8️⃣قاسم سلیمانی و مسأله هویت ایرانی
✍️سید محمدهادی گرامی
⚠️«واقعگرایی در برساخت هویت اجتماعی، مقتضی زبانمند کردن تجربههای هویتی افراد است».
⬅️ فقدان قاسم سلیمانی پدیدهای نیست که صرفا بتوان آن را در چارچوب گفتمان قدرتِ جمهوری اسلامی ایران که عمدتا با انگارههایی همچون سپاه، محور مقاومت، جمهوری اسلامی، آمریکا و ... باهمآیی دارد، تفسیر کرد. برای درک پدیده «سلیمانی» باید به بُعد دیگر آن که با پروبلماتیک فکری ـ هویتی ایران معاصر ارتباط دارد نیز توجه کرد.
⬅️ پیجویی ایرانوفوبیا مبتنی بر هلال شیعی و شیعینمایی پروژه تحولات هویت ایرانی در یک دهه اخیر که عمدتا توسط تریبونهای سعودی و سمپاتهای آن دنبال شده است، بیش از آنکه براساس انگیزههای فرقهای و مذهبی باشد، واکنشی به بازسازی هویت کهنامپراطوری ایران در عصر مدرن بود؛ فرایندی که هیچ راهی برای درهم شکستن آن بهتر از فرقهای نمایاندن آن وجود نداشت.
⬅️ کنشگری پدیده «سلیمانی» بسیار بیشتر از ظرفیتهای الهیات سیاسی جمهوری اسلامی ایران بود؛ به طوری که وی ـ به عنوان یک عامل نظامی ـ در ارتباط مستقیم با مقوله تجدید هویت ایرانی قرار گرفت، واقعیتی که روشنفکران و اصحاب علوم اجتماعی ایران هیچگاه نخواستند با آن به طور بیطرفانه و واقعبینانه تعامل کنند و یا حتی در کانون توجه قرار دهند.
⬅️ اندوه فقدان سلیمانی امری است که این ساعتها و روزها بسیاری از ایرانیان با هر گرایش و رویکردی از اعماق دُرونشان، آن را تجربه میکنند. فقدان وی، حس خوبی را که حضورش ـ به دلیل التیام در هم شکسته شدن غرور تاریخی ایران ـ ایجاد کرده بود، نابود کرد. سوگوارههایی که برای او سُروده و سَر داده خواهد شد، بیشتر از آنکه خاستگاهی متبنی بر الهیات سیاسی جمهوری اسلامی داشته باشد، برخاسته از حس عمیق و تلخ در هم شکسته شدن مجدد غرور فروخورده ایرانی در طول تاریخ است؛ گویا که «ایران» مجددا یتیم شده است.
@kanooneQarbshenasiAndisheIslami
#جنگ_هیبریدی
#سرداران_جبهه_نرم
کانال کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی چندین پست با محتوای ضرورت جدی گرفتن جنگ روانی و رسانهای در فضای مجازی را منتشر کرده، به این امید که فعالان فرهنگی _ رسانه ای این جبهه را جدی بگیرند.
پست زیر نیز در همین راستا می باشد.
🔹سرداران نظامی و سرداران مجازی و رسانهای بخوانند.
🔻ضرورت ورود همه جانبه به عرصه مجازی و روشنگری در جنگ روانی.
متن زیر از علی علیزاده می باشد که هر چند خطاب به سرداران عرصه نظامی است اما تلنگری نیز به سرداران مجازی می باشد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
علی علیزاده:
📍جنگ ترکیبی مدرن و پدافند آپدیت نشده
میگوید نمیفهمی. وسط جنگیم.
میگویم من میفهمم. سرداران نمیفهمند. سردارانی که برای عینالاسد هیچگونه تمهید رسانهای نیاندیشیده بودند. سردارانی که با ندانمکاری باعث شدند ملت ایران در مهمترین برخورد نظامی نزدیکش با آمریکا، حتی نبیند و نفهمد به چه پیروزی بزرگی دست یافته.
سردارانی که یک مشاور رسانهای ندارند که اصول اولیه اطلاع رسانی از خطای انسانی را یادشان دهد تا التهاب روانی جامعه کم شود نه زیاد. سردارانی که نمیدانند سال دو هزار و بیست موشکی که در دوربین ثبت نشود انگار هرگز پرتاب نشده. سردارانی که فکر میکنند مثل دهه ۶۰ جنگ فقط قدرت سخت است و چهار تا موشک
باید فریاد زد: سرداران بلند شوید. جنگ شروع شده!
اما نه جنگی که تا بحال میشناختید. در جنگ امروزی، #تصویر و #خبر کار #بمب را میکند و استودیوهای لندن کار #شهر_موشکیتان را و
«هر #توییت_ترامپ کار یک #عملیات_نظامی را».
🔍 در جنگ امروزی، عینالاسد و خیابان آبانماه و دانشگاه دیماه هم اهمیت اند
سرداران بلند شوید. جنگ شروع شده. جنگی که هر باگ سیستم ما بلافاصله هک میشود و هر ضعف و هر خطا و هر فساد حکمرانی ما #یکساعت_نگذشته توسط رسانههای آنها #تسلیحاتی میشود. و پنهانکاری هر مسئول و بی عدالتی هر قاضی و حرف نسنجیده هر مجری شب نشده اخبار فداکاریهای نظامی ما را به حاشیه میبرد.
🖍سرداران بلند شوید جنگ است.
#جنگ_هیبریدی. «جنگی که #عمدهاش اقتصادی و رسانهای و روانی است». و شما هنوز با اصحاب رسانه به عنوان پادوهای درجه دو بله قربان گویی برخورد میکنید که در بهترین حالت باید حرفهای نپختهتان را پوشش دهند. و نمیفهمید در این جنگ اصحاب رسانه سردارانی هم سنگ شما هستند
و در این جنگ ترکیبی شما نمیتوانید همزمان #سردار_جبهه_نرم و سردار جبهه سخت باشید. مغز شما برای جنگ سخت طراحی شده. پایتان را از رسانه بیرون بکشید. رسانه را به کسانی واگذار کنید که هنر اقناع جامعه و ظرافتهای گفتگو با دلها را میدانند. بگذارید اصحاب رسانه سرداری کنند. جنگ شروع شده سردار!
#علیعلیزاده
♦️کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی
@kanooneQarbshenasiAndisheIslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا #مقام_معظم_رهبری بعد از ۸ سال برای امامت نماز جمعه می آیند؟
پ.ن:
🌐 بی شک اتفاقات یکی دو هفته گذشته(شهادت #سردار و حوادث پس از آن) نه تنها #تاریخ_معاصر_ایران، بلکه تاریخ #منطقه و حتی #جهان را وارد فاز جدیدی نموده است.
به ویژه برای #گفتمان_انقلاب_اسلامی و #جبهه_مقاومت #صفحه_جدیدی از تاریخ رقم خورده است. چه در بـُعد #داخلی، چه #منطقهای و چه #بینالمللی..
خط خون نقطه پایان #سلیمانی نیست
بهراسید که این اول بسم الله است...
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
♦️کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی
@kanooneQarbshenasiAndisheIslami
بسم الله الرحمن الرحیم
🔥چه کوتهبیناند آنانکه #شهید و اثر کار شهید را نمیشناسند و میپندارند در پی #غوغاسالاری این چند روز، اثر خون پاک این شهیدانمان در تثبیت انقلاب از بین رفت.
🌪اگر خون #حاج_قاسم_سلیمانی شوری در مردم ایجاد کرد، از اثرات اخلاص او در پیشگاه خداوند متعال بود که قلوب مردم را در دست دارد، نه یک شور رسانهای که گذرا و مقطعی باشد.
☄️بله، روند حرکت نظام آفرینش در جامعه انسانی، بر اساس فتنههایی است که رخ میدهد تا مومن از #منافق جدا شود (سوره عنکبوت، آیات 1-3).
اما حاشا و کلا که شوری که به خاطر اخلاص یکی از #اولیای_خدا در جان مردم بیدار شده، به این راحتی و با یک بازی رسانهای بر باد رود.
☁️آن منافقانی که با دیدن موج عظیم حضور مردم در تشییع جنازه شهیدانمان دهان بستند و حتی خود را هم همراه نشان دادند؛ ولی بعد از این وقایع اخیر میدان را برای #عقدهگشایی باز دیدند، منتظر باشند که #سیل_بنیانکنی که خون حاج قاسم و همرزمانش در حیات انقلاب جاری کرد، بزودی همه #خانه_های_عنکبوتی مسیر را با خود ببرد.
☀️به دوستان و دوستداران شهید عزیزمان حاج قاسم، همان سخنی را عرض میکنم که خداوند به پیروان راه حق وعده داد:
📖«فَاصْبِرْ صَبْراً جَميلاً؛ إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعيداً؛ وَ نَراهُ قَريباً: پس صبوری پیشه کن با صبری زیبا؛ همانا آنان آن را دور میبینند؛ و ما آن را نزدیک میبینیم»
(سوره معارج، آیات 5-7).
@souzanchi
@yekaye
آقای روحانی شما شش سال است که با #نگاه_به_خارج و دل خوش کردن به برجام، اثبات کردید #بلد_نیستید مشکلات اقتصادی کشور را حل کنید
امروز، اعتراف کرده که با #نگاه_به_داخل هم #بلد_نیستم مشکلات اقتصادی را حل کنم!
اصولاً شما با کدام نگاه بلد هستید مشکلات را حل کنید؟!
اتفاقا #منتقدان شما هم چند سال است همین را می گویند ولی شما اونها رو #بیسواد خطاب کردید!
#بلد_نیستم
@kanooneQarbshenasiAndisheIslami
🔰 آیتالله احمد عابدی در #درس_خارج «جهاد» مطرح کرد؛
🔹 درباره جنگ رسانهای و فرهنگی آیه قرآن میفرماید «جهِدهُم بِه جِهادًا کَبیرًا» و به نظر اکثر مفسرین ضمیر «به» به قرآن باز میگردد. از اینرو اگر به کار فرهنگی و رسانهای جهاد کبیر بگوییم، شکی نیست. چون خود قرآن بر آن دلالت میکند.
🔹 در گذشته جنگ رسانهای بیشتر با شعر بوده است. ولی آرام آرام افزون بر شعر، کتاب نوشتن نیز برای تهاجم فرهنگی مورد استفاده قرار گرفت و امروزه رسانههای مختلفی برای این کار پدید آمدهاند.
🔻 آیا حمله رسانهای و فرهنگی مصداق جنگ و ترور است؟
1️⃣ نکته اصلی در ترور ایجاد رعب و وحشت است که در رادیو، تلویزیون، #سینما، روزنامه، #فضای_مجازی و... نیز دیده میشود.
2️⃣ یکی دیگر از مقولات تروریسم، ایجاد تغییر در رفتار افراد است و رسانهها نیز به دنبال ایجاد تغییر در رفتار هستند.
3️⃣ سومین رکن تروریست بی قانون، خشونت و نداشتن ضابطه است که در رسانه نیز مشاهده میشود. بیان سخنان ضد و نقیض نشانگر بی قانونی و بی نظمی است.
🔹 تروریسم رسانهای قویتر از ترور معمولی(نظامی) است. در تروریست نظامی گفته میشود فقرا این کار را انجام داده و خود را به کشتن میدهند، ولی در تروریسم رسانهای افراد پولدار چنین کاری کرده و خود را نیز به کشتن نمیدهند.
🔹 در تروریسم کسب اطلاعات حرف اول را میزند و رسانه بهترین راه کسب اطلاعات در تروریسم است.
📖 متن کامل در:
🌐 http://meftaah.com/?p=14895
🆔 @meftaah_com
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
@kanooneQarbshenasiAndisheIslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله
ملت #ایران به #اسلام رأی داده و با اسلام است.
آنان که میگویند ملت برگشته، در اتاقهای خودشان نشستهاند و محاسبه میکنند.
اگر میخواهید ملت را راضی کنید به اسلام عمل کنید.
شما اگر با اسلام بد هستید بروید در اروپا زندگی کنید!
#امام_خمینی
@asiab57
«نظام فکری» و «مبارزه» .MP3
4.65M
🎧 استاد میرباقری | قطعۀ صوتی با عنوان «نظام فکری و مبارزه»
💥💥 «نظام فکری» در «میدان جنگ» ساخته میشود.
▫️انسانی که در وسط مبارزه تربیت میشود، دائماً خودش را بهروز و بالفعل میکند.
🔰کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
مکتب جبههسازی .MP3
3.88M
🎧 استاد میرباقری | قطعۀ صوتی با عنوان «مکتب جبههسازی»
🔍 «جبههسازی» سطوح مختلف و وسیعی دارد و «شیعیان، مسلمانان، مسیحیان، موحدان و حتی مستضعفان و احرار عالَم» را پوشش میدهد («مَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَان»).
🔍 ما برای جبههسازیِ جهانی، به «مکتب واحدِ جبههسازی» داریم که بر مبنای مکتب اهل بیت(ع) شکل میگیرد. مکتب جبههسازی بهمعنای تقلیلِ ایدئولوژیِ توحیدی و ایجاد تکثر در پایگاه حقانیت نیست، بلکه ذیل مکتب اهل بیت(ع)، دیگران را جانمایی میکند و شبکه درست میکند.
🔍 جبههسازی بر مبنای «همدلی، همفکری و همکاری» اتفاق میافتد.
☑️ @mirbaqeri_ir
🔰 #انقلاب_اسلامی_آغازگرِ_عصر_جدید
🌀 امام خامنهای:
«آن روز که جهان میان شرق و غرب مادّی تقسیم شده بود و کسی گمان یک نهضت بزرگ دینی را نمیبُرد، انقلاب اسلامی ایران، با قدرت و شکوه پا به میدان نهاد؛ چهارچوبها را شکست؛ کهنگی کلیشهها را به رخ دنیا کشید؛ دین و دنیا را در کنار هم مطرح کرد #و_آغاز_عصر_جدیدی_را_اعلام_نمود. طبیعی بود که سردمداران گمراهی و ستم واکنش نشان دهند، امّا این واکنش ناکام ماند. چپ و راستِ مدرنیته، از تظاهر به نشنیدن این صدای جدید و متفاوت، تا تلاش گسترده و گونهگون برای خفه کردن آن، هرچه کردند به اجلِ محتوم خود نزدیکتر شدند.» (منبع: «بیانیهٔ گام دوم»، ۱۳۹۷/۱۱/۲۲)
«با پیروزی این انقلاب عظیم، #عصر_جدیدی_در_مناسبات_عالم پدید آمده است. این عصر را باید #عصر_امام_خمینی نامید و ویژگی آن، عبارت است از بیداری و جرأت و اعتماد به نفس ملتها در برابر زورگویی ابرقدرتها و شکستن بتهای قدرت ظالمانه و بالندگی نهال قدرت واقعی انسانها و سربرآوردن ارزشهای معنوی و الهی.» (منبع: «پیام به مناسبت اولین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)»، ۱۳۶۹/۳/۱۰)
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎بیطرف نداریم!
🔻شرط مهمی که قبل از ظهور تحقق پیدا میکند!
🔻مژده امام صادق(ع) در مورد امتحانات آخرالزمان
➕عاقبت عجیب مردمی که نه طرفدار یزید بودند و نه طرفدار سیدالشهدا(ع)
#معرفی_کتاب
🔸من ادواردو نیستم
۷۲ داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه
✔مهدی باکری رو خیلی دوست داشت. خرابش بود. از آن جمله اش که گفته بود: (دلم میخواهد مفقود الاثر شوم تا جنازه ام حتی یک متر از زمین خدا رو اشغال نکند) خیلی خوشش می آمد .
بهم می گفت: مهدی باکری باید خیلی شلاق عرفان را خورده باشد که چنین جمله ای را گفته باشد.
✔نمیدانم سر چه چیزی بود اما بین حرف هایش رو کرد به من و گفت: تعجب می کنم که توی ایران ایت الله خامنه ای به بعضی مسائل اشاره می کند اما خیلی ها انگار حرفش را نمی گیرند . هیچ توجهی به سخنانش نمی کنند و کار خودشان را انجام می دهند .
آن موقع دقیق نمی دانستم منظورش کیست. الان خوب می توانم حدس بزنم
✔سرویس های صهیونیستی با زنده یاد حبیب الله کاسه ساز تهیه مستند ادواردو تماس گرفتند و گفتند: هم وزنت طلا می دهیم فقط از پخش فیلم منصرف شو . کاسه ساز گفت : کورخوانده اید آزادگان ایران و جهان تشنه راه و روش ادواردو هستند.
🔹به همه دوستان انقلابی و کسانی که دغدغه اسلام را دارند توصیه می کنیم این کتاب را مطالعه کنید .
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
🔰آینده انقلاب با نگاه کلان و توحیدی
🔹معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی:
🔹شهید سردار قاسم سلیمانی یک الگوی اخلاقی است
🔳معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی و رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: شهید سردار سلیمانی یک نظامی صرف نبود و او از لحاظ اخلاقی نیز الگو به شمار می رفت.
🔷به گزارش تبلیغ نیوز به نقل از ابنا، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی روز چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۸ در هم اندیشی با موضوع «سپهبد شهید قاسم سلیمانی و شهید ابو المهدی المهندس؛ مقاومت و تداوم انقلاب اسلامی» در تالار امام مهدی(عج) در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به ویژگی های این دو فرمانده شهید اظهار کرد: سردار شهید قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس به جریان مقاومت تعلق داشتند.
🔶حجت الاسلام و المسلمین دکتر "نجف لک زایی" ادامه داد: باید مشخص شود که کدام نگاه به مقاومت می تواند تداوم بخش انقلاب اسلامی باشد، مقاومت با نگاه کلان توحیدی و تمدنی می تواند ما را به مقصودمان در زمینه تداوم انقلاب اسلامی برساند، شهید قاسم سلیمانی هم به دنبال چنین نگاهی بود.
وی افزود: شهید سلیمانی با شهادت خود به قهرمان امت تبدیل شد و رویکرد این شهید به مقاومت، فرا راهبردی بود که راهبردهای گوناگون در عرصه های مختلف از آن تولید می شود.
▪️لک زایی تمدن نوین اسلامی را نیازمند نظامات مختلف دانست و تصریح کرد: برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی باید مقاومت در عرصه های مختلف از جمله علمی، معرفتی و دانشی داشته باشیم، باید در زمینه های گوناگون همچون علوم انسانی، علوم نظامی و هنر و معماری روی پای خودمان بایستیم.
وی ادامه داد: الهیات مقاومت در کنار دانش مقاومت باید عرضه شود، همچنین مقاومت اخلاقی و تربیتی و معنوی دارای اهمیت زیاد است، مقاومت و استقامت با هر اخلاقی سازگار نیست.
🔶رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان این که ارائه فرهنگ مقاومت ضروری است، افزود: باید تمام راهبردها براساس عنصر مقاومت و تمدن سازی سازماندهی شوند.
لک زایی اقتصاد مقاومتی را ضروری دانست و تصریح کرد: به مدیریت مقاومتی احتیاج داریم، مقاومت در سبک زندگی هم مهم است، تا زمانی که الگوی خودمان را برای سبک زندگی ارائه نکنیم، مشکل خواهیم داشت.
وی ادامه داد: امروز ادبیات رایج در عرصه الگوی حکمرانی عمدتا ادبیات غیربومی است، مقاومت درزمینه دولت سازی منجر به دولت مقاوم می شود.
🔹رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی خاطرنشان کرد: شهید سردار سلیمانی یک نظامی صرف نبود و او از لحاظ اخلاقی نیز الگو به شمار می رفت، این شهید جاذبه فراوانی داشت و به دنبال انسجام در سطح امت بود، شهید سلیمانی ارتباطات گسترده ای با گروه های مختلف داشت.
🔷لک زایی در پایان داشتن نگاه فرا راهبردی و کلان به مقاومت را ضروری دانست و تصریح کرد: باید متعلقات مربوط به مقاومت را در عرصه های گوناگون دنبال کنیم
#تمدن_نوین_اسلامی
#نجف_لک_زایی
#شهید_قاسم_سلیمانی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
#جنگ_رسانهای
چگونه میخواهند ایران را لیبی کنند؟
ویدیو این خانم در آمریکا غوغا به پا کرده. به قول فرنگیها ویروسی شده و همه دارند آن را به هم میفرستند. با ده میلیون بازدید، پربینندهترین ویدیوی شبکههای اجتماعی آمریکا بوده و موثرترین محتوای فضای مجازی در شکلدهی #افکار_عمومی_آمریکا درباره ترور سردار سلیمانی. این خانم در ویدیوی #پنج_دقیقهای که از اتاق نشیمن خانهاش ساخته به جامعه آمریکا میگوید گول حرف رسانههای چپ و لیبرال آمریکا در غیرقانونی خواندن ترور سلیمانی را نخورند. خودش را «یک ایرانی» که جامعه ایران را دقیق میشناسد معرفی میکند و به عنوان نماینده #مردم_ایران میگوید: مردم ایران سلیمانی را تروریست میدانند و از ترور او و از کار ترامپ عمیقا #خوشحالند.
حالا #سایت_بازفید، یکی از مهمترین سایتهای خبری آمریکا ثابت کرده، این خانم، #ساغر_کسرایی، یک ایرانی-آمریکایی معمولی که از اتاق نشیمنش با موبایلی ساده برای آگاهی آشنایان فیلم گرفته نیست. او #کارمند شرکت تگزاسی لیندن سلوشن، لابی رسمی ارتش آزاد لیبی بوده. و ارتش آزاد همان گرروه مسلحی است که لیبی را جهنم کرده و یکی از دلایل برپا شدن بازارهای برده فروشی در این کشور.
متن ویدیوی ساغر کسرایی بسیار روان و ساده نوشته شده. مثل حرف زدن یک ادم معمولی و دلسوز. ولی وقتی متن را تحلیل میکنی میفهمی حرفهای است و هر کلمهاش احساسات مخاطب را هدف میگیرد. ویدیو به صورت عامدانه آماتور ساخته شده تا اعتماد مخاطب را جلب کند. و در نهایت حنجرهای ایرانی اجاره شده تا به نمایندگی از کل ایرانیان حرف بزند. و البته بازیگری «زن» انتخاب شده تا ایجاد صمیمیت کند. #جنگ_رسانهای اینگونه از سد شکاکیت و نگاه انتقادی ما عبور میکند
مراقب باشید. به ویژه در شبکههای اجتماعی. طبیعیترین چیزهایی که میبینید احتمالا ساخته حرفهای ترین گروههای متخصص جنگ روانی و جنگ رسانهای هستند. مراقب باشید. پروژهشان همان پروژه لیبی کردن ایران است. لعنتی ها حتی بازیگران و کارمندان پروژهشان را عوض نکردهاند.
#علیعلیزاده
https://www.buzzfeednews.com/article/ryanhatesthis/the-iranian-woman-in-the-iraniansdetestsoleimani-viral
https://www.youtube.com/watch?v=1C888mSyD7s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی یک ضدانقلاب از ارادت برادر عراقی به حاج قاسم تمجید می کند و از وطنفروشی برخی ایرانیها خونش به جوش میاد!
شرم و ننگ بر شما!
#سلبریتیها بشنوند!
🔰کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
🔴 #من_بلد_نیستم همان ترجمه #ما_نمی_توانیم است
🔹قریب به دویست سال، مملکت اسیر تفکر قاجاری و پهلوی بود که میگفتند ما نمیتوانیم بدون وابستگی به غرب، زندگی کنیم؛ ما نمیتوانیم پیشرفت کنیم الا اینکه از غرب پیروی کنیم!
🔸نسل اول "ما نمیتوانیم"، یعنی فتحعلی آخوندزاده، میرزاآقاخان کرمانی، طالبوف، تقی زاده و امثال محمدعلی فروغی و سپس رضاخان پهلوی که با کودتای انگلیسی بر مملکت چیره شد و بدستور انگلیس و روس از کشور به مقصد جزیرهای دورافتاده در آفریقای جنوبی تبعید شد و سپس محمدرضاشاه که با نظر انگلیسیها بجای پدر گماشته شد، همه دنبال این بودند که از طریق وابستگی و پیروی از غرب، مشکلات کشور را حل کنند اما نتوانستند و نتیجه کارشان جز عقبماندگی چیزی نبود!
🔹وجه تمایز انقلاب اسلامی ۵۷ با دویست سال قبل از آن، این بود که امام(ره) میفرمود: "ما میتوانیم"! امثال حاج حسن تهرانی مقدم (موشکی) و شهید دکتر شهریاری(قدرت هستهای) و #حاج_قاسم_سلیمانی (قدرت منطقهای) سه نماد اصلی "ما میتوانیم" هستند که با تکیه به داخل و ایمان و غیرت دینی اثبات کردند که میتوان بدون آمریکا و غرب و حتی با وجود دشمنی آنها، بنبستشکنی کرد و قله های پیشرفت را در نوردید!
🔸در مقابل اما تفکر "ما نمیتوانیم" و "من بلد نیستم بدون غرب مشکلات را حل کنم" نشان داده که عُرضه مدیریت و کار جهادی را نداشته بلکه میخواهد مولفههای قدرت را برای خوشایند غربیها از دست بدهد!
🔹نماد این تفکر کسی نیست جز حسن روحانی که ۷ سال مملکت را اسیر بازی برجام کرد و قدرت هستهای را به غربیها هدیه داد اما نتیجهای جز افزایش تحریمها و تنگتر شدن حلقه محاصره و تهدیدهای بیشتر و افزایش مشکلات کشور و تورم بیکاری و فساد اقتصادی و قاچاق کالا و نهایتاً شهادت حاج قاسم سلیمانی نداشته است؛ حالا که اوج دشمنی آمریکا با ایران را در ماجرای ترور فرمانده سپاه قدس دیده، باز پیشنهاد مذاکره و پالس ضعف و ترس میدهد!
🔸ملت ایران باید بدانند که تفکر "من بلد نیستم" ثمرهای جز افزایش بدبختی و فلاکت و تورم و بیکاری ندارد و تنها راه حل مشکلات کشور، تفکر و مدیریت جهادی با تشکیل یک دولت جوان و حزباللهی است.
"داود مدرسییان"
پ.ن: کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی:
🔦 تاریخ معاصر ایران را خوب بخوانیم.
🔷 یکی از نتایج اینکه گفته اند تاریخ را بخوانید و تاریخ درس عبرت است، این است که وقتی خوب به جریانات روز نگاه می کنی معلوم میشود این نوع نگاه همان نوع نگاه جریانهای قبلی است که دوباره تـَکرار می شود!
#غربشناسی_پویا یعنی شناخت جریانهای فکری و سیاسی معاصر و تطبیق آن با جریانها و اتفاقات روز.
@kanooneQarbshenasiAndisheIslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فیلم کمتر دیده شده از امام خمینی (ره)
🔸 تمام دستگاه هایی که الان به کار گرفته شده اند در کشور ما و امیدوارم در سایر کشورها نیز توسعه پیدا کند، باید توجه داشته باشند که خودشان را #مهیا کنند برای ملاقات با #حضرت_مهدی (عج) !
@kanooneQarbshenasiAndisheIslami
▫️علوم رایج دانشگاه ها
#علم_غیرالهی
▪️آیت الله جوادی آملی در دیدار جمعی از اساتید دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به مباحثی از «علم دینی» ابراز داشتند:
🔹بخش اعظمی از علوم دانشگاهی موضوعش فعل خداست؛ یعنی «خلقت»، اما آنچه امروزه در دانشگاه وجود دارد نه علمدینی بلکه لاشه علم است؛
🔹چرا که فاقد «هوالاول»؛ یعنی توحید و مبداء یا به عبارت دیگر، «که آفرید؟» است
و نیز فاقد «هوالآخر»؛ یعنی معاد و مقصد و به عبارت دیگر، «چرا آفرید؟» است!
و لاشه علم، کسی را الهی نمی کند، این نکته آن معلوم ابدی را برای علم ابدی تامین می کند.
🔹تمایز علوم به تمایز موضوعات است؛ اگر موضوع علم فاقد «هوالاول» و «هوالآخر» باشد، علم، علم غیر دینی خواهد بود.
🔹چیزی در عالم نیست که آیت خدا نباشد، حضرت امیر علیه السلام از خلقت خداوند به آینه تعبیر می کند، آینه از خود چیزی ندارد، آیینه های معمولی هر کسی را که در مقابلش قرار بگیرد نشان می دهد، اما خلقت الهی، آیینه ای است که تنها و تنها خالق را نشان میدهد و این مساله آنقدر روشن است که خداوند از کسانی که در آیینه خلقت، جمال الهی را نمیبینند تعبیر به «کور» میکند، البته این تعبیر تحقیر نیست، بلکه تحقیق است.
✨کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی
@kanooneQarbshenasiAndisheIslami