«نظام فکری» و «مبارزه» .MP3
4.65M
🎧 استاد میرباقری | قطعۀ صوتی با عنوان «نظام فکری و مبارزه»
💥💥 «نظام فکری» در «میدان جنگ» ساخته میشود.
▫️انسانی که در وسط مبارزه تربیت میشود، دائماً خودش را بهروز و بالفعل میکند.
🔰کانون غرب شناسی و اندیشه اسلامی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
مکتب جبههسازی .MP3
3.88M
🎧 استاد میرباقری | قطعۀ صوتی با عنوان «مکتب جبههسازی»
🔍 «جبههسازی» سطوح مختلف و وسیعی دارد و «شیعیان، مسلمانان، مسیحیان، موحدان و حتی مستضعفان و احرار عالَم» را پوشش میدهد («مَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَان»).
🔍 ما برای جبههسازیِ جهانی، به «مکتب واحدِ جبههسازی» داریم که بر مبنای مکتب اهل بیت(ع) شکل میگیرد. مکتب جبههسازی بهمعنای تقلیلِ ایدئولوژیِ توحیدی و ایجاد تکثر در پایگاه حقانیت نیست، بلکه ذیل مکتب اهل بیت(ع)، دیگران را جانمایی میکند و شبکه درست میکند.
🔍 جبههسازی بر مبنای «همدلی، همفکری و همکاری» اتفاق میافتد.
☑️ @mirbaqeri_ir
🔰 #انقلاب_اسلامی_آغازگرِ_عصر_جدید
🌀 امام خامنهای:
«آن روز که جهان میان شرق و غرب مادّی تقسیم شده بود و کسی گمان یک نهضت بزرگ دینی را نمیبُرد، انقلاب اسلامی ایران، با قدرت و شکوه پا به میدان نهاد؛ چهارچوبها را شکست؛ کهنگی کلیشهها را به رخ دنیا کشید؛ دین و دنیا را در کنار هم مطرح کرد #و_آغاز_عصر_جدیدی_را_اعلام_نمود. طبیعی بود که سردمداران گمراهی و ستم واکنش نشان دهند، امّا این واکنش ناکام ماند. چپ و راستِ مدرنیته، از تظاهر به نشنیدن این صدای جدید و متفاوت، تا تلاش گسترده و گونهگون برای خفه کردن آن، هرچه کردند به اجلِ محتوم خود نزدیکتر شدند.» (منبع: «بیانیهٔ گام دوم»، ۱۳۹۷/۱۱/۲۲)
«با پیروزی این انقلاب عظیم، #عصر_جدیدی_در_مناسبات_عالم پدید آمده است. این عصر را باید #عصر_امام_خمینی نامید و ویژگی آن، عبارت است از بیداری و جرأت و اعتماد به نفس ملتها در برابر زورگویی ابرقدرتها و شکستن بتهای قدرت ظالمانه و بالندگی نهال قدرت واقعی انسانها و سربرآوردن ارزشهای معنوی و الهی.» (منبع: «پیام به مناسبت اولین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)»، ۱۳۶۹/۳/۱۰)
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎بیطرف نداریم!
🔻شرط مهمی که قبل از ظهور تحقق پیدا میکند!
🔻مژده امام صادق(ع) در مورد امتحانات آخرالزمان
➕عاقبت عجیب مردمی که نه طرفدار یزید بودند و نه طرفدار سیدالشهدا(ع)
#معرفی_کتاب
🔸من ادواردو نیستم
۷۲ داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه
✔مهدی باکری رو خیلی دوست داشت. خرابش بود. از آن جمله اش که گفته بود: (دلم میخواهد مفقود الاثر شوم تا جنازه ام حتی یک متر از زمین خدا رو اشغال نکند) خیلی خوشش می آمد .
بهم می گفت: مهدی باکری باید خیلی شلاق عرفان را خورده باشد که چنین جمله ای را گفته باشد.
✔نمیدانم سر چه چیزی بود اما بین حرف هایش رو کرد به من و گفت: تعجب می کنم که توی ایران ایت الله خامنه ای به بعضی مسائل اشاره می کند اما خیلی ها انگار حرفش را نمی گیرند . هیچ توجهی به سخنانش نمی کنند و کار خودشان را انجام می دهند .
آن موقع دقیق نمی دانستم منظورش کیست. الان خوب می توانم حدس بزنم
✔سرویس های صهیونیستی با زنده یاد حبیب الله کاسه ساز تهیه مستند ادواردو تماس گرفتند و گفتند: هم وزنت طلا می دهیم فقط از پخش فیلم منصرف شو . کاسه ساز گفت : کورخوانده اید آزادگان ایران و جهان تشنه راه و روش ادواردو هستند.
🔹به همه دوستان انقلابی و کسانی که دغدغه اسلام را دارند توصیه می کنیم این کتاب را مطالعه کنید .
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
🔰آینده انقلاب با نگاه کلان و توحیدی
🔹معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی:
🔹شهید سردار قاسم سلیمانی یک الگوی اخلاقی است
🔳معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی و رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: شهید سردار سلیمانی یک نظامی صرف نبود و او از لحاظ اخلاقی نیز الگو به شمار می رفت.
🔷به گزارش تبلیغ نیوز به نقل از ابنا، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی روز چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۸ در هم اندیشی با موضوع «سپهبد شهید قاسم سلیمانی و شهید ابو المهدی المهندس؛ مقاومت و تداوم انقلاب اسلامی» در تالار امام مهدی(عج) در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به ویژگی های این دو فرمانده شهید اظهار کرد: سردار شهید قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس به جریان مقاومت تعلق داشتند.
🔶حجت الاسلام و المسلمین دکتر "نجف لک زایی" ادامه داد: باید مشخص شود که کدام نگاه به مقاومت می تواند تداوم بخش انقلاب اسلامی باشد، مقاومت با نگاه کلان توحیدی و تمدنی می تواند ما را به مقصودمان در زمینه تداوم انقلاب اسلامی برساند، شهید قاسم سلیمانی هم به دنبال چنین نگاهی بود.
وی افزود: شهید سلیمانی با شهادت خود به قهرمان امت تبدیل شد و رویکرد این شهید به مقاومت، فرا راهبردی بود که راهبردهای گوناگون در عرصه های مختلف از آن تولید می شود.
▪️لک زایی تمدن نوین اسلامی را نیازمند نظامات مختلف دانست و تصریح کرد: برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی باید مقاومت در عرصه های مختلف از جمله علمی، معرفتی و دانشی داشته باشیم، باید در زمینه های گوناگون همچون علوم انسانی، علوم نظامی و هنر و معماری روی پای خودمان بایستیم.
وی ادامه داد: الهیات مقاومت در کنار دانش مقاومت باید عرضه شود، همچنین مقاومت اخلاقی و تربیتی و معنوی دارای اهمیت زیاد است، مقاومت و استقامت با هر اخلاقی سازگار نیست.
🔶رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان این که ارائه فرهنگ مقاومت ضروری است، افزود: باید تمام راهبردها براساس عنصر مقاومت و تمدن سازی سازماندهی شوند.
لک زایی اقتصاد مقاومتی را ضروری دانست و تصریح کرد: به مدیریت مقاومتی احتیاج داریم، مقاومت در سبک زندگی هم مهم است، تا زمانی که الگوی خودمان را برای سبک زندگی ارائه نکنیم، مشکل خواهیم داشت.
وی ادامه داد: امروز ادبیات رایج در عرصه الگوی حکمرانی عمدتا ادبیات غیربومی است، مقاومت درزمینه دولت سازی منجر به دولت مقاوم می شود.
🔹رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی خاطرنشان کرد: شهید سردار سلیمانی یک نظامی صرف نبود و او از لحاظ اخلاقی نیز الگو به شمار می رفت، این شهید جاذبه فراوانی داشت و به دنبال انسجام در سطح امت بود، شهید سلیمانی ارتباطات گسترده ای با گروه های مختلف داشت.
🔷لک زایی در پایان داشتن نگاه فرا راهبردی و کلان به مقاومت را ضروری دانست و تصریح کرد: باید متعلقات مربوط به مقاومت را در عرصه های گوناگون دنبال کنیم
#تمدن_نوین_اسلامی
#نجف_لک_زایی
#شهید_قاسم_سلیمانی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami