7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ معلوم نیست دوباره کدام یک از «آقازادههای محترم» زحمت واردات مواد اولیه ویتامین D را کشیدند که کل مملکت باید تا چند وقت جورشون را بکشند!😉
@teb_sayed_ya_seen
😱 ویتامینD اکسیر ضد «کرونا، سرطان، آلزایمر، دیابت، ام اس و سکته قلبی، افسردگی، پادرد، زانو درد، ... » و صدها بیماری دیگر!!!
⭕️ متخصصان به تازگی به این حقایق پی بردهاند و مدیون هستید اگه فکر کنید قضیه جور دیگری است!!!
❌ خدا بخیر کنه الان به بهانه کمبود ویتامین D به همه قرص رایگان ویتامین D میدن، یاد زمان تنظیم خانواده و کنترل جمعیت افتادم که سر نظام کلاه گذاشتند و به مردم وسایل پیشگیری به صورت رایگان میدادن، که الان موفق شدن و طرحشون به خوبی نهادینه شده...
@kotob_tebi
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ توصیه هایی برای پیشگیری از سقط جنین
@kotob_tebi
⭕️ غربالگری غیر علمی = تحمیل هزینه و قتل #جنین سالم
🔴 اطلاعات حیاتی برای مادران #باردار
✂️ #سقط_جنین سالم از طریق "تشخیص غلط در #غربالگری و #سونوگرافی های زودهنگام و غیر ضروری" برابر است با کشتار عمدی فرزندان و نخبگان ایرانی
@kotob_tebi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیس سازمان بهداشت جهانی❗️
@teb_sayed_ya_seen
🔹ایشان تدروس آدهانوم، رییس اتیوپی الاصل سازمان بهداشت جهانی (WHO) هستند. این سازمان که مقر آن در ژنو سوییس قرار دارد، از جمله نهادهای زیرمجموعه "شورای اجتماعی اقتصادی سازمان ملل" است که در نیویورک واقع شده و با استفاده از ابزارهای خود در راستای هویت زدایی از سایر ملل تلاش می کند و سرنوشت سلامت جهانیان را در دست گرفته و در اختیار کمپانیهای داروسازی وابسته به بیل گیتس و دیگران قرار میدهد.
وزارت بهداشت ایران مطیع محض سازمان بهداشت جهانی است.
@kotob_tebi
42.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥متحول شدن یک بانو امریکایی #تازه_مسلمان
🔺از مصرف مشروبات الکلی و طرفداری #ترامپ تا روی آوردن به اسلام
@kotob_tebi
هدایت شده از کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #طب_استعماری، #دارو_استعماری، #دانشگاه_استعماری
🎯 «شما گمان نکنید که از غرب برای ما یک تحفهای میآورند. شما گمان نکنید که از غرب برای ما چیزی میآورند که ما را مترقی کنند، ترقی به ما بدهند. غرب تا ما را در سطح پایین نگه ندارد، نمیتواند از ما استفاده کند. کوشش آنها این است که ماها، این ممالک اسلامی، این ممالک مستضعف در یک سطح پایینی از همه امور باشیم. هر امری را که آنها برای ما بیاورند؛ یک امر استعماری است؛ یعنی اگر طب را برای ما بیاورند #طب_استعماری است. اگر #دارو برای ما صادر کنند آن هم #استعماری است. اگر دانشگاه برای ما بخواهند درست کنند آن هم #دانشگاه_استعماری است. همه چیز را آنها میخواهند به طوری درست کنند که برای خودشان نافع باشد. و ما چشم و گوش بسته #تسلیم آنها باشیم.
@kotob_tebi
📚 منبع: امام خمینی(ره)، سخنرانی در جمع فارغ التحصیلان آموزشگاه افسری (وظایف نیروهای مسلح)، ۲۸ آبان ۱۳۵۹، تهران، جماران.
🔻شیوع کرونا در شرایط افول مدرنیته؛ مقدمه تحولات بزرگ
🎙مدیر گروه حکمت و هنر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی گفت: شیوع کرونا در وضعیت افول و بحران مدرنیته و شرایط ناهنجاری و فقدان اقتدار به مراتب اثرگذار تر خواهد بود و تحولات را سرعت بیشتری می بخشد.
🖊به گزارش "سرویس فرهنگی" سایت خبری تحلیلی رادیو گفت و گو، دکتر سید حسین شهرستانی مدیر گروه حکمت و هنر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در برنامه "گفتگوی فرهنگی" درمورد انسان پساکرونا اظهار کرد: کرونا یک حادثه بزرگ و فراگیر به همراه تجربه عمیقی است که قطعاً تبعاتش سالهای سال مناسبات ما را درگیر خواهد کرد.
🔸وی متذکر شد: ما در رابطه با تعیین حدت و شدت و گستره تبعات کرونا از جمله تغییر سرنوشت بشریت باید جوانب احتیاط را رعایت کنیم و نمیتوانیم خیلی دقیق و مطمئن از آن صحبت کنیم.
🔸شهرستانی همچنین گفت: گرچه کرونا برای بشر مدرن که لحظه به لحظه در برابر تجربههای بحرانی بزرگ و تغییر وضعیت ساختاری زندگی خود قرار گرفته یک تجربه بحرانی محسوب میشود اما در عین حال ممکن است چندان تاثیرگذار هم نباشد.
🌐 http://radiogoftogoo.ir/NewsDetails/?m=175103&n=651088
ID: @RCICA_ir
🌐 RCICA.ir
#روزنامه
#در_رسانه_ها
🔸 حجت الاسلام دکتر #سیدکاظم_سیدباقری مدیر گروه سیاست پژوهشگاه:
🔰 تقوا و #عدالت از مهمترین الزامات اجرای الگوی پیشرفت اسلامی-ایرانی؛
📣 هم اکنون در صفحه #فرهنگ روزنامه #صبح_نو بخوانید:
🌐 sobhe-no.ir/newspaper/958/13
🆔 @iictchannel
#مصاحبه
🔶 حجت الاسلام دکتر #علیرضا_قائمی_نیا:
🔰 نزاع #مطهری و #شریعتی مبنایی است
🔹 نگاه پدیدارشناسانه #شریعتی به مفهوم آیه در قرآن؛
⚜️ مشروح خبر:
🌐 iict.ac.ir/mabnaei
🆔 @iictchannel
🔰 نقد مقدمه نظریهپردازی
✍️ سید یحیی یثربی
🔸دانش و تکنولوژی و همه دستاوردهای دو سه قرن اخیر انسان باید در زمینه #علوم_انسانی قرار بگیرند و تکیه گاه آنها از علوم انسانی باشد. تمدن امروز بر علوم انسانی استوار است. چنانچه پیشرفتهای انسان در دانش و تکنولوژی نتیجه پیشرفت و تحول او در علوم انسانی بود. بنابراین در جامعه امروزی ما نیز علوم انسانی بنیادیترین ضرورت زندگی است. در علوم انسانی به تناسب روز روزگارمان پیشرفت نکردهایم.
🔹ما از نظر تشکیل یک جامعه الگو و پیشرفته امروزه در عرصه جهانی و #جهانی_شدن افتخارآفرین باشد، کاستیهای زیادی داریم. بنابراین باید هرچه زودتر اهمیت و ضرورت علوم انسانی روزگارمان را در یابیم.
🔸ما در علوم انسانی رشد نداشتهایم، زیرا رشد باید با #نظریهپردازی انجام پذیرد و نظریهپردازی خودش با دو مقدمه لازم، امکان دارد؛ یکی نقد است و دیگری مسئله. ما باید نخست در جامعهمان با نقد رایج و همگانی، کاستیهایمان را مشخص کنیم. در قدم دوم مشکلات خودمان را که همان کاستیهاست مشخص کنیم.
🔹و در قدم سوم با نظریهپردازی به حل آن مشکلات و بنبستها اقدام کنیم تا علوم انسانی بتواند به رشد لازم دست یابد اما دریغا که در جامعه ما نقد خریدار ندارد و تحقیر هم میشود و کسی را که نقد جدی داشته باشد کنار میزنند و تحویل نمیگیرند. چون نقد نداریم شناختی از مشکلاتمان نداریم و چون شناخت از مشکلاتمان نداریم مسئله نداریم و چون مسئله نداریم نظریهپردازی نداریم.
💢برای اینکه بتوانیم در عرصه علوم انسانی نظریهپرداز داشته باشیم، باید اجازه نقد داده و از نقد جدی قدردانی کنیم.
⚜️ @taammolat74
اقتصاد دولت روحانی به روایت آمار
🔹رئیس جمهور چندی پیش دولت یازدهم و دوازدهم را دوران گشایش و پیشرفت دانسته بود، این در حالی است که آمارهای رسمی از وضعیت شاخصهای اقتصادی، نه تنها پیشرفت، بلکه ثبات را هم نشان نمیدهد.
🔹مرکز آمار رشد اقتصادی در سال ۹۸ را بدون نفت منفی ۰.۶ درصد و با نفت منفی ۷ درصد گزارش داد.
🔹بعد از انقلاب، چهارمین موج سهمگین تورمی در سال ۹۷ رقم خورد که با توجه به نوسان شدید ارزی نرخ تورم نقطه به نقطه به ۵۰ درصد رسید.
🔹طی ۸ سال اخیر نقدینگی ۶.۴ برابر و پایه پولی به ۴.۱ برابر رسیده است. تازه ترین آمارها نیز از روند افزایشی این دو شاخص خبر میدهد.
🔹️مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرد: روند صعودی ضریب جینی و نسبت ۱۰ درصد ثروتمندترین به ۱۰ درصد فقیرترین جمعیت از سال ۹۲ نشان میدهدافزایش قابل توجه نابرابری و شکاف اجتماعی در نتیجه رشد اقتصادی منفی و تورم بالای اقتصاد طی این سالهای بوده است./فارس
@AkhbareFori