پلیس آگاهی فراجا
انهدام باند سارقان 60 ميلياردي اموال منازل مردم
رييس پليس آگاهي اصفهان استان از انهدام 2 باند سارق منزل که اقدام به سرقت 60 ميليارد ريالی اموال شهروندان از منازلشان کرده بودند در عمليات ضربتي کارآگاهان اين پليس خبر داد.
سرهنگ "حسين تركيان"در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس بيان داشت: در پي شکايت يکي از شهروندان ساکن در شرق شهر اصفهان مبني بر سرقت طلاجات از منزل وي موضوع به صورت تخصصي در دستور کار کارآگاهان پليس آگاهي استان قرار گرفت.
وي افزود: کارآگاهان در حال انجام تحقيقات بر روي اين پرونده بودند که با چندين شکايت ديگر از سوي ساکنان همان محل در خصوص سرقت از منازلشان مواجه شده و با فعال کردن گشت هاي کمين و شکار و همچنين يک سري اقدامات تخصصي و هوشمندانه در نهايت رد پاي 2 باند 6 نفره را در اين سرقت ها بدست آوردند.
سرهنگ تركيان تصريح کرد: با شناسايي متهمان آنها در رصد هوشمندانه کارآگاهان قرار گرفته و در کمترين زمان ممکن مخفيگاه اين دو باند نيز مورد شناسايي قرار گرفت و طي هماهنگي با مرجع قضائي در 2 عمليات ضربتي اعضاي هر دو باند سرقت منزل دستگير و به پليس آگاهي انتقال يافتند.
اين مقام انتظامي با بيان اينکه در بازرسي از مخفيگاه سارقان دو دستگاه خودرو سمند و پژو مورد استفاده در سرقت ها و طلاجات مسروقه به ارزش 18 ميليارد ريال كشف شد گفت: : سارقان دستگير شده هنگامي که با مدارک و مستندات و ادله محکم پليس مواجه شدند به ناچار لب به اعتراف باز کرده و صراحتاً به 15 فقره سرقت منزل در شهر اصفهان اقرار کردند.
رئيس پليس آگاهي فرمانده انتظامي استان اصفهان ارزش مجموع کل اموال به سرقت رفته توسط متهمان را برابر ارزيابي کارشناسان مربوطه 60 ميليارد ريال اعلام کرد و اظهار داشت: در اين رابطه متهمان پس از تشکيل پرونده براي انجام اقدامات قانوني به مرجع قضائي تحويل داده شدند.
🔷اداره فرهنگی واجتماعی پلیس آگاهی فراجا🔷
کانال سروش، ایتا، روبیکا با ایدی زیر👇
🔹 @karagah110🔹
پلیس آگاهی فراجا
جراي مرحله چهارم طرح مبارزه با سارقان منزل/ دستگيري 333 سارق و 372 فقره کشفا
جانشين پليس آگاهي فراجا گفت: اجراي مرحله چهارم طرح مبارزه با سارقان منزل منجر به دستگيري تعداد 333 سارق و همچنين 372 فقره کشف از سوي کارآگاهان پليس آگاهي در سراسر کشور شد.
سردار "فرامرز به گذر" در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس در تشريح اين خبر اظهار داشت: سرقت از منزل به جهت داشتن برخي ويژگي ها نسبت به ديگر سرقت ها، همواره در کانون توجه سارقان بوده و برخي هموطنان با وجود نگهداري مقادير چشمگير طلا و جواهر در منازل، همچنان نسبت به رعايت موارد ايمني غفلت کرده و به نوعي منازل خود را به گاو صندوق تبديل مي کنند.
وي افزود: در همين راستا اجراي مرحله چهارم طرح مبارزه با سارقان منزل در اسفند ماه سال جاري بر اساس تدابير ابلاغي به مدت 3 روز از اول اسفند سال جاري در استان هاي سراسر کشور با محوريت پليس آگاهي اجرا شد.
جانشين پليس آگاهي فراجا با اشاره به نتيجه طرح گفت: طي اين بازده زماني تعداد 23 نفر مالخر و 333 نفر سارق دستگير و همچنين 372 فقره کشف توسط کارآگاهان پليس آگاهي در سراسر کشور در اين خصوص انجام شد.
وي در ادامه تصريح کرد: در اين طرح همچنين بيش از 70 درصد از سرقت هاي منزل در مراکز استان ها و کلان شهرها اتفاق مي افتد که بيشتر سرقت هاي طلا و ارز توسط گروهي از سارقان حرفه اي و سابقه دار صورت مي گيرد.
سردار به گذر با اشاره به ارتباط مستقيم افزايش ضريب ايمني منازل با کاهش وقوع سرقت، خاطرنشان کرد: بررسي هاي پليس نشان مي دهد نگهداري اشياي قيمتي (طلا، جواهر، سکه و...) در صندوق امانات بانک ها و استفاده از تجهيزات مناسب مانند دوربين هاي مداربسته، دستگاه هاي هشدار دهنده و ... مي تواند سارقان را در دستيابي به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.
وي افزود: کم توجهي مالباختگان به نگهداري اموال با ارزش (طلا، جواهر، وجوه نقد، سکه و ...) در منزل، عدم توجه به نکات ايمني ساختمان همانند وجود نقص در قفل درب ها و پايين بودن ارتفاع ديوار و بالکن، وجود خلاء هاي قانوني در برخورد با سرقت، پايين بودن هزينه ارتکاب جرم و ... از جمله تاثير گذارترين عوامل مختلف سرقت سارقان از منازل است.
اين مقام انتظامي در پايان از هموطنان خواست از ورود افراد ناشناس تحت عناوين مختلف (مامور برق، گاز، آب) به محل سکونت خود ممانعت و از هرگونه موارد مشکوک در اسرع وقت با مرکز فوريت هاي پليسي 110 درميان بگذارند.
🔷اداره فرهنگی واجتماعی پلیس آگاهی فراجا🔷
کانال سروش، ایتا، روبیکا با ایدی زیر👇
🔹 @karagah110🔹
پلیس آگاهی فراجا
هشدارهاي پليس به شهروندان هنگام خريد نوروزي
معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي فراجا گفت: با توجه به ايام پاياني سال و افزايش خريدهاي نوروزي شهروندان براي جلوگيري از هر گونه سوءاستفاده سارقان لازم است به هشدارهاي پليس توجه تاکيد داشته باشند.
سرهنگ "محمدرضا اکبري" در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس در تشريح اين خبر اظهار داشت: در فروشگاه هايي که امکان پرداخت الکترونيکي وجود دارد از دادن اطلاعات کارت خود به فروشنده خودداري و شخصا رمز عبور و مبلغ پرداختي را وارد کنيد و از قرار دادن رمز در کنار کارت بانکي خودداري کنيد.
وي با اشاره به اينکه ساک و کيفي دستي خانم ها بيشترين هدف سارقان است، افزود: بيشتر از نياز روزانه وجه نقد به همراه نداشته باشيد؛ افراد به ويژه بانوان از به همراه داشتن طلا و جواهر و اشياء غير ضروري گرانقيمت پرهيز کنيد.
معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي فراجا با بيان اينکه در هنگام خريد يا استفاده از تلفن همراه کيف خود را نزديک بدنتان يا دستي که آزاد است نگه داريد، تصريح کرد: اطمينان حاصل کنيد که با امنيت کامل و محکم کيف خود را نگه داشته ايد و سعي کنيد در اين اماکن پرتردد مراقب تماس بدني افراد ناشناس با خود باشيد.
وي با اشاره به حضور پررنگ ماموران پليس آگاهي در اطراف مراکز خريد و پرجمعيت تاکيد کرد: با توجه به پرونده هايي در ايام مشابه سال هاي قبل و احتمال افزايش سرقت و جيب بري، قطعا هر چه به روزهاي پايان سال نزديک مي شويم حضور ماموران در مراکز خريد و اماکن پرتردد همچنين معابر و گذرگاه ها بيشتر خواهد شد.
سرهنگ اکبري گفت: در راستاي حفظ امنيت جاني و مالي مردم، نه تنها پليس آگاهي بلکه تمام يگان هاي انتظامي برنامه هاي ويژه اي را در همه حوزه ها به ويژه خريد هاي شب عيد اجرا ميکنند که لازم است شهروندان نيز با رعايت اين توصيه ها براي جلوگيري از هرگونه مشکل و سوءاستفاده همکاري لازم را با پليس داشته باشند.
اين مقام انتظامي همچنين درخواست کرد: هموطنان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در اسرع وقت با مرکز فوريتهاي پليسي 110 تماس گرفته يا اطلاعات خود را با مراکز پليس و کلانتريها به اشتراک بگذارند که کمک موثري در کشف و شناسايي مجرمان خواهد داشت.
🔷اداره فرهنگی واجتماعی پلیس آگاهی فراجا🔷
کانال سروش، ایتا، روبیکا با ایدی زیر👇
🔹 @karagah110🔹
اعتراف به 50 فقره سرقت در بجنورد
رييس پليس آگاهي استان خراسان شمالي از دستگيري 16 نفر سارق و مالخر و همچنين کشف 50 فقره سرقت در يک هفته اخير خبر داد.
سرهنگ "مقصود رستگار " در گفتگو با پايگاه اطلاع رساني پليس آگاهي فراجادر اعلام جزئيات اين خبر اظهار داشت :روزانه طرح هاي متعددي پيرامون برخورد قاطعانه با سارقان و مالخران توسط همکاران من در پليس آگاهي استان در شهرستان بجنورد و ساير نقاط استان اجرا مي شود.
وي با اشاره به اينکه در اين راستا با تلاش مستمر کارآگاهان اين پليس در سطح شهرستان بجنورد تعدادي از سارقان شناسايي شدند ،افزود: در عمليات غافلگيرانه و ضربتي پليسي 16 نفر سارق و مالخر دستگير و به مقر انتظامي منتقل شدند.
اين مقام انتظامي با بيان اينکه با دستگيري سارقان، 50 فقره انواع سرقت در سطح شهرستان بجنورد کشف شد، گفت: سرقت از اماکن خصوصي و دولتي، منزل، مغازه، داخل خودرو، موتورسيکلت و ... از جمله سرقت هاي انجام شده توسط سارقان بود.
رئيس پليس آگاهي استان با بيان اينکه متهمان بعد از تشکيل پرونده براي انجام مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شدند، خاطر نشان کرد: به شکر خدا پليس در تمام صحنه ها ثابت کرده که براي برقراري نظم و امنيت در سطح جامعه لحظه اي درنگ نخواهد کرد و انتظاري که از مردم عزيز داريم اين است که همچنان همکاري خود با پليس را تداوم بخشيده و در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله موضوع را از طريق پل ارتباطي 110 به پليس اطلاع دهند.
🔷اداره فرهنگی واجتماعی پلیس آگاهی فراجا🔷
کانال سروش، ایتا، روبیکا با ایدی زیر👇
🔹 @karagah110🔹
پلیس آگاهی فراجا
هشدار پلیس آگاهی به مالکان مغازه ها برای جلوگیری از سرقت
رییس اداره فرهنگی اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با ارائه توصیه هایی به مالکان واحدهای صنفی گفت: با رعایت نکات ایمنی در محل کسب کار خود و همچنین جلوگیری از سرقت، سارقان را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام بگذارید.
سرهنگ " محمد شریفی" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، در تشریح این خبر اظهار داشـت: با به پایان رسیدن آخر سال و شروع سال جدید و اذحام جمعیت در مراکز خرید امید است مالکان واحدهای صنفی و مغازه های سطح شهر با رعایت هشدارهای پلیسی امنیت و آرامش را در محل کسب و درآمد خود رقم بزنند.
وی ضمن هشدار به مالکان مغازه ها با بیان اینکه پول نقد بیش از حد معمول را در مغازه نگه داری نکنید و آن را سریعا به بانک بسپارید، افزود: محل کسب خود را در اختیار افراد نابالغ و کم تجربه نگذارید زیرا آنها زودتر اغفال می شوند.
رئیس اداره فرهنگی اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: به دلیل ازدحام جمعیت از چیدن اجناس و اشیاء کم حجم در خارج از مغازه خودداری کنید زیرا احتمال سرقت آنها وجود دارد و سعی کنید مراقب مراجعین و نوع عملکرد آن ها باشید.
وی تصریح کرد: هنگامی که مشتری داخل مغازه است به هیچ عنوان محل را ترک نکنید و چنانچه آزیر خطر استفاده می کنید محل نصب آن را طوری انتخاب کنید که سارقان نتوانند آن را به راحتی تشخیص دهند.
سرهنگ شریفی همچنین به صاحبان مغازه های طلافروشی توصیه کرد: از خرید اموال، اشیاء و جواهرات بدون فاکتور و مدارک کافی از افراد ناشناس جدا خودداری کنید و مراتب را به کلانتری اطلاع دهید.
این مقام انتظامی با بیان اینکه در مغازه طلافروشی جهت بستن درهای داخل لازم است از قفل مخفی استفاده کنید، گفت: باید برای جلوگیری از سرقت های احتمالی از سوی مشتری نماها از تجمع آن ها در مغازه جلوگیری کنند و در مواقع شلوغی تعداد محدودی را بپذیرند تا دستبرد به روش کش روی از سوی سارقان صورت نگیرد.
وی همچنین با اشاره به تجهیز مغازه ها خصوصا طلافروشی به سامانه های هشداری اظهار داشت: از طریق نصب سامانه در اماکن عمومی، تجاری و شخصی سارقان را از هرگونه دستبرد ناکام بگذارید.
🔷اداره فرهنگی واجتماعی پلیس آگاهی فراجا🔷
کانال سروش، ایتا، روبیکا با ایدی زیر👇
🔹 @karagah110🔹
پلیس آگاهی فراجا
طرح عملیاتی دستگیری سارقان تحت تعقیب و متواری اجرا شد/ 25 هزار نفر سارق در دام پلیس
گروه فراجا -رییس پلیس آگاهی فراجا گفت: اجرای طرح عملیاتی دستگیری سارقان تحت تعقیب و متواری در استان های سراسر کشور منجر به دستگیری بیش از 25 هزار نفر سارق و کشف 30 هزار و 557 فقره انواع سرقت شد.
سردار "محمد قنبری" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در تشریح این خبر اظهار داشت: در راستای مهار و تشدید اقدامات مقابله ای با جرایم به ویژه سرقت، طرح عملیات دستگیری سارقان تحت تعقیب و متواری از 25 بهمن ماه تا 19 اسفند ماه سال جاری (به مدت 19 روز) با حضور کارآگاهان پلیس های آگاهی همزمان در استان های سراسر کشور اجرا شد.
وی افزود: گزارش های واصله از 33 استان کشور حاکی از آن است با انجام اقدامات پلیسی در اجرای این طرح بیش از 25 هزار نفر سارق دستگیر شده اند که در مجموع 30 هزار و 557 فقره انواع سرقت کشف شده است.
رئیس پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه یک هزار و 700 تیم عملیاتی در اجرای این طرح سهیم بودند، افزود: مقابله با سرقت های خشن، دستگیری محکومان متواری و متهمان تحت تعقیب از جمله اولویت های این طرح بود که قاطعانه انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: برخورد قاطعانه با سارقان یکی از مهمترین مطالبات مردم است و با جدیت توسط این پلیس همچنان ادامه دارد.
سردار قنبری با بیان اینکه امنیت محصول یک فرآیند جمعی است و به عنوان یک ضرورت همه مردم در این راستا می بایست به پلیس کمک کنند، خاطرنشان کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه موارد مشکوک به سامانه فوریت های پلیسی 110 گزارش کنند.
🔷اداره فرهنگی واجتماعی پلیس آگاهی فراجا🔷
کانال سروش، ایتا، روبیکا با ایدی زیر👇
🔹 @karagah110🔹