3- اهمیت نقش کُنشها و اقدامات شهید سلیمانی به عنوان یک شخصیت کاریزماتیک که محدود به وجهۀ نظامی گری وی نشد بلکه وی دراذهان عموم جامعه شخصیتی سیاستمدار، متّقی، اخلاق مدار و اهل مدارا، زمانه شناس و بین المللی، فهمیده شد.
4- ناکارآمدی و کژکاردیهای دولت مستقر که بیش از شش سال از مدیریت و ایده های آن که با بهره گیری از اعتماد اکثریتی انتخاباتی سکان تصمیم سازی، تصمیم گیری و حکمرانی درجامعۀ ایران را بدست گرفته بود، که با حوادث دی ماه 96 و آبان 98 تشدید شد و نه تنها ذهنیت تاریکی برای بسیاری از مردم و جوانان نسبت به جمهوری اسلامی بلکه نسبت به اصل انقلاب اسلامی به ارمغان آورده بود؛ و موجب تشدید لکنت گفتگو در رابطۀ دولت ملت شده و جراحت های زیادی نیز به رابطۀ امت و امامت وارد ساخته بود.
شهادت وی به مثابه ی آب زلالی بود که تیرگی و غباری که نسبت به اصل نظام وارد شده بود را پاک کرده و معنای هویتی انقلاب اسلامی را بازشناسی و تجدید نمود.
گویی که با سیاست ها و ایده های شکست خورده حکمرانی دولت و نهادهای دیگر حاکمیتی، خون او توانست به مثابۀ یک حجت بالغه درخت انقلاب را مجدد آبیاری کرده و بر صلابت و رشید شدن آن نیز بیفزاید.
5- اولویت مسائل شهید سلیمانی که از مسائل اصلی هر جامعه در جهان قلمداد میشوند، که به زعم ما مهمترین آن ها، مسئلۀ :
امنیت، ایران، جهان اسلام، خدمت و گفتگو با مردم نیز بود.
لذا به نظر میرسد مشکل اصلی در این تحلیل ها عدم نگاه جامع داشتن به جوانب معرفتی و هویتی جامعۀ ایران و همچنین صرف استمداد از نظریات علوم اجتماعی مدرن، که بسیار شاهدیم که در بهره گیری ازاین نظریات به زمینه های معرفتی و تاریخی شکلگیری آنها التفات کامل صورت نمیگيرد، منجر به رد و ابطال این گونه پیشفرض ها در مورد جامعۀ ایران به صورت تدریجی و شرایط مختلف نیز گردد؛ به تعبیر سید شهیدان اهل قلم، مرتضی آوینی(اگر بنا بود ما معیارهای روز را بپذیریم، دیگر چه داعیه ای بود که خود را به رنج جنگ و انقلاب دچار کنیم؟!، جنگ را بر ما تحمیل کردند تا این فکر تازه را به بند کشند و نتوانستند).
✍️ا.ر.م.ح
#زمانه_شناسی
#سردار_دلها #حاج_قاسم #غیرت_دینی #جامعه_ایران
https://t.me/zamanehshenasi
🛑 دموکراسی امریکا با زوال بیشتری همراه خواهد شد
سالی که پیش روست سالی است که در آن دموکراسی امریکایی به طور قابل توجهی با زوال مواجه خواهد شد. گزارش خانه آزادی عقب نشینی دموکراتیک جهان را نشان میدهد و امتیاز امریکا در یک دهه گذشته افتی ۱۱ امتیازی داشته است. عدم اطمینان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری و این که ۷۰ درصد از رای دهندگان جمهوری خواه و ۳۰ درصد از رای دهندگان به طور کلی معتقدند که بایدن به طور قانونی انتخاب نشده همگی نشان از تضعیف دموکراسی امریکایی دارند. به نظر میرسد همزمان با انتشار نظریههای توطئه و اطلاعات جعلی در رسانههای اجتماعی شکاف سیاسی در آستانه انتخابات ۲۰۲۲ میلادی افزایش خواهد یافت.
منبع: اندیشکده «شورای آتلانتیک»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مايک پمپئو:
📍کلیپی که منتشر شده را دیدهام/ایرانیها آشکارا میگویند به دنبال انتقام از من و ترامپ هستند
#غیرت_دینی
🆔 @Kavoshmedia
1642104069_ليبراليسم ـ ریشه فساد و چپاول (1).pdf
1.22M
🛑ليبراليسم: ريشۀ فساد و چپاول
❇️پرفسور مسعود درخشان
https://t.me/zamanehshenasi
🔰 لوح | گمنام در خاک، معروف در افلاک
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «سلام بر شهیدان گمنام، گمنام در میان خاکیان و معروف در عرصهی افلاکیان.» ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع شهدای گمنام در روز شهادت حضرت زهرا سلامالله علیها لوح «گمنام در خاک، معروف در افلاک» را منتشر میکند.
🖨 نسخه قابل چاپ👇
https://khl.ink/f/49397
🖋 تحریف برای تطهیر پهلوی
👈🏼 بزککنندگان پهلوی و وارونه نمایان حقایق تاریخ ایران چه هدفی را دنبال میکنند؟
🔹 ۴۳ سال از روزی میگذرد که محمدرضا، پسر ارشد رضاخان میرپنج، درحالیکه داشت فرودگاه مهرآباد تهران را به مقصد قاهره پایتخت مصر ترک میکرد، گفت: «مدتی است، احساس خستگی میکنم و احتیاج به استراحت دارم»؛ از آن روز تا ۵ مرداد ۱۳۵۹ که در اوج آوارگی در قاهره از پای درآمد و مُرد و تا امروز، عدهای دائماً تلاش کردهاند تا روایتی دیگر از ماجرای شاه فراریِ ایرانِ آن روز را در تاریخ ثبت کنند.
🔹تصویرسازی دروغین از واقعیتهای دوران سیاه پهلوی در ذهن نسل جوان که خفقان و شرایط سخت آن دوران را از نزدیک لمس نکرده یکی از اصلیترین کارهای بزک کنندگان پهلوی است.
🔹 اسدالله علم، در کتاب خاطراتش میگوید: «شاه در سال ۱۳۵۳ مبلغ ۵۰۰ میلیون لیره استرلینگ به انگلیس کمک مالی کرد تا شاید صنایع غذایی انگلیس از ورشستگی نجات پیدا کند. در همان سالی که این مبلغ هنگفت بهعنوان کمک به انگلیس داده شد، تنها یک درصد از روستاهای کشور آب آشامیدنی سالم و چهار درصد برق داشتند.»
📜 #گزارش_هفته این شماره را در khl.ink/khat مطالعه کنید
🔰امام اوج غیرت دینی بود در عین عقلانیت
🔻رهبر انقلاب: غیرت دینی آنجایی تأثیرگذار است که همراه با عقلانیّت است... شخصیّتهایی که بیشترین غیرت دینی را دارند، غالباً دارای عقلانیّت بالا هستند؛ نمونهاش شخص امام بزرگوار؛ اوج غیرت دینی بود، در عین حال در اوج عقلانیّت؛ خردمند، عاقل و دانشمند. ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
#غیرت_دینی
📥 khl.ink/f/49360
💻 @Khamenei_ir | #سخن_نگاشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ادعای شبکه عربی:
📍ژنرال شهلایی، فردی که برنامه های سفیر ایرلو را ادامه خواهد داد...
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ غارت قطارهای باری در لسآنجلس!
☑️ @Kavoshplus
🏴 حماسه اشک
▪️ حضرت آیتالله خامنهای :«یکی از بخشهای مهم و جذابی که میتواند مصیبت ابالفضل را بیان کند، زبان حال مادر حضرت اباالفضل است؛ همان «لا تدعونّی ویک امّ البنین»
◾️ مادری است؛ صورت قبر چهار جوانش را که در کربلا شهید شدند، در بقیع میکشد و نوحهسرائی میکند و حماسه میآفریند. همهاش اشک ریختن و تو سر زدن هم نیست؛ البته اشک ریختن هست، اشکالی هم ندارد؛ بلکه حماسهآفرینی است، افتخار به این جوانهاست.» ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
#مادر_ادب
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | روضهخوانی تکاندهندهی و قدیمی رهبر انقلاب در مصیبت حضرت امالبنین (س)
🏴 انتشار بهمناسبت سالروز #وفات_حضرت_ام_البنین
🗓 ۱۳۵۲/۱۱/۱۲
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
13890606_2627_1281k.mp3
1.6M
🏴 غزلی تقدیم به ساحت حضرت امالبنین علیهاالسلام
زن رشک حور بود و تمنای خود نداشت
چون آسمان نظر به بلندای خود نداشت
اسمی عظیم بود که چون راز سر به مهر
در خانهی علی سَرِ افشای خود نداشت
▪️شعرخوانی آقای افشین علاء تقدیم به ساحت حضرت امالبنین علیهاالسلام در دیدار شاعران سال ۱۳۸۹
#ام_البنین
💻 @Khamenei_ir
📚معرفی کتاب جهاد تبیین
📝 نقشه راه مجاهدان عرصه تبیین
🔻کتاب «جهاد تبیین» با محوریت بیانات رهبر معظم انقلاب و همچنین اهمیت و بایستههای موضوع «جهاد تبیین» از سوی انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است.
🔸آیین رونمایی از این کتاب روز یکشنبه ۲۶ دی ماه در تالار سوره حوزه هنری برگزار میشود. این اثر با بهرهگیری از بیانات رهبر انقلاب در ۵ فصل و ۳۸۴ صفحه به ابعاد مختلف «جهاد تبیین» میپردازد.
🔹پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به همین مناسبت در یادداشتی به قلم گردآورنده کتاب جهاد تبیین به معرفی این اثر پرداخته است.
#جهاد_تبیین
👈از اینجا بخوانید:
khl.ink/f/49400
📚بنت الهدی صدر، بخشی از مقاله «چرا از اسلام فاصله گرفتهایم»
🔆جایگاه واقعی زنان
🔸برادران مسلمان! شما را به خدا سوگند میدهم کاری نکنید که دختران جوانتان احساس کنند با پیروی از آئین اسلام و پایبندی به تعالیم پیامبر اعظم (ص)، اسیر و زندانی خواهند شد...
🔸ای برادران مسلمان! سخنم را بشنوید و تحت تأثیر امیال خود قرار نگیرید. از هوای نفس پیروی نکنید و زیاده رویها را تحت پوشش عناوینی چون پیاده کردن اسلام توجیه ننمایید. اسلام سهل و آسان است و جز رساندن زن به عزت و کرامت و جایگاه شایسته، هدفی ندارد.
🆔 @shahidsadr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نماینده پیشین پارلمان بحرین:
📍باید با ایران برخورد نظامی کنیم وگرنه دست از سر ما برنمیدارد....
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شبکه ترکیه:
📍ایرانیها در هر فرصتی به آمریکا یادآوری میکنند، بهای ترور سليمانی را خواهید پرداخت....
#ترکی
🆔 @Kavoshmedia
📺 #مجله_بینالمللی #نقش_جهان
⭕️ این برنامه تلویزیونی با تهیهکنندگی مهدی خانعلی زاده ساخته میشود و هر هفته با بررسی موضوعات روز حوزه بینالملل مهمان خانه مخاطبین خواهد بود.
🖋 موضوع: مصاحبه اختصاصی با خانم بثینه شعبان ، مشاور سیاسی و رسانهای دکتر بشار اسد رئیس جمهور کشور سوریه
✅ یکشنبه ٢٦ دی ساعت ۲۲:۰۰
❎ تکرار روز بعد ساعت ۱۴:۳۰
🆔 @ofogh_tv
38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️اقتصاد نهاد دین از کجا باید تامین شود؟
▪️سرمقالهی هفتهی بیستم سوره
⬅️ ایده استقلال نهاد دین از دولت در اندیشههای «جان لاک» صورتی نظری و فلسفی یافت. لاک، دولت را نگاهبان حقوق و آزادیهای فردی میدانست، حال آنکه کار نهاد دین بالذات دواطلبانه و آزادانه است.
⬅️ در تقویت ایده لاک، کانت نیز صراحتاً از استقلال ساختاری و اقتصادی نهاد دین در برابر دولت سخن گفت. به باور کانت بار مسئولیت و مخارج نگهداری کلیسا نباید بر دوش دولت بیفتد و آن بخش از مردم که تابع عقیده و کیش خاصی هستند، باید آن را تامین کنند.
⬅️ پس از انقلاب اسلامی؛ با استقرار حکومت دینی، استقلال نهاد دین از حکومت غیرممکن به نظر میرسید. در میان نظریههای موجود در باب اقتصاد نهاد دین دو نظریه «وابستگی یا دولت محور» و «استقلال یا حوزه محور» قابل بازخوانی است. آیا استقلال حوزه بر استقلال مالی آن از قدرت سیاسی استوار است یا کمک مالی قدرت سیاسی به حوزه استقلال آن را مخدوش نمیکند؟
#اقتصاد
#دین
#دولت
#مدرنیته
#غربشناسی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami