JISS_Volume 8_Issue شماره 3(پیاپی31)_Pages 120-148_2.pdf
435.2K
#مقاله
💯🗒 #بخوانید
🔰 آسیبشناسی #اخلاق_اجتماعی جامعه اسلامی و راههای برونرفت از آن بر اساس سورۀ بقره؛
✍️ حجت الاسلام دکتر #سیدکاظم_سیدباقری
📌 چکیده:
🔸 دغدغه اصلی این مقاله آن است که آسیبهای #اخلاق_اجتماعی ناظر به سورۀ بقره چه بوده و برای برونرفت از آنها چه راهکارهایی پیشنهاد شده است. در فرضیه بر این امر تاکید شده است که با رجوع به آیات سوره بقره میتوان دریافت که عمدهترین آسیب اخلاقی در جامعه اسلامی مدینه در فرایند شکلگیری آن، عهدشکنی بوده که آسیبهای اخلاقی متفاوت دیگری مانند تعصب، لجاجت، فسادورزی، عدم اطاعت از رهبر، فسق و نفاق را در پی آورده است. لذا خدای متعال در روند نزول آیات، گامبهگام و بهتدریج در پی شناسایی آن آسیبها برآمده و راهکارهایی مانند تذکر و یادآوری نعمتهای الهی، بردباری، برپایی نماز، انفاق و گسترش تقوا در جامعه اسلامی را برای برونرفت از آنها بیان کرده است.
📩 متن کامل مقاله:
🌐 b2n.ir/jiss.isca
🆔 @iictchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰برنامه ضیافت - شبکه قرآن - سیمای جمهوری اسلامی - رمضان ۱۴۰۰
✅پرسش مجری برنامه ضیافت :
🔴اگر حاج آقا نورالله امروز زنده بودند و میخواستند با مردم صحبت کنند مهمترین توصیه شان چه بود ؟
🔵جواب دکتر نجفی :
مهمترین توصیه شان عمل به اقتصاد مقاومتی در برابر زیاده خواهی غربی ها بود و خوشحال می شدند که نظام اسلامی امروز این سیاست را سرلوحه حرکت خودش قرار داده است و نگران و متاسف می شدند برای دولت و مسئولینی که علیرغم این شعار، در عمل اعتقادی به اجرای واقعی آن ندارند۰
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
naghdketab.mp3
30.49M
#صوت
💯🔊 #بشنوید
🔰 صوت کامل نشست بررسی و نقد کتاب "#فلسفه_حقوق در قرآن"
🎙 با حضور:
#سعید_داودی
#ابوالقاسم_مقیمی_حاجی
#محمدجواد_ارسطا
#محمد_عابدی
📅 چهارشنبه 1 اردیبهشت ماه 1400
🆔 @iictchannel
➕/🔻فقه تمدنی فراتر از فقه مقارن و یا فقه تعاملی
🔻عنوان اجتهاد تمدنساز عنوانی غیرواقعگرایانه است. زیرا این پیشفرض در آن وجود دارد که اجتهاد به معنای همان فرایند فقه میتواند تمدن بسازد. گویا تمدن امر بسیط و سادهای است که اگر کسی اجتهادی داشته باشد و آن را به کار ببندد خروجیاش یک تمدن میشود. فقه تمدنی بسیار فراتر از فقه مقارن و یا فقه تعاملی است. فقه تمدنی یک فقه همگراست و نه فقط به حل مشکلات جوامع اسلامی، که فراتر از آن به حل مشکلات همه جوامع بشری میاندیشد. همافزایی برای بهرهگیری از همه تجربیات و یافتههای تمدنی بشری یک اولویت برای فقه تمدنی به حساب میآید. بهعبارتدیگر تعاملی شدن فقه تقابلی موجود برای تمدنی شدن آن کافی نیست و باید به یک فقه همگرا اندیشید.
⭐️⭐️⭐️
#مدرسهدرسگفتارآفاق
مرجعآموزشآزادعلومانسانیواسلامی
@afaghehekmat
afaghehekmat.ir
✌ دولتی مردمی برای ایران قوی
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی علی بن مُوسَی الِّرِضا المَرُتَضی بعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
مردم شریف ایران، خواهران و برادران عزیزم،
سلام علیکم
انقلاب شکوهمند اسلامی مردمی شما، چهل و سومین سال خود را میگذراند و همچنان شعارهای مبنایی ما که تحقق ارزشهای دینی، عدالتخواهی، استقلالطلبی و آزادیجویی بود، بعنوان اولویتهای ممتاز، در بلندای آرمان انقلاب میدرخشند. آرمانی که زنده، پویا، قابل دستیابی و امیدآفرین است.
پیشرفت های مادی و معنوی " اصحاب ما می توانیم" خمینی کبیر و خامنه ای عزیز، کشور ما را از حضیض ذلت به قله عزت رسانید. کتاب زرین افتخارات زنان و مردان سرزمینم مملو از لحظات تلخ و شیرینی است که سرنوشت یکسانی را برای ما رقم زده است. آرزوی «ایران قوی و سربلند»، فصل مشترک این تاریخ پر فراز و نشیب است.
اگرچه مساعی صورت گرفته در دورههای متمادی، قابل تقدیر است، اما اینک در آستانه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ضعف مدیریت اجرایی، تقلیل توجه به آرمانهای مبنایی یا انحراف از آن، بخشینگری، گم کردن اولویتها، تن دادن به ساختار فرسوده، جهتگیریهای چندگانه و متعارض، بوروکراسی ناکارآمد و مزاحم، سیاستزدگی، چشمدوختن به بیرون و تحقیر توان داخلی سبب شد که انرژی متراکم و بیبدیل قوه اجرایی، نه تنها به صورت کامل و مؤثر استفاده نشود، بلکه خود، منشأ پیدایش مسائل پیچیده در کشور باشد. البته فشار سنگین و بیرحمانه بدخواهان و معاندان انقلاب اسلامی در طول این چهار دهه، حتماً بر وضع غیرقابل قبول کنونی مؤثر بودهاند ولی علت اصلی شکلگیری این وضع، به سوء تدبیرها، ناکارآمدیها و تضییع فرصتهای خدمتگزاری باز میگردد.
• قرار نبود که از درد مردم بی خبر باشیم.
● قرار نبود که مردم در فشارهای اقتصادی بی پناه بمانند.
● قرار نبود که از آمدن به میان مردم واهمه داشته باشیم.
اینک ماییم و رنجها و امیدهای مشترکمان. رنجی از جنس زخمهای دردآور معیشتی و اقتصادی بر پیکره اعتماد عمومی، و امیدی متکی بر منابع سرشار انسانی و فکری و مادی که چشمانتظار مدیریتی توانمند و متکی به مردم برای رسیدن به ایرانی قوی برای همه است.
در طول چند ماه گذشته، گروهها و اقشار و اصناف مختلف، اینجانب را دعوت به نامزدی در انتخابات میکردند و البته برخی دلسوزان نیز با دلایل مختلف، خیرخواهانه، میخواستند در برابر این مطالبه مقاومت کنم. آنچه من را با این استدلال همراه میساخت، مسؤولیت سنگین قوه قضائیه و برنامههای تحولی بود که به پشتوانه تجربه و آشنایی به مسائل و چالشهای دستگاه قضایی و به یاری طیف وسیعی از نخبگان، و همراهی و امیدآفرینی قاطبه مردم، با جدیت دنبال میکردم و بحمدلله ارکان استقرار مسیر تحول فراهم گردیده بود؛ اما لطف مردم به این خدمتگزار کوچک تا سر حد مطالبهای فراگیر و عمومی گسترش یافت. اگر این خواست عمومی نبود، برای ادامه مسیر تحول در قوه قضائیه، آسودهخاطر بودم. اما مقاومت بیشتر در برابر این موج گسترده، بیش از هرچیز، بیاعتنایی به اراده مردم بزرگوار سرزمینم، و گمان راحتطلبی در میدان نبرد با رنجهای مشترکمان را ایجاد می نمود. انبوه بدهی های دولتی، رشد سرسام آور نقدینگی، نظام بانکی غیر مولد، تورم کمرشکن، به هم ریختگی بازار مسکن و خودرو، مشکلات کارگران قراردادی و شرکتی، کارخانه ها و کارگاه های تعطیل شده، بیکاری جوانان تحصیل کرده، تبعیض آزاردهنده در حقوق و دستمزد و هزاران زخم مزمن دیگر، تنها گوشه ای از این دردهای مردم است.
تجربه طولانی اینجانب در سطوح مختلف مدیریتی، به روشنی بر من ثابت کرده است که اگر فساد و مبارزه با آن در کانونهای اصلی خود مهار نشود و به علاج یک قوه قاهره بیرونی گره بخورد، جریان آن در شکلهای مختلف ادامه مییابد و بلکه روز به روز گسترده تر می شود. بر این مبنا، حضور خود در عرصه انتخابات را مجاهدتی بنیادین برای مبارزه کانونی با فساد میدانم که ان شاء الله با هزینههای بسیار کمتر، ریشهها و بسترهای فسادزا را بخشکاند.
روشن است که مردم به وضع موجود اداری و اقتصادی کشور که نه با ارزشهای انقلاب و نه با انتظارات جمهور و نه با امکانات و تواناییهای موجود سازگار نیست، معترض، و گلهمندند. دولت آینده، برای علاج این درد مشترک، باید عمیقاً معتقد به تحول و تغییر اساسی ریل اداره امور اجرایی کشور به نفع مردم باشد تا در آیندهای نزدیک، تلخکامیهای ناشی از بیعدالتی، خمودگی و حاشیهسازی را به طعم شیرین و خواستنیِ احساس اجرای عدالت مبدل گرداند.
👇 ادامه 👇
اینجانب فرزند ملت بزرگ ایران و سرباز کوچک انقلاب اسلامی، با استعانت از خداوند قادر متعال و توسل به امام عصر(عج) و ارواح طیبه شهیدان برای ایجاد تحول در مدیریت اجرایی کشور، و مبارزه بیامان با فقر و فساد، تحقیر و تبعیض، با احترام به همه نامزدها و گروه های سیاسی، به صورت مستقل به صحنه آمده ام و تنها در برابر ذات اقدس الهی و پیشگاه ملت ایران، خود را متعهد و مسؤول میدانم.
با شناختی که از چالش ها، ظرفیتها، استعدادها و سرمایه های این کشور کسب کرده ام، آمده ام تا با کمک همه مردم ایران، و در طلیعه گام دوم،"دولتی مردمی برای ایرانی قوی" تشکیل دهم:
✔ دولتی که ارکان و مسئولیت های اصلی آن بر دوش جوانان شجاع، تحول خواه، متخصص، پاک و ضد فساد خواهد بود که هر کجا به آنها اعتماد شد، قدرت و افتخار برای ایران آفریده اند.
✔ دولتی که توجه به محرومان و مستضعفان و طبقات پایین جامعه از مهمترین اولویتهایش خواهد بود و اجازه نخواهد داد که عزت و شرافت و کرامت آنها خدشه دار شود.
✔ دولتی که با اجماع ملی و دیپلماسی هوشمند و مبتکر، حتی یک لحظه را برای رفع تحریمهای ظالمانه از دست نخواهد داد. با دیپلماسی برآمده از قدرت و تواناییهای داخلی، تعامل و رابطه دوستانه و مقتدرانه با دنیا، مخصوصاً با همسایگان را، با سرعت پیگیری می کند.
✔ دولتی که پاسدار آزادی بیان و قلم، و حقوق اساسی همه شهروندان ایرانی و متعلق به همه مردم ایران است. باید راهها و بسترها برای نقش آفرینی مردم در تحقق عدالت باز شود و ملت ایران، زنان و مردان، با قومیت های مختلف، با زبان های متنوع و با سلایق و باورهای فرهنگی و سیاسی متفاوت، باید به یک نسبت به دولت احساس تعلق کنند و «ایرانی بودن» برای تضمین همه حقوق شهروندی آنها کفایت کند.
✔ دولتی که دیوارهای برافراشته در مقابل شفافیت عملکرد و قراردادهای پر حاشیه را فرو خواهد ریخت و خود را در اتاق شیشه ای در منظر ارزیابی و قضاوت مردم قرار خواهد داد.
✔ دولتی که تأمین اشتغال پایدار را تکلیف قطعی خود می داند و اجازه بیکاری و اخراج ظالمانه کارگران را نخواهد داد.
✔ دولتی که خود را موظف به رشد و بالندگی فکری، علمی، فرهنگی و اخلاقی جامعه می داند و به پشتوانه فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی خود، و با نقش آفرینی اصحاب فرهنگ و اندیشه، امکان بالندگی و تبلور بیشتر فضائل اخلاقی آحاد مردم ایران را فراهم خواهد کرد.
مردم عزیز ایران،
در آستانه قرن جدید نیازمند «تحول» همهجانبه و نظاممند برای نیل به «ایران قوی» هستیم. تغییرات جزیی و پنهان کردن مسائل اصلی مردم در تعارفات سیاسی و زدوبندهای جناحی، دردی را دوا نمیکند. مردم از انتخابات به دنبال این نیستند که فرد یا گروهی از صندلی قدرت بلند شود و قبیله دیگری با نشستن به جای آنها، امکانات کشور را بین خود تقسیم کنند. نتیجه انتخابات باید «تحول» واقعی یعنی بازگرداندن امید و نشاط به زندگی مردم باشد.
در پایان از همه گروهها، محرومان و دردکشیدگان،دانشگاهیان، حوزویان، نخبگان، جوانان عزیز و آحاد جامعه که مطالبه حضور اینجانب را داشتند و همه آنانی که خواستار تغییر وضع موجود هستند، برای همسنگری و کمک به خلق مشارکت حداکثری تاکید می نمایم و یقین دارم که به فضل خداوند آیندهای بسیار روشن و چشماندازی بسیار زیبا و دلنشین در انتظار ملت صبور و شکور و شایسته ایران اسلامی است.
خدایا تو شاهدی که هیچگاه دنبال مقام و قدرت طلبی نبوده ام و در این مرحله نیز برخلاف میل و مصلحت شخصی و تنها به منظور انجام وظیفه در جهت اجابت توده مردم وجوامع نخبگان و رعایت مصالح اجتماعی و رفع رنج مردم و ایجاد امید پا به عرصه گذارده ام و در این مسیر از تو و اولیاءت استمداد می طلبم تا خدمتگزاری شایسته برای این مردم قدرشناس و رنج کشیده باشم. انشاء الله. بعونه و کرمه.
سید ابراهیم رئیسی
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰
#انتخابات
#انتخابات_1400
#رئیسي
@raisi_org
🔰دکتر موسی نجفی:
✅اینکه برخی مسئولین اجرایی، ظاهرا ساده لوحانه آدرس غلط داده و مشکل اصلی روابط ایران و امریکا را به دوره ترامپ و روحیات شخصی او تقلیل می دهند، مانند این است که در تاریخ اسلامی، مشکل شیعیان راستین را به شخص معاویه و یزید محدود نموده و انحراف و جنایات بنی امیه و باند فاسد اموی را نادیده بگیریم!
در زیارت امام حسین علیه السلام در روز عاشورا می توان به این نکته بصیرت افزا به خوبی واقف گردید ؛ چرا که هم اشخاص و هم جریان محارب هر دو لعن گردیده اند؛ لعن معاویه و یزید و شمر و ۰۰۰۰ به صورت خاص،و فردی و لعن آل مروان و آل زیاد به صورت عام و کلی و جریانی۰
🔴 برای پرهیز از این اظهار نظرهای سطحی و گاه فاجعه بار سیاسی تنها راه درست، مطالعه و فهم عمیق تاریخ استعمار کهنه و نو و فرانو در ایران است ؛ این توصیه برای روسای جمهور فعلی و آتی و وزیران امور خارجه اولویت و برای همه دولت مردان و کارگزاران نظام ضروری می باشد ۰
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
📺 #برنامه تلویزیونی زنده #جهان_آرا
🖋 موضوع: بررسی آرایش سیاسی #انتخابات_1400
💢 مهمانان: محمدعلیوکیلی، نماینده سابق مجلس(اصلاحطلب) و سیدنظامالدینموسوی، نماینده مجلس (اصولگرا)
✅ شنبه 25 اردیبهشت ساعت 22:00
❎ تکرار روز بعد ساعت 14:30
🆔 @JahanaraOfoghtv
🆔 @ofogh_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ #بدون_توقف ...!
🔰پاسخ به سوالات و شبهات انتخاباتی
✔️آنچه امشب در بدون توقف خواهید دید...
🔷 شنبه تا چهارشنبه بعد از خبر ساعت ۱۹
#انتخابات
✔️ عضویت👇
🆔 @tavaghof_tv3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ راجر واترز خواننده و نوازنده انگلیسی:
📍اسرائیل رژیمی آپارتاید و استعمارگر است و به دنبال پاکسازی قومی است...
☑️ @Kavoshplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رهبر جمهوری خواهان سنا:
📍شاهد بارش راکتهای ایرانی بر شهرهای اسرائیل هستیم/حوثی ها دست از سر عربستان برنداشتهاند!
🔻با عقب نشینی از افغانستان ایران پرجرات تر شده و همچنان به پایگاه های ما در عراق حمله میشود!
🆔 @Kavoshmedia
44.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅بخش هایی از مستند شبکه arte در مورد شهید سلیمانی
📍سليمانی، استراتژیستی که از او میترسیدند...
#آلمانی
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅دکتر محمدحسن #قدیری_ابیانه، سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک:
📺 دولت آقای روحانی، #مافیایی_ترین_دولت بعداز انقلاب است.
📺 آقای #جهانگیری درتلاش است با سخنرانیهای هیجانی خود، اتهام مافیایی بودن را از دولتی که خود معاوناول آن است، بزداید.
📺 اسحاق جهانگیری، مسئول اقتصادی و مبارزه با #فساد دولت، حتی یکبار علیه فساد اطرافیانش حرفی نزده است.
📺 مردم باید رأی بدهند تا کشور از این #مافیا نجات یابد.
➕ به کانال #تحلیلTv بپیوندید👇
🆔 @Tahlil_Tv
#سوال_کاربران
سلام، با آمدن آقای #رئیسی به صحنه #انتخابات، آیا بهتر نبود ایشان خدمات خود را در قوه قضائیه ادامه دهد؟ آیا این به آن معنا نیست که حکم انتساب خود از طرف مقام معظم رهبری و اشاره آقا به تشکیل دولت جوان انقلابی را نادیده گرفت؟
✅ پاسخ
﷽، سلام
پاسخ هردو سوال در بیانات خود آقا قابل دریافت است؛
▫️مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی خود، فرمودند:
مهمترین و مؤثّرترین مدیریّت کشور، ریاست جمهوری است... تقریباً همهی مراکز مدیریّتی کشور در اختیار رئیسجمهور است؛ یعنی فرض کنید که قوّهی قضائیّه یا دستگاههای نظامی خب مدیریّتهایی دارند؛ اینها در قبال مدیریّتهایی که در قوّهی مجریّه هست یک اندکی بالاتر از صفرند یا چند درصدِ مختصرند. عمدهی نزدیک به همهی مدیریّتهای کشور که هزاران مدیریّت است، در اختیار رئیس قوّهی مجریّه است. (۱/۱/۱۴۰۰)
▫️اگرچه ایشان نسبت به حضور یا عدم حضور کسی اظهار نظر نکرده و نمیکنند، اما مفهوم سخنان فوق آن است که حضور مدیر توانمندی مانند آیتالله رئیسی در قوه مجریه منشأ اثرات بیشتری خواهد بود.
▫️درباره سوال دوم نیز خود ایشان در دیدار اخیر با تشکلهای دانشجویی نیز منظور از دولت جوان را تبیین کردند:
ما که گفتیم «دولت جوان انقلابی»، بعضی تصوّر کردند یک دولتی که مثلاً فرض کنید عمرشان یکدست باید بین ۳۰ و ۳۵ و مانند اینها باشد! قضیّه این نیست؛ حضور جوانها چیز لازمی است و حتماً بدون حضور جوانها کاری صورت نمیگیرد امّا معنایش این نیست که مجرّبین و کارآزمودگان و دنیادیدگان در کنار جوانها نباشند.
شرط اساسی و اصلی در همهی اینها -چه آن جوان، چه آن که از جوانی عبور کرده و به میانسالی یا کهنسالی رسیده- این است که ایمان و انگیزهی صادقانه و انقلابی در آنها وجود داشته باشد (۲۱/۲/۱۴۰۰)
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
🔰 امید پاداش
#اخبات #امید
📢 |اینستاگرام| |تلگرام| |کستباکس|
|آپارات| |بله|
🛒 برای تهیه آثار استاد به einsad.ir مراجعه کنید
•═══••@Einsad••═══•
🔰 جانِ سخن
🟨 «و از میان مردم کسی است که سخنش درباره زندگی این دنیا خوشایند توست و خدا را بر آنچه در دل دارد گواه میگیرد؛ حال آنکه او سختترین دشمنان است و چون ریاستی یابد میکوشد که در زمین فساد کند و کِشت و نسل را نابود سازد و خداوند تباهکاری را دوست ندارد.» (بقره ۲۰۴_۲۰۵)
🟨این آیه میخواهد بگوید: انسان اگر فرآیند تغییر را تا درون قلب خود و اعماق روحش ژرفا نبخشد و خود را بهگونهای شایسته نسازد، هرگز نمیتواند سخنان شایستهای را مطرح کند؛ سخنان شایسته تنها زمانی میتوانند تبدیل به ساختاری شایسته در جامعه شوند که از دلی آکنده از ارزشهای بیانشده در این سخنان ناشی شده باشند، وگرنه این سخنان الفاظی توخالی و بدون محتوا باقی میمانند.
🟨بنابراین تنها دل است که به کلمات معنا، به شعارها جان و به ساختارهای خارجی هدف و مسیر میبخشد.
📚 کتاب سنتهای تاریخی در قرآن کریم، صفحه ١٣٧
🆔 @shahidsadr
🔴 مقاله مهم گلدبرگ برای حفظ معماری تحریمها و عدم لغو دائم آن
🔰 «ریچارد گلدبرگ» کارشناس بنیاد ضد ایرانی «دفاع از دموکراسیها -FDD-» و یکی از مهمترین #فرماندهان_جنگ_اقتصادی علیه ایران که پشت تحریم بانک مرکزی در سال 90 بود، در یادداشتی کنگره آمریکا را به تلاش برای حفظ معماری تحریم علیه ایران فراخوانده است.
🔸 به نوشته #ریچارد_گلدبرگ، تحریمها علیه بانک مرکزی و شرکت ملی نفت ایران ذیل تحریمهای تروریسم قرار میگیرد و برداشتن این تحریمها در تضاد با گفتههای بلینکن در جلسه رأی اعتماد سنا است و کنگره باید هر توافقی که در وین به دست میآید را پیش از رفع تحریمها، به رأی بگذارد. با توجه به قدرت لابیگری «بنیاد دفاع از دموکراسیها» در کنگره و سنا، این مقاله بسیار مهم است و نشان میدهد که کنگره اجازه لغو کامل تحریمهای بانک مرکزی و شرکت ملی نفت را نخواهد داد.
🔹 فقط شاید بایدن بتواند هر سهماه یا ششماه، معافیتنامه صادر کند که به معنای تعلیق موقت تحریمهاست که عملاً فایدهای برای ایران نخواهد داشت.
🔻 ادامه دارد....
#روایت_آمریکا
🆔: @America_in_decline
🔴 ادامهی مرور مقاله مهم گلدبرگ
قسمت دوم؛ باید اعلام شود که لغو تحریمها موقتی خواهد بود!
📸 ydac.ir/x55n4
🔰 متونی که در ادامه میآید ترجمه مقالهی #ریچارد_گلدبرگ است که در پست قبلی بخشی از آن ذکر شد.
🔸 [...] هرگونه تحریم تروریسم که قبل از اجرای قانون به حالت تعلیق درآمده است نیز باید بازگردانده شود. این قانون میتواند بهعنوان متممی در لایحه مجوز دفاعی سالانه مورداستفاده قرار گیرد و تنظیم یک رأی سیاسی دشوار برای دموکراتهایی که چهار سال پیش به تحریمهای تروریسم ایران رأی دادند - درحالیکه دولت ترامپ هنوز در توافق با ایران بود.
🔹 اصلاحیه بالقوه دیگر: عدم تخفیف تحریمها برای ایران تا زمانی که همه گروگانهای آمریکایی آزاد شوند و ایران در برابر فعالیتهای هستهای اعلامنشده خود را بهطور کامل پاسخگو باشد. چه کسی از پاداش دادن به تهران برای گروگانگیری آمریکاییها حمایت میکند؟ چه کسی از توافق هستهای دفاع خواهد کرد که به شما اجازه میدهد ایران سایتها، مواد و فعالیتهای هستهای خود را مخفی نگه دارد که مغایر با کل فرضیه توافق است؟ اجبار به رأیگیری در مورد قوانینی که باید تصویب شود و مغالطههای سیاست ایران در دولت بایدن را فاش کند، فشار را به طرز چشمگیری افزایش میدهد.
▪️دولت اوباما در سال 2011 با تحریمهایی که بانک مرکزی ایران را هدف قرار داده بود مخالفت کرد. بااینحال جمهوری خواهان -که در آن زمان در اقلیت سنا بودند- #تحریم بانک مرکزی ایران را تصویب کردند. درسی که جمهوری خواهان آموختهاند این است: آنها بهجای کمرنگ کردن اصول خود در مورد ایران، باید از هر ابزار و رویهای موجود برای اعمال آرا سخت استفاده کنند.
◀️ سرانجام، جمهوری خواهان باید روشن کنند که در صورت پس گرفتن کنترل کنگره در سال 2022 یا کاخ سفید در سال 2024، هرگونه تخفیف تحریمهای ارائهشده توسط دولت بایدن را بهسرعت باز پس خواهند گرفت. نماینده مایک گالاگر و سناتور تام کاتن، قطعنامههایی را در مجلس و سنا برای مخالفت با لغو تحریمهای ایران ارائه دادهاند. این مصوبات به شرکتها و بانکهای سراسر جهان پیام میدهد که اگر به دستور دولت بایدن دوباره وارد ایران شوند، در آینده ممکن است دوباره مشمول تحریمهای ایالاتمتحده قرار بگیرند.
🔻 جمهوری خواهان باید رئیسجمهور بایدن را از رفع تحریمهای ایران منصرف کنند. آنها همچنین باید به بخش خصوصی در مورد عجله برای انجام تجارت با مهمترین دولت حامی تروریسم در جهان هشدار بدهند بهویژه ازآنجاکه هرگونه تخفیف تحریمها، «موقت» است.
#روایت_آمریکا
🆔: @America_in_decline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس استرالیایی:
📍موشک های حماس توسط ایران بسیار دقیقتر از قبل شدهاند...!
🆔 @Kavoshmedia
*عصرانه اندیشگاهی ۱۵؛*
اولین پیشنشست پنجمین کنفرانس حکمرانی و سیاستگذاری عمومی با همکاری بخش ایستگاه آینده رویداد اینوتکس 2021 با موضوع *"رویای ایرانی و آیندههای پیش روی ایران"* یکشنبه ۲۶ اردیبهشتماه از ساعت ۱۶ به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
*جزییات برنامه*
⭕بخش اول
ارائه آقای کاشفی پور/مدیر بخش ایستگاه آینده در اینوتکس ۲۰۲۱
⭕بخش دوم:
گفتوگوی اندیشگاهی به همراه ارائههای کوتاه از
دکتر علی ملکی/پژوهشکده سیاستگذاری شریف
دکتر میلاد دخانچی/پژوهشگر مطالعات فرهنگی
آقای علیرضا شفاه/موسسه علموسیاست اشراق
دکتر مجید فولادگر/پژوهشکده چشمانداز و آیندهپژوهی
⭕بخش سوم
سخنران ویژه، دکتر مصطفی تقوی/دانشیار گروه فلسفه علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف
شما میتوانید از طریق لینک زیر در اینستاگرام یا آپارات به صورت آنلاین در رویداد شرکت کنید.
sharif.policy
#عصرانه
#عصرانهاندیشگاهی
#پانزدهمینعصرانهاندیشگاهی
#کنفرانسحکمرانی
#ایستگاهآینده
#اینوتکس
🔰چهارمین نشست مدرسه غربشناسی #آیینه_سکندر
با حضور؛
⬅️ آقای دکتر سجاد صفار هرندی:
مدیر گروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
⬅️موضوع:
"صورتبندی فراز و فرود انگاره غرب در ایران معاصر"
🔹سرفصلها:
✔حرکت از الگوانگاری به دیگریانگاری
✔ روندپژوهی انگاره غرب در انقلاب اسلامی(بررسی تاثیر و تاثر انقلاب اسلامی بر انگاره غرب)
✔جنگ روایتها؛ از ایده تا واقعیت
🕙 زمان؛
یکشنبه،۲۶ اردیبهشتماه،ساعت ۱۶ تا ۱۸.
📝📲 لینک شرکت در جلسه؛
https://www.skyroom.online/ch/mfhr/eshragh
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
- ناشناس.mp3
9.31M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
آرایش سیاسی انتخابات 1400
🔰صوت کامل گفتوگو با:
محمدعلی وکیلی، نماینده سابق مجلس و مدیر مسئول روزنامه ابتکار
📌سیدنظامالدین موسوی، نماینده مجلس و مدیر مسئول سابق خبرگزاری فارس
📢 کیفیت پایین
🗓 شنبه 25 اردیبهشت 1400
🆔 @ofogh_tv
🆔 @JahanaraOfoghtv
🎬 دانلود و تماشای #مستند #رویای_بازگشت
📱 با موضوع:
➕ بررسی نقشه های رژیم صهیونیستی برای یهودی سازی قدس
✅ آپارات:
➕https://aparat.com/v/ljXWw
✅ یوتیوب:
➕https://youtu.be/Om6iw032EH8
🆔 @ofogh_tv