🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 وسط میدان صبحگاه دست هایش را بالا گرفت؛ یک دستش وصیّت نامهی امام بود، یک دستش نامهی حمایت از یک نامزد انتخابات.
گفت: حالا کدام را انتخاب کنیم؟
فرصت نداد کسی حرف بزند؛ وصیّت را جلو آورد و گفت: وصیّت امام؛ امام گفته پاسدارها در سیاست و طرفداری از جناحها دخالت نکنند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
#مرد_میدان
🌠🍁
🍁
✅#عکس_نوشت
💢موضوع: نقش #قوه_قضائیه در توسعه مردم سالاری دینی
🔸🌺🔹
🔻مسألهی قضا در رابطه با پاسداری از حقوق کلی مردم در خط حرکت اسلامی، امری است حیاتی.
🔹لزوم وجود #قضات_عادل و آشنا به ضوابط دقیق دینی.
🔸وظیفهی قوهی قضائیه در «پاسداری از حقوق مردم» محدود به پاسداری از حقوق اشخاص در موقع نزاع و مراجعه به دادگاه نیست.
🔺دوری از هر نوع رابطه و مناسبات ناسالم.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
💠🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(21)
💠 نقش# قوه_قضائیه در توسعه مردم سالاری دینی
🔸🌺🔹
🔻در مقدمهی قانون اساسی، در بخش «قضا در قانون اساسی»، ذکر شده است که:
« مسألهی قضا در رابطه با پاسداری از حقوق مردم در خط حرکت اسلامی، به منظور پیشگیری از انحرافات موضعی در درون امت اسلامی، امری است حیاتی. از این رو ایجاد سیستم قضایی بر پایهیعدل اسلامی و متشکل از قضات عادل و آشنا به ضوابط دقیق دینی پیشبینی شده است. این نظام به دلیل حساسیت بنیادی و دقت در مکتبی بودن آن لازم است به دور از هر نوع رابطه و مناسبات ناسالم باشد. و اذا حکمتم بین الناس ان تحکموا بالعدل (نساء/58)
🔹همانطور که از ظاهر مقدمهی فوق استنباط میشود و اصول مذکور در قانون اساسی، بعد از مقدمه، مؤید آن است، وظیفهی قوهی قضائیه در «پاسداری از حقوق مردم» محدود به پاسداری از حقوق اشخاص در موقع نزاع و مراجعه به دادگاه نیست. این پاسداری از حقوق مردم کلی بوده و بنابراین تمامی ابعاد حقوق سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و... را دربرمیگیرد.
همچنین، برای رسیدن به اهداف قوه قضائیه به دو موضوع مهم اشاره شده است:
1️⃣ لزوم وجود قضات عادل و آشنا به ضوابط دقیق دینی؛
2️⃣دوری از هر نوع رابطه و مناسبات ناسالم.
🔸بدیهی است، دستگاهی که میخواهد با رابطه و مناسبات ناسالم مبارزه کند چگونه میتواند، گرچه به طور جزیی، نشانههایی از رابطه و عدم رعایت مقررات در آن وجود داشته باشد.
🔹اگر در سایر ادارات وجود مواردی از بیقانونی، شاید در محدودهی همان بخشی باقی مانده و باعث لطمهی همه جانبه نشود، حتی وجود یک مورد از رابطه و سایر مسائل خلاف مقررات در سازمان قضایی و ادارات وابسته به آن، که در رأس مبارزه با بیقانونی و تخلفات قرار دارد، زیاد است و اثرات سوء آن به طور همه جانبه اشاعه مییابد.
🔺از این نظر، ایجاد فضای امن و مناسب برای مشارکت مردم در امور مختلف، خصوصا در امور سیاسی و جلوگیری از امتزاج ثروت با قدرت، زمینه ای است که قوه قضائیه ایجاد می کند و به میزانی که در این امر توفیق یابد، به گسترش مردم سالاری دینی کمک کرده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
31.pdf
359.4K
💠🍁
🍁
🌀#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: آوردههای دیوارنوردی در #کنگره_امریکا
✍️دکتر عبدالله گنجی- مدیرمسئول روزنامه جوان
🔹🌺🔸
🔻امریکا دشمن حداکثری ما و هم قبله آمال و مدینه فاضله روشنفکران ماست.
🔹شبکههای اجتماعی امریکایی با ترامپ و همراهان به عنوان رئیسجمهور – نه یک فرد معمولی- نشان داد که #امنیت_ملی خط قرمز است .
🔺زمینگیر شدن روشنفکرانی بود که امریکا را رتوش میکردند.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
🌠🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 مقابله با ویروس خطرناکتر از کرونا
✍️نویسنده: فرهاد مهدوی
🔹🌺🔸
🔻#رهبر_معظم_انقلاب در سخنرانی روز جمعه (۱۹ دیماه) نکاتی را درباره واکسن کرونا خاطرنشان کردند؛ ازجمله تأکید بر حمایت از واکسن ایرانی و ممنوعیت واردات واکسن از آمریکا و انگلیس.
🔹واکسنی که در حال حاضر در تمام دنیا خبرساز شده، واکسن آمریکایی-آلمانی «فایزر-بیوانتک» است.
🔸1- فایزر سال ۱۹۹۶ به بهانه شیوع شدید وبا، سرخک و مننژیت در شمال نیجریه، آزمایشهای مخفیانهای را در «کانو»، دومین شهر بزرگ این کشور، آغاز کرد تا آنتیبیوتیک جدیدش یعنی «تروان» («تروافلوکساسین») را روی دویست کودک بین یک تا سیزدهساله امتحان کرد و باعث مرگ و فلج تعدادی از کودکان شد.
🔹2- حکومت آلمان، اولین کشوری بود که در طول جنگ صدام علیه ایران، بیشترین مواد شیمیایی را به عراق صادر کرد که از آنها برای تولید مرگبارترین گازهای شیمیایی استفاده میشد. اتفاقاً آلمان یکی از تولیدکنندگان اصلی ماسک و فیلتر مقابله با گاز بود که به ایران میفروخت! زمستان سال ۱۳۶۴ در زمان عملیات «#والفجر ۸»، به رزمندگان ماسک همراه با فیلتر نوی آلمانی تحویل دادند، اما فیلترهای ماسکها خراب بود. جالبتر اینکه آلمان، اولین کشوری بود که مجروحان و مصدومان شیمیایی را به بهانه درمان میپذیرفت؛ علت این کار، نه حس انساندوستی آلمان، بلکه تکمیل تحقیقات پزشکیشان بود تا بفهمند که شدت تأثیر گازهای تولیدشده در کارخانههای آلمان بر روی انسان چقدر است؟ دوام آن در بدن چه مدت است؟ و با این کار تحقیقات خود را برای خطرناکتر کردن گازهای شیمیایی کامل میکردند.
🔸 3- انستیتو مریو فرانسه در سالهای دهه هشتاد میلادی، فاکتورهای انعقادی خون را برای استفاده بیماران هموفیلی، علاوه بر خودِ کشورِ فرانسه، به برخی کشورها ازجمله آلمان، ایتالیا، آرژانتین، عربستان، عراق، ایران و یونان صادر کرد. این فاکتور در کمک به انعقاد خون بیماران مبتلا به هموفیلی مصرف میشود. درنتیجه مصرف این فاکتورها، تعدادی از بیماران هموفیلی کشورهای دریافتکننده، به بیماری ایدز و هپاتیت مبتلا شدند. مطابق آمار تنها در کشور فرانسه 4700 بیمار هموفیلی در اثر تزریق خون آلوده، به ایدز مبتلا شدند که از میان آنها 300 نفر در اثر این بیماری جان باختند. در آمریکا بین 6 تا 10 هزار نفر و در ایران نیز ۱۹۳ نفر به دلیل خونهای آلوده به ایدز مبتلا شدند.
💠نکته پایانی:
🔺با توجه به سابقه شرکتهای دارویی کشورهای بیگانه در جنایت علیه بشریت، این نکته آشکار است که آنها نهتنها خیرخواه ملت ایران نیستند بلکه به دنبال نقشههای خطرناکی برای ژنوم ایرانی هستند تا جهشهای این ویروس در ایران را قدرت بخشند. در روزهای گذشته جریان رسانهای غرب که در مقابل تحریمهای دارویی غرب به بیماران هموفیلی، #پروانهای، انسولینی، سرطانی و... سکوت کرده بود، اکنون به طرز مشکوکی خواهان خرید واکسن است تا طرحهای ناقص خود را در ضربه زدن به ملت تکمیل کنند و حتی با یک جنگ شناختی، رهبری و ملت را در مقابل هم قرار دهند، این در حالی است که رهبر معظم انقلاب با تکیه بر استنادات پزشکی، از گرفتاری ملت در دام یک ویروس خطرناکتر از کرونا جلوگیری کردند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
#نه_به_واکسنهای_آلوده
🌠🍁
🍁
✅یک اقدام به جا
💠«محسن هاشمی» در نامهای به خواهرش:
❌ترامپ کاری جز تحریم، ترور و توهین علیه ایران انجام نداد؛ عذرخواهی کن و مانع تخریب پدر شو
❇️فائزه هاشمی در گفتوگویی اظهار کرده بود که دوست داشته ترامپ برنده انتخابات آمریکا شود تا با فشارهای او، ایران تغییر روش دهد.
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
#نفوذی
🌠🍁
🍁
💉 اینفوگرافیک/واکسن فایزر تا امروز چند قربانی گرفته است؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
#واکسن_های_آلوده_خارجی
#نه_به_واکسنهای_آلوده
🔺تختروانچی: تغییر اساسی در رویکرد خارجی بایدن رخ نمیدهد
نماینده ایران در سازمان ملل:
🔹دولتهای مختلف در آمریکا، چه دموکرات چه جمهوریخواه، سیاستهای بینالمللیشان تفاوت چندانی با هم ندارد.
🔹نباید انتظار داشت در سیاست آمریکا در قبال ایران تفاوتهای بنیادینی روی دهد. استفاده از اهرم تحریم علیه ایران در دولتهای مختلف تداوم داشته است
💠🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(14)
💠 بایدهای کارگزاران در مردم سالاری دینی
🔸🌺🔹
🔻در بسیاری از کشورهای مدّعی دموکراسی و لیبرالیسم، ارتباط و پیوند بین مردم و مسئولان نظام، پیوند عمیق و عاطفی نیست. حضور آنان در بین مردم و میزان استقبالشان از این حضور، کاملاً نشان دهندۀ این مسئله است؛ در حالی که در نظام جمهوری اسلامی استقبال های گسترده و کم نظیر مردمی به خوبی رابطۀ عمیق و پیوند دینی و عاطفی مردم با رهبری و مسئولان نظام را به دنیا نشان می دهد. این پدیدۀ کم نظیر یکی از ارکان مشروعیت نظام و نشانه های وجود مردم سالاری واقعی در آن است. بدیهی است هر چه پیوند عمیق بین مردم و مسئولان نظام سیاسی برقرار باشد و در آموزه های دینی تأکید بر تقویت این پیوند شود، توسعۀ سیاسی کارآمدتری وجود خواهد داشت.
🔹مقام معظّم رهبری در دیدار مدیران و مسئولان بخش های خبری صدا و سیما فرمودند: «ملت ما ملتی است که با مسئولانش هم رابطۀ فکری دارد، هم رابطۀ عاطفی دارد؛ هم ایمان دینی اش به او حکم می کند که از این مسئولان متابعت کند؛ هم با آنها بده و بستان فکری دارد؛ از آنها حرف می شنود و به آنه حرف می گوید». (1369/12/21)
🔸بهترین وضعیت پیوند عاطفی و مذهبی مردم با مسئولان را در حکومت ولایی می توان یافت. مقام معظم رهبری در این خصوص می فرمایند: «ولایت آن حکومتی است که شخص حاکم با آحاد مردم دارای پیوندهای محبت آمیز و عاطفی و فکری و عقیدتی است. آن حکومتی که زورکی باشد، آن حکومتی که با کودتا همراه باشد، آن حکومتی که حاکم عقاید مردمش را قبول نداشته باشد و افکار و احساسات مردمش را مورد اعتنا قرار ندهد، آن حکومتی که حاکم حتی در عرف خود مردم، مثل حکومت های امروز دنیا، از امکانات خاص و از برخورداری ویژه برخوردار باشد و برای او، منطقۀ ویژه ای برای تمتّعات دنیوی وجود داشته باشد، هیچ کدام به معنای ولایت نیست.
🔹«ولایت؛ یعنی آن حکومتی که در آن ارتباطات حاکم با مردم، ارتباطات فکری، عقیدتی، عاطفی، انسانی و محبت آمیز است. مردم به او متّصل و پیوسته اند. به این علاقه مندند و او منشأ همۀ این نظام سیاسی و وظایف خود را از خدا می داند و خود را عبد و بندۀ خدا می انگارد. استکبار در ولایت وجود ندارد. حکومتی که اسلام معرفی می کند، از دموکراسی های رایج دنیا مردمی تر است. با دلها و افکار و احساسات و عقاید و نیازهای فکری مردم ارتباط دارد. حکومت در خدمت مردم است». (1379/1/6)
🔺بنابراین، رابطۀ بین مردم و حکومت اگر با پیوند عاطفی، عقیدتی، فکری، انسانی و محبت آمیز و... همراه باشد، جامعه از توسعۀ سیاسی عمیق تری برخوردار است.
🌺توسعۀ سیاسی و مردم سالاری دینی / دکتر محمدرحیم عیوضی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
⭕️ توئیتر؛ توییت انگلیسی رهبر انقلاب درباره ممنوعیت واردات واکسن کرونا از انگلیس آمریکا و فرانسه را از دسترس خارج کرد
👤رهبر انقلاب فرموده بودند:
🔹واردات واکسن کرونا از آمریکا و انگلیس ممنوع است
🔸به فرانسه هم سر ماجرای خونهای آلوده خوشبین نیستم
🔹اگر آمریکاییها میتوانستند واکسن درست کنند روزانه ۴۰۰۰ نفر تلفات کرونایی نداشتند.
🔸اگر فایزر میتواند واکسن درست کند اول خودشان مصرف کنند تا اینقدر فوتی نداشته باشند؛انگلیس هم همینطور.