجب رقابت سیاسی سالم به منظور افزایش مشارکت و حضور آگاهانه و با نشاط مردم و کمک به انتخاب اصلح در انتخابات شود، رعایت دقیق قانون و عدالت انتخاباتی با هدف ارتقاء شایسته گزینی است.
از جمله اقدامات قابل تحسین مجلس یازدهم در اصلاح قانون انتخابات، اضافه کردن مرحلهای برای بررسی مدارک شناسنامهای، مدارک تحصیلی و وضعیت اشتغال کاندیداها بود. بر این اساس مطابق ماده ۵۳ قانون انتخابات «داوطلبان نمایندگی مجلس باید ظرف هفت روز از تاریخ انتشار دستور شروع ثبتنام به وسیله وزارت کشور، به سامانه الکترونیکی که وزارت کشور جهت ثبتنام اعلام کرده است، مراجعه کنند و ضمن تکمیل پرسشنامه مخصوص اعلام داوطلبی، مدارک و گواهینامههای مربوط را بارگذاری و شناسه رهگیری أخذ نمایند.»
در این مرحله که به آن اصطلاحا پیش ثبتنام میگفتند، تکلیف کلیه کاندیداهایی که باید استعفا میدادند یا با استعلام از مراجع ذیصلاح، وضعیت اصالت مدارک تحصیلی و سجلی آنها مورد تردید بود، مشخص میشد.
این بند قانونی اما پس از تصویب و تایید شورای نگهبان در مرحله اجرا به دلیل دیدگاه خاص رییس مجلس درباره مدیران اطرافش، تبدیل به یکی از محورهای چالش برانگیز با وزارت کشور شد! چرا؟ ادامه یادداشت را دنبال کنید.
مطابق تبصره ۱ ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی «کلیه مقامات و همترازان آنها موضوع ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ و با اجرای تبصره (۱) آن، مشمول حکم بند "الف" این ماده میباشند [بند الف مصادیقی از مدیران که از ثبتنام منع شدهاند را ذکر کرده]. تشخیص اعلام همترازی سایر مقامات با این ماده، بر اساس مجموع معیارهای ساختار، مأموریتها، جغرافیای تأثیرگذاری، ماهیت فعالیت و اختیارات، اهمیت و پیچیدگی وظایف و مسؤولیتها بر عهده سازمان اداری و استخدامی کشور میباشد و اثر این همترازی صرفاً نسبت به استعفا برای انتخابات بوده و اثر قانونی دیگری ندارد. این سازمان موظف است حداقل هشت ماه قبل از آغاز ثبتنام، فهرست مشاغلی را که همتراز تشخیص میدهد به وزارت کشور و شورای نگهبان، ارسال و اعلام نماید. رئیس مجلس و سمت نمایندگی مجلس از شمول حکم این ماده مستثنی است.»
بنا بر این ماده قانونی:
۱. مقامات و همترازان مقامات نمیتوانند ثبتنام کنند. مصادیق مقامات در ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری مشخص شده است که محل بحث نیستند.
۲. اما همترازان مقامات شامل چه کسانی میشود؟ در ادامه این تبصره به صراحت گفته شده که تشخیص همترازان در موضوع انتخابات با سازمان امور اداری و استخدامی است. البته در تبصره ۱ ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، تعیین همطرازی پستهای کارکنان اداری مجلس به عهده رئیس مجلس قرار داده شده اما این موضوع فقط در خصوص تعیین همترازی برای پرداخت حقوق و مزایا است.
۳. سازمان امور اداری و استخدامی باید هشت ماه قبل از آغاز ثبتنام، فهرست مشاغل همتراز را اعلام کند که این اقدام صورت گرفته و از جمله کسانی که در لیست این سازمان لزوم استعفای آنها یادآوری شده است، مدیران مجلس هستند.
۴. اما نکته مهم اینجاست که به صراحت بخش پایانی این قانون، فقط رییس مجلس و نمایندگان از شمول این قانون مستثنی شدهاند. طبعا قانونگذار میتوانست مثل رییس و نمایندگان، مدیران مجلس را نیز استثنا کند اما نکرده! این یعنی تعیین همترازی توسط رییس مجلس درباره کارکنان فقط مربوط به تعیین حقوق آنهاست و نه موضوع انتخابات.
بعد از اینکه سازمان امور اداری و استخدامی، مدیران مجلس را مثل دیگر مدیران کشور مشمول حکم استعفا دانست، در چند نویت مکاتبه از سوی مجلس با معاون سیاسی وزیر کشور، از ایشان درخواست شد تا مدیران مجلس از شمول این ماده قانونی استثنا شوند. دلیل این درخواست چه بود؟ مطابق شنیدهها از اطرافیان رییس مجلس، دلیل فقط یک چیز بود: اگر اینها استعفا دهند، اطراف رییس مجلس خالی میشود! در واقع رییس مجلس دنبال این بود تا هم مدیرانش را در راس کار نگه دارد و هم از فرصت حضور آنها در رقابت انتخاباتی استفاده کند!
وقتی معاون وقت سیاسی وزیر کشور زیر بار این درخواست تبعیض آمیز نرفت و با توجه به اعلام همترازی توسط سازمان امور اداری و استخدامی این کار غیرممکن اعلام شد، فشارها به وزارت کشور آغاز و یکی از مهمترین دلایل اصرار رییس مجلس برای تغییر معاون سیاسی وزیر کشور در کنار بهانهای که بابت صدور بخشنامه معاون سیاسی وزیر کشور مطرح بود، همین زیربار مطالبه غیرقانونی رییس مجلس نرفتن بود.
ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/10425
هدایت شده از حمید رسایی
🔹اعمال فشار برای تایید ثبتنام مدیران مجلس برخلاف قانون
♻️ آقای قالیباف؛ تبعیض بدتر از فساد است!
🔸قسمت دوم
🔰حمید رسایی: در حال حاضر مطابق اطلاعات رسیده، اسامی هفت تن از مدیران مجلس که برای انتخابات ثبتنام کرده بودند، به دلیل عدم استعفا در مهلت قانونی، در مرحله پیش ثبتنام در سامانه جامع انتخابات قرمز شده و قاعدتا این افراد نمیتوانند ثبتنام نهایی کنند. در عین حال خبرهایی که از مجلس و وزارت کشور به گوش میرسد این است که با اعمال فشار و روشن نگهداشتن چراغ استیضاح وزیر کشور، حامیان این تبعیض به دنبال تحمیل نگاه خود بر قانون هستند.
اکنون افکار عمومی منتظر است تا ببیند رییس جمهور به عنوان مسئول اجرای قانون اساسی و شورای نگهبان به عنوان ناظر انتخابات با این عمل خلاف قانون و تبعیض غیرقانونی چگونه برخورد میکنند. چرا مدیران دستگاههای دیگر باید چند ماه قبل از ثبتنام استعفا میکردند و مدیران مجلس نه؟! چرا مدیران مجلس حق دارند همزمان هم مدیر قوه مقننه باشند و هم در انتخابات شرکت کنند؟!
در این خصوص ضرورت دارد وزارت محترم کشور به صورت شفاف اطلاع رسانی لازم را بعمل آورده و شورای محترم نگهبان نیز نظارت نماید تا حقوق سایر داوطلبان در این قضیه تضییع نشود و مردم و تشکلهای مختلف هم مطالبهگری خود برای رقابتی سالم و بدون تبعیض را داشته باشند.
و به رییس محترم مجلس که اصرار به این تبعیض دارد، باید گفت:
وقتی مطابق اصل نوزدهم قانون اساسی «مردم ایران از هر قوم و قبیله كه باشند از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ، نژاد، زبان و مانند اینها سبب امتیاز نخواهد بود.» آیا مدیران شما از نژاد برتری هستند که نباید استعفا دهند؟
وقتی مطابق اصل بیستم قانونی اساسی «همه افراد ملت اعم از زن و مرد، یكسان در حمایت قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند.» آیا مدیران مجلسی شما حقوق سیاسی بیشتر و بالاتری دارند که از لزوم استعفا استثنا شدهاند؟!
وقتی مطابق بند ۹ اصل سوم قانونی اساسی، دولت جمهوری اسلامی ایران وظیفه دارد همه امکانات خود را برای «رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امكانات عادلانه برای همه، در تمام زمینههای مادی و معنوی» بکار بگیرد و مطابق بند ۱۴ بر «تأمین حقوق همهجانبه افراد از زن و مرد و ایجاد امنیت قضایی عادلانه برای همه و تساوی عموم در برابر قانون» تاکید شده است، آیا با این کار تبعیض ناروا صورت نگرفته و امکانات و فرصت انتخاباتی به صورت عادلانه در اختیار همه قرار گرفته؟ و آیا همه کاندیداها در برابر قانون مساوی بودهاند؟
جناب آقای قالیباف! تبعیض بدتر از فساد است. شما باید مدافع و پیگیر اجرای قانون باشید نه در نقش یک لابیگر دنبال حل و فصل مشکلات قانونی مدیران اطرافتان باشید.
باید منتظر بود و دید که آقای وحیدی در وزارت کشور میتواند ادعای انتخاباتی قانونی و رقابتی کند اما در عین حال برای فرار از استیضاح از اجرای قانون در خصوص مدیران مجلس چشمپوشی کند؟ آیا رییس جمهور محترم با ورود به موقع از این اصول قانون اساسی دفاع میکند و اجازه تبعیض به هیچ جریانی را نمیدهد؟ آیا شورای محترم نگهبان بدون در نظر گرفتن مطالبات و لابیهای افراد متنفذ، به بدنه عمومی جامعه پیام حراست و اعمال قانون را مخابره میکند؟
به نظر میرسد که با عقبنشینی وزارت کشور و ثبتنام مدیران و یاران قالیباف، از هم اکنون یکی از چهار رکن مورد تأکید رهبر انقلاب یعنی موضوع رقابت سالم با خدشه مواجه شود.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از فخرالدین انصاری
10 ویژگی عملیات تاریخی امروز:
1. پیچیده، حرفه ای و به قول خبرنگار بی بی سی، جسورانه بود.
2. بعد از 50 سال، تنها عملیات آفندی و بسیار موفق فلسطینی ها بشمار میرود.
3. وحشت بی سابقه ای در میان صهیونیست های اشغالگر ایجاد کرده است.
4. تعداد بسیار زیادی اسیر گرفته شده است.
5. جنگ در زمانه ای که تعاملات نسبی ای بین ایران و آمریکا صورت گرفته و تلاش می شود تا بین آمریکا و اسرائیل فاصله بیافتد، شروع شده است.
6. حماقت محض عربستان و برخی اعراب در صلح با اسرائیل بی نتیجه می ماند.
7. هوشمندی و صبر استراتژیک ایران در نشانه گرفتن کانون فتنه و نه برخی عناصر فتنه گر داخلی را نشان داد.
8. ارتش و تمام نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی را به چالش کشید.
9. عملیات با حضور حماس بوده که در موارد قبلی سکوت کرده بود!
10. پدافند هوایی فلسطین نیز فعال شده و جنگنده های صهیونیستها را شرمنده میکند!
#طوفان_الاقصی
هدایت شده از یا حسین شهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقام معظم رهبری
رژیم غاصب صهیونیستی، رفتنی است
دولتهایی که به سراغ قمار عادیسازی رفتهاند بدانند که به قول اروپاییها دارند روی اسب بازنده شرطبندی میکنند
این سرطان بدست فلسطینیان و نیروهای مقاومت ریشهکن خواهد شد
هدایت شده از س زارعی
سلام
در عملیات امروز فلسطینی ها چندین نکته حائز اهمیت وجود دارد از جمله :
۱- فلسطینی ها برای عملیات گسترده امروز به ماه ها کار فشرده با به کارگیری صدها نفر نیاز داشته اند . آن هم در باریکه ای که زیر نظر سیستم های اطلاعاتی و جاسوسی فضایی اسرائیل و شبکه زمینی جاسوسان آن بوده است . مخفی ماندن مقدمات این عملیات یک پیروزی بزرگ حفاظت اطلاعات برای مقاومت می باشد . فلسطینی ها همیشه از این ناحیه آسیب پذیر بوده اند و ده ها فرمانده میدانی خود را از دست داده اند.
۲ - نفوذ امروز مقاومت به لااقل ۱۳ شهر و شهرک صهیونیستی به جمع آوری اطلاعات قبلی نیاز داشته است و مقاومت فلسطین باید برای آن به این شهرک ها ورود انسانی می کرده است . مخفی ماندن کل عملیات جمع اوری اطلاعات از چشم رژیم در عمق نزدیک به غزه ، پیروزی بزرگ دیگری برای مقاومت فلسطین می باشد .
۳ - در این عملیات معادله کشته های طرفین که همیشه با فاصله زیاد به نفع رژیم اسرائیل بوده ، به نفع طرف فلسطینی تغییر کرده است ؛ ۲۳۵ شهید فلسطینی ، دستکم ۲۵۰ کشته اسرائیلی. علاوه بر آن حدود ۱۰۰ اسیر اسرائیلی در برابر صفر اسیر فلسطینی . حدود ۱۳۰۰ زخمی اسرائیلی در برابر حدود ۱۲۰۰ زخمی فلسطینی . از نظر کیفی هم شهدای فلسطینی عمدتا" مردم عادی غزه بوده اند در حالی که کشته های اسرائیلی عمدتا" نظامی بوده اند .
۴ - طرف فلسطینی هنوز همه نیروی خود در غزه را وارد عملیات نکرده و کرانه باختری با هزاران چریک را هم در ذخیره دارد و چشم به حمایت ده ها هزار عنصر نظامی همپیمان خود در لبنان و یمن و سوریه و عراق و ... هم دارد . صدها هزار نیروهای نظامی ایران هم که جای خود دارد . این ها عنداللزوم وارد می شوند . در حالی که طرف اسرائیلی در کرانه درگیر است و حدود ۷۰ درصد نیروهای نظامی اش نمی توانند چشم از کرانه باختری بردارند . مرزهای شمالی اش هم بشدت از سوی حزب الله و نیروهای مقاومت در سوریه در معرض تهدید است .
هدایت شده از س زارعی
سلام
دیشب چند نکته را از عملیات بزرگ مقاومت فلسطین نوشتم ، امشب چند نکته دیگر را اضافه می کنم :
۱ - یکی دیگر از ضعف های آشکار شده رژیم غاصب در این عملیات ضعف قدرت تحلیلی و در واقع راهبردی این رژیم است . رژیم در قدرت تحلیل و پیش بینی های راهبردی ، بسیار مشهور بوده و برترین شمرده می شد .
رژیم غاصب در ماه های اخیر تحلیل می کرد که با ضربات قبلی ، غزه را از وضع عملیاتی خارج کرده است . تحلیل رژیم این بود که حماس از حالت عملیاتی خارج شده و منفعل گردیده است . جهاد اسلامی نیز با ترور فرماندهان عملیاتی اش در غزه و کرانه از نفس افتاده و تا مدت ها در وضعیت انزوا قرار گرفته است .
رژیم همچنین معتقد بود میان دو جنبش فلسطینی اختلافات جدی وجود دارد . بر این اساس تمرکز اسرائیل از غزه به سوی کرانه رفته بود و دایما" از خطر کرانه صحبت می کرد .
اما درست در زمانی که نتانیاهو از عزم ارتش بر پاکسازی کرانه صحبت می کرد ، غزه آن هم حماس وارد میدان شد و ضربه تاریخی را بر پیکر لرزان رژیم غاصب وارد نمود .
۲ - در این عملیات ثابت شد که مقاومت فلسطین بر ضعف مخابراتی خود غلبه کرده است . همیشه کشف مکالمات یکی از مشکلات عمده جنبش های فلسطینی در مقابل رژیم غاصب بود . جنبش های مقاومت در سال های اخیر ، زیر چشم سیستم های قدرتمند اطلاعاتی و جاسوسی رژیم و کشورهای غربی مستقر در مدیترانه و در مجاورت غزه که اطلاعات خود را در اختیار رژیم قرار می دادند ، سیستم مستقل مخابرات زمینی که قابل نفوذ نیست را ایجاد کرد و در کل حدود ۳۶۰ کیلومتر مربع مساحت غزه ، گسترش داد .
پیش از این حزب الله لبنان از اوایل دهه ۱۳۸۰ به این سیستم دست یافته بود و عملیات های خود در جریان جنگ ۳۳ روزه را بدون نفوذ و درز پیش برده بود .
۳ - همیشه جنبش های فلسطینی از فاصله فیزیکی و سرزمینی میان رهبران داخل و خارج خود رنج می برد و در زمان ریاست خالد مشعل بر دفتر سیاسی این مشکل مهمی بود تا جاییکه حماس به دو بخش خارج و داخل تقسیم شده بود با مواضعی متفاوت ! یکی رنگ و بوی سیاسی گرفته و قطریزه و ترکیزه شده بود و دیگری جهادی بود و رنگ و بوی جمهوری اسلامی داشت .
در صحنه مقابله اخیر مقاومت فلسطینی ، وحدت مواضع داخل و خارج ثابت کرد ، این فاصله کاملا" پر شده است و همه جهادی و مقاومتی شده اند دیگر صحبت از وجود طیفی سیاسی و مسالمت جو در گروه های مقاومت فلسطین معنای خود را از دست داده است .
هدایت شده از نوری
1_7089946082.mp3
9.36M
بسیار عالی است حتما گوش کنید
در مورد رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین است
هدایت شده از محمد صادقی
👤توییت استاد علی اکبر رائفی پور
✍️ بنویسید : انتقام مقاومت فلسطین از رژیم صهیونیستی
بخوانید :
-پایان دالان تورانی ناتو در زنگزور که قرار بود با حمایت اسرائیل پیش برود و پیام واضح به علیف و اردوغان!
-پایان کریدور عرب- مد با محوریت همکاری رژیم صهیونیستی و اعراب
-خط و نشان برای کشورهای عربی که بدنبال ارتباط با رژیم هستند
-پیام به ابر قدرت ها که بدون اذن ایران اتفاقی در منطقه نخواهد افتاد و ایران کنار گذاشته شدنی نیست!
-پیام به اپوزیسیونی که سال گذشته همین موقع فکر می کردند ج ا رفتنی است و حالا پس از حذف عربستان از حامیان ، انجام معامله ۶ میلیارد با بایدن ، به حساب رژیم رسیده خواهد شد.
-ایران شاید سکوت کند و صبر استراتژیک داشته باشد اما هرگز فراموش نکرده و زمان و مکان و نوع انتقام را خودش تعیین می نماید.
- قرار بود بزودی سوریه و عراق را به هم بریزند حالا باید به فکر شنا در مدیترانه باشند!
توفان الاقصی.mp3
16.65M
🔴 اسرائیل پنج سال آینده را نخواهد دید
#عملیات توفان الاقصی
کامران غضنفری ، نویسنده و پژوهشگر مسائل سیاسی
هدایت شده از سعید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشگویی جالب در مورد نابودی اسرائیل به دست ایرانیان،
انشاالله...🤲