⭕️رابطه های ناسالم و بی سرانجام :
۱/در رابطه ای که در آن بیش از آنچه به شما عشق می ورزند، عشق می ورزید در این رابطه، فقط یکی از طرفین همیشه در همه چی پیشقدم میشه ، چه در ابراز عشق ، چه در نزدیک شدن، چه در گفتگو کردن که این رابطه بعد از یک مدتی از تعادل خارج میشه و محکوم به شکست خواهد شد.
۲/رابطه ای که به امید آن وارد رابطه می شوید که بتوانید همسر خود یاپارتنر خود را تغییر دهید در واقع داشتن یک رابطه سالم به معنی عشق ورزیدن به او و به خاطر کسی که هست نه عشق ورزیدن به امید کسی که خواهد شد.
۳/رابطه ای که در آن خود واقعیتون نیستید و مدام درحال تظاهر کردن و نشون دادن یه فردی هستید که اصلا شباهتی به درون شما نداره و برای نگهداشتن طرف مقابل کنار خودتون ، از خودِ واقعیتون فاصله گرفتید.
۴/رابطه با افرادی که دارای اختلالات شخصیت هستند و از جمله اختلالات شخصیت پارانوئید،خودشیفته،وسواسی، نمایشی، سادیسمی، آزارگر و... به این فکر کودکانه را در رابطه با افراد دارای اختلال شخصیت را هم از ذهنتان بیرون کنید که می توانید با عشق و عاشقی و مهربانی و همدلی و صبوری طرف مقابل تان را تغییر دهید واز او آدم متفاوتی بسازید
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️قانون احترام به آزادی های مشروع و حفظ حقوق شهروندی:
هر گونه شکنجه متهم به منظور اخذ اقرار و یا اجبار او به امور دیگر ممنوع بوده و اقرار های اخذ شده بدینوسیله حجیت شرعی و قانونی نخواهد داشت.تحقیقات و بازجویی ها، باید مبتنی بر اصول و شیوه های علمی، قانونی و آموزش های قبلی و نظارت لازم صورت گیرد و با کسانی که ترتیبات و مقررات را نادیده گرفته و در اجرای وظایف خود به روش های خلاف آن متوسل شده اند، براساس قانون برخورد جدی صورت گیرد.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوال:چه مقدار از حقوق کارمندان و کارکنان دولتی را می توان بابت بدهی و طلب توقیف کرد؟
✅پاسخ:براساس ماده ۹۶ قانون اجرای احکام مدنی:از حقوق و مزایای کارکنان سازمانها و موسسات دولتی یا وابسته به دولت و شرکتهای دولتی و شهرداریها و بانکها و شرکتها و بنگاههای خصوصی و نظائر آن در صورتی که داری زن یا فرزند باشند ربع (یک چهارم) و الا ثلث (یک سوم) توقیف میشود.بنابراین چنانچه محکوم علیه مشمول ماده فوق باشد در صورت تأهل یک چهارم و در صورت تجرد یک سوم از حقوقش بابت بدهی کسر می گردد.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوال:در معاملات سکوت علامت رضا نیست؟
✅پاسخ:در میان مردم این مطلب رایج شده که سکوت علامت رضایت است حال انکه قانون مدنی در ماده ۲۴۸ چنین بیان کرده است :سکوت مالک ولو با حضور در مجلس عقد محلی که قرارداد تنظیم می شود اجازه محسوب نمی شود .
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️روشهای شکایت از سایتها و فروشگاهای اینترنتی:
۱/شاکیان میتوانند با مراجعه به سایت enamad.ir پس از ثبتنام، شکایت خود را ثبت کرده و مدارک لازم را پیوست کنند.
۲/میتوانید به سایت cyberpolice.ir مراجعه کرده، ثبتنام کنید و تخلفات سایتها را گزارش دهید.
۳/با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میتوانید شکواییه خود را ارائه داده و مستندات مربوطه را ضمیمه کنید.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️ممنوعیت خرید و فروش فیش مسکن ملی چه عواقبی دارد با توجه به اینکه در بازار خرید و فروش انجام می شود.در مورد خرید و فروش هر امتیازی که قانونگذار به اشخاص داده و شرط نموده که حق واگذاری را ندارند، انجام هر گونه معامله بر خلاف شرط، باطل است؛ بنا بر این خرید و فروش فیش مسکن اگر در قالب خرید و فروش باشد، باطل است.ولیکن بنا بر ضرورت و در نظر داشتن عواملی، می توان با دادن وکالت به شخص دیگری، با کلیه اختیارات انجام امور اداری، پرداخت بدهیها و تسویه حساب ها و انجام تشریفات سند، از جمله انتقال به خود و دیگری که هر چند اسمش بیع نیست اما اثرات بیع را دارد.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️اجرت المثل ایام زوجیت:
اجرت المثل یکی از حقوق مالی زوجه مانند مهریه و نفقه است که مرد ملزم به پرداخت آن در صورت مطالبه وی خواهد بود.زن برای انجام اموری مانند کار در منزل، آشپزی، رسیدگی به فرزندان، شیر دادن به فرزند و ... وظیفه ای ندارد و اگر این امور را در مدت زندگی مشترک با همسرش انجام دهد، می تواند بابت این امور از همسرش اجرت المثل دریافت نماید.هرچه از مدت زندگی زناشویی بیشتر گذشته باشد میزان اجرت المثل نیز بیشتر خواهد بود. البته دریافت اجرت المثل منوط به وجود شرایطی است که در ادامه بیان می شود.موضوعی که باید بدان اشاره نمود این است که زن فقط برای انجام اموری مانند اطاعت از همسر، حسن معاشرت با او، آراستگی ظاهری، اقامت در منزل همسر، کسب اجازه از او برای انجام هر امری و انجام وظایف زناشویی نسبت به همسرش الزام دارد و برای انجام باقی مسائل که مربوط به زندگی مشترک است، می تواند اجرت المثل مطالبه کند.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️ممنوع المعامله:
ممنوع المعامله،هرشخص،اعم ازحقیقی یاحقوقی است که به طوردائم یاموقت،به علت عدم اهلیت،حجر،ورشکستگی یاحکم ودستورقضایی،ازانجام معاملات ومداخله درامورمالی خود،منع شده است ودرصورت انجام معامله،به علت عدم نفوذیاابطال،معامله وی ازاثرحقوقی،برخوردارنمی باشد.استعلام ممنوع المعامله بودن افراد،ازطریق مراجعه به دفاتر ثبت،معاونت قضایی دادستانی کل کشوریاادارات ثبت اسنادواملاک بادستور قضایی ویاازطریق سکوهای بخش خصوصی ازجمله سامانه آپ باداشتن کدملی فردامکان پذیراست.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️برای خرید املاک موروثی، حتما به این نکات دقت کنید:
اگر قصد خرید املاک موروثی را دارید، بایستی در هنگام انجام مذاکرات مقدماتی و تنظیم مبایعه نامه، به نکات ذیل توجه و دقت کافی بعمل آورده تا در آینده با مشکلی مواجه نگردید.
۱/لزوم ارایه اصل سند مالکیت
۲/لزوم ارایه گواهی حصر وراثت
۳/حضور تمامی وراث در هنگام انجام معامله
۴/لزوم ارایه مفاصا حساب مالیات بر ارث
۵/عدم وجود اشخاص محجور در بین وراث
۶/ضرورت تعیین و نصب قیم برای اشخاص محجور
۷/پرداخت سهم هر یک از وراث از مبلغ معامله
۸/لزوم بررسی وجود و یا عدم وجود وصیت نامه از متوفی
۹/درج شماره و مشخصات مدارک مستندات ابرازی و مرجع صدور آنها اعم از گواهی حصر وراثت، وکالتنامه، قیم نامه، مفاصا حساب مالیات بر ارث، وصیت نامه و غیره در متن مبایعه نامه تنظیمی در هنگام انجام معامله.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوال:اگر قربانی کلاهبرداری اینترنتی شدید باید چکار کنید؟
۱/از ابتدا تا میتوانید، مستند سازی کنید.
۲/اطلاعات پروفایل متهم به کلاهبرداری را ثبت و هر چه میتوانید اسکرین شات جمع آوری کنید.چون شما نمیدانید کلاهبردار ممکن است چه زمانی ناپدید شود.
۳/حواستان به گردآوردی اطلاعات از مکالمهها، نظرات یا هر پیام دیگری که در سایر پلتفرمها ارسال کردهاید هم باشد.
۴/در تلاش برای گرفتن انتقام نباشید. به شبکه های مربوطه گزارش کلاهبرداری را ارسال کنید. آنها احتمالا نمیتوانند پول از دست رفته شما را بازگردانند؛ اما حداقل قادر هستند حساب کاربری شیاد را به تعلیق درآورند تا از آسیب رساندن به دیگران جلوگیری شود.
۵/اگر مطمئن هستید که جرم جدی ارتکاب شده یا ممکن است به دیگران هم آسیب وارد شود، موضوع را با پلیس در میان بگذارید و طرح شکایت کنید. برای این کار به همان مستندات و اسکرین شاتهایی که قبلا اشاره کردیم نیاز پیدا میکنید.
۶/سایر کلاهبرداری ها :۱۵۰روش دیگر کلاهبرداری اینترنتی رو بررسی خواهیم کرد که لابه لای پیام ها این موضوعات رو میگم که خسته گننده هم نباشه ولی چون کاربردیه سعی می کنم کامل بگم به همراه راهکار.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️تهدید به انتشار عکسهای خصوصی اشخاص:
متاسفانه امروزه پس از پایان رابطه ی های دوستی یا نامزدی عده ای از آقایان با تهدیدات و حرکات ناشیانه ویا بچه گانه مبنی بر انتشار عکس های خصوصی باعث آبرو ریزی و همچنین نابودی چندین خانواده می شوند.شاید اگر خود همین دوستان بدانند که این تهدیدات ساده میتواند منجر به مجازات خود آنها شود، در رفتار خود تغییر ایجاد نمایند.در این خصوص میتوان نسبت به تهدید یا مزاحمت از فرد خاطی شکایت نمود مجازات تهدید باتوجه به شدت و گستردگی جرم و حسب نظر قاضی رسیدگی کننده منجر به صدور حکم به شلاق و یا حبس خواهد بود.اگر تهدیدکننده تصاویر را منتشر ویا پخش کند و یا با ساختن پیج های جعلی و کامنتها و ... آبرو و حیثیت طرف مقابل را لکه دار نماید، شخص می تواند با شکایت در دادسرای جرایم رایانه ای در شهرهای بزرگ و در شهرهای کوچک با مراجعه به دادسرای محل وقوع جرم و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری نماید.همانگونه که فوقا مذکور گردید،مجازات متهم، حسب مورد حبس یا جزای نقدی می باشد.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️انواع رایجترین کلاهبرداری اینستاگرامی:
۱/اهدای جایزه و برنده شدن در قرعه کشی
۲/فیشینگ:کلاهبرداران اینستاگرامی با روش فیشینگ میتوانند حساب بانکی شما را به سرعت خالی کنند یا کنترل حساب اینستاگرامتان را به سرعت به دست بگیرند. علاوه بر این، کلاهبردارها شما را در معرض خطر اخاذی، جعل هویت یا استفاده از فراداده برای ورود به سایر خدمات اینترنتی قرار خواهند داد.
۳/فروش محصول جعلی:فروش محصولات لاکچری با تخفیف چشمگیر هستند. شما به عنوان خریدار میتوانید برای آنها پول واریز کنید؛ اما اگر محصولی هم به دستتان رسید مطمئن باشید که اصلی نخواهد بود
۴/اینفلوئنسرهای جعلی:ایجاد یا جازدن خود به عنوان شخصیت مورد اعتماد و ترغیب به انجام کاری که نهایتا ازتون کلاهبرداری میشه
۵/کلاهبرداری اینستاگرامی به سبک کریپتو
با تقریب بالایی میتوانیم بگوییم هر شخصی ضمانت کرد از خرید و فروش رمز ارزها ثروتمند میشوید، حتما به دنبال پول درآوردن از خود شماست.
۶/فلیپینگ و سرمایه گذاری:این نوع شیادی به کاربران رویای سودآوری به کمک یک سرمایه گذاری اولیه را میدهد.کلاهبردار پس از دریافت پول شما تحت عنوان سرمایه گذاری اولیه، راههای ارتباطی را میبندد و غیب میشود. حتی اگر غیب نشود هم شما دیگر نمیتوانید پول خود را برگردانید.
۷/حامی جعلی:اگر خودتان اینفلوئنسر هستید، ممکن است کلاهبردارها با وعده پشتیبانی و حمایت نزدیکتان شوند،کلاهبرداری از اینفلوئنسرها یکی از رایجترین انواع شیادی در حال حاضر شمرده میشود.
۸/دعوت به مشاغل جعلی:وقتی استخدام کننده از شما اطلاعات بانکی و کد ملی درخواست میکند دیگر باید به او شک کنید. هرگونه انتقال پول به حساب شما وانتقال آن به حساب کسی دیگر به هر شکلی از جمله ارز دیجیتال... یا پیشنهاد حقوقی بالاتر از حد متعارف بازار کار را برای انجام وظایف کمتر ارائه داد، به واقعی بودنش مشکوک شوید.
۹/کلاهبرداری عشقی و عاطفی:بدترین نوع این کلاهبرداری، فریبکاری رومانتیک بلند مدت است. برخی کلاهبردارها به شما نزدیک میشوند و توهم رابطه عاطفی واقعی را برایتان ایجاد میکنند. آنها صبورانه به انتظار مینشینند تا شما عاشقشان شوید و هوش از سرتان بپرد.سپس یک مورد اضطراری به ناگهان در زندگیشان به وجود میآید که به پول زیادی نیاز پیدا میکنند. این مورد ممکن است وضعیت پزشکی حاد یا مشکل ویزا بیان شود. آنها امیدوار هستند شما برای کسی که نمیشناسید و ملاقات نکردهاید، مقداری پول بفرستید.
۱۰/تبلیغ جعلی موسیقی:تعداد قابل توجهی از مردم در اتاق خودشان به آهنگسازی و خوانندگی مشغول شدهاند و امید دارند که روزی مشهور میشوند. اگر از این نوع هنرمندان خانگی هستید، ممکن است هدف کلاهبردارانی قرار گیرید که ادعا میکنند میتوانند صدای شما را به مردم برسانند و معروفتان کنند.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوال:آیا امکان وصول اجارههای معوقه و خسارات از محل ودیعه مستاجر وجود دارد؟
✅پاسخ:با پایان یافتن مدت اجاره اگر در قرارداد در خصوص وصول مواردی مانند اجور معوقه، شارژ، خسارات وارده به ساختمان و غیره از محل ودیعه شرط نشده باشد، مالک نمیتواند رأساً نسبت به وصول آنها از مبلغ ودیعه اقدام نماید. بلکه موجر ابتدا باید تقاضای صدور دستور تخلیه در شورای حل اختلاف محل ملک مطرح نماید.برای گرفتن دستور تخلیه باید مبلغ ودیعه به صندوق شورای حل اختلاف واریز شود. سپس شما بلافاصله میتوانید با درخواست صدور قرار تأمین خواسته از شورای حل اختلاف بخواهید همان مبلغ ودیعه واریزی از جانب شما نزد شورا به صورت توقیف بماند. در این صورت پس از صدور رأی، اجور معوقه، شارژ، خسارات و... از محل ودیعه تادیه خواهد شد.شما میتوانید تمامی خواستهها را ضمن یک دادخواست مطرح کنید با این شرط که بهای خواستهها از حد نصاب صلاحیت رسیدگی شورای حل اختلاف که تا۲۰ میلیون تومان است، بیشتر نباشد. اگر بیشتر شد شورا فقط به تقاضای دستور تخلیه رسیدگی خواهد کرد و مطالبه خسارات و... در صلاحیت دادگاه قرار خواهد گرفت.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️نکات کاربردی:
۱/اگه تو کلانتری بهتون بی احترامی شد یا علاف شدین فوری به۱۹۷زنگ بزنید گزارش کنید میان سریع بررسی میکنن
۲/واسه شکایت مستقیم برید دفاتر خدمات قضایی نرید کلانتری خودتونو علاف کنید!
۳/اگر ازتون به هر نحوی سرقت کردن خودتون نرید کلانتری سریع با۱۱۰تماس بگیرید چون اگر سرقت تایید شد سریع پرونده سرقت رو مجبورن تشکیل بدن ولی اگر خودتون برسد کلانتری به دلیل اینکه هر سرقت در حوزه هر کلانتری یه امتیاز منفیه براشون ممکنه تشکیل پرونده رو به دلایل مختلف به تاخیر بندازن
۴/اگر به هر نحو در جاده تصادف کردید حتی اگر خودتون زدید به چیزی یا حتی با موتور خوردید زمین اولین کار تماس با۱۱۰و بعد اورژانس۱۱۵باشه چون طبق قانون تمام حوادث جاده ای درمان اولیه و... رایگانه... شما هزینه رو پرداخت می کنید ولی بعد صورتجلسه کلانتری رو مهر شده با کپی میبرید بیمارستان و تمام هزینه ها رو به شما بر میگردونن
۵/اگه احیانا سیم کارتتون گمشد یا ازتون سرقت شد نگید حالا یه سیم کارت ۱۰-۲۰تومنیه یه سیم کارت دیگه میگیرم.حتما حتما اول سیم کارت رو بسوزونید بعد برید شکایت کنید که حتما جهت جلوگیری از سوء استفاده دیگران سابقه ای براتون ثبت بشه. حالا بعدش خواستید برید عدم پیگیری بزنید یا تقاضای مختومه شدن پرونده رو بدید مختارید. در مورد سایر مدارکتون مثل شناسنامه یا کارت خودرو و ....... هم اقدامات مذکور رو انجام بدید.
۶/اگه از استان یا شهرستان دیگه ای براتون احضاریه اومد بلند نشید برید اونجا. برید دفاتر خدمات قضایی دفاعیاتتون رو از طریق سیستمی برای همون شعبه بفرستید و تو دفاعیاتتون حتما قید کنید که براتون نیابت بفرستن شهر خودتون
۷/اگه احیانا به هر دلیلی خواستید برید مرجع قضایی یا انتظامی شهر یا استان دیگه ای هیچ وقت تنها نرید و حتما یه کارمند با فیش حقوقی و حکم کارگزینی و کارت پرسنلی ش با خودتون ببرید که اگه یه وقت تفهیم اتهامتون کردن و ضامن ازتون خواستن دستتون تو پوست گردو ننمونه.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوال:چگونه و از چه راهی به جرایم رانندگی خود اعتراض کنیم؟
✅پاسخ:جریمه رانندگی از آن دسته جرایمی است که معمولاً مردم به آن معترضاند. اما آیا میدانید وقتی به جریمهای که برایتان نوشته شده اعتراض دارید باید چطور آن را پیگیری کنید؟ آیا پیگیری شما جواب میدهد در مرحله اول میتوانید با مراجعه به سایت پلیس راهور تخلفات رانندگی خود را استعلام کنید و از اینکه در چه زمان و مکانی جریمه شدهاید باخبر شوید. در صورتی که از جرایم خود مطلعاید و آنها را قبول دارید، میتوانید از طریق همین سایت جرایم خود را پرداخت کنید. اما گاهی پیش میآید که جریمهتان را قبول ندارید و معتقدید در آن زمان و مکان حضور نداشتهاید که جریمه شوید، بنابراین در این شرایط باید با اعتراض به این جریمه شانس خود را برای کاهش آن امتحان کنید.اگر به قبض جریمهای که برایتان صادر شده است اعتراض دارید، باید ابتدا به مرکز پلیس+۱۰ مراجعه کنید و اعتراض خود را ثبت کنید تا از این مرکز اعتراض شما به مرکز اجرائیات ارجاع داده شود. در نتیجه شما بعد از این مرحله باید به مرکز اجرائیات منطقه یا شهر محل سکونت خود مراجعه کنید و نسبت به قبض صادره اعتراض خود را ثبت کنید. معمولاً به این اعتراض شما در همان روز و همان محل رسیدگی خواهد شد و نتیجه اعتراض خود را دریافت خواهید کرد اما در بدترین حالت ۲۴ ساعت بعد نتیجه اعتراض شما مشخص میشود.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️خطاب کردن افراد با نام حیوانات جرم است:
مطابق با قانون خطاب کردن افراد با الفاظ نادرست و نام حیوانات جرم است و فرد باید مجازات قانونی را طی کند.بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک اگر موجب حد قذف نباشد فرد را به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ ریال تا یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم میکند.خطاب کردن افراد با نام حیوانات هم اگر به قصد توهین باشد از مصادیق بارز توهین محسوب میشود و ملاک در تحقق توهین انجام عملی است که موجب تحقیر و سخیف شدن فرد شود.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوال:چگونه میتوان از همسایهای که شارژ ساختمان را پرداخت نمیکند، شکایت کرد؟
✅پاسخ:بر اساس ماده ۱۰ قانون تملک آپارتمانها و تبصره یک الحاقی به این ماده، در صورت امتناع مالک یا استفاده کننده از پرداخت سهم خود از هزینههای مشترک، از طریق مدیر یا هیئت مدیران به وسیله اظهارنامه با ذکر مبلغ بدهی و صورت ریز آن، هزینهها مطالبه میشود.هرگاه مالک یا استفادهکننده ظرف ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه سهم بدهی خود را نپرداخت، مدیر یا هیات مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل: شوفاژ، تهویه مطبوع، آب گرم، برق، گاز و ... خودداری کنند و در صورتی که مالک یا استفادهکننده همچنان اقدام به تسویه حساب نکنند، اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیات مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهارنامه ابلاغ شده، اجراییه صادر خواهد کرد.از طرف دیگر چنانچه عدم ارائه خدمات مشترک موثر نباشد، مستندا به تبصره یک ماده ۱۰ مکرر قانون مزبور، مدیر یا مدیران مجموعه میتوانند دادخواست خود را با عنوان مطالبه شارژ معوقه به مراجع قضایی (شورای حل اختلاف) ارائه کنند.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوالشخصی كه پارکینگ ندارد آیا باز هم باید هزینه تعمیرات درب پارکینگ را بپردازد ؟
✅پاسخ:بر اساس قانون تملک آپارتمانها، هزینههای مربوط به نگهداری و تعمیر قسمتهای مشترک ساختمان، از جمله درب پارکینگ، باید به نسبت سهم مالکیت هر یک از مالکان در زمین و قسمتهای اختصاصی پرداخت شود.این موضوع در ماده۱۰قانون تملک آپارتمانها آمده است که میگوید:مخارج مربوط به محافظت ملک و جلوگیری از انهدام و اداره و استفاده از اموال و قسمتهای مشترک و بطور کلی مخارجی که جنبه مشترک دارد و یا بعلت طبع ساختمان یا تأسیسات آن اقتضا دارد یک جا انجام شود نیز باید به تناسب سهم هر مالک بترتیبی که در آئیننامه ذکر خواهد شد پرداخت شود هر چند آن مالک از استفاده از آنچه که مخارج برای آنست صرفنظر نماید.بنابراین، حتی اگر شما پارکینگ اختصاصی نداشته باشید، اما به عنوان مالک یک واحد در ساختمان، شما مسئول پرداخت سهم خود از هزینههای مربوط به قسمتهای مشترک، از جمله درب پارکینگ، هستید.این مسئولیت بر اساس نسبت مالکیت شما در ساختمان تعیین میشود و مستقل از استفاده شخصی شما از پارکینگ است.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️یکی از مواردی که پس از فوت فرد باید حتما تعیین تکلیف شود، وضعیت پلاک خودرو فرد متوفی است.پس از فوت متوفی ورثه او اقدام به انحصار وراثت میکنند، اما گاهی اوقات آنها درباره وضعیت پلاک وسیله نقلیه فرد متوفی هیچ آگاهی ندارند و نمیدانند که باید به صورت قانونی آن را تعیین تکلیف کنند.مطابق با قانون ورثه برای تعیین تکلیف پلاک خودروی فرد متوفی باید ظرف مدت ۲ ماه از تاریخ فوت به نزدیکترین واحد شماره گذاری برای اعلام استفاده کنندههای مجاز وسیله نقلیه مراجعه شود.علاوه بر آن ورثه باید حداکثر ظرف مدت ۶ ماه مالک جدید را برای وسیله نقلیه معرفی کنند تا تغییر مالکیت و ثبت آن انجام شود.در صورت انجام ندادن این اقدام و معرفی نکردن مالک جدید، پلاک وسیله نقلیه از اعتبار ساقط میشود و تردد با آن غیر مجاز خواهد بود.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوال:چک گرفتم که امضای واقعی ندارد، چکار کنم؟
✅پاسخ:یکی از مواردی که موجب عدم وصول چک خواهد شد، مغایرت امضای صادرکننده چک با امضای روی چک است.از آنجا که امضای چک یکی از ارکان اصلی اعتبار چک است.در صورت اشتباه عمدی، صادر کننده مسئولیت کیفری خواهد داشت.به این معنا که این اقدام مجازات کیفری نظیر حبس را به دنبال خواهد داشت.در چنین حالتی بانک موظف است چک را با قید دلیل مغایرت امضا و یا قید نقص امضا برگشت بزند.گواهی عدم پرداخت صادر کند.درصورتی که تقلب صادرکننده نسبت به قید امضا غیر واقعی احراز شود، میتوان شکایت کیفری را مطرح کرد.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️رأی دادگاه تجدیدنظر استان:در خصوص تجدیدنظرخواهی خانم ن. نسبت به دادنامه شماره 00933 مورخه 28/08/1393 صادره از شعبه 1180 دادگاه عمومی تهران ناظر به حکم غیابی شماره 00755 مورخه 23/07/1393 مشعر بر محکومیت نامبرده به تحمل شش ماه حبس به اتهامات مزاحمت تلفنی و تهدید موضوع شکایت خانم م.؛ توجهاً به محتویات پرونده خصوصاً برگ 4 آن اعتراض مؤثری که نقض دادنامه را ایجاب نماید از ناحیه مشارالیها به عمل نیامده است و در رسیدگی دادگاه بدوی نیز اشکالی که بر اساس رأی لطمه وارد سازد مشهود نیست. النهایه با توجه به عناوین اتهامی نامبرده از سویی اقتضای ماده 131 قانون مجازات اسلامی مستند دادنامه و هم چنین ملاحظه وضع اجتماعی محکوم علیها مجازات حبس را با رعایت تبصره 2 ماده 22 قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب به هجده میلیون ریال جزای نقدی تبدیل نموده. ماده 641 مندرج در دادنامه را نیز با الحاق ماده 669 قانون مجازات اسلامی به آن حذف، دادنامه را تصحیح، نهایتاً با رد اعتراض دادنامه موصوف را به کیفیت مرقوم تأیید می نماید. این رأی قطعی است.(شعبه 42 دادگاه تجدیدنظراستان تهران- رئیس و مستشار عبدالله راثی نصیری - محمدسعیدظاهری)
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوال:درخواستهای اعاده دادرسی جدیداً چگونه صورت میگیرد؟
✅پاسخ:درخواستهای اعاده دادرسی برای بار اول به صورت سیستمی و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی صورت میگیرد و برای دفعات بعد به صورت حضوری است به گونهای که مراجعه کننده مدارک و اسناد موجود را به کارشناس مربوطه در دبیرخانه تحویل میدهد و پس از بررسی مدارک، درخواست مطروحه ثبت میشود؛ این راهکار موجب کاهش ورودی درخواستهای اعاده دادرسی ماده ۴۷۴ خواهد شد.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوال:آقای الف در مزرعه زراعی آقای ب با علم به اینکه هیچ گونه مالکیتی در آن مزرعه ندارد اقدام به کاشت گندم می نماید شخص ب نیز با توجه به این که آقای الف در ملک ایشان اقدام به کشت گندم نموده است با تراکتور اقدام به تخریب کشت مذکور می نماید به نحوی که دیگر قابل رویش نیست، رفتار اشخاص الف و ب مصداق چه عنوان یا عناوین مجرمانه ای است؟
✅پاسخ:۱/نظر هیئت عالی:به رفتار شخص الف عنوان تصرف عدوانی و شخص ب عنوان تخریب محصول دیگری (با احراز ارکان جرم ) صادق است .
۲/نظر اکثریت:با عنایت به ماده۳۳قانون مدنی و قاعده الزرع للزارع و لو کان غاصبا محصول گندم روئیده شده متعلق به آقای الف می باشد و شخص ب نیز اگر چه نسبت به عرصه، مالک می باشد اما نظر به اینکه نسبت به محصول، مالکیتی ندارد و با علم نسبت به این امر اقدام به تخریب محصول نموده است لذا رفتار شخص الف مصداق تصرف عدوانی موضوع ماده۶۹۰قانون مجازات اسلامی کتاب پنجم تعزیرات مصوب۱۳۵۷و رفتار شخص ب مصداق تخریب محصول دیگری موضوع ماده۶۸۴قانون مذکور می باشد .
۳/نظر ابرازی:رفتار شخص الف مشمول تصرف عدوانی است، لکن در خصوص رفتار ارتکابی شخص ب با عنایت به اینکه شخص ب مالک می باشد و با این تصور که می تواند در زمین خود هر گونه دخل و تصرفی را انجام دهد اقدام به این امر نموده است ، لذا به لحاظ فقدان عنصر روانی، رفتار شخص ب فاقد وصف مجرمانه است اما با عنایت به ماده۳۳قانون مدنی وصف حقوقی دارد.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️نمونه دادخواست قیمومیت برای صغیر:
بسمه تعالی
دادستان محترم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان …. (دایره سرپرستی)
احتراماً به استحضار می رساند، آقای … فرزند … به شماره شناسنامه ….. شماره ملی ….در تاریخ … در اقامتگاه دائمی خود در شهرستان … مرحوم شد. از وی فرزند پسر/ دختری به نام … متولد …… دارای شماره شناسنامه …. مقیم …. در قید حیات است که فاقد ولی قهری می باشد. اینجانبه به عنوان همسر آن مرحوم و مادر صغر ذکرشده، در اجرای تکلف قانونی به شرح ماده ۱۲۱۹ قانون مدنی ناظر به بند ۱ ماده ۱۲۱۸ این قانون مراتب را جهت انجام اقدامات قانونی لازم برای نصب قیم با لحاظ حق اولویت مادر موضوع ماده ۶۱ قانون امور حسبی به آن مقام اعلام می دارم.
محل اقامت صغیر: ……………………
اقامتگاه متقاضی: ……………………
نام و نام خانوادگی
امضاء
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوال:آیا توهین در فضای مجازی جرم است؟
✅پاسخ:نوشـتن و درج الکترونیـکی الفاظ توهین آمیز و فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک در گفتگو با افراد و انتـشار آن در اینترنت و ایمیل و شبکههای اجتماعی اینستاگرام؛ تلگرام؛ واتس آپ؛ توییتر و سایر اپلیکیشنهای اجتماعی، چه در پی وی شخصی و چه کامنتهای عمومی جرم محسوب و مرتکب حسب مورد به مجازات شلاق یا جزای نقدی محکوم می گردد.
⭕️ارث بردن زن حتی در طلاق:
اگر شوهر، زن خود را به صورت رجعی (طلاقی که به طور معمول انجام می یابد)مطلقه کرده و در زمان عده فوت کند، زن از اموال شوهر ارث می برد ؛ ولی اگر فوت شوهر بعد از انقضای مدت عده بوده یا طلاق بائن باشد یعنی طلاقی که قبل از نزدیکی بوده یا طلاق زن یائسه ، طلاق خلع و مبارات (مهرم حلال، جانم آزاد) یا همان سه طلاقه باشد ، دیگر زن از مرد در صورت فوت ، هیچ ارثی نمی برد . ماده۹۴۳قانون مدنی این امر را ابراز داشته است.ناگفته نماند که در ماده۹۴۴همین قانون آمده؛ اگر شوهر در حال این که به مرضی مبتلا است زن را طلاق دهد و در ظرف یک سال از تاریخ طلاق به علت همان مریضی بمیرد ، زن از او ارث می برد حتی اگر طلاق به صورت بائن باشد به شرط آن که زن در طول این یک سال شوهر نکرده باشد.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️سامانه تصمیم:
۱/برای طلاق توافقی قبل از هراقدامی گذراندن دوره مشاوره الزامی است.بنابراین ابتدا در سامانه تصمیم اقدام به ثبت نام و اخذ نوبت مشاوره نمایید برای ورود به سامانه تصمیم کلیک کنید.
۲/صفحه بعد روی ورود به سامانه تصمیم کلیک کنید.
۳/وارد صفحه بعد که شُدید سمت چپ روی منوی دریافت نوبت (غربالگری) کلیک کنید
۴/صفحه بعد استان خود را از روی نقشه انتخاب کنید.
۵/در صفحات بعدی تا تکمیل مراحل و ثبت اطلاعات فردی پیش روید.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
✍سوال:آیا طبقه همکف هم باید هزینه تعمیر آسانسور را پرداخت کند؟
✅پاسخ:با توجه اینکه هزینه های آسانسور در شارژ ساختمان به صورت سر فصلی جدا آورده نشده است مالک طبقه اول به هیچ عنوان نمیتواند از پرداخت هزینه های تعمیر و نگهداری آسانسور خودداری کند ولو اینکه از آسانسور استفاده نکند.زیرا هزینه آسانسور از محل صندوق ساختمان پرداخت می شود و آسانسور و یا هر تاسیسات دیگری که در ساختمان نصب و تعبیه شده، جزو منصوبات ساختمان است و هزینه های تعمیر و نگهداری آنها به عهده مدیر ساختمان است. همچنانکه قسمت آخر ماده ۴ قانون تملک آپارتمانها میگوید پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار بگیرد یا نگیرد الزامی است.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️نکات مهم اجرای اسناد رسمی و لازم الاجرا:
۱/سند لازمالاجرا :سند رسمي يا عادي كه بدون صدور حكم از دادگاه قابل صدور اجراييه براي اجراي مدلول سند باشد مانند سند رسمي طلب و چك.
۲/سند ذمه : سند حاكي از تعهد مديون به پرداخت وجه نقد يا پرداخت جنس يا تعهد به فعل معين كه در اصطلاحات ثبتي در معني مقابل اسناد مربوط به معاملات با حق استرداد به كار ميرود.
۳/سند وثیقه : سندي است كه دلالت بر عقد رهن يا معامله با حق استرداد يا بيع شرط كند كه به موجب آن شخصي (اعم از اينكه مديون باشد يا نه) عين مال منقول يا غيرمنقول خود را وثيقه انجام عملي قراردهد، خواه آن عمل، رد طلب باشد يا عمل ديگر.
۴/دستور اجرا : يعني دستور به اجراي سند رسمي )و يا در حكم سند رسمي مانند چك( كه حسب مورد توسط سردفتر اسناد رسمي يا سردفتر تنظيم كننده سند صادر ميشود.
۵/سند انتقال اجرایی : بعد از مزايده مال مورد مزايده به موجب سند رسمي به برنده مزايده يا بستانكار منتقل ميشود، آن سند را سند انتقال اجرايي مينامند.
۶/بازداشت : توقيف كردن اموال جهت اجراي مفاد سند.
۷/حافظ : كسي كه ادارات اجراي اسناد رسمي، مال توقيف شده را نزد او به امانت گذارند تا حفظ و نگهداري كند.
۸/صورتجلسه : سندي است كه مقامي رسمي در جريان اجراي مفاد سند، عملي را در آن ثبت ميكند.
۹/كارشناس رسمی : كسي كه به مناسب خبره بودن در فني ميتواند در مسائل مربوط به فن خود به عنوان صاحبنظر اظهارنظر كند و از مراجع ذي صالح پروانه براي اين كار داشته باشد.
۱۰/خبره : صاحب فني كه به جهت مهارت خود در موضوعات مربوط به فن خود صاحب نظر باشد.
۱۱/مازاد : در اصطلاحات ثبتي مازاد، بهاي ملكي است كه زائد بر مقدار طلب بستانكار مقدم باشد و چون معلوم نيست به ملك
مورد بازداشت يا مورد وثيقه بستانكار اول بعد از مزايده براي پرداخت طلب او مازادي داشته باشد، آن را مازاد احتمالي هم ناميدهاند.
۱۲/اعتراض شخص ثالث : شكايت شخصي است نسبت به عمليات اجرايي كه از طرفين پرونده اجرايي نميباشد.
۱۳/اعراض از رهن :يعني مرتهن از وثيقه اش بگذرد زيرا عقد رهن از سوي مرتهن جايز است و او ميتواند آن را يك جانبه فسخ كند و حق وثيقهاش را ساقط نمايد. پس دين با وثيقهي او مبدل به دين بي وثيقه ميشود و سند رهني او سند ذمه اي ميگردد و مقررات اجراي اسناد ذمهاي بر آن مترتب ميشود.
۱۴/فك رهن : آزاد كردن عين مرهونه از قيد رهن، خواه از طريق دادن دين و خواه از طريق ابراء دائن.
@kanaleharavamatalebehhoghoogee
⭕️مستند به ماده ۱۰۳ قانون ثبت اسناد واملاک مصوب ۱۳۱۰هریک ازمستخدمین و اجزای ثبت اسناد و املاک عامدا تصدیقاتی دهد که مخالف واقع باشد درحکم جاعل اسناد رسمی خواهد بود
@kanaleharavamatalebehhoghoogee