📗 چکیده مقالات کنفرانس بینالمللی بحران کرونا و مسئولیتهای حقوقی و اخلاقی
✔️ فراخوان نگارش مقاله در سه محور ارایه شد و رهاورد آن پذیرش ۵۰ مقاله برای همایش بود که چکیده آنها در کتابچه ۸۱ صفحهای منتشر شد و اصل مقالات در بهمنماه سال جاری به چاپ خواهد رسید.
🔹 این کنفرانس با حضور اندیشمندانی از کشورهای سوئد، هلند، عراق و استرالیا، در سه پنل تخصصی و هر کدام با شش سخنران اصلی با ۳۷ موضوع در حوزه بحران کرونا، در روزهای پایانی آبانماه برگزار شد.
🔹 محورهای این کنفرانس بینالمللی شامل سه بخش اصلی «بحران کرونا و مسئولیتهای حقوقی در ابعاد بین المللی»، «بحران کرونا و مسئولیتهای حقوقی در ابعاد ملی و بحران کرونا» و «مسئولیتهای اخلاقی در ابعاد ملی و بین المللی» بود و ۱۸ سخنران برجسته ملی و جهانی راهکارهای خود را برای مسئولیتهای فقهی، حقوقی و اخلاقی در ابعاد ملی و بینالمللی مطرح کردند.
چکیده برخی مقالات ارائه شده + لینک دانلود کتاب👈 https://b2n.ir/840605
#کرونا
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
🛑 قسمت هفتم از فصل پانزدهم برنامه زاویه با سردبیری و اجرای حبیب رحیمپور امشب پخش میشود:
کرونا و سیاستگذاری اجتماعی سلامت
دکتر سیدمجید امامی و دکتر جبار رحمانی
چهارشنبه ۵آذر۱۳۹۹ ساعت ۲۳ (۱۱ شب)
شبکه چهار سیما
《محفل زمانه شناسی》
🔰پرسش یکی از مخاطبین محترم
✅سلام استاد ، لطفا نظرتان را در مورد مطلب ارسالی که در فضای مجازی منتشر شده و به نحوی به تاریخ استعمار مربوط است بفرمایید ؟ خرس روسی یا روباه انگلیسی؟ُ!👆👆👆
🔵جواب :
🔴نجفی :
با تشکر از شما دوست عزیز و مخاطب دنبال کننده مطالب این کانال ، به عرض می رسانم که متن ارسالی شما قابل تامل است ؛ هم از نظر تصویر و هم از نظر زمانی ؛ دقت بفرمایید زمان مورد بحث یعنی ۱۹۰۲ میلادی که در متن آمده درست زمانی است که رقابت روس و انگلیس در ایران در اوج خودش می باشد و پشت کردن گربه به هند و افغانستان که در حقیقت منطقه نفوذ انگلستان بوده و یا پنجه های او که بخاطر روی بالش بودن در آب خلیج فارس خیس نشده همگی از مختصات سیاسی دوران موازنه استعماری آن زمان حکایت دارد( و البته این زمان همانطور که معلوم است غلبه بیشتر با خرس روسی است تا روباه انگلیسی) ؛ اما این نکته را در نظر داشته باشید چند سال بعد سال مذکور یعنی (۱۹۰۲) اتفاقات بسیار مهمی در منطقه و جهان رخ می دهد که نقشه،و خواب راحت گربه لمیده بر بالش را بر هم می زند ۰ اتفاق مهم در چهار سال بعد از این تاریخ ، انقلاب مشروطیت است که به نحوی به قدرت انگلیس افزوده و از قدرت روسیه می کاهد ۰ اتفاق دوم تشکیل دومای روسیه در همین سالها و تضعیف قدرت تزارهاست۰ تحول دیگر که در دهه بعدی اتفاق می افتد کودتای بلشویک یا انقلاب سرخ کمونیستی در روسیه است و همچنین قرار داد یک طرفه و ننگین ۱۹۱۹ وثوق الدوله ، مجموع این عوامل سیاست روسیه را مدتی در ایران کنار زده و به سود سیاست انگلستان در کفه دیگر ترازو گردش می نماید ؛ برای همین هم استعمار جهانی بریتانیا با همکاری نایب السلطنه انگلیس در هند توانستند با خیال آسوده در نهادهای جدید و حتی مطبوعات ایرانی رسوخ نمایند و حاصل همه این برنامه ها و شرایط عملا باعث خروج شوم قزاقی به نام رضاخان در کودتای سوم اسفند گردید ۰ لازم به یادآوری است سیاست روسها در این سالها که چند دهه از ترکمانچای می گذشته حفظ مناطق اشغالی ایران و هفده شهر آباد متصرفه و برای انگلستان حفط مرغ تخم طلا یعنی هندوستان بوده است ۰ آنچه در این تصویر جالب به نظر می رسد ، بالشی است که زیر پای گربه را نشان می دهد تا خوب استراحت کند و البته با خواب گربه بشود مملکت را در موازنه مخرب قدرت های خارجی غارت نمود ۰
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
💢همیشه شنیدین که میگن نقشه ایران شبیه گربهست اما چرا؟
گفته میشود ؛کشیشی انگلیسی که مدتی در ایران به تبلیغ دین مسیحی پرداخته بود٬ بعد از مراجعت به لندن در سال ۱۹۰۲ کتابی کوچک درباره ایران منتشر کرد و تو کتابش نقشه ساده ای آورده که ایران را به صورت گربه ای که روی بالشی نشسته. گربهای که پشت به افغان و هند کرده و سرش به طرف روسیه است. بالش مذکور مانع از آن است که پنجه های گربه در آب خلیج فارس تر شود.
👇👇👇
💠 #نوکری و صداقت برا #آمریکا هیچ ارزش و مفهومی ندارد
با توسل به دامن آمریکا ناتوانی خود را بر ملا نسازید. و از گرگ ها و درنده ها برای شبانی و حفظ منافع خود استمداد نطلبیده ابر قدرت ها آن لحظه ای که منافع شان اقتضا کند شما و قدیمی ترین وفاداران و دوستان خود را قربانی می کنند. و پیش آنان دوستی و دشمنی و نوکری و صداقت ارزش و مفهومی ندارد. آنان منافع خود را قرار داده اند و به صراحت و در همه جا از آن سخن می گویند.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ٢٠،صفحه ١٢١
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
💢 تأملی بر ظرفیتهای فقه امامیه در نفی تکفیر
✔️ نقدی بر سخنان سید کمال حیدری/ سیدحسین علیزاده طباطبایی🔻
🔹 چندی قبل سخنانی از جناب سید کمال حیدری منتشر شد که نسبت عجیبی بهتمامی علمای امامیه دادند: «به ضرس قاطع میگویم یعنی در آنچه میگویم یقین دارم، هیچ عالم شیعی دوازده امامی پیدا نمیشود مگر اینکه به کفر باطنی همه مسلمانان حکم میکند.
🔹 بعضی قائل به اسلام ظاهری ایشان هم نیستند… و برخی مانند سید خوئی قائل به اسلام ظاهری و کفر باطنی ایشان هستند که الآن قول مشهور است و الا بهحسب باطن و بهحسب حشر اخروی و بعد کلامی، تمامی علمای شیعه بر کفر ایشان اتفاق نظر دارند.»
🔹 گوینده این جملات معتقد است تا زمانی که فریقین از نظر مبانی یکدیگر را کافر و بدعتگذار و گمراه میدانند، شعارهای تصنعی و مصلحتی برای وحدت مسلمانان بیفایده است.
📜 در ادامه با مرور کلماتی از فقها ادعای جناب حیدری را، به بوته نقد میسپاریم👈 https://b2n.ir/986300
#نقد_عالمانه
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
بسم الله الرحمن الرحیم
فبشر عباد الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه
💢 جناب دریابان علی شمخانی مازال مکرما، دبیر محترم شورای عالی امنیت ملی
سلام علیکم
آغاز سخن لازم است هفته بسیج را محضر شما که از موسسان بسیج مستضعفان به فرمان امام خمینی رضوان الله تعالی علیه هستید تبریک عرض کنم و سپس تاکید بر یک تهدید و پیشنهاد امنیتی را به استحضار برسانم.
جنابعالی آگاهید که امنیت و مقابله با تهدید را نباید منحصر در امنیت نظامی و سیاسی دانست؛ همچنانکه امروزه شاهد تهدید امنیت بهداشتی با جهان گیر شدن کووید۱۹ هستیم.
اینک جامعه ایران اسلامی در این روزها با دو تهدید جدی غذایی و تهدید جدی فرهنگی از طریق فضای مجازی به ویژه اینستاگرام مواجه است و ضرورت دارد دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در باب امنیت غذایی و امنیت فرهنگی، نقش حکمرانی در این دو عرصه را داشته باشند.
🔻 تهدید غذایی در این چند ماه اخیر با افزایش نامعقول قیمت گوشت و مرغ و لبنیات و حبوبات آشکار است؛ افزایشی که فشار شدیدی بر مردم تحمیل نموده و سختی زیادی بر خیرین و نیروهای جهادی و بسیجی و بنیاد مستضعفان و ستاد فرمان اجرایی امام و کمیته امداد و هلال احمر در طرح مواسات وارد ساخته است.
⭕️ این فشار و سختی، تنها زاییده مدیریت ناکارآمد این روزها نیست؛ بلکه معلول فقدان رویکرد حکمرانی غذایی در کشور است.
⁉️ حال چه باید کرد؟ پیشنهاد بنده تشکیل ستاد حکمرانی امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با اذن مقام معظم رهبری حفظه الله است که در آن، سیاستهای راهبردی امنیت غذایی در فرایند تقنین و اجرا به ویژه در نهادهای آموزشی و صنعتی و بازرگانی و غیره، مدیریت شود.
برای نمونه اینک که دانشگاه ها و دانشکده های کشاورزی از کاهش دانشجو رنج می برند؛ جا دارد اعضای هیات علمی در خصوص غذای طیور و احشام و کود و بذر، تلاش علمی نمایند تا تهدید غذایی را با نگرش عالمانه مهار سازند و خودکفایی غذایی را در این وضعیت تامین کنند.
این نوع حکمرانی در دوره تحریم هندوستان توسط آمریکا در دهه های پایانی قرن بیستم نیز تجربه شد و جواب گرفت.
تهدید فرهنگی توسط اینستاگرام نیز امنیت فرهنگی را به خطر انداخته است؛ خطری که از گزارش آن، معذورم و تنها هشدار می دهم خطری که این روزها در اینستاگرام یافتم در مطالعات بیست ساله ام در باب جریان شناسی ضد فرهنگ ها و جریانهای شیطان پرستی و عرفان های کاذب و لمپنیسم فرهنگی و موسیقی های راک و متال و رمانهای فاسد(رک به: کتاب جریان شناسی ضد فرهنگ ها) نیافتم؛ فسادی که انتقالش به جوانان و نسل سوم و چهارم انقلاب چیزی به نام بیانیه گام دوم باقی نخواهد گذاشت.
تشکیل حکمرانی امنیت فرهنگی در دبیرخانه با اذن رهبری را جدی بگیرید؛ هر چند باید شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جدی می گرفتند که متاسفانه چنین جدیتی، معللانه نه مدللانه مشاهده نمی شود.
درخواست عاجزانه این مسکین، عنایت به پیشنهاد حکمرانی امنیت غذایی و حکمرانی امنیت فرهنگی، جهت درمان و مقابله با این تهدید است؛ نه پیشگیری که دیگر زمانی برای پیشگیری نمانده است.
امیدوارم فرصت درمان و جبران را نیز از دست ندهیم و آیندگان، قضاوت فشالت و کسالت بر ما نرانند.
اللهم ادفع عنا شر الاشرار و کید الفجار
والسلام علیکم و رحمة الله
عبدالحسین خسروپناه
بسیجی ولایت و طلبه حوزه علمیه قم
ششم آذر ۱۳۹۹
🆔 @khosropanah_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺برکت وزن پنهان پول شماست
👈🏻کسی که مالی را از راه غیر حلال به دست آورد ، آن مال توشه و مرکب او به طرف آتش جهنم خواهد بود. بحارالانوار جلد ۱۰۳ صفحه ۱۰ حدیث ۴۵
🆔 @ofogh_tv
🔰 اطلاعنگاشت | توصیه رهبرانقلاب به تلاش بیشتر مسئولین در «اقتصاد، امنیت و فرهنگ»؛ تلاش مضاعف و هوشمندانه
🔻حضرت آیتالله خامنهای در بخشی از سخنرانی تلویزیونی در تاریخ ۹۹/۸/۱۳ مسئولان را به تلاش بیشتر در سه مقوله «اقتصاد، امنیت و فرهنگ» فراخواندند و نکاتی در این باره بیان کردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 @Khamenei_ir
99-9-5.mp3
13.45M
🎧 استاد میرباقری | مقامات #حضرت_معصومه (سلام الله علیها)، ۱۳۹۹/۹/۵
#وفات_حضرت_معصومه
📺 http://www.telewebion.com/episode/2434268
☑️ @mirbaqeri_ir
🔰 لوح | بدرقه ستارهها
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «این بانوی بزرگوار، این دختر جوانِ تربیتشدهی دامان اهلبیت پیغمبر، با حرکت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه (علیهمالسّلام) و عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در قم، موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت (علیهمالسّلام) در آن دورهی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهلبیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند.» ۸۹/۷/۲۹
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت سالروز وفات حضرت فاطمهی معصومه (سلاماللهعلیها) پوستر «بدرقهی ستارهها» را دربارهی تأثیر گستردهی سفر آن حضرت از مدینه به سمت طوس منتشر میکند.
#حضرت_معصومه
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ جرج گالوی سیاستمدار بریتانیایی:
📍به ایران حمله کنید جواب آن را در بندر دبی، میادین نفتی عربستان و اسرائیل خواهید گرفت....!
🆔 @Kavoshmedia
🔰 اطلاعنگاشت | راه حلهای اقتصادی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی (۱۳۹۹/۰۹/۰۴) فرمودند: «مشکل اقتصاد کشور نداشتن راهکار یا ندانستن راهکار نیست... راهکارها معلوم است. آنچه نیاز داریم، یک همّت و شجاعت و اهتمام جدّی و پیگیری است.» ایشان در ادامه به برخی از راهکارهای کارشناسان اشاره کردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 @khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | اقدام برای معیشت
🔺️ توصیههای فوری رهبرانقلاب به شورای هماهنگی اقتصادی
💻 @khamenei_ir
🔗 انتشار صوت و متن جلسات "تفسیر سوره مبارکه حجرات" در پایگاه اطلاع رسانی استاد میرباقری
🔸جلسه اول تفسیر سوره حجرات/ جریان اعرابی گری در مقابل جریان نبی اکرم صلی الله علیه و آله
🔹https://b2n.ir/894163
🔸جلسه دوم تفسیر سوره حجرات/ معنای «مومنین»، «تقدم» و «تقوا» در آیه اول سوره
🔹https://b2n.ir/028668
🔸جلسه سوم تفسیر سوره حجرات/ نکاتی از آیه اول و دوم سوره/ خدای متعال، مؤدِب بی واسطه نبی اکرم
🔹https://b2n.ir/526961
🔸جلسه چهارم تفسیر سوره حجرات/ معنای رفعت صوت و جهر به قول در برابر نبی اکرم در آیه دوم سوره
🔹https://b2n.ir/783111
🔸جلسه پنجم تفسیر سوره حجرات/ تبیین مقام تقوای قلب و شرط رسیدن به آن در آیه سوم سوره
🔹https://b2n.ir/160312
🔸جلسه ششم تفسیر سوره حجرات/ توصیف امیرالمومنین در سوره و بیان معانی آن
🔹https://b2n.ir/524871
🔸جلسه هفتم تفسیر سوره حجرات/ بیان معنای تقوای قلب و شرط رسیدن به غض صوت و تحمل علم حقیقی
🔹https://b2n.ir/935338
🔸جلسه هشتم تفسیر سوره حجرات/ لزوم هجرت به سوی نبی اکرم/ تبیین معنای خبر فاسق
🔹https://b2n.ir/491252
🔸جلسه نهم تفسیر سوره حجرات/ خصوصیات فاسق در قرآن/ محتوای خبر فاسق و مقصود فاسق از انتشار اخبار
🔹https://b2n.ir/912340
🔸جلسه دهم تفسیر سوره حجرات/ کارکرد های خبر در عالم؛ امت سازی و پرستش
🔹https://b2n.ir/536871
🔸جلسه یازدهم تفسیر سوره حجرات/ کارکرد های خبر در عالم/ تغییر بیم و امیدها با سیاست های تنظیم خبر
🔹https://b2n.ir/694124
🔸جلسه دوازدهم تفسیر سوره حجرات/ نحوه تَبَیُّن از خبر فاسق/ جایگاه عقل در نجات از فتنه شیاطین
🔹https://b2n.ir/314408
🔸جلسه سیزدهم تفسیر سوره حجرات/ حب و بغض؛ سرمایه انسان در برابر خبر فاسق/پیامدهای همراهی و عدم همراهی با نبی اکرم
🔹https://b2n.ir/110622
✔ 15 جلسه دیگر نیز بزودی بارگذاری خواهد شد (مجموعا 28 جلسه)
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ صفهای طولانی و چند ساعته برای دریافت یک وعده غذا...!
☑️ @Kavoshplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چرا باید یک سوم جمعیت کشور گرسنه باشند یا از گرسنگی بترسند؟!
☑️ @Kavoshplus
#حسینیه_معرفت
✅دعا و مديحه سرايي: دكتر نصراللهي
🔺 تلاوت و تدبر در قرآن کریم: دكتر شعاعي
🔹سخنرانی: دکتر همايون
🔸معرفی کتاب: دكتر خاني
🗓 زمان: جمعه
🕔ساعت ۷ الي 9
🆔پیوند شرکت در مراسم:
https://vc.isu.ac.ir/ch/arbaeen-isu
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎙 گفتگوی دیدنی دکتر طریقت منفرد (وزیر بهداشت دولت دهم) و استاد نادرطالب زاده
📺 برنامه عصر شبکه افق
https://www.telewebion.com/episode/2433429
⭕️ با موضوع چرایی تبعیت از سازمان صهیونیستی-آمریکایی جهانی بهداشت (WHO)
💠 استاد نادر طالب زاده: WHO زیر مجموعه ی سازمان ملل و اکثر بودجه ی آن از آمریکاست. در واقع یک سازمان آمریکایی است. ایران از بین ١٩٧ کشور، جزو ٢٠ کشوری است که تابع این سازمان است.
💠دکتر طریقت منفرد :در داستان #کرونا، از بین کشورهای جهان، فقط ٣٠ کشور از پروتکل های سازمان جهانی بهداشت تبعیت می کند. ایران رتبه اول است.!
باید به مبانی امامین انقلاب برگردیم و مستقل شویم.
دیگر بخش های این گفتگو منتشر خواهد شد. (ان شاء الله)
#نشرحداکثری
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سینما و فلسفه، دو مقوله آفریننده اندیشه هستند و از این منظر، میتوان به ارتباط گستردهای هم میان هنر هفتم و دانش فلسفه رسید
⏯ تماشای فایل کامل این قسمت از افق سینما در آپارات
https://aparat.com/v/OaWyD
🔰 #برنامه_تلوزیونی
🆔 @ofogh_tv
🔰 رابطۀ فقاهت و حکمت
💥 باید دامنۀ #فقاهت گسترش پیدا کند تا بتواند #حکمت را هم پوشش دهد.
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«چه در #حکمت، چه در عرفان و چه در فقه، باید دامنه تفقه دینی گسترش پیدا کند و این گسترش، منوط به #گسترش_روش است و این روش، نباید جدای از روش تحقیق در سایر حوزههای عقلانیت باشد.
باید یک منظومه روش تحقیقی پیدا شود که مقیاس مطالعه آن، «فرد، جامعه و تاریخ» و روشش هم روش تعبد باشد و هماهنگی بین حوزههای مطالعاتی را هم ببیند. کمااینکه الان در ایجاد وحدت رویه در دانشهای مدرن، طبقهبندیها و روش تحقیقها و بلکه شبکه تحقیقاتی ایجاد کردهاند تا منظومه کهکشانی تحقیقات را به وحدت برساند؛ یعنی مثلاً حرفی که در حوزه شیمی کاربردی زده میشود، با فیزیک نظری هماهنگ باشد. معنای #شبکه_تحقیقات، همین است.
ما میخواهیم در شبکه تحقیقات، یک امر جدید دیگری را هم داخل کنیم و آن، تفقه عام دینی است. باید تفقه دینی را درون این منظومه تعریف کرد و در روش تحقق و سپس در شبکه تحقیقات برد و در همه این مراحل باید تفقه دینی را #متغیر_اصلی قرار داد. اگر نتوان تفقه دینی را متغیر اصلی قرار داد و تعبد به وحی را در همه عرصهها جاری کرد، معرفتهای دینی بهنفع عقلانیتهای دیگری منحل خواهند شد.
بنابراین، هم مجموعه عقلانیت، باید عقلانیت متعبد شود و بهصورت یک منظومه در بیاید و هم اینکه باید محور این منظومه کیهانی، معرفتهای دینی باشد. معرفتهای دینی باید از احکام موضوعی، گسترش پیدا کنند و هم وارد عرصه احکام نسبتها و احکام جهت شده و هم وارد احکام کلان و توسعه شوند.»
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3398
#حکمت_کاربردی
#فقاهت_و_حکمت
☑️ @mirbaqeri_ir