🏴 لوح | علمدار حق
◾️ رهبر انقلاب: امام حسین باید تا ابد به عنوان پرچم حق باقی بماند؛ پرچم حق نمیتواند در صف باطل قرار گیرد و رنگ باطل بپذیرد. این بود که سید الشهدا فرمود: «هیهات منّا الذّلّة». افتخار متعلّق به آن انسان، ملت و جماعتی است که پای حرفشان بایستند و نگذارند پرچمی را که آنها بلند کردهاند، توفانها از بین ببرد و بخواباند. امام حسین این پرچم را محکم نگه داشت و تا پای شهادتِ عزیزان و اسارتِ حرم شریفش ایستاد.
▪️رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرا رسیدن عاشورای حسینی(ع) لوح «علمدار حق» را منتشر میکند.
💻 صفحه ویژه حسینیه امام خمینی👇
https://farsi.khamenei.ir/package?id=18121
═══════ ೋೋ══════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/kanoon_touba
🔻 ریشۀ اصلیِ قیامِ امام حسین
🖋 حضرت آیتالله سیّدعلی خامنهای
قسمت اول
1⃣ نه میتوانیم بگوییم که حضرت برای «تشکیلِ حکومت» قیام کرد، و نه میتوانیم بگوییم حضرت برای «شهید شدن» قیام کرد. امام حسین - علیهالسّلام - هدفِ دیگری داشت که رسیدنِ به آن «هدف»، حرکتی را میطلبید که این حرکت، یکی از این دو «نتیجه» را داشت. پس حکومت یا شهادت، هیچکدام «هدف» نبودند، بلکه دو «نتیجه» بودند.
2⃣ هدف آن حضرت عبارت بود از انجامدادنِ یک «واجبِ عظیم» از واجباتِ دین که آن را هیچکس قبل از امام حسین انجام نداده بود؛ نه رسولِ اکرم این واجب را انجام داده بود، نه امیرالمؤمنین، نه امام حسن؛ چون زمینۀ انجامِ این واجب، در زمانِ امام حسین پیش آمد.
3⃣ دو نوع انحراف وجود دارد: گاهی مردم، فاسد میشوند، امّا احکامِ اسلامی از بین نمیرود، امّا گاهی هم مردم، فاسد میشوند، هم حکومتها، هم علمای دین، بهطوریکه حقایقِ اسلام، تحریف و منکر را معروف و معروف را منکر، و خطّ اسلام را «صدوهشتاد درجه» عوض میکنند. آن حکم، حکمِ «تغییرِ وضع» و «تجدیدِ حیات»، یا بهتعبیرِ امروز، «انقلاب» است که مربوط به «برگرداندنِ جامعۀ منحرف به خطّ اصلی» و «تضمینکنندۀ زندهشدنِ اسلام» است، بعد از آنکه مُشرف به مردن است، یا مرده و ازبینرفته است. مسأله این است که اگر جامعۀ اسلامی «منحرف» شد و این انحراف، بهجایی رسید که «خوفِ انحرافِ کلّ اسلام» بود، تکلیف چیست؟!
(سخنرانی رهبری در خطبههای نمازِ جمعه، ۱۹ خرداد ۱۳۷۴)
═══════ ೋೋ══════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/kanoon_touba
🔻 ریشۀ اصلیِ قیامِ امام حسین
🖋 حضرت آیتالله سیّدعلی خامنهای
قسمت دوم
4⃣ افزون بر اینکه باید انحرافِ اساسی در دین رخ داده باشد، شرطِ دیگرِ انجامِ این حکم، آن است که «زمینه» و «موقعیّت» برای انجامِ آن، مساعد باشد؛ چون خدای متعال، به چیزی که «فایده» ندارد و «اثر» نمیبخشد، تکلیف نکرده است. البتّه مراد از فراهم بودنِ موقعیّت، این نیست که «خطر»ی در پی نباشد، بلکه غرض این است که «پیامِ» قیام، به مردم منتقل خواهد شد و مردم خواهند فهمید و در اشتباه، نخواهند ماند.
وجودِ «خطر»، این «تکلیف» را ساقط نمیکند، بلکه این انجامِ این تکلیف، همیشه توأم با خطر است.
در زمانِ ما، امام خمینی نیز از خطر نهراسید و هدف و تکلیفِ خود را قیام دانست. ازاینرو، انقلابِ اسلامی، پرتوی از قیامِ عاشورا است، با این تفاوت که آن قیام به نتیجۀ شهادت انجامید و این انقلاب، به نتیجۀ برپاییِ حکومتِ اسلامی.
5⃣ در زمانِ امام حسین - علیهالسّلام - هم «انحرافِ اساسی در اسلام» بهوجود آمد و هم «فرصتِ مساعد برای اثرگذاری» پیدا شد. اوّلاً، بعد از معاویه، کسی به حکومت رسید که حتّی «ظواهرِ اسلام» را هم رعایت نمیکرد، چنانکه اهلِ شُرب خَمر و فسادهای جنسیِ واضح و شعرسرایی بر رّد دین و مخالفتِ علنی با اسلام بود، ولی چون بهعنوانِ ریاست بر جامعۀ اسلامی در قدرت قرار گرفته بود، نمیخواست اسمِ اسلام را براندازد. حاکمِ فاسد، جامعه را نیز فاسد میکند؛ چون بر جامعه و مردم، اثر میگذارد. ثانیاً، «زمینه» هم آماده است؛ یعنی فضای جامعۀ اسلامی، طوری است که ممکن است «پیامِ» امام حسین به گوشِ انسانها در همان زمان و در طولِ تاریخ برسد، درحالیکه اگر در زمانِ معاویه، امام حسین میخواست قیام کند، پیامِ او دفن میشد؛ زیرا سیاستها بهگونهای بود که مردم نمیتوانستند حقّانیتِ سخن را دریابند. ازاینرو، ایشان ده سال در زمانِ خلافتِ معاویه، امام بود، ولی قیام نکرد.
6⃣ امام حسین قیام کرد تا آن واجبِ بزرگی را که عبارت از «تجدیدِ بنای نظام و جامعۀ اسلامی»، یا «قیام در مقابلِ انحرافاتِ بزرگ در جامعۀ اسلامی» است، انجام دهد، که این خودش، یک «مصداقِ بزرگِ امربهمعروف و نهیازمنکر» است.
7⃣ آن حضرت در مناسبتهای مختلف، به همین معنا اشاره کرده است:
«وَعَلَی الاْسْلامِ الْسَّلامُ اِذ قَدْ بُلِيَتِ الاْمَّةُ بِراعٍ مِثْلَ يَزيدَ»
دیگر باید با اسلام، خداحافظی کرد، آن وقتیکه اسلام به حاکمی مثلِ یزید، مبتلا گردد.
«وَ أَنِّی لَمْ أَخْرُجْ أَشِراً وَ لَا بَطِراً وَ لَا مُفْسِداً وَ لَا ظَالِماً وَ إِنَّمَا خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْإِصْلَاحِ فِی أُمَّةِ جَدِّی أُرِيدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ أَنْهَى عَنِ الْمُنْكَرِ وَ أَسِيرَ بِسِيرَةِ جَدِّی وَ أَبِي عَلِيِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ»
و همانا من براى سركشى و خودنمایی و فساد و ظلم، قیام نكردم، بهیقین كه من برای اصلاح در میانِ امّتِ جدّم، قیام كردم و میخواهم به نیكی، سفارش و از بدی، نهی كنم، و مطابقِ سيرۀ جدّم، و پدرم علىبنابىطالب رفتار مینمایم.
«وَ أَنَا أَدْعُوکُمْ إِلى کِتابِ اللّهِ وَ سُنَّةِ نَبِیِّهِ، فَاِنَّ السُنَّةَ قَدْ أُمیتَتْ، وَ إِنَّ الْبِدْعَةَ قَدْ أُحْیِیَتْ»
و من شما را به کتابِ خدا و سنّتِ پیامبرش فرا مىخوانم؛ چراکه سنّتِ او را میرانده و بدعت را زنده کردند.
(سخنرانی رهبری در خطبههای نمازِ جمعه، ۱۹ خرداد ۱۳۷۴).
═══════ ೋೋ══════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/kanoon_touba
📌 ممنوعیت فرار هنگام جهاد با دشمن
( يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا لَقِيتُمُ
الَّذِينَ كَفَرُوا زَحْفًا فَلَا تُوَلُّوهُمُ الْأَدْبَارَ )
🔻در جبهه بندی میان حق و باطل، کسی حق ندارد از برابر دشمن بگریزد و پشت به میدان جنگ بکند.
🔺اسلام که
اساسأ و ماهیت شکلی برای جبهه بندی حق و باطل و کفر و اسلام است، به پیرو خود اجازه نمیدهد که
وقتی در مقابل دشمن بنیادی، دشمن اساسی و
اصیل، یافرد
ضدانقلاب و رجعت گرا قرار میگیرد،
از
میدان کارزار رو بگرداند.
📔کتاب دو امام مجاهد
@qom_khamenei_ir
═══════ ೋೋ══════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/kanoon_touba
🏷 ماندگار تا ابد
▪️ مروری بر اهداف، نتایج و خصوصیات قیام عاشورا در اندیشه حضرت آیتالله خامنهای
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
فایل pdf کتاب #ماندگار_تا_ابد
👇👇👇👇👇
═══════ ೋೋ══════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/kanoon_touba
عاشورا.pdf
835.9K
فایل pdf کتاب #ماندگار_تا_ابد
══════ ೋೋ═════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/kanoon_touba
☘🌸☘🌸☘🌸☘🌸☘
🔰تأملی در روایت
«جِهَادُ الْمَرْأَةِ حُسْنُ التَّبَعُّل»
روایت مشهوری است (البته بخشی از روایت هست) که همه ما شنیده ایم و در رابطه با جهاد زن صحبت میکند.
«جِهَادُ الْمَرْأَةِ حُسْنُ التَّبَعُّل»
جهاد زن، حسن شوهرداری است.
(روایت را ترجمه می کنند به، جهاد زن خوب شوهرداری کردن است، ترجمه اشتباه نیست، اما معنای حسن بسیار عمیق و وسیع است؛ به همین علت در اینجا خود واژه آورده شد.)
در این روایت سه بار به سنگینی و خطیر بودن «حسن التّبعّل» اشاره شده است:
1- واژه ی «جهاد»: «حسن التبعل» در این روایت با عنوان «جهاد» آورده شده است. همان گونه که می دانید جهاد به شکل عام دو نوع است، جهاد اصغر (جنگ سخت/مثل جنگ تحمیلی) و جهاد اکبر (جهاد با نفس و...).
مبتنی بر نظر امام خامنه ای حسن التبعل عرصه ی جهاد اکبر است که بسیار سخت است.
2- واژه ی «حسن»: یک زن می تواند به شکل عادی شوهرداری کند. اما شوهرداری ای جهاد است که «حسن» باشد.
3- واژه ی «التّبعّل»: در زبان عربی «التّبعّل» باب «تفعّل» هست، و یکی از معانی این باب «تکلّف» هست. یعنی وقتی ریشه ی «بعل» به باب تفعل برود، حکایت از سنگینی و تکلّف وظیفه می کند.
می شد روایت این گونه باشد «جهاد المرأة حسن التباعل»، اما این گونه نیامده است، زیرا در بابت تفاعل نمی توان معنای سنگینی نقش و وظیفه را فهم کرد.
با استفاده از این روایت می توان گفت کسانی که می گویند مگر زن خانه دار چه کار میکند! حرف گزافی بیش نمی زنند!
این نقش به این سنگینی را بگذارید کنار دیگر نقش های زنان، زن در نقش دختری، مادری و نقش های اجتماعی و...
امام خامنه ای در توضیح این روایت گفته اند: «هر تلاشی که یک مرد در میدان های مختلف انجام میدهد، به میزان زیادی مرهون همکاری، همراهی، صبر و سازگاری همسر اوست؛ همیشه همین طور بوده است. فرموده اند: «و جهاد المرأة حسن التبعل». حسن التبعل یعنی چه؟ عده ای خیال می کنند جهاد زن این است که فقط وسایل راحتی مرد را فراهم کند. حسن تبعل فقط این نیست؛ این جهاد نیست؛ جهاد این است که زنان مبارز، مؤمن و فداکار وقتی شوهرهایشان مسئولیت های سنگینی دارند، بار آن سنگینی به میزان زیادی روی دوش آن ها می افتد. شماها مأموریت دارید. خدمات شما همین طور است. وقتی مرد خسته می شود، اثر خستگی او در خانه ظاهر می شود. وقتی به خانه می آید، خسته، کوفته و گاهی بد اخلاق است و این بداخلاقی و خستگی و بی حوصلگی ناشی از محیط کار، به داخل خانه منعکس می شود. حالا این خانم اگر بخواهد جهاد بکند، جهاد او این است که با این زحمت ها بسازد و آن ها را برای خدا تحمل کند؛ این می شود حسن التبعل.»1
««جهاد المرأة حسن التّبعّل»؛ یعنی ثواب مجاهدت آن جوانی را که رفته توی میدان جنگ و جان خودش را کف دستش گرفته، به خاطر این کار، به این زن میدهند؛ چون این کار هم زحمتش کمتر از آن نیست. البته شوهرداری خیلی سخت است. با توقعاتشان، با انتظاراتشان، با بداخلاقیهاشان، با صدای کلفتشان، با قد بلندترشان؛ خب، زنی بتواند با این شرائط، محیط خانه را گرم و گیرا و صمیمی و دارای سکینه و آرامش - سَکَن - قرار بدهد، خیلی هنر بزرگی است؛ این واقعاً جهاد است؛ این شعبهای از همان جهاد اکبری است که فرمودهاند؛ جهاد با نفس است.»2
منبع:
1و 2: کتاب نقش و رسالت زن، جلد3، زن و خانواده، برگرفته از بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، نشر انقلاب اسلامی، ص 58 و ص 128
#تأمل_در_روایت
#زن_و_خانواده
#فرمایشات_رهبری
═══════ ೋೋ══════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/kanoon_touba
هدایت شده از حوزه علمیه خواهران قم
#معاونت_فرهنگی
🤩 الوعده وفا ✋
✨نوبتی هم که باشه دیگه نوبت یه کتاب خوبه!
کتاب که میگم؛فقط یه کتاب معمولی نیستاااا!
🤩یه فصل جدیده برات که وسط تابستون حال و هواتو عوض میکنه.
وقتی این کتابو خوووب بخونی و سر بکشی؛میفهمی مسیر زندگیت عوض شده و دوران زندگیت به دو قسمت قبل از مطالعه این کتاب و بعد از مطالعه اون تقسیم شده.
اون کتاب، چیزی نیست جز،
📗«طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن».
😍👌 دوستان عزیزم، همراهان پر از شور و شوق مبینا،
ماامروز شما رو داخل گروه مطالعاتی طرح کلی اضافه می کنیم.
دوره زیر نظر دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در قم و حاج آقای صلح میرزایی پیش انجام خواهد شد.
و
👌در گروه خدمت خانم میرزایی از اساتید دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری هستیم و طرح رو زیر نظر ایشون (به عنوان استادیاور خوب مون)
و البته نماینده این دفتر پیش خواهیم برد.
🦋به امید اینکه بعد از شناخت مبانی قرآنی ایشون، بتونیم با جهاد تبیین در رسانه، مبین نظام فکری ایشون و رشد و تعالی ایران و ایرانی باشیم.🙏
#جهاد_تبیین
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#معاونت_فرهنگی
#مبینا
🔻معاونت فرهنگی
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
کانال رویداد مبینا
@roydad_mobina
📣. برگزاری جلسه آخر دورهی سوم
کارگاه منظومه فکری رهبری مد ظله العالی با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
مدرس: سرکار خانم اعظم میرزایی
از اساتید دفتر حفظ و نشر آثار رهبری مد ظله العالی
🔰تدریس درس 27 و 28 کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
⏰ زمان برگزاری : امروز یکشنبه 23 مرداد، ساعت 18 الی 19
❌ورود آقایون ممنوع است❌
جهت دریافت لینک ورود به کارگاه به آی دی زیر پیام دهید
@a_touba
═══════ ೋೋ══════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/joinchat/1770455075C4190abd100
📣. برگزاری جلسه سوم دورهی چهارم
کارگاه منظومه فکری رهبری مد ظله العالی با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
مدرس: سرکار خانم اعظم میرزایی
از اساتید دفتر حفظ و نشر آثار رهبری مد ظله العالی
🔰تدریس مقدمات و درس اول کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
⏰ زمان برگزاری : امروز یکشنبه 23 مرداد، ساعت 16 الی 17
❌ورود آقایون ممنوع است❌
جهت دریافت لینک ورود به کارگاه به آی دی زیر پیام دهید
@a_touba
═══════ ೋೋ══════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/joinchat/1770455075C4190abd100
📚کتاب «حماسه امام سجاد علیه السلام» از سه بخش تشکیل شده است. بخش نخست شامل بیانات معظّمٌله در تبیین نظریّهی «انسان ۲۵۰ ساله» است که به مثابه محور و زیربنای اساسی مباحث این کتاب است.
بخش دوم کتاب، مشتمل بر چهار گفتار از سخنرانیهای مقام معظم رهبری در مسجد کرامت مشهد مقدّس در بهمن ماه سال ۱۳۵۲ می باشد. در این بخش، به موضوعات مهمّی همچون: وضعیت اعتقادی مردم و شیعیان پس از حادثهی کربلا، تبیین وظایف امام (علیه السلام) و عزم ایشان برای انجام این وظایف، دشمنی و برخی تحریفات صورت گرفته توسّط بنی امیّه، اشاره به نقش رهبریِ فکری امام سجّاد (علیه السلام)، تشریح و توضیح روابط امام با شیعیان خاص، ساماندهی و تربیت شیعیان و فرستادن ایشان به اقصی نقاط جهان اسلام، برخورد شدید امام با عالمان درباری و همچنین استفادهی امام (علیه السلام) از قالب دعا برای انتقال معارف ناب اسلام پرداخته شده است.
در بخش پایانی نیز، جهت تکمیل مباحث و نظرات معظّمٌله در موضوع زندگی امام سجّاد (علیه السلام)، مجموعه مصاحبههای مجلّهی پاسدار اسلام با ایشان در سال ۱۳۶۱ آورده شده است.
#رهبری
#معرفی_کتاب
#حماسه_امام_سجاد_علیه_السلام
#کتاب
@ketab_basirat
═══════ ೋೋ══════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/joinchat/1770455075C4190abd100
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت ۱۴۰۱/۰۶/۰۸
❇️یاد این دو شهید عزیز، شهید رجائی و شهید باهنر را گرامی میداریم. حقّاً و انصافاً این دو نفر، دو مدیر تراز انقلاب اسلامی بودند.
💠مسائلی درباره دولت سیزدهم
🏷توفیقات دولت سیزدهم
1️⃣مهمترین توفیق این دولت: زنده کردن امید و اعتماد در مردم است
2️⃣حادثه درخشان سفرهای استانی
3️⃣سرعت عمل در قبال حوادث پیشبینی نشده
🟢اینهایی که من عرض میکنم به عنوان توفیقات، فقط تمجید شما مورد نظر نیست؛ آنچه مورد نظر است این است که این سبْک کار را مواظب باشید که از دست نرود؛ این را حفظ کنید.
4️⃣زدودن رقابتهای منفی از روابط بین قوای سهگانه
5️⃣جوانگرایی در مجموعهی اجرائی کشور
6️⃣خارج کردن جامعه از حالت چشمانتظاری و نگاه به بیرون
7️⃣مسئولیّتپذیری و احتراز از فرافکنی و بهانهتراشی
8️⃣رویکردهای خوب در زمینهی سیاست خارجی و فرهنگ
9️⃣برجسته شدن شعارهای انقلاب و اسلام
🏷توصیه ها و نکاتی خطاب به دولت
📍توصیه ها
1️⃣شکرگزاری از خداوند بابت نعمتِ خدمت به مردم [از طریق:]
🔸تقویت ارتباط با خدا
🔸تلاشِ جهادی برای مردم
2️⃣اخلاص در کارها و پرهیز از کارِ نمایشی
🔴کار نمایشی، کار را بیبرکت میکند.
☑️[البته] اطّلاعرسانی منافات با اخلاص ندارد.
3️⃣رفتن به میان مردم و جلب مشارکتهای مردمی در زمینههای گوناگون
✅ کیفیّت جلب مشارکت مردم را برنامهریزی کنید، تعریف کنید که چه جور میشود مشارکت مردم را جلب کرد؛
🔅چه در زمینههای مالی و اقتصادی، چه در زمینههای سیاسی،
❓چگونه میشود از فکر مردم و از نظر مردم استفاده کرد.
4️⃣ عمل به وعدهها
📌این را یک فریضه بدانید، مثل نماز.
💎همچنان که رفتن در میان مردم و کار کردنِ برای مردم امید ایجاد میکند، اعتماد ایجاد میکند،
🔺عمل نکردن به وعده درست نقطهی مقابل [آن] است: مردم را ناامید میکند.
🚨یک جبههی وسیعِ دشمن از کوچکترین تخلّف وعدهی شما استفاده میکنند، بنا میکنند تبلیغات پُرحجم.
🗣به اعتماد مردم لطمه میزنند، به همکاری مردم با شما لطمه میزنند.
👈بنابراین، وعدهی غیر عملی ندهید، و وعدههایی را که میدهید حتماً عمل بکنید.
5️⃣ کار بر اساس طرح و نقشهی کلّی
🔴مراقب باشید کارهای روزمرّه شما را غرق نکند در خودش!
📑یک طرح کلّی روشنی که قابل توضیح برای مردم هم باشد، در مقابل شما باید وجود داشته باشد در زمینهی مسائل کلان کشور و بر اساس آن طرح پیش بروید.
6️⃣ رعایت اولویّتها
🧮امروز مسئلهی اصلی و اولویّتدار، مسئلهی اقتصاد است.
📎به مسئلهی اقتصاد جدّاً باید برسید؛ البتّه با پیوست فرهنگی
📍چند نکته درباره مسائل زیرمجموعهی سرفصل اقتصاد
👈مجموعهی مدیران اصلی اقتصاد کشور باید منسجم عمل کنند.
❎این نباشد که فرض کنید مثلاً در مسئلهی حذف ارز ترجیحی کسی یک جور بگوید، کسی یک جور دیگر بگوید.
👈در خود اقتصاد اولویّتها مشخص بشود.
👈 تمرکز روی نقاط اساسی اقتصاد
⏫خود رئیسجمهور محترم روی این نقاط اصلی تکیه کنند، سؤال کنند و گزارش بخواهند، تا پیشرفتها را مشاهده کنند:
1️⃣شاخصهای اساسی
2️⃣مسئلهی تولید
📦حقیقتاً بهبود معیشت مردم، مسئلهی اشتغال، مسئلهی قدرت خرید، مسائل گوناگون دیگر اقتصادی، وابستهی به تولید داخلی است.
⚔️با هر چیزی که تولید داخلی را به زانو درمیآورد و شکست میدهد، باید با جدّیّت مقابله کرد؛ چه در صنعت، چه در کشاورزی.
📍مسئلهی امنیّت غذائی خیلی اهمّیّت دارد.
⬅️بانکها بایستی نگذارند که واحدهای تولیدی از لحاظ سرمایه در گردش دچار مضیقه بشوند.
↙️موارد دارای اولویت در سرفصل اقتصاد
🔸بخش مسکن
ما در قضیّهی مسکن خیلی عقبیم، نتایجش را هم دارید میبینید: قیمت خانه و اجارهی خانه سرسامآور است، مردم واقعاً در زحمتند.
🔸پتروپالایشگاهها در بخش انرژی
🔸بخش معدن
🔸تکمیل مسیرهای حیاتی در بخش حمل و نقل
🔸مسئله دریا
❇️توصیه پایانی
❌نگذارید ظرفیتهای طبیعی و انسانی عظیمی که در کشور هست هرز برود.
❌نگذارید کارها نصفه کاره بماند.
☘️ در مقابل مشکلاتِ متراکم شده صبر و استقامت داشته باشید. انشاءالله با یک حرکت جهادی همهی اینها را انجام بدهید.
🔺اگر این حرکتهایی که عرض شد انجام بگیرد :
✅ثابت خواهد شد که دولت سیزدهم یک دولت کاملاً کارآمد و فعّال و برطرف کنندهی مشکلات زندگی مردم خواهد بود.
✅هم خدا را راضی میکنید، هم مردم را انشاءاللّه راضی میکنید.
☘️انشاءاللّه خداوند روح مطهر امام بزرگوارمان را، ارواح مطهر شهدای عزیزمان را از شما، از ما راضی کند، ما را موفق بدارد که بتوانیم به وظائفمان در قبال اینها و در قبال مردم عزیزمان به بهترین وجهی عمل کنیم.
═══════ ೋೋ══════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/joinchat/1770455075C4190abd100
qadam qadam (UpMusic).mp3
5.6M
قدم قدم 😭
با ی علم🏴
ان شاءالله اربعین میام سمت حرم😭
═══════ ೋೋ══════
کانون فرهنگی تبلیغی طوبی
🕊https://eitaa.com/joinchat/1770455075C4190abd100