#ترفند_آشپزی 🍆
♦️روش صحیح سرخ کردن بادمجون👇🏻
🔸ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. بعد از برش دادن دوطرف بادمجان ها رو نمکی کنید حسابی نمک بزنید (بدون آب) بزارید ی گوشه یک ساعتی بمونه تا تلخی و تندی بادمجون ها کشیده شه. 🔸بعد از این زمان میبینید ک چه اب زرد رنگی از بادمجون ها جدا شده بعد کامل تمام بادمجون ها رو بشویید و درون ابکش بزارید تا ابش گرفته شه بعد از ربع ساعت بادمجون ها رو درون تابه که از قبل روغن ریختی و داغ شده سرخ کنید .
چند نکته مهم در #بحث_با_همسر 💡
💔 داد نزنید
💔 مقایسه نکنید
💔 تهدید نکنید
💔 از کلمات دو پهلو استفاده نکنید
💔 متلک نندازید و نیش نزنید
💔 «ارزشمند بودن» رو از بین نبرید؛ خنگ !...
💔 حرفهای کلی نزنید؛ تو همیشه !...
💔 گذشته و اشتباهات رو چماغ نکنید
💔 زبان بدن و رفتار مهربانی داشته باشید
#همسرداری
🍀🍀
مادر برای تحمل کردن خلق شده.
کدام مصیبتی روی زمین اتفاق میافتد که سهمی از آن، مالِ مادرها نباشد.. ؟
#یاحضرتمادر💔
#تلنگر
آیٺ الله جـاودان مےفرمـودند: ↓
°• اگہ کسےدرجنگ
#شهـیدبشہ یڪبارشهـیدشده
اماکسے اگہ
باهواےِ نفـس خودش بجنگه
#هرروزشهـیدمیشہ •°