7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | ترتیل صفحه ۵۸۹ قرآن کریم شامل آیات پایانی سوره مبارکه مطففین و آیات ۱ تا ۲۵ سوره مبارکه انشقاق
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «مَن کانَ القُرآنُ حَدیثَهُ وَ المَسجِدُ بَیتَهُ، بَنَی اللهُ لَهُ بَیتًا فِی الجَنَّةِ» هرکه قرآن سخنش باشد و مسجد خانهاش، خداوند برای او خانهای در بهشت بنا کند. (امالی صدوق /۴۰۵)
🎙 استاد پرهیزگار
📝 دومین #کارگاه_آموزشی داستان نویسی
🧕👦 ویژه دانش آموزان مقطع ابتدایی (چهارم تا ششم)
🔹 دبیرخانه دومین جشنواره داستان کوتاه قلم جوان برگزار می کند:
✅ آموزش و آشنایی با مهمترین نکات داستان نویسی و نحوه شرکت در جشنواره قلم جوان ✅
🏩 مجتمع آموزشی روزبه دانشگاه علوم پزشکی، سالن اجلاسیه
🕟 🗓 ساعت ۱۶ _ دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔳 دبیرخانه دومین جشنواره داستان کوتاه
« قلم جوان » ✍🏻
https://eitaa.com/GDND_1402
💢به بهانه روز پاسداشت زبان فارسی
🔹بین زبان و سیاست رفاقتی به قدمت تاریخ وجود دارد و اگر چه در این رفاقت طولانی گاهی دعواهایی هم پیش آمده و یکی دیگری را قال گذاشته اما عموما این دو همسفر پا به پای هم در درازای تاریخ به پیش رفتهاند، گهی سیاست زبان را یاریرسان بوده و گاهی زبان حد رفاقت را به اتم رسانده است.
🔸استاد باستانی پاریزی در کتاب «از پاریز تا پاریس» در این باره مینویسد: «زبان رسمی همیشه زبان قدرت بوده است، فُرس قدیم در پناه شمشیر کورش فلات را پوشاند، لهجه پهلوی که مال قومی کوچک در کوهستانهای ابیورد بود در پناه قدرت مهردادها و اُرُدها جان گرفت، زبان عربی چون زبان حکومت بعد از اسلام بود سه قرن رواج یافت، ترکی در زمان سلجوقیه تکلم میشد، همه اینها برای این بود که مردم ناچار بودند در هر دوره این زبان را بدانند.»
🔹البته همواره اینگونه نبوده است که زبان منت سیاست را بکشد چرا که پارهای موارد زبان راه بدون زحمتی را برای گسترش قدرت سیاسی فراهم نموده است و توانسته تاثیرات قدرت را تا پشت دروازههایی که با هزاران اراده توپ هم فتح نمیشد بکشاند.
🔸باستانی در جای دیگر کتابش اشارهای به یکی از شمارههای روزنامه الاهرام مصر در اوج مبارزات ضد استعماری مصر دارد: «با اینکه در بالای صفحه آن حسنین هیکل مقالهای در ایستادگی در مقابل استعمار نوشته شده بود اما همین روزنامه تمام صفحاتش پر بود از این آگهیها: «رستوران نیل هیلتون، عطر کالین از کارخانههای ژان پاتو پاریس، فندک دوپون، سیگار کنت امریکایی دولوکس، خودنویس شیفرز» و به واقع اینها نشان میداد که پیش از توپها، زبان و ادبیات لاتین راه را برای استعمار باز کرده است و به وضوح پیداست که با این حد از نفوذ زبان بیگانه هیکل زور خوابیده میزده است.»
🔹به نظر میرسد زبان پارسی بیش از دیگران بر گردن سیاست حق داشته باشد چرا که این زبان نسلها است که همچون نخ تسبیحی مردم پارسیگوی را حتی در دورانی که قدرت سیاسی مضمحل و مندرس شده است به هم متصل نگه داشته است بنابراین امروز که قدرت سیاسی سرزمین پارس پهنه قدرتمندی را در اختیار دارد باید در قبال آن ادای دین نماید.
✍🏻حسین حسینینژاد
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #پخش_زنده
🍃🌹🍃
✅ موضوع: فرهنگ عفاف و حجاب
👤 با حضور: سرکار خانم دکتر راضیه علی اکبری - کارشناس مسائل خانواده
⏰ زمان: سه شنبه ۲۶ اردیبهشت- ساعت ۲۱
❌ لینک ورود به نشست:👇👇
http://rubika.ir/meyar_pb
📌۴ کتابی که امروز رهبر انقلاب از نشر معارف خریداری کردند
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در بازدید از غرفه نشر معارف در سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، چهار عنوان کتاب از این موسسه خریدند.
🔹کتابهای «قاره سبز» نوشته مریم نقاشان، «ستارهها چیدنی نیستند» که برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی است، به قلم محمدعلی حبیباللهیان، «سواد مطالبه» نوشته محسن مهدیان و «داعشیهای کراواتی» نوشته سیدهاشم میرلوحی از عناوینی بودند که رهبر معظم انقلاب صبح امروز خریداری کردند.
🇮🇷
📝 رئیس پلیس راهور در نشست خبری: ما امروز در مرز ۴٠ میلیون وسیله نقلیه هستیم. یعنی به ازای هر دو نفر در کشور یک وسیله نقلیه وجود دارد.
🍃🌹🍃
✅ نکته و نظر:
🔸من یادم می آید شاید ۴ یا ۵ سال قبل از انقلاب دو نفر بودیم ماشین هایی که در جاده رفت و آمد می کردند را می شمردیم.
🔹جاده محل ما بین شهرهای محمودآباد و فریدونکنار مازندران یک جاده عمومی و ترانزیتی بین شهرها بود. شمارش یک طرف جاده بهعهده من و طرف دیگه بهعهده دوستم بود.
🔸تعداد ماشین های در حال تردد، آنقدر کم بود که براحتی قابل شمارش بود.
🔹ولی الآن الحمدلله تعداد ماشین ها آنقدر زیاد هست که امکان شمارش نیست.
🔺خدا را شکر، چشم حسود هم کور. انشاءالله وضع مردم بهتر و بهتر شود.
✍ محمدعلی برزگر
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روایتی از حکم یک خطی یک مرجع تقلید که بساط کمپانی انگلیسی را ایران برچید!
🍃🌹🍃
🗓 ۲۴ اردیبهشت، مصادف است با سالروز فتوای تاریخی آیت الله میرزا حسن شیرازی مشهور به میرزای شیرازی در مورد حرام اعلام کردن هرگونه مصرف تنباکو و توتون که منجر به لغو امتیاز استعماری تنباکو شد.
🇮🇷
📝 ایران در حال تبدیل شدن به یک قدرت جهانی است
🍃🌹🍃
🔻رئیس سازمان بسیج گفت: در میانه این «نظم نوین جهانی» نقشی که "ملت ایران" در آینده خواهد داشت، افتخار آفرین و با عظمت است.
🔸اگر میبینید نظام سلطه با تمسک به رسانهها و فضای مجازی و تداوم عملیاتهای روانی گسترده، ترویج دروغ و جعلیات فراوان پروپاگاندایی را در دستور کار علیه ایران دارد، میخواهد ملت ایران را از این حرکت ناامید کند.
🔺اگر ملت ایران ناامید و متوقف شود ملتهای مسلمانی که حرکت بزرگی را آغاز کرده اند متوقف خواهند شد.
💢داستان خواندنی از یک افغان مجاهد
🔹سالها قبل و در کوران مواجهه با تکفیریها، تعدادی از جوانان افغانستانی با تشکیل گروهی به نام فاطمیون از اولین گروههایی بودند که با سرپرستی علیرضا توسلی به سوریه رفته و علیه عوامل تکفیری به مبارزه پرداختند. این گروه ۲۲ نفره بعد از فراز و نشیبهای بسیار و آبدیدهشده در کورۀ جهاد و مقاومت گسترش یافته و به تیپ و لشکر تبدیل شدند.
🔸بر همین اساس بود که رهبر معظم انقلاب در تمجید از این مبارزان و مجاهدان افغان میفرمایند:«حرکت جهادی فاطمیون افتخاری برای آنها و همه افغانهاست» در یک نگاه کلی شش امتیاز برجسته مجاهدان و شهدای فاطمیون از نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی را میتوان چنین برشمرد.
🔹- اول؛ بصیرت، دشمنشناسی و درک اهمیت مبارزه با دشمن در مرزهای او. ۱۳۹۴/۴/۵
🔸- دوم؛ اعتقاد راسخ به جهاد و مبارزه با دشمن. ۱۳۹۷/۹/۱
🔹- سوم؛ داوطلبانه هجرت کردن و به جهاد فی سبیلالله پیوستن. ۱۳۹۵/۹/۱
🔸- چهارم؛ دارابودن قدرت و عزم و اراده برای چشمپوشی از زندگی و تعلقات خانوادگی و دنیوی و به میدان شهادت شتافتن. ۱۳۹۵/۹/۱
🔹- پنجم؛ شهادت در غربت. ۱۳۹۴/۱۱/۵
🔸- ششم؛ غیرت و تعصب نسبت به حریم اهل بیت در حد اعلی. ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
🔅نکته مهم اینکه؛ امروز مجاهدین فاطمیون یکی از اعضا و جریانات اصیل و اصلی محور مقاومت هستند که مایه دلگرمی و پشتیبانی برای سایر گروهها و نیروهای مقاومت در منطقه شدهاند. داستان جانفشانی آنها از غوطه شرقی و غربی تا فروسیه، ملیحه و تلقرین، بصری و سهل الغاب، حماه، حلب، تدمر، دیرالزور، المیادین، بادیه الشام و تا عملیات ابوکمال و نابودی حکومت داعش شنیدنی و خواندنی است. بخشی از این مجاهدتها را امروز در کتاب خاتون و قوماندان میبینیم.
🔻کتاب خاتون و قوماندان شرح زندگی علیرضا توسلی، فاطمیون، مجاهدان افغان یا مدافعان حرم، نیست. این کتاب بخشی از زندگینامه همسر شهید یعنی خانم امالبنین حسینی است. نویسنده، نقشه گنج گرانبهایی را به قطعات متعدد و متنوع بریده و نه همه آن قطعات بلکه برخی از بخشهای نقشه و نیز حوادث مستندی از مهاجران افغانستانی را در لابهلای سطور و صفحات این کتاب قرار دادهاست.
🔻«خاتون و قوماندان» روایت حیرت است. حیرت از اینکه «انسان موحد انقلاب اسلامی» چه ظرفیت و توانایی و مقاومتی میتواند داشته باشد که همه تضادهای ظاهری عصر جدید را در عالم درون خویش هضم و حل کرده و از پس همه این تضادها، اصل حقیقت را دریابد و در عین همه گرفتاریها و حتی نامهربانیهایی که در سرزمینی به جز سرزمین مادری به او تحمیل میشود، ریسمان حقیقت را چسبیده و آن را رها نکند. این کتاب از این منظر یک متن و سند مکتوب انسانشناسی است.
✍🏻حسين عباسيان
#گزارشروز
🇮🇷
📝#سرخط_ثامن(۱۵) | نذرهای تربیتی؟!
🍃🌹🍃
🔻در هجمه جدید قائلان مکتب اومانیسم به یکی از ارزش های کهن ایرانی- اسلامی یعنی پوشش بانوان، دختران دانش آموز هدف سهلالوصول تری به نظر میآیند و مشاهده دخترکانی که مقنعه مدرسه خود را دور شانه هایشان انداخته اند (البته در برخی از شهرها) شاهد این مدعاست.
🔸واقعیت تلخ آن است که نظام آموزش و پرورش کشور علیرغم وجود نیروهای خدوم و ماهر فراوان، اما در مواجهه با چهارده میلیون دانشآموز کم آورده اند تا جایی که ۶۰ درصد مدارس کشور معلم پرورشی نداشته و بودجه فرهنگی این ۱۴ میلیون دانشآموز ۲ درصد بودجه فرهنگی کل کشور است و مسائل و معضلات دیگر که دستگاه آموزش و تربیت کشور را در بر گرفته است.
🔹فرهنگیان و فرهیختگانی که با این قشر عظیم سر و کار دارند به دو نیاز اساسی برای تربیت دانش آموزان تاکید دارند:
۱) گفتگو
۲) اردو
🔸دانش آموز امروز کمتر زمینه گفتگو با دیگران را پیدا میکند و تقریباً غیر از گروه های تلگرامی که فضای خاص خود را دارند، کسی را برای گفتوگو پیدا نمیکنند حتی پدر و مادر خویش را !
🔹دوم؛ نوجوانان دریای هیجان هستند که باید زمینه تخلیه این هیجانات را فراهم کرد و اردو یکی از بهترین آن روشها است و کسانی که خود را دلسوز آموزش و پرورش دانش آموزان کشور میدانند، باید پای این کار بیایند.
🔺و در آخر جا دارد از مسئولان بخشهای صنعتی کشور بپرسیم اردوهای "راهیان پیشرفت" که قرار بود نوجوانان و جوانان در آن اردوها به آینده خود و کشور خویش امیدوار شوند، در چه مرحله ای است و آن یک میلیون نفری که رئیس جمهور گفت باید به این اردوها بروند چه شد؟؟