فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر دکتر علی دادپی استاد اقتصاد دانشگاه سنت ادواردز تگزاس در خصوص #دلار 💵
💥 #حتماببینید_و_نشردهید 💥
کانال کارآفرینی روستایی را دنبال کنید:
🔷 @Karafarini_Roostaei 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | دغدغه جالب رهبر انقلاب در مورد نوشت افزار ایرانی در دیدار با اعضای هیئت دولت
#حمایت_از_کالای_ایرانی 🇮🇷
#نوشت_افزار_ایرانی_بخریم 📒
🔶 @Karafarini_Roostaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_جالب | #دامپروری
هدایت گوسفندان 🐑 توسط سگ های گله، وقتی ازآسمان بهشون نگاه کنی😍
🔻کانال کارآفرینی روستایی🔻
🔷 @Karafarini_Roostaei 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_طنز | #راز_بقا
این قسمت : مچگیری همسر😂
کانال کارآفرینی روستایی را دنبال کنید:
🔶 @Karafarini_Roostaei 👈
کارآفرینی روستایی
🎥 #کلیپ | قصه جذاب و شنيدنی بیبیگلنار 127ساله 💠 زندگی پيرترين زن عشاير ايران که از عهد قجر زنده اس
🔴 جایزه بینالمللی صرفهجویی آب کشاورزی به زوج ایرانی رسید
🔷 جایزه بینالمللی صرفهجویی آب کشاورزی در بخش ایدههای کارشناسان جوان برای سال ۲۰۱۸، به دو جوان ایرانی برای طرح «صرفهجویی قابل توجه در مصرف آب آبیاری با افزودن خاکستر حاصل از سوزاندن فضولات دام در اراضی کشاورزی» تعلق گرفت.
🔶 لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۲۰۰۰ دلار در مراسم ویژهای در حاشیه شصت و نهمین اجلاس سالانه کمیسیون بینالمللی آبیاری و زهکشی (ICID) که روزهای اخیر در کشور کانادا برگزار گردید به فاطمه سادات مرتضوی زاده و امیرعلی فتاحی تعلق گرفت.
#کشاورزی 🌾
#قدر_آب_را_بدانیم 💧
به کانال کارآفرینی روستایی بپیوندید:
🔶 @Karafarini_Roostaei 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #خلاقیت | #کشاورزی
ابتکار ژاپنیها در کاشت نشاء🌱
به کارآفرینی روستایی بپیوندید:
🔷 @Karafarini_Roostaei 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اوج بیشرفی و پستی شبکه #منوتو رو ببینید
🔹یک کارشناس اقتصادی رو دعوت کردن به جای راهکار علمی میگه مردم جنس بخرن انبار کنن بعدا گرون بفروشن!
#احتکار
#المنوتو
#شفافیت_مالی_منوتو
🔻کانال کارآفرینی روستایی🔻
@Karafarini_Roostaei 👈
کارآفرینی روستایی
🍐 #باغ_جادو در همدان بینظیرترین باغ جهان کار نابغه کشاورزی ایران با کانال کارآفرینی روستایی همراه
اگر طلا میخرید، بخرید
بازار را از دلار خالی میکنید، بکنید
ولی مواد غذایی انبار نکنید
توی بازار نیاز کاذب ایجاد میشود، گرانی پیش میآید و سفرهی خانوادهای که توان اقتصادی پایینتری دارد خالیتر میشود😔
به حرف شبکههایی مثل منوتو گوش نکنید!!
عزیزان این روزهای سخت هم می گذرد اما شرمندگی آن برای کسانی می ماند که در سخت ترین شرایط به هموطنان خود رحم نکردند و هر آنچه توانستند زراندوزی کردند و اسمش را گذاشتند حفظ ارزش پول.
به قاعده بخریم و به قاعده مصرف کنیم. ما مسلمانیم و در این شرایط حکم اسلام است که هر آنچه داریم بین یکدیگر تقسیم کنیم و کمتر مصرف کنیم.
به خودمان رحم کنیم تا خدا به ما رحم کند.
قطعا «ان مع العسر یسرا»
شک نکنیم به زودی این روزهای سخت نیز می گذرد و روسیاهی آن به ذغال می ماند.
خوشا به آنانکه سربلند از این امتحانات بیرون بیایند.
#هموطنانم_را_از_عمق_جان_دوست_دارم❤️
🔻کانال کارآفرینی روستایی🔻
@Karafarini_Roostaei 👈
کارآفرینی روستایی
🎥 #پرورش_بز | درآمد سالانه ۱.۵ میلیارد دلاری پرورش بز 🐐 در ایران کلیپ های بیشتر در کانال کارآفرینی
⭕️نبض معیشت مردم با کدام ارز می زند؟ 8 هزار تومانی یا 18 هزار تومانی
🔹واقعیت این است که تا به امروز دولت توانسته با نرخ حدود 8000 تومان در بازار ثانویه به اکثر نیازهای ارزی کشور برای واردات پاسخ دهد.کالاهای ضروری هم که ارز 4200 تومانی می گیرند. پس چرا باید مردم را نگران قیمت ارز در بازار آزاد کرد؟
🔹ارز در بازار آزاد معمولا برای مصارف واقعی معامله نمی شود بلکه هدف خریدار و فروشنده یا سوداگری است و یا حفظ ارزش دارایی. فارغ از خوب و بد بودن این مساله اگر دولت توان مدیریت قیمت اجناس را داشته باشد (که علی الظاهر فعلا ندارد!) میتوان کمی از بار افزایش نرخ ارز بر تورم انتظاری مردم کاست.
بیش از 95% از نیاز ارزی کشور در سامانه نیما تامین می شود.
🔻کانال کارآفرینی روستایی🔻
@Karafarini_Roostaei 👈
کارآفرینی روستایی
🎥 مشاغل جدید | #پرورش_عقرب زهر عقرب گران قیمت ترین مایع جهان #فرصت_های_کارآفرینی ویدیوهایی از عجی
به پسرم گفتم نیازی نیست جزء ۳شاگردبرتر کلاس باشد. شاگرد متوسط بودن خوب است چون فقط شاگردان متوسط وقت خالی دارند تامهارتهای دیگرهم بیاموزند.
جک ما
بنیانگذار بنگاه اقتصادی علی بابا
🔻کانال کارآفرینی روستایی🔻
@Karafarini_Roostaei 👈
🌺 #پرسش_و_پاسخ_کارشناسی 🌺
⁉️ سلام جناب مهندس
زمین برای کشت #زعفران داریم، آب اولشو 25شهریور دادم، هوا هم عالی (گرم) بود. میخاستم بدونم آب دوم رو کی باید بدم؟ از تربت جام هستم🌹
جواب کارشناس را از کانال کارآفرینی روستایی دنبال کنید:
🔶 @Karafarini_Roostaei 👈
4_5865996045737002067.ogg
212.4K
💡جواب مهندس مصطفی سیدآبادی #کارشناس_حوزه_زعفران به سوال بالا (ارسالی از مخاطبین کانال کارآفرینی روستایی)
🔷 @Karafarini_Roostaei 👈
⭕️⭕️راههای غلبه بر شوری خاک و آب درکشاورزی
خاکی که مقدار نمک آن به حدّی است که برای گیاه مضر باشد، خاک شور نامیده میشودو آبی که نمک آن به حدّیست که باعث افت محصول شود، آب شور گفته میشود. شوری خاک را میتوان توسط آبیاری سنگین با آب شیرین کاهش داد. در خاک شور ریشة، گیاه به سختی میتواند آب مورد نیاز خود را از خاک جذب کند. در خاکهای شور، رشد گیاه به خاطر کمآبی (هر چند که خاک به اندازة کافی مرطوب باشد) کم شده و متوقّف میگردد.برای مقابله با شوری آب، نخستین گام، اندازهگیری میزان شوری آب آبیاری و دومین گام، اندازهگیری میزان شوری خاک است
✔️باید فاصلهی بین آبیاریها را کم کرد تا غلظت املاح موجود در محلول خاک به حدّ بحرانی (از نظر کاهش محصول)نرسد.
🔸در زمان بکار بردن آبهای شور، ضمن استفاده از ارقام مقاوم به شوری، از شستشوی خاک نیز نباید غافل شد.
🔸بهتر است در زمان آیش و یا زمانی که گیاه در حالت خواب به سر میبرد با آبیاری سنگین، نمکهای موجود در خاک سطحی را از دسترس ریشهها دور کرد. با اینکه حلالّیت املاح در فصول گرم سال بیشتر میباشد، ولی بهتر است که عمل آبشویی در فصل زمستان صورت گیرد (به دلیل محدود بودن آب در فصل تابستان و همچنین تبخیر کم و نبودن اراضی زیرکشت گیاهان در فصل زمستان)با توجه به اینکه سبز شدن بذور در اراضی شور یکی از مشکلات اساسی است، پیش از عملیات آمادهسازی زمین برای کاشت مجدد، باید «پیش آبیاری» یا آبیاری قبل از کشت انجام گیرد.
🔸 هنگام آبیاری با آب شور، مؤثرترین شیوه در کمک به جوانه زدن بذور، انتخاب عمل صحیح بذرکاری است؛ به این معنی که در آبیاری کرتی، زمین باید به دقت تسطیح شود تا از تشکیل پشتههای نمک در محل برآمدگیها جلوگیری گردد.
🔸- در بین روشهای گوناگون آبیاری، روشهای بارانی و قطرهای از نظر کنترل شوری قابلیت بالایی دارند؛ بنابراین تغییر روش آبیاری از کرتی و نشتی به قطرهای و بارانی، تأثیر مهمی در کنترل شوری دارد
🔸شوری زیاد خاک باعث تغییر رنگ و سوختگی برگها و خشک شدن حاشیة آنها می شود و به عبارتی گیاه را مسموم می کند.
🔸به دلیل غلظت بالای نمک در خاکهای شور، گیاهان نمیتوانند به راحتی آب جذب کنند؛ در نتیجه، رشد آنها کم و یا متوقف میگردد.
🔸برای استفادهی صحیح از خاکهای شور، باید متناسب با آن به کاشت گیاهان شوریپسند اقدام کرد.
🔸هنگام کاشت بذر در زمینهای شور، از کشت تک ردیفی بذر در وسط پشتهها خودداری کنید و به جای آن، دو ردیف بذر در دو طرف هر پشته بکارید.
🔸بهترین جای کاشت بذر، در محل داغ آب پشتهها است تا بتوانند به آسانی جوانه بزنند؛ کمترین غلظت شوری در این مکان وجود دارد.
🔸در خاکهای شور باید مقدار آب آبیاری مصرف شده بیشتر از آب آبیاری خاکهای غیرشور باشد؛ زیرا با این عمل، نمکهای خاک آبشویی نمیشود.
🔸حساسیت گیاهان دائمی مانند درختان میوه به شوری خاک، بیشتر از محصولات زراعی است.
🔸برای اندازهگیری شوری خاک میتوانید از چند نقطهی مزرعه یا باغ خود با کنار گذاشتن خاک سطحی با یل خاک را بردارید و پس از مخلوط کردن آنها، حدود 1 تا 2 کیلوگرم (4 تا 5 مشت) از آن را در کیسه بریزید و به نزدیکترین آزمایشگاه خاکشناسی تحویل دهید.
🔷کشاورزان و باغداران گرامی؛ فراموش نکنید که دانستن میزان شوری خاک مزرعه و باغ، شما را در جهت استفادة بیشتر از آنها کمک میکند.
@karafarini_roostaei
#ایده های کم هزینه و سودآور از طریق کشاورزی🌾
بهترین ایده های کسب و کار کشاورزی🌾 در روستاها چه هستند؟ فرصت کسب و کار کشت در شهرهای بزرگ و شهرستان ها چیست؟ کدام یک از کسب و کارهای صنعت کشاورزی می توانند موفق باشند؟ در این متن به این سوال ها پاسخ داده می شود…
آیا می دانید کشاورزی🌾 یکی از پر سودترین کسب و کارهای جهان است؟ کشاورزی برای اجرا به هزینه کمی نیاز دارد، کسب و کار کشاورزی به نوبه خود، یک کار سودآور است. با افزایش بیکاری، جوانان زیادی از کشاورزی استقبال کرده اند، در صورتی که کشاورزی قبلا یک کار پیش پا افتاده به نظر می رسید.
به گزارش ایده و خلاقیت به نقل از سبز نیوز، در سه دهه گذشته مهاجرت های زیادی از روستاها به شهرها وجود داشته است. مشکلات اشتغال زایی در شهرها نتیجه رشد فوق العاده جمعیت شهر نشین است که جمعیت بالا در این مناطق باعث عدم توانایی در جذب نیروی کار می شود. بسیاری از شهرها جمعیت بیش از ۱۰۰ هزار نفر دارند که به دلیل مهاجرت افراد روستایی به شهر می باشد. اساسا دسته ها و اقشاری از جامعه که با مشکلات خاص اجتماعی و اقتصادی مواجه هستند این کار را انجام می دهند.
کسب و کار کشاورزی🌾 را می توان با آموخته های کمی آغاز کرد. شما نیاز به مدرک خاصی برای شروع کشاورزی ندارید، اگرچه برخی از افراد زمانی را برای بادگیری پیچیدگی های کسب و کار کشاورزی صرف می کنند. بنابراین وقت خود را تلف نکنید، برخی از ایده های کسب و کار سودآور کشاورزی که شما می توانید در شهر یا روستا انجام دهید.
@karafarini_roostaei
🌺 پرورش گیاهان و گل ها
با قدم زدن در یک فروشگاه مواد غذایی، یک فروشگاه گیاهان دارویی، یک فروشگاه مواد غذایی بهداشتی، گیاهان در اشکال خشک شده را می بینید که توسط بسیاری از افراد مصرف می شوند. با استفاده از تجهیزات مناسب در گاراژ خانه خود و یا ساخت یک مکان مخصوص، شما می توانید گیاهان را پرورش دهید و آن ها را خشک شده یا خشک نشده به صورت بسته بندی شده، به مصرف کنندگان و یا فروشگاه های بزرگ بفروشید.
همچنین می توانید دانه های گیاهان را تهیه کنید و گیاهان را تا مرحله نهال پرورش دهید و سپس آن ها را به فروش برسانید. هر چه قدر فضای بیشتری داشته باشید این کار را می توانید بهتر انجام دهید. اگر شما فضای بازی داشته باشید می توانید انواع گل ها را پرورش دهید و آن ها را به صورت خشک شده به فروش برسانید. شما می توانید از طریق فروش گل های خشک شده به خرده فروشان، عمده فروشان و حتی به گل فروشان پول زیادی به دست آورید.
@Karafarini_roostaei
🍄پرورش قارچ
قارچ یک پدیده طبیعی است که با پرورش آن می توان پول زیادی به دست آورد. قارچ ها سرشار از مواد معدنی، پروتئین ها ویتامین ها می باشند. با توجه به ارزش غذایی و پیامدهای بهداشتی، قارچ بیشتر از مرغ و گوشت و حتی ماهی مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. دو دسته اصلی قارچ وجود دارد: خوراکی و غیر خوراکی (که سمی هستند). گاهی اوقات افرادی به اشتباه این قارچ های سمی را از طبیعت جمع آوری می کنند بنابراین پرورش قارچ برای جلوگیری از این اشتباه ضروری است. نیازهای راه اندازی پرورش قارچ به طور کلی شامل یک مکان تاریک،خاک مخصوص پرورش قارچ، کیسه های پلی اتیلن، بذر قارچ، کود نیتروژنی، آهک، آب، مقیاس توزین، یخچال می باشد.
پرورش قارچ شبیه پرورش تخم بلدرچین است و بسیاری از مردم می دانند که این کار سود زیادی دارد. شما می توانید پرورش قارچ را حتی در خانه خود نیز انجام دهید.
@karafarini_roostaei
👇👇👇👇
#نکات مهم در پرورش بلدرچین
۱- سعی کنید گله های مولد پرورش بلدرچین را درون قفس های استاندارد و درجه یک نگهداری کنید تا تخم های تولید شده کمتر در معرض آلودگی قرار گیرند و آمار تخمهای سالم و تمیز بیشتر شود و گله کمتر دچار بیماری شود.
۲- تخمهای جمع آوری شده را بیشتر از ۷ روز نگهداری نکنید.
۳- دمای محیط نگهداری تخمها زیر ۲۰ درجه باشد و کمتر از ۱۶ درجه هم نباشد. ( برای نگهداری کوتاه تا ۷ روز)
۴- حداقل هفته ایی یک بار به گله مولد مولتی ویتامین داده شود تا آمار هچ بیشتر و جوجه های تولید شده سالم تر باشند.
۵- دمای مناسب در دوران ستر ۳۷.۷ می باشد و در دوران هچر ۳۷.۲ می باشد.
۶- رطوبت مناسب در زمان ستر ۶۰ تا ۶۵ درصد می باشد و در زمان هچر ۷۰ تا ۷۵ درصد می باشد.
۷- دمای سالن نگهداری گله های مولد از ۲۸ درجه بالاتر نرود و زیر ۱۸ درجه هم نیاید. بهترین دمای سالن بین ۲۰ تا ۲۴ درجه می باشد.
۸- محیط نگهداری گله همیشه آرام و تهویه به خوبی انجام گردد و هیچگونه استرسی به گله وارد نشود چون هم دچار کاهش تولید تخم و هم بی نطفه دار بودن آنها می شود.
۹- جوجه های یک روزه بلدرچین را در بستر با کفپوش مقوای آج دار نگهداری کنید.
۱۰- بهترین مدت نگهداری گله تخم گذار ۶ تا ۱۲ ماه می باشد
@karafarini_roostaei
#به_چه_میوه_هایی_ارگانیک_میگویند؟
میوه هایی را ارگانیک می گویند که در خاک لازم برای رشد آنها، از سه سال قبل از هیچ ماده شیمیایی استفاده نشده باشد، یا به عبارت بهتر خاک آن همیشه با مواد طبیعی، نظیر کمپوست گیاهی تقویت شده باشد. پس برای تهیه میوه ارگانیک، خاک کشاورزی هم باید ارگانیک باشد.
علاوه بر خاک مناسب از سموم دفع آفات گیاهی هم استفاده نشده باشد
بر روی آنها اصلاح ژنتیکی صورت نگرفته باشد
از برخی گازها برای رشد زودرس آنها استفاده نشود، مثل موز
معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک
سبزی ها و میوسبزی ها و میوه های ارگانیک دارای رنگ طبیعی هستند، یعنی نه خیلی پُررنگ تر از حد معمول و نه خیلی کم رنگ تر
سبزی ها و میوه های ارگانیک دارای بافتی مناسب هستند، نه خیلی نرم هستند و نه خیلی سفت. پوست میوه های ارگانیک متناسب با میوه است و زیاد کلفت نیست
اندازه میوه های ارگانیک مناسب است، نه بزرگ تر از حد معمول و نه کوچک تر از آن که در هنگام خرید مرکبات باید به این ویژگی توجه زیادی کرد. به خاطر داشته باشیم که همیشه میوه ی بزرگ، میوه خوش طعم و خوبی نیست.
میوه های ارگانیک دارای طعم و بوی مناسب هستند. بارزترین ملاک تشخیص میوه های ارگانیک از غیر ارگانیک، همین بو و طعم میوه است
@karafarini_roostaei
👆👆👆👆👆👆
چای ترش از فواید بسیار فوق العاده ای برای سلامتی برخوردار است و همچنین مصرف چای ترش برای جلوگیری از فشارخون، کاهش کلسترول و کاهش قند خون و حفظ سلامتی کبد مفید است
در سال ۱۳۷۷ زمانی که ابوهاشم در سن ۶۵ سالگی دار فانی را وداع گفت، تولید چای در این روستا نیز بعد از چند دهه متوقف شد.
چند سالی از مرگ ابوهاشم گذشت که ابوعلی قصد کرد مجددا کشت چای ترش را در این روستا احیا کند اما تلاش های او برای یافتن بذر این چای بی نتیجه ماند، او به ذهنش خطور کرد که از همسر ابوهاشم که از بستگانش هست کمک بگیرد و از ایشان خواست تا اجازه دهد صندوق های وسایل مرحوم ابوهاشم را نگاه کند.
با زیر و رو کردن وسایل داخل صندوق های چوبی مرحوم ابوهاشم، چشم ابوعلی به پلاستیک کوچک گره خورده ای افتاد که سه دانه بذر از این چای داخل آن بود و آنها را در زمینی کنار رودخانه کارون بدون اینکه کسی اطلاع داشته باشد کشت کرد.امروز حتی در حیاط منازل اهالی روستای علوه هم چای ترش کشت می شود.
@karafarini_roostaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاشت سیب زمینی🚜🕹🤗 .
اینجورش رو ندیدە بودین
@karafarini_roostaei